تحصیل در آلمان
تحصیل در آلمانReviewed by تحصیل در آلمان on Feb 28Rating: 4.0تحصیل در آلمانتیم آتیه آفرینان ایرانیان در مقاله بورسیه تحصیلی میخواهد به شرایط و چگونگی ویزای تحصیل آلمان بپردازد و همچنین شرایط و نحوه اخذ ویزای تحصیل کشور آلمان بپردازد. آیا ویزای تحصیلی کشور آلمان دارای شرایط سنی می باشد؟ ما اقدام به اخذ ویزا و بورسیه تحصیلی شما در کشور آلمان خواهیم کرد. با ما همراه باشید - تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان (Germany)

کشور آلمان از صنعتی ترین در قلب اروپا قرار دارد . برای تحصیل در آلمان مخصوصا تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان هزینه بسیار کمی را می پردازید در واقع می توان گفت تحصیل شما رایگان است . دانشگاه های آلمان از سطح علمی مناسبی برخوردار است و برای تحصیل در آلمان باید مدارکی را داشته باشید . در ادامه این مقاله به طور کامل درباره شرایط تحصیل در آلمان توضیح خواهیم داد . همانطور که در مقاله های “ بورسیه های تحصیلی” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اخذ بورسیه تحصیلی” که یکی از روش های اخذ تابعیت و اقامت و همچنین مهاجرت به اروپا می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و همانطور که قول داده بودیم به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای تحصیلی کشورهای مختلف مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع در زمینه اخذ ویزای تحصیلی (بورسیه تحصیلی) کشور آلمان  را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم. از روش های مهاجرت به آلمان ، اخذ ویزای تحصیلی در آلمان و تحصیل در آلمان می باشد. در این مقاله قصد داریم درباره ویزای تحصیلی در آلمان صحبت کنیم . همانطور که می دانید تحصیل در آلمان یکی از راه های اخذ اقامت و تابعیت در آلمان می باشد. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل رایگان در آلمان مقاله ” تحصیل رایگان در آلمان ” را مطالعه فرمایید .

یکی از روش های مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل می باشد شما می توانید در مقالات دیگر به طور مفصل درباره راه های دیگر ” مهاجرت به آلمان ” اطلاعات کسب کنید .

تحصیل در آلمان – مزایای تحصیل در آلمان

خلاصه شرایط و مزایای تحصیل در آلمان :

  • در اکثر ایالت‌ها برای تحصیل در آلمان شهریه رایگان است
  • امکان دریافت بورس وجود ندارد
  • زبان تحصیل در آلمان ، آلمانی یا انگلیسی است
  • مدرک زبان مورد نیاز آیلتس ۶ یا B1 آلمانی برای ویزا
  • امکان اخذ ویزای همراه پس از ورود دانشجو به آلمان وجود دارد
  • امکان اخذ ویزای کار آلمان پس از تحصیل در آلمان وجود دارد
  • اقامت پس از تحصیل در آلمان در صورت یافتن شغل وجود دارد
  • امکان سفر به تمام کشورهای شنگن در هنگام تحصیل در آلمان وجود دارد

نظام آموزشی کشور آلمان در دانشگاه های این کشور منطبق با نظام بین المللی است و در سه مقطع bachelor, master و PhD دانشجو می پذیرد. اشخاص در دانشگاه ها به غنی سازی دانش تئوری خود در کنار فعالیت های علمی پژوهشی می پردازند. بعد از پایان تحصیلات خود این افراد می توانند وارد مقطع بعدی و یا در صورت تمایل وارد بازار کار شوند. زمان شروع ترم برای تحصیل در آلمان از ماه سپتامبر می باشد و متقاضیان تحصیل در آلمان حتما میبایست از چند ماه قبل از شروع ترم تحصیلی درخواست خود را ارسال نمایند.

تحصیل در آلمان – شرایط سنی تحصیل در آلمان

افرادی که سن آنها زیر ۱۸ سال می باشد و قصد دارند در مدارس آلمان تحصیل کنند باید در آلمان قیم داشته باشند و پدر و مادر فرد نمیتواند به عنوان قیم فرد باشند . بعد از گذراندن کالج که یکسال یعنی دو ترم میباشد که تمام دروس آن ها به زبان آلمانی می باشد ، افرادی که رشته آنها تجربی است باید کالج M-KURS و افرادی که رشته آنها فنی مهندسی را انتخاب میکنند ، T-KURS را باید بگذرانند. سن افراد متقاضی باید به گونه ای باشد که بعد از فارغ التحصیلی قادر به کار کردن باشید . شرایط سنی تحصیل در آلمان برای ورود و پذیرش در دانشگاه ها مدنطر نمی باشند اما از روی مدارک شناسایی که شامل تاریخ تولدتان می باشد حدی را برای شما تعیین می کنند . برای ورود به کالج های پزشکی آلمان سن فرد نباید بیشتر از ۲۳ سال باشد و اگر فرد سن را در نظر نگیرد و وارد مصاحبه سفارت شود شانس دریافت ویزا پایین خواهد آمد .

