مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کاناداReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Jun 5Rating:

مهاجرت به کانادا (Canada)

مهاجرت به کانادا امروزه بسیار در بین ایرانیان رواج پیدا کرده است. کانادا کشور بسیار مهاجرپذیر بوده است و برای اقامت و تابعیت در کانادا و مهاجرت به کانادا شرایط و راه های مختلفی وجود دارد. از مهمترین روش های مهاجرت به کانادا می توان به تحصیل در کانادا و تحصیل رایگان در کانادا پرداخت. به علاوه از روش های مهاجرت به کانادا و اقامت کانادا ، تحصیل در گروه پزشکی کانادا و تحصیل داروسازی در کانادا می توان اشاره کرد. متقاضیان می توانند از طریق تحصیل در کانادا اخذ مهاجرت کشور کانادا را به دست آورند.

کشور کانادا، دومین کشور بزرگ جهان پس از روسیه می باشد.موقعیت استراتژیک بین روسیه و ایالات متحده از طریق مسیر قطب شمال برقرار می شود. حدود ۸۵ درصد از جمعیت کانادا در ۳۰۰ کیلومتری مرز آمریکا و کانادا متمرکز شده اند. روش های گوناگونی جهت مهاجرت به یک کشور مانند تولد فرزند، ماندن یا اقامت برای مدت معین، ادواج، سرمایه گذاری، خرید ملک و غیره به بدست آوردن اقامت شما کمک می کند.در حال حاضر کشور کانادا به عنوان کشوری با یک سیاست باز مهاجرپذیری و بیش از ۳۴ گروه قومی مختلف شناخته می شود. ۱۰ کشور اول مبدا جهت مهاجرت به کانادا عبارتند از: چین، هند، فیلیپین، پاکستان، امریکا، انگلستان، کره جنوبی، کلمبیا و سریلانکا. شما می توانید تحت یک یا چند روش مختلف برای مهاجرت به کانادا واجد شرایط باشید.اینکه بهترین روش را بسته به شرایط خاصتان انتخاب کنید، از اهمیت به سزایی برخودار است.

مهاجرت به کانادا – برنامه های مهاجرت تجاری کانادا

برنامه مهاجرت تجاری در جستجوی جذب افراد با تجربه تجاری و یا مدیریتی است که به توسعه اقتصاد کانادا کمک خواهد کرد.اگر شما در جستجوی انجام یک سرمایه گذاری در کانادا یا شروع یک تجارت در کانادا هستند چندین راه برای انتخاب شما وجود دارد. شما یا می‌توانید تحت برنامه فدرال پذیرش شوید یا می‌توانید درخواست پذیرش خود را از طریق یکی از برنامه‌های استانی ارائه دهید. چندین انتخاب برای شما برای درخواست به عنوان مهاجر تجاری وجود دارد که در زیر لیست شده است.

  • مهاجرت تجاری فدرال: برای درخواست کنندگان تجاری که تمایل به اقامت در هر استان یا منطقه به جز کبک دارند.
  • مهاجرت تجاری کبک: برای درخواست کنندگان تجاری که تمایل به اقامت در استان کبک دارند.
  • مهاجرت تجاری برنامه‌های استانی : برای درخواست کنندگان تجاری که تمایل به اقامت در یک استان مشخص دارند. بیشتر استانها در کانادا دارای توافقی با دولت کانادا هستند که به آنها اجازه مهاجرت افرادی را می‌دهد که تمایل دارند در آن استان اقامت گزینند.

مهاجرت به کانادا برنامه های مهاجرت نیروهای متخصص و کارگران ماهر

نیروهای متخصص و کارگران ماهر افرادی هستند که برای اقامت دائم براساس میزان توانایی خود در استقرار موفق از نظر اقتصادی در کانادا انتخاب می شوند. این افراد برای اقامت دائم براساس تحصیلات، تجربه کاری، دانش انگلیسی /فرانسه و سایر اصولی که برای مفید بودنشان را در بنیان اقتصادی کانادا نشان میدهد، انتخاب می شوند.

شما یا می توانید درخواست خود را تحت برنامۀ فدرال یا یکی از برنامه های استانی ارائه دهید. چندین گزینه برای ارائه درخواستتان به عنوان یک کارمند ماهر وجود دارد که در زیر آمده است:

  • نیروهای متخصص و کارگران ماهر فدرال: برای نیروهای متخصص و کارگران ماهری که تمایل به اقامت در هر یک از استانها یا مناطق به غیر از کبک دارند.
  • نیروهای متخصص و کارگران ماهر کبک: برای نیروهای متخصص و کارگران ماهری که تمایل به اقامت در استان  کبک دارند.
  • برنامه های استانی نیروهای متخصص و کارگران ماهر (PNP):برای نیروهای متخصص و کارگران ماهری که تمایل به اقامت در یک استان خاص دارند. بیشتر استانهای کانادا دارای توافقی با دولت کانادا هستند که به آنها اجازه میدهد که علاقمندان به اقامت در استان را انتخاب کند.

مهاجرت به کانادا برنامه های مهاجرت خویشاوندی کانادا

شهروندان کانادا و همینطور افرادی که دارای اجازه اقامت دائم کانادا هستند به شرط اینکه ساکن کانادا باشند میتوانند بعنوان حامی (Sponsor) برای مهاجرت افراد درجه اول خانواده خود اقدام نمایند. فرد یا افراد اسپانسر کننده باید متعهد شوند که کلیه اقدامات لازم را برای کمک به استفرار اعضای خانواده خود و وابستگان آنها که همراه با آنها به کانادا مهاجرت مینمایند به عمل آورند.بسته به نسبت خانوادگی فرد کانادایی و و بستگان او در خارج از کاناداو با توجه به مقررات استانی که فرد کانادایی در آن زندگی میکند فرد اسپانسر شونده میتواند نسبت به اخذ اقامت دائمی کانادا اقدام نماید.

با توجه به مجموعه روشهایی که برای کسب اقامت کانادا وجود دارد و با درنظر گرفتن نسبت خانوادگی که میان فرد کانادایی و اعضای خانواده او در خارج از کانادا برقرار است افراد میتوانند از یکی از مسیرهای فدرال ؛ کبک و یا برنامه های استانی به شرح ذیل جهت کسب اقامت کانادا اقدام نمایند.

  • مهاجرت خویشاوندی روش فدرال: اگر یکی از اعضای خانواده شما در هر نقطه ای از خاک کانادا به غیر از استان کبک زندگی میکند میتوانید از مسیر فدرال اقدام به ارائه درخواست خود نمایید.
  • مهاجرت خویشاوندی روش کبک: اگر عضو کانادایی خانواده شما در استان کبک سکونت دارد شما میتوانید از مسیر کبک اقدام به ارایه درخواست مهاجرت نمایید.
  • مهاجرت خویشاوندی روش استانی: برخی استانها و نواحی کانادا جهت افراد مقیم همان استان که قصد دعوت از بستگان خود را برای مهاجرت به کانادا دارند، برنامه های استانی خاص خود را دارا میباشند که با در نظر گرفتن مقررات مربوط به هر استان اقدام به تقاضای مهاجرت نمود.

مهاجرت به کانادا برنامه های مهاجرتی از طریق تجربه کانادایی

برای فارغ التحصیلان بین المللی و کارکنان موقت خارجی در کانادا برای اقامت دائم در کانادا گزینه هایی از طریق تجربه کانادایی وجود دارد. شما می توانید یا طبق برنامه ی فدرال درخواست دهید یا درخواست خود را از طریق کبک یا یکی از استانهایی که برنامه هایی برای دانشجویان / شاغلین دارد ارسال کنید. طبق لیست زیر چندین گزینه برای شما وجود دارد :

  • گروه تجربه کانادایی (فدرال): برای فارغ التحصیلان بین المللی و شاغلین خارجی هر هریک از بخش های کانادا به جز کبک.
  • گروه تجربه در کبک: برای فارغ التحصیلان بین المللی و شاغلین خارجی در کبک.
  • جریانهای تجربه استانی: برخی استانها و مناطق دارای برنامه های خاص خود برای شاغلین خارجی و فارغ التحصیلان هستند.

مهاجرت به کانادا – برنامه های مهاجرت استانی کانادا

افرادی که از طریق یکی از برنامه های استانی اقدام به مهاجرت به کانادا میکنند، دارای مهارتها، تحصیلات و سوابق کاری هستند که برای کمک به اقتصاد استان مربوطه مورد نیاز است. دولتهای استانی و منطقه ای کانادا از این برنامه ها برای بهره برداری بهینه از این افراد پس از ورود به کانادا استفاده میکنند. هر یک از این برنامه های استانی به صورتی طراحی شده اند که پاسخگوی نیازهای خاط استان باشند و افرادی را انتخاب کند که به راحتی قادر به زندگی و کار در آن استان باشند.

مهاجرت به کانادا قوانین راه ها و روش های مهاجرت به کانادا

در زیر انواع روش های اخذ تابعیت و اقامت در کانادا مورد بررسی قرار میگیرد. با قالب روش های زیر ۳ سال اقامت موقت به دست می آید که بعد از آن می توانید برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید.

  • مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل یا مهاجرت تحصیلی

کانادا هر سال بیش از ۲۰۰،۰۰۰ دانشجو از حوزه های خارج از کشور را پذیرش می کند. اگر شما قصد تحصیل در یک موسسه آموزشی کانادایی را دارید، اکثر اتباع خارجی باید برای اجازه مطالعه اقدام کنند. مجوز تحصیل، یک بار صادر شده، اجازه می دهد تا به یک فرد خارجی برای تحصیل در کانادا در یک موسسه مورد تایید برای مدت زمان دوره یا برنامه مشخص شده اقدام کنند.
به منظور تحصیل در کانادا، شما نیاز به دست آوردن اجازه تحصیل در کانادا ، که به عنوان یک ویزای دانشجویی کانادا برای مدت زمان اقامت شما اعمال می گردد.برای  شما یک مجوز تحصیل در کانادا لازم نیست اگر دوره یا برنامه شش ماه یا کمتر باشد. با این حال، ممکن است یک ایده خوب برای برای اخذ جواز جهت اقامت در کانادا اقدام از طریق تحصیل باشد. در غیر این صورت اگر شما تصمیم دارید برای ادامه تحصیل خود از یک برنامه دیگر استفاده کنید، شما نیاز به ترک کانادا برای اخذ مجوز دانشجویی و درخواست از طریق دفتر معتبر جهت اخذ ویزا دارید.
هنگامی که شما یک مجوز تحصیل در کانادا را دریافت کردید، شما می توانید تقاضای خود را مجددا تمدید کنید اگر شما در کانادا تصمیم به ادامه تحصیل دارید. برای دانش آموزان تمام وقت ثبت نام در یک موسسه معتبر آموزش عالی، اجازه کار همراه با تحصیل را می دهد تا شما به کار پاره وقت در محوطه دانشگاه مشغول گردید. همچنین شما قادر به کار در خارج از دانشگاه هستید، کار در یک تعاونی و یا به عنوان کارآموز در یک بخش، بعد از فارق التحصیلی نیز می توانید در کانادا به عنوان یک مقیم دائم بمانید و یا یک کار پیدا کنید.

  • مهاجرت به کانادا از طریق کار و تخصص

کانادا به طور فعالانه به دنبال نیروی کار و کارگران خارجی حرفه ای برای کمک به رشد نیروی کار ملی قوی است. اگر شما به دنبال کار دائم و یا موقت در کانادا هستید، یا حتی اگر شما یک کارفرمای کانادایی به دنبال نیروی کار ماهر و حرفه ای از خارج از کشور هستید، این مقالات ارزشمند در سایت ما به شما در تحقق اهداف شما کمک خواهد کرد.
در اغلب موارد، به منظور کار در کانادا، کارگران خارجی به اجازه کار نیاز دارند. با این حال، در برخی از شرایط که در آن شما ممکن است قادر به کار در کانادا بدون اجازه کار باشید. علاوه بر این، تعدادی از راه های دیگر برای کار در کانادا تحت فرایند درخواست اجازه کار سنتی وجود دارد، از جمله اجازه کار در تعطیلات، اجازه کار پس از فارغ التحصیلی و یا مجوز صادر شده تحت NAFTA وجود دارد.
اجازه کار کانادا برای متقاضیان با پیشنهاد کار تنها به این شرط که شما از سوی کارفرمای خاصی مورد حمایت باشید به صورت موقت صادر شده است. پیشنهاد کار به خودی خود باید توسط یک شهروند کانادایی برای شخص صادر گردد و آن کارفرما آثار تلاش خود برای استخدام یک شهروند کانادایی قبل از استخدام یک کارگر خارجی را به اثبات برساند. زمانی که تمام معیارها برای اخذ مجوز کار و ویزای کار کانادا فراهم شود شما می توانید مجوز را دریافت کنید.

اگر شما یک پیشنهاد کار دارید و مایل به دریافت ویزای دائم هستید، ممکن است تحت برنامه خاصی واجد شرایط مهاجرت استانی باشید. شما هنوز هم نیاز به مصاحبه و فراهم کردن الزامات اساسی برای اخذ ویزای کار کانادا برای کارفرمای بالقوه خود دارید و باید تجارت خود را در یک استان در کانادا به صورت فعالانه در حمایت از برنامه PN انجام دهید.اگر شما به عنوان یک نیروی کار ماهر محسوب نمیشوید، اما مایل به ایجاد یک کسب و کار در کانادا هستید، شما می توانید با  در نظر گرفتن دیگر راه های مهاجرت به کانادا تحت گزینه های ایجاد کسب و کار در کانادا با سرمایه گذار ویزای خود را کسب کنید.

متقاضیان کسب و کار کانادا با دانش از کسب و کار گسترده، وجوه حل و فصل و توانایی ایجاد و مدیریت یک کسب و کار موفق در کانادا باید بدانند این کشور از این مسائل استقبال می کند. شما بایستی هدف خود را برای ایجاد یک کسب و کار که باعث ایجاد فرصت های شغلی مثبت برای شهروندان کانادایی می شود با دکر تاثیرات مثبت در اقتصاد کانادا بیان کنید.با این حال، اگر شما همه موارد بالا را دارید اما مایل به سرمایه گذاری در اقتصاد کانادا به جای ایجاد یک کسب و کار هستید ، شما ممکن است واجد شرایط زیر دسته سرمایه گذاران شوید . متقاضیان با بودجه قابل توجهی به سرمایه گذاری می توانند بپردازند به علاوه دانش کسب و کار مرتبط و تجربه باید تحت این دسته اعمال شود.

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

  • مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری سه دسته مختلف ویزای کسب و کار کانادا برای مهاجران بالقوه که مایل به سرمایه گذاری و یا شروع یک کسب و کار در کانادا هستند را اعمال میکند.
مهاجرت تجاری به کانادا مستلزم آن است که متقاضیان توانایی و قصد کمک به اقتصاد کانادا با مشارکت مثبت از طریق ایجاد و حفظ یک کسب و کار مناسب در کانادا را داشته باشند، شما بایستی دانش کسب و کار قابل توجهی برای کار را داشته باشید.

مهاجرت به کانادا ویزای کسب و کار و سرمایه گذاری در کانادا

طبق روش های زیر می توانید درخواست ویزای سرمایه گذاری کانادا را داشته باشید؛

  • برنامه سرمایه گذاران مهاجر
  • برنامه کارآفرینان
  • افراد خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا برنامه سرمایه گذاران مهاجر به کانادا

  • تحت برنامه سرمایه گذاران، یک مهاجرت بالقوه کسب و کار باید دانش کسب و کار گسترده بع علاوه دارا بودن سرمایه قابل توجهی بسیار مورد اهمیت است.
    سرمایه گذاران باید ارزش خالص ۸۰۰،۰۰۰ $ کانادا و یک سرمایه گذاری به ارزش ۴۰۰،۰۰۰ $ کانادا به صورت عمومی برای اقتصاد کانادا به ارمغان آورند. سرمایه گذاری عمومی در کانادا توسط شرکت هایی در استان ها و مناطق مختلف به صورت تضمینی صورت میگیرد و هنگامی انجام کار توصیه هایی راجع به انجام این کار توسط اداره شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) به شما ارائه می شود.با توجه به تاریخ دقیق سرمایه گذاری، از ۵ سال تا ۳ ماه از تاریخ سرمایه گذاری ویزای سرمایه گذاری به شما تعلق میگیرد. سرمایه گذاری با سود بازگشتی نیست و پول سرمایه گذاری برای تامین مالی ایجاد شغل و توسعه اقتصاد در کانادا استفاده می شود.برنامه سرمایه گذاران همچنین یک ویزای مهاجرتی را به فرد سرمایه گذار ارائه میکند و برای این منظور نیاز است امتیازی بین ۳۵ تا ۱۰۰ امتیاز در شش عامل اصلی از جمله سن، تحصیلات، تجربه کسب و کار، توانایی زبان و سازگاری ارزیابی شده کسب گردد.سرمایه گذاران باید تجربه حداقل دو سال کسب و کار قبل از ساخت یک برنامه کاربردی در CIC را داشته باشند. آنها بایستی موارد زیر را داشته باشند:
  • کنترل و یک درصد از حقوق صاحبان سهام در یک کسب و کار موفق مقدماتی
  • مدیریت حداقل پنج تمام وقت معادل کار در هر سال در یک کسب و کار مقدماتی
    بر خلاف دیگر دسته کسب و کارها، در برنامه سرمایه گذاری نیازی نیست که شما برای شروع یک کسب و کار در کانادا حضور داشته باشید.

مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

شهروندان کانادایی و دارندگان اقامت دائم ممکن است با یک شخص از کشور دیگر ازدواج کنند، در ازدواج های عرفی شریک زندگی زناشویی از یک کشور دیگر برای مهاجرت به کانادا حمایت می گردد. با حمایت مالی، متقاضی می تواند اقامت دائم کانادا را دریافت کند.ضامن باید قراردادی را با دولت کانادا برای حمایت مالی متقاضی برای ۳ سال قبل از تبدیل شدن به یک مقیم دائم کانادا امضا کند.برای یک فرد خارجی ازدواج با با یک شهروند کانادایی یا مقیم دائم فقط برای ورود به کانادا یک جرم است. CIC  در حال کار برای جلوگیری از این ازدواج های نادرست است.
در بسیاری از موارد، دلالان مالی برای متقاضیان خارجی “ازدواج مصلحتی” را راه اندازی می کنند. این ازدواج یک رابطه ازدواج و یا عرفی است که تنها به هدف کسب اقامت است که اجازه همسر یا شریک زندگی برای مهاجرت به کانادا را در قبال مقداری پول دریافت کنند.افسران CIC آموزش دیده اند تا برنامه های کاربردی مهاجرت واقعی را تشخیص دهند. آنها می دانند که چگونه یک ازدواج نادرست را تشخیص دهند. آنها از بسیاری جهات به نقطه تقلب ازدواج پی میبرند، از جمله:

  • چک کردن سند
  • بازدیدکننده به خانه های مردم
  • مصاحبه با هر دو طرف این قضیه و متقاضیان

شهروندان کