تحصیل در آلمان

ویزای تحصیلی آلمان(Germany)

همانطور که در مقاله های “ بورسیه های تحصیلی” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اخذ بورسیه تحصیلی” که یکی از روش های اخذ تابعیت و اقامت و همچنین مهاجرت به اروپا می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و همانطور که قول داده بودیم به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای تحصیلی کشورهای مختلف مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع در زمینه اخذ ویزای تحصیلی (بورسیه تحصیلی) کشور آلمان  را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

تحصیل در آلمان

  • خلاصه شرایط و مزایای تحصیل در آلمان:
  • در اکثر ایالت‌ها شهریه رایگان است
  • امکان دریافت بورس وجود ندارد
  • زبان تحصیل آلمانی یا انگلیسی است
  • مدرک زبان مورد نیاز آیلتس ۶ یا B1 آلمانی برای ویزا
  • امکان اخذ ویزای همراه پس از ورود دانشجو به آلمان وجود دارد
  • امکان اخذ ویزای کار پس از تحصیل وجود دارد
  • اقامت پس از تحصیل در صورت یافتن شغل وجود دارد
  • امکان سفر به تمام کشورهای شنگن در هنگام تحصیل وجود دارد

نظام آموزشی کشور آلمان در دانشگاه های این کشور منطبق با نظام بین المللی است و در سه مقطع bachelor, master و PhD دانشجو می پذیرد. اشخاص در دانشگاه ها به غنی سازی دانش تئوری خود در کنار فعالیت های علمی پژوهشی می پردازند. بعد از پایان تحصیلات خود این افراد می توانند وارد مقطع بعدی و یا در صورت تمایل وارد بازار کار شوند.

تحصیل در آلمان – تحصیل در مقطع کارشناسی در المان:

تحصیل در این مقطع دوره ای ۴ ساله است. برای تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های آلمان متقاضی باید دارای مدرک حداقل دیپلم و پیش دانشگاهی باشد. علاوه بر آن فرد باید قبولی آزمون سراسری (روزانه یا شبانه) را در مقطع کارشناسی و در رشته ای مرتبط با رشته مورد نظر خود کسب نماید. چنین فردی باید ابتدا یک دوره یک ساله کالج را در کشور آلمان بگذراند تا بدین ترتیب اجازه ورود به دانشگاه های آلمان را پیدا کند.

 

دوره کالج برای آن است که شما دیپلمی معادل یک شخص آلمانی دریافت نمایید. تقریبا می توان گفت هیچ دانشگاهی در آلمان وجود ندارد که این دوره را به زبان انگلیسی ارائه نماید. پس فرد برای آنکه واجد شرایط ادامه تحصیل در کالج شود باید مدرکی ارائه دهد که توانایی او را در زبان آلمانی به اثبات برساند.

 

در حال حاضر کالج ها از افراد متقاضی تحصیل مدرک B1 آلمانی را تقاضا می کنند. پس اگر قصد دارید در مقطع کارشناسی در کشور آلمان ادامه تحصیل دهید باید ابتدا برای بدست آوردن مدرک B1 در زبان آلمانی برنامه ریزی های لازم را انجام دهید. بعد از گذراندن کالج فرد باید در آزمون ورودی شرکت نماید و بر اساس نمرات دیپلم , پیش دانشگاهی, دوره کالج و انتخاب رشته خود فرد, میتواند وارد دانشگاه شود. امکان کار در دوره کالج نیست فقط در تعطیلات میان ترم برای افراد وجود دارد. پس فرد باید توانایی تامین خود بدون نیاز به کار دانشجویی را داشته باشد تا در کشور آلمان دچار مشکل نگردد. ولی بعد از کالج اجازه کار پاره وقت در مقطع کارشناسی برای دانشجویان وجود دارد .

تحصیل در آلمان – تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد:

طول دوره کارشناسی ارشد در کشور آلمان اصولا دو سال است. برای آنکه متقاضی بتواند وارد این دوره شود باید مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه های سراسری, آزاد و … دریافت کرده باشد. گرچه مدارک تحصیلی شما توسط دانشگاه به صورتی دقیق بررسی می شود ولی باید گفت به طور کلی برای آنکه بتوانید در دانشگاه های طراز اول کشور آلمان تحصیل کنید باید رزومه تحصیلی قوی و شاخصی ارائه نمایید.

در دوره کارشناسی ارشد اکثریت رشته ها هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی ارائه میگردند. هر زبانی را که برای تحصیل خود انتخاب نمایید باید مدرکی که نشان دهنده تسلط بر آن زبان باشد را نیز ارائه نمایید. در حال حاضر اکثر دانشگاه های آلمان برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی مدرک  آیلس ۶٫۵  به بالا و یا تافل ۹۰ را مطالبه میکنند. اگر خواهان تحصیل به زبان آلمانی هستید بسته به نوع دانشگاه و رشته تحصیلی مدرک B1 یا B2 از شما خواسته می شود.

 

تحصیل در آلمان – تحصیل در آلمان در مقطع دکتری:

طول دوره مقطع دوره دکتری در کشور آلمان در اکثریت رشته ها ۳ تا ۵ سال است. تحصیل در این مقطع در کشور آلمان در اکثر رشته ها به زبان آلمانی است. البته در مواردی این امکان وجود دارد که دانشجو تز دکتری خود را به زبان انگلیسی ارائه نماید که در این مورد نظر استاد راهنما تعیین کننده می باشد. همچنین امکان گذراندن این مقطع در برخی رشته ها به زبان انگلیسی نیز ممکن است. پذیرش در مقطع دکتری در کشور آلمان پروسه اس زمان بر و پرریسک می باشد.

 

متقاضی تحصیل در مقطع دکتری در المان باید با اساتید دانشگاه های مختلف که در حیطه اقدامات پژوهشی او دارای تخصص می باشند ارتباط برقرار نماید. این ارتباط باید به صورت مستمر وجود داشته باشد تا استاد با بررسی رزومه شخص و توانایی های او بپذیرد که به عنوان (SUPERVISOR) شخص خود را معرفی نماید. در این صورت فرد پذیرش خود را اخذ کرده است. اینکه در این مقطع به دانشجو حقوقی تعلق بگیرد یا خیر به نظر استاد مربوطه بستگی دارد و نمی توان درباره آن نظری قطعی ارائه نمود. اما در صورت نظر مساعد استاد میزان این بورس ها چیزی در حدود ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ یورو در ماه می باشد. تحصیل در این مقطع نیز مانند دیگر مقاطع تحصیلی در کشور آلمان با هزینه بسیار کم امکان پذیر است که البته رشته های انگلیسی زبان سهم بیشتری را در دریافت شهریه به خود اختصاص داده اند. مدرک زبان مورد نیاز برای مقطع دکتری در کشور آلمان در رشته های ارائه شده به زبان انگلیسی آیلس ۷ به بالا و در رشته های ارائه شده به زبان آلمانی مدرک B2 می باشد.

 

تحصیل در آلمان – هزینه زندگی در آلمان

هزینه زندگی یک دانشجو در آلمان به صورت میانگین ۷۰۰ تا ۹۰۰ یورو در ماه است که قسمت عمده آن مربوط به اسکان می شود. برای درک بهتر از ریز مخارج زندگی ماهانه در آلمان می توان اینگونه برآورد نمود که هزینه خوابگاه ۲۰۰ یورو و خانه های دانشجویی یا شخصی ۲۰۰ تا ۶۵۰ یورو (در شهرهای شمالی آلمان اجاره خانه ارزانتر می باشد)، ۱۵۰ تا ۲۰۰ یورو برای خورد و خوراک، ۵۰ تا ۱۰۰ یورو برای پوشاک، ۳۰ یورو برای حمل و نقل، ۵۰ تا ۷۰ یورو برای تلویزیون، تلفن و اینترنت و نهایتاً ۱۰۰ یورو برای تفریح و اوقات فراغت می باشد.

تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور آلمان اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید. برای کسب اطلاعات تکمیلی تر و دریافت مشاوره اولیه رایگان می توانید با موسسه تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی آلمان ، تابعیت و اقامت تحصیلی در آلمان را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیلی آلمان می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

4 دیدگاه

  • سلام خسته نباشیدسلام ببخشید صدور ویزای دانشجوئی آلمان به طور متوسط چقدر طول میکشه؟
    • سلام الان وقت های سفارت المان برای صدور ویزای دانشجوئی و تحصیلی تقریبا 19 ماهه شده است. اما ما در موسسه آتبه آفرینان ایرانیان سعی میکنیم کل پروسه اخذ ویزای تحصیلی آلمان طی یک سال انجام پذیرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق فرم درخواست ارزیابی رایگان و یا با موسسه آتیه آفرینان ایرانیان تماس حاصل کنید تا بهترین روش ها بر اساس شرایط شما اعلام بشود. فرم درخواست ارزیابی و مشاوره رایگان شماره تماس : 02122226777 موفق باشید.
  • باسلام وقت شما بخیر سال اینده کنکور تجربی دارم ومیخوام در دانشگاه های آلمان ادامه تحصیل بدم ایا قبولی کنکور سراسری ایران لازمه؟ واینکه معدل دیپلم باید در چه حد باشه؟ خیلی ممنون🌹🌹
    • سلام داشتن مدرک زبان آلمانی و قبولی در کنکور سراسری ایران برای ورود به دانشگاه های آلمان مورد نیاز است.داشتن معدل بالای 15 برای اخذ پذیرش به شما کمک خواهد کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با موسسه آتیه آفرینان ایرانیان تماس حاصل نمایید تا بهترین پیشنهادها برای تحصیل در آلمان بر اساس شرایط شما اعلام بشود. شماره تماس : ۰۲۱۲۲۲۲۶۷۷۷ موفق باشید.