مهاجرت به ایتالیا
مهاجرت به ایتالیاReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Jun 5Rating:

مهاجرت به ایتالیا (Italy )

ایتالیا از جمله کشورهای اروپایی است که مهد فرهنگ و هنر است. برای مهاجرت به ایتالیا روش های بسیاری وجود دارد که مهمترین آن ها تحصیل رایگان در ایتالیا می باشد. در ادامه مطلب توضیحات بیشتری درباره مهاجرت به ایتالیا خواهیم گفت و همچنین راه های مهاجرت به ایتالیا و اخذ اقامت ایتالیا ذکر خواهیم کرد.

کشور جمهوری ایتالیا واقع در جنوب اروپا که با کشورهای فرانسه، سوئیس، اتریش و اسلوانی هم مرز است و پایتخت آن شهر رم می باشد. شهر رم مرکز تمدن دنیای غرب و مذهب کاتولیک در جهان است. علاوه بر شبه جزیره ایتالیا، شامل دو جزیره بزرگ دریای مدیترانه، سیسیل و ساردینی است. کشور ایتالیا در درون خود هم دو ایالت مستقل به نام های واتیکان و سن مارینو جای داده است. این کشور خواستگاه هنر و فرهنگ بسیاری از کشورهای اروپایی است و مهد دوره رسانس در اروپا می باشد. واحد پول این کشور یورو و زبان رسمی آن ایتالیایی می باشد.جمعیت ایتالیا ۶۰ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر است و ۹۱٫۶ درصد مردم آن مسیحی هستند.کشور ایتالیا مهد هنر اروپا می باشد و بسیاری از جوانان از سرتاسر دنیا آرزوی راه یابی به دانشگاه های ایتالیا را دارند که این موضوع باعث درخواست جوانان برای اقامت در ایتالیا و تحصیل در این کشور شده است.

برای مهاجرت جهت تحصیل در ایتالیا سه مسئله حائز اهمیت است:

  • اخذ پذیرش از دانشگاه
  • اخذ ویزای تحصیلی
  • رشته انتخابی برای ادامه تحصیل

کسانی که قصد اقامت در ایتالیا را دارند میتوانند با ورود به دانشگا های ایتالیا مسیر را برای خود هموار کنند.تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور ایتالیا یکی از راه های اخذ اقامت کاری ایتالیا و در نهایت اخذ اقامت ایتالیا به صورت دائم می باشد. هزینه دانشگاه ها در کشور ایتالیا سالانه حدود۱۲۰۰۰-۱۳۰۰۰یورو و هزینه زندگی در ایتالیا ماهانه حدود۱۲۰۰ یورو می باشد.

این کشور ، کمی بزرگتر از آریزونا می باشد، و یک شبه جزیره طولانی به شکل یک بوت است، از غرب توسط دریای تایرنین و از شرق به دریای آدریاتیک احاطه شده است. این کشور توسط فرانسه، سوئیس، اتریش و اسلوونی به شمال محدود شده است. کوهستان آپنینی ستون فقرات شبه جزیره را تشکیل می دهد. رشته کوه های آلپ مرز شمالی آن را تشکیل می دهند. بزرگترین دریاچه شمالی آن گاردا (؛ ۳۷۰ کیلومتر مربع ۱۴۳ مایل مربع) است. پو، رودخانه اصلی این کشور، از رشته کوه های آلپ در مرز غربی ایتالیا جریان می گیرد و با عبور از دشت لومپارد به دریای آدریاتیک میریزد. چندین جزیره بخشی از این کشور را تشکیل می دهند؛ بزرگترین آنها سیسیل (۹۹۲۶ مایل مربع؛ ۲۵۷۰۸ کیلومتر مربع) و ساردنی (۹۳۰۱ مایل مربع؛ ۲۴۰۹۰ کیلومتر مربع) می باشد.

روش های گوناگونی برای مهاجرت به ایتالیا وجود دارد، از جمله راه های مهاجرت به ایتالیا عبارتند از تولد فرزند ، مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج ، مهاجرت به این کشور از طریق کار ، مهاجرت تحصیلی و ثبت شرکت و سرمایه گذاری می باشد.

مهاجرت به ایتالیا – قوانین انواع روش ها و راه های مهاجرت به ایتالیا

در این قسمت به بررسی شرایط مهاجرت به ایتالیا و مسیرهای عمده به اخذ تابعیت و اقامت دائم ایتالیایی می پردازیم:

یکی از روش های مهاجرت به ایتالیا و اخذ تابعیت ایتالیایی بر اصل قانونی sanguinis (قانون خون) بر این اساس، کودک متولد شده از پدر و مادر ایتالیایی نیز یک شهروند ایتالیایی محسوب میگردد. تا تا ۱ ژانویه سال ۱۹۴۸، این امکان پذیر نبود که یک مادر ایتالیایی تابعیت ایتالیایی خود را به کودک خود انتقال دهد. با این حال، دادگاه عالی این کشور اخیرا این ماده را بر خلاف اصول قانون اساسی و دقیق تر اصلاح کرد که، به اصل برابری بین زن و مرد منجر شد. بر این اساس، کودکان متولد شده از مادر ایتالیایی قبل از سال ۱۹۴۸ نیز ممکن است واجد شرایط تابعیت باشد. با این حال، یک خانواده ایتالیایی به خودی خود دلایل کافی برای این ادعا شهروندی ایتالیایی را دارد- یک خارجی با اصلیت ایتالیایی واجد شرایط برای شهروندی ایتالیایی است اگر تنها اگر / او قبل از تابعیت / پدرش / مادرش در این کشور متولد شده باشند.