کالج: ۲۳ سال
• کارشناسی: ۲۵ سال
• کارشناسی ارشد: ۲۸ سال
• دکترا: زیر ۴۰ سال

 

تحصیل در آلمان – تحصیل در آلمان با مدرک دیپلم

تمام قوانین تحصیل در آلمان با مدرک دیپلم به هزینه ها و کمک های مالی بستگی دارد . برای تحصیل در آلمان با مدرک دیپلم می توانید با گذراندن دوره کالج قبل از ورود به دانشگاه افدام نمایید که شخص نیاز به قبولی کنکور سراسری ندارد و تحصیل در این کالج ها حتی برای دانشجویان خارجی رایگان است . یکی از راه های دیگر برای تحصیل در آلمان با مدرک دیپلم شخص نیاز به مدرک قبولی در دانشگاه های ایران را دارد . در نهایت فرد برای گذراندن دوره کالج نیاز داردکه زبان آلمانی را یاد بگیرد .

تحصیل در آلمان – شرایط اعزام دانشجو و تحصیل رایگان در آلمان

شرایط اعزام دانشجو و تحصیل رایگان در آلمان به این شکل است که اگر قصد تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان را دارید می توانید با هزینه های بسیار کم در واقع می توان گفت تحصیل شما به صورت رایگان خواهد بود . دولت آلمان با توجه به ظرفیت های فراوان تحصیلی و شغلی هم برای دانشجویان بومی هم بین الملل که متقاضی تحصیل در آلمان هستند امکان تحصیل رایکان در آلمان را فراهم کرده است . بیشتر دانشگاه ها برای تحصیل در آلمان به زبان آلمانی به صورت رایگان ارائه می شود و به زبان انگلیسی دارای هزینه جزئی می باشد .

تحصیل در دانشگاه های آلمان

تحصیل در دانشگاه های آلمان

تحصیل در آلمان – ادامه تحصیل در المان در مقطع کارشناسی

تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان دوره ای ۴ ساله است. برای تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های آلمان متقاضی باید دارای مدرک حداقل دیپلم و پیش دانشگاهی باشد. علاوه بر آن فرد باید قبولی آزمون سراسری (روزانه یا شبانه) را در مقطع کارشناسی و در رشته ای مرتبط با رشته مورد نظر خود کسب نماید. چنین فردی باید ابتدا یک دوره یک ساله کالج را در کشور آلمان بگذراند تا بدین ترتیب اجازه ورود به دانشگاه های آلمان را پیدا کند.

دوره کالج برای آن است که شما دیپلمی معادل یک شخص آلمانی دریافت نمایید. تقریبا می توان گفت هیچ دانشگاهی در آلمان وجود ندارد که این دوره را به زبان انگلیسی ارائه نماید. پس فرد برای آنکه واجد شرایط ادامه تحصیل در کالج شود باید مدرکی ارائه دهد که توانایی او را در زبان آلمانی به اثبات برساند.

در حال حاضر کالج ها از افراد متقاضی تحصیل مدرک B1 آلمانی را تقاضا می کنند. پس اگر قصد دارید در مقطع کارشناسی در کشور آلمان ادامه تحصیل دهید باید ابتدا برای بدست آوردن مدرک B1 در زبان آلمانی برنامه ریزی های لازم را انجام دهید. بعد از گذراندن کالج فرد باید در آزمون ورودی شرکت نماید و بر اساس نمرات دیپلم , پیش دانشگاهی, دوره کالج و انتخاب رشته خود فرد, میتواند وارد دانشگاه شود. امکان کار در دوره کالج نیست فقط در تعطیلات میان ترم برای افراد وجود دارد. پس فرد باید توانایی تامین خود بدون نیاز به کار دانشجویی را داشته باشد تا در کشور آلمان دچار مشکل نگردد. ولی بعد از کالج اجازه کار پاره وقت در مقطع کارشناسی برای دانشجویان وجود دارد .

تحصیل در آلمان – ادامه تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

طول دوره تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد اصولا دو سال است. برای آنکه متقاضی بتواند وارد این دوره شود باید مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه های سراسری, آزاد و … دریافت کرده باشد. گرچه مدارک تحصیلی شما توسط دانشگاه به صورتی دقیق بررسی می شود ولی باید گفت به طور کلی برای آنکه بتوانید در دانشگاه های طراز اول کشور آلمان تحصیل کنید باید رزومه تحصیلی قوی و شاخصی ارائه نمایید.

در مقاله ” تحصیل در آلمان ” به طور مفصل درباره شرایط تحصیل در آلمان اطلاعات کسب کنید .

در دوره کارشناسی ارشد اکثریت رشته ها هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی ارائه میگردند. هر زبانی را که برای تحصیل خود انتخاب نمایید باید مدرکی که نشان دهنده تسلط بر آن زبان باشد را نیز ارائه نمایید. در حال حاضر اکثر دانشگاه های آلمان برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی مدرک  آیلس ۶٫۵  به بالا و یا تافل ۹۰ را مطالبه میکنند. اگر خواهان تحصیل به زبان آلمانی هستید بسته به نوع دانشگاه و رشته تحصیلی مدرک B1 یا B2 از شما خواسته می شود.

 

تحصیل در آلمان – تحصیل در آلمان در مقطع دکتری

طول دوره مقطع دوره دکتری در کشور آلمان در اکثریت رشته ها ۳ تا ۵ سال است. تحصیل در کشور آلمان در مقطع دکتری در اکثر رشته ها به زبان آلمانی است. البته در مواردی این امکان وجود دارد که دانشجو تز دکتری خود را به زبان انگلیسی ارائه نماید که در این مورد نظر استاد راهنما تعیین کننده می باشد. همچنین امکان گذراندن این مقطع در برخی رشته ها به زبان انگلیسی نیز ممکن است. پذیرش در مقطع دکتری در کشور آلمان پروسه اس زمان بر و پرریسک می باشد. متقاضی تحصیل در مقطع دکتری در المان باید با اساتید دانشگاه های مختلف که در حیطه اقدامات پژوهشی او دارای تخصص می باشند ارتباط برقرار نماید. این ارتباط باید به صورت مستمر وجود داشته باشد تا استاد با بررسی رزومه شخص و توانایی های او بپذیرد که به عنوان (SUPERVISOR) شخص خود را معرفی نماید. در این صورت فرد پذیرش خود را اخذ کرده است. اینکه در این مقطع به دانشجو حقوقی تعلق بگیرد یا خیر به نظر استاد مربوطه بستگی دارد و نمی توان درباره آن نظری قطعی ارائه نمود. اما در صورت نظر مساعد استاد میزان این بورس ها چیزی در حدود ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ یورو در ماه می باشد. تحصیل در آلمان در این مقطع نیز مانند دیگر مقاطع تحصیل در کشور آلمان با هزینه بسیار کم امکان پذیر است که البته رشته های انگلیسی زبان سهم بیشتری را در دریافت شهریه به خود اختصاص داده اند. مدرک زبان مورد نیاز برای مقطع دکتری در کشور آلمان در رشته های ارائه شده به زبان انگلیسی آیلس ۷ به بالا و در رشته های ارائه شده به زبان آلمانی مدرک B2 می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل پزشکی و داروسازی ما بطور مفصل تر در مقاله ” تحصیل پزشکی در آلمان ”  و ” تحصیل داروسازی در آلمان ” توضیح دادیم.

تحصیل در آلمان – مدارک لازم جهت پذیرش از دانشگاه های آلمان

مدارک لازم جهت پذیرش از دانشگاه های آلمان عبارتند از :

  • پاسپورت متقاضی که باید دارای اعتبار بیش از ۶ ماه باشد
  • مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی
  • ترجمه رسمی مدرک دیپلم و ریز نمرات آن
  • ترجمه رسمی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
  • ترجمه رسمی مدرک کارشناسی و ریز نمرات این مقطع جهت تحصیل کارشناسی ارشد در آلمان
  • توصیه نامه اساتید مقاطع تحصیلی قبلی
  • پروپوزال و انگیزه نامه

تحصیل در آلمان – هزینه تحصیل در آلمان

اگر شما در مقطع کارشناسی بتوانید در دانشگاه های دولتی آلمان تحصیل رایگان داشته باشید هر ترم فقط باید هزینه های ثبت نام و کارهای اداری که بیش از ۳۰۰ € (۳۲۰ $) را پرداخت کنید .

اگر به طور مستقیم از کارشناسی وارد مقطع بالاتر شوید باید هزینه های اندک ثبت نام و اداری و کارت (Semesterticket) را پرداخت نمایید . شهریه کارشناسی ارشد ناپیوسته در آلمان، برای متقاضیانی که مدرک کارشناسی خود را از سایر کشورها گرفته باشند در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است و ممکن است از € ۵۰۰۰ (۵۴۰۰ $) در هر سال در موسسات دولتی تا € ۳۰،۰۰۰ (۳۲،۴۱۰ $) در دانشگاه های خصوصی آلمان متغیر باشد.

هزینه تحصیل در دکترا آلمان حداقل برای ۶ ماه اول رایگان است و برای هزینه‌های جانبی ثبت‌نام و کارهای اداری باید چیزی حدود ۳۰۰ € هزینه کنند.

تحصیل در آلمان – هزینه زندگی در آلمان

هزینه زندگی در آلمان برای یک دانشجو به صورت میانگین ۷۰۰ تا ۹۰۰ یورو در ماه است که قسمت عمده آن مربوط به اسکان می شود. برای درک بهتر از ریز مخارج زندگی ماهانه در آلمان می توان اینگونه برآورد نمود که هزینه خوابگاه ۲۰۰ یورو و خانه های دانشجویی یا شخصی ۲۰۰ تا ۶۵۰ یورو (در شهرهای شمالی آلمان اجاره خانه ارزانتر می باشد)، ۱۵۰ تا ۲۰۰ یورو برای خورد و خوراک، ۵۰ تا ۱۰۰ یورو برای پوشاک، ۳۰ یورو برای حمل و نقل، ۵۰ تا ۷۰ یورو برای تلویزیون، تلفن و اینترنت و نهایتاً ۱۰۰ یورو برای تفریح و اوقات فراغت می باشد.

 

تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان

توصیه شرکت آتیه آفرینان ایرانیان برای اقامت و تابعیت در آلمان مشاوره از مشاوران آتیه آفرینان و مطالعه مقاله ” اقامت در آلمان ” است .

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور آلمان اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید. برای کسب اطلاعات تکمیلی تر و دریافت مشاوره اولیه رایگان می توانید با موسسه تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی آلمان ، تابعیت و اقامت تحصیلی در آلمان را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیلی آلمان می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

8 دیدگاه

  • سلام خسته نباشیدسلام ببخشید صدور ویزای دانشجوئی آلمان به طور متوسط چقدر طول میکشه؟
    • سلام الان وقت های سفارت المان برای صدور ویزای دانشجوئی و تحصیلی تقریبا 19 ماهه شده است. اما ما در موسسه آتبه آفرینان ایرانیان سعی میکنیم کل پروسه اخذ ویزای تحصیلی آلمان طی یک سال انجام پذیرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق فرم درخواست ارزیابی رایگان و یا با موسسه آتیه آفرینان ایرانیان تماس حاصل کنید تا بهترین روش ها بر اساس شرایط شما اعلام بشود. فرم درخواست ارزیابی و مشاوره رایگان شماره تماس : 02122226777 موفق باشید.
  • باسلام وقت شما بخیر سال اینده کنکور تجربی دارم ومیخوام در دانشگاه های آلمان ادامه تحصیل بدم ایا قبولی کنکور سراسری ایران لازمه؟ واینکه معدل دیپلم باید در چه حد باشه؟ خیلی ممنون??
    • سلام داشتن مدرک زبان آلمانی و قبولی در کنکور سراسری ایران برای ورود به دانشگاه های آلمان مورد نیاز است.داشتن معدل بالای 15 برای اخذ پذیرش به شما کمک خواهد کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با موسسه آتیه آفرینان ایرانیان تماس حاصل نمایید تا بهترین پیشنهادها برای تحصیل در آلمان بر اساس شرایط شما اعلام بشود. شماره تماس : ۰۲۱۲۲۲۲۶۷۷۷ موفق باشید.
  • سلام ، با معدل ده دیپلم میشود خارج کشور برای ادامه تحصیل اقدام کرد.ممنون
    • با سلام دوست عزیز معدل کل ۱۲ سال بیشتر مد نظر است و باید بررسی شود که شرایط شما چه از لحاظ سنی، از لحاظ معدلی و رشته تحصیلی به چه صورت است.پیشنهاد میکنم تا با مشاورین موسسه در خصوص رزومه خود به طور کامل صحبت نمایید تا بهترین پیشنهادات را به شما ارائه نمایند. شماره تماس:۰۲۱۲۲۲۲۶۷۷۷ موفق باشید
  • سلام ، با معدل ده دیپلم ریاضی میشود خارج کشور برای ادامه تحصیل اقدام کرد.ممنون
    • با سلام دوست عزیز معدل کل 12 سال بیشتر مد نظر است و باید بررسی شود که شرایط شما چه از لحاظ سنی، از لحاظ معدلی و رشته تحصیلی به چه صورت است.پیشنهاد میکنم تا با مشاورین موسسه در خصوص رزومه خود به طور کامل صحبت نمایید تا بهترین پیشنهادات را به شما ارائه نمایند. شماره تماس:02122226777 موفق باشید
Menu