تابعیت ایتالیایی ممکن است توسط ازدواج با یک ایتالیایی به دست آمده باشد. این یک حق واقعی همه زن و شوهرها است و تنها می تواند به کسانی که سابقه کیفری یا یک جرم جدی در داخل یا خارج از این کشور ندارند تعلق میگیرد. همچنین می تواند به کسانی که تهدیدی برای امنیت ملی و نظم عمومی ندارند در نظر گرفته شود. پس از ازدواج با یک شهروند ایتالیایی، شرایط خاصی باید تحت قانون ایتالیایی برای اقامت قانونی در این کشور برای یک دوره حداقل دو سال یا سه سال برای زن و شوهر هایی که با هم زندگی می کنند اما در خارج از کشور ملاقات داشته و ازدواج کرده اند اعمال گردد، به عنوان مثال، علاوه بر این، برای ازدواج باید همه فرآیند برنامه شهروندی اقدام شود. خوشبختانه، بدون نیاز به صحبت با زبان ایتالیایی و یا تصویب هر نوع آزمون، اخذ شهروندی ممکن است، بریتانیا، که در آن یک همسر خارجی باید ” در بریتانیا زندگی کند ” و آزمون زبان انگلیسی را انجام دهد.

یکی از روش های مهاجرت به ایتالیا از طریق کار و اخذ ویزای کار می باشد. از جمله راه های این مورد مهاجرتی مهاجرت به این کشور از طریق تخصص می باشد.

مهاجرت به ایتالیا از طریق کار در این کشور به عنوان یک نیروی کار بسیار ماهر (تخصص)

  • کارفرمای شما باید یک پیشنهاد برای شما راسال کند و یک قرارداد به منظور اقامت و برای مهاجرت حاضر داشته باشید؛
  • شما باید ویزا را قبل از ورود به ایتالیا دریافت کنید؛
  • شما باید برای اجازه اقامت را ظرف هشت روز از ورود به این کشور دریافت کنید.

کارگران بسیار ماهر خارج از سیستم سهمیه می گیرند.

اتباع خارجی که قصد اقامت در ایتالیا برای بیش از سه ماه دارند باید برای آنها اجازه اقامت اعمال شود. این مجوز اجازه می دهد افراد خارجی در این کشور باقی بماند، تحت شرایط خاصی این مجوز از رده خارج می گردد.

صرف نظر از اینکه کسانی که برای آنها در خارج اجازه کار اعمال می شود قبل یا بعد از ورود بایستی اجازه اقامت خود را دریافت کنند (توانایی برای انجام این کار بستگی به ملیت آنها ندارد)، آنها مجبور به ارائه گزارش به مرکز مهاجرت های محلی خود ظرف هشت روز پس از ورود به ایتالیا هستند. این موضوع هم می تواند در یک اداره پست و هم در برخی از استان انجام شود.

اجازه اقامت در ایستگاه پلیس محلی پس از ورود جدید صادر می شود. به این منظور نیاز به پر کردن فرم درخواست تعیین نوع مجوز مورد نیاز و اثبات شناسایی، اثر انگشت و عکس می باشد. انواع مختلفی از اجازه ممکن است با توجه به نیازهای مختلف ارائه گردد. اجازه اقامت یک کارت هوشمند الکترونیکی برای محافظت در برابر تقلب است.در زمان انتظار برای دریافت کارت اقامت توسط متقاضی شخص دارای حقوق برابر با مجوزی که منتظر آن می باشد است.طول مدت اجازه اقامت کار برای فرد ایتالیایی تا زمانی که ویزای ورود متقاضی معتبر است ادامه دارد. دارندگان اجازه اقامت به خدمات و مزایای دولت دسترسی دارند.

در ایتالیا یک روش بسیار مناسب برای سرمایه گذاران خارجی جهت اخذ اجازه اقامت دائم می باشد، که عمدتا مربوط به محیط اقتصادی پایدار و وضعیت اعضای اتحادیه اروپا می باشد. اگرچه با زندگی در این کشور متحمل هزینه های زندگی نسبتا بالایی میگردید، این کشور روش های گوناگون برای سرمایه گذاری دارد. این کشور دارای یک زیرساخت سیاسی و حقوقی بسیار موثر است و به عنوان مرکز مالی امتیاز بالایی برای سرمایه گذاری کسب و کار در نظر گرفته می شود. این کشور یک استاندارد بالای زندگی و آموزش و پرورش برخوردار است، و مراقبت های بهداشتی در مقایسه با دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا بسیار عالی است. ایتالیا نیز یک کشور استراتژیک است و دارای روابط قوی کسب و کار اروپا و بین المللی است.

فقط یک نوع ویزای برای اهداف مطالعه صادر می شود و شما بایستی در  H.Ed. برای ثبت نام نهایی خود در یک موسسه معتبر در ایتالیا اقدام کنید.هیچ نوع دیگری از ویزای پذیرفته نمی شود. بنابراین شما باید از مقامات دیپلماتیک ایتالیایی صالح ویزای مطالعه درخواست ارسال کنید. سفارت صالح ایتالیا / مقامات مسئول پذیرش کنسولگری با چک کردن درخواست شما شرایط شما را برای اخذ ویزا مورد بررسی قرار می دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل پزشکی و داروسازی در ایتالیا مقاله “تحصیل گروه پزشکی ایتالیا” و “تحصیل داروسازی ایتالیا” را مطالعه فرمایید.

مهاجرت به ایتالیا

مهاجرت به ایتالیا

مهاجرت به ایتالیا – موارد مورد نیاز برای ویزای ایتالیا

شهروندان اروپا (انجمن تجارت آزاد اروپا، EEA)  از حق اقامت و کار در این کشور بدون نیاز به ویزا و یا اجازه کار برخوردارند. کلیه شهروندان غیر اتحادیه اروپا که تمایل به مهاجرت به ایتالیا برای یک دوره طولانی تر از ۹۰ روز متوالی نیاز به یک مجوز اقامت دارند. این مهم است که برای شما اجازه اقامت ظرف ۸ روز پس از ورود به ایتالیا اعمال گردد. ویزای اقامت برای یک دوره ۲ سال اعتبار دارد و تجدید نظر تا ۶۰ روز قبل از منقضی شدن ویزا شدن اعمال شده است.

مجوز مربوطه به ماندن به نام  Permesso یا  Soggiorno ضروری است که در آن فرد ایتالیایی به سادگی اقامت برای وی اعمال باید گردد. متقاضی در نتیجه باید اسناد رسمی محکمی نشان دهد منابع مالی کافی را برای حمایت از هزینه زندگی خود را در حالی که ساکن این کشور هستید را می توانید فراهم کنید. Permesso دی Soggiorno قابل اجرا برای تمام کارآفرینان خارجی است که به دنبال انجام فعالیت های کسب و کار و یا تخصص حرفه ای هستند وجود دارد. همه کارآفرینان خارجی باید جزئیات مربوط به ارائه آنچه که آنها قصد انجام آن در در درخواست خود بپردازند.

مهاجرت به ایتالیا – مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت ایتالیا عبارتند از:

  • فرم تکمیل شده
  • پاسپورت معتبر
  • ۲ عکس گذرنامه (حداکثر متعلق به ۶ ماه گذشته)
  • بیمه نامه معتبر پزشکی
  • جزئیات اقامت از جمله هدف شما برای در ایتالیا بودن و جزئیات محل اقامت شما
  • مدرکی دال بر اینکه شما بودجه کافی برای حمایت از هزینه های زندگی خود در این کشور را دارید، این مسئله می تواند با استفاده از یک بیانیه بانک ارائه شود.

مهاجرت به ایتالیا – ماندن و اقامت در ایتالیا به مدت ده سال

یک شهروند غیر اتحادیه اروپا از نظر قانونی اگر به مدت ده سال در این کشور اقامت داشته باشد ممکن است برای او شهروندی ایتالیایی و یک شهروند اتحادیه اروپا پس از چهار سال اعمال می شود. یک تبعه خارجی که از پدر و مادر ایتالیایی متولد شده و یا پدربزرگ و مادربزرگ او شهروندی خود از دست داده اند و به همین دلیل قادر به اخذ شهروندی ایتالیا می باشد، وی حق دارد پس از سه سال اقامت قانونی در این کشور برای اخذ شهروندی اقدام کند.

در کوتاه مدت، به دست آوردن تابعیت ایتالیایی می توانید مزایای قابل توجهی داشته باشد، برای مثال:

  • توانایی کار، اقامت و تحصیل در این کشور و در ۲۷ کشور دیگر اتحادیه اروپا (انگلستان، آلمان، سوئد و غیره) بدون نیاز به ویزا؛
  • امکانات بیشتری برای پیشبرد کار، در بسیاری از مشاغل و دیگر فرصت های حرفه ای برای اولین بار برای شهروندان اتحادیه اروپا ارائه شده است؛
  • دسترسی به مزایای پزشکی، از جمله بهداشت و درمان رایگان؛
  • دسترسی به مزایای آموزشی، از جمله آموزش عالی رایگان ؛
  • دسترسی به حقوق سرمایه گذاری مالی در دسترس تنها برای شهروندان اتحادیه اروپا؛
  • تکمیل آسان تر تمام نیازهای لازم برای خرید ملک در ایتالیا؛
  • توانایی انتقال تابعیت (ایتالیایی و اتحادیه اروپا) به همه کودکان زیر ۱۸ سال به صورت خودکار.

  گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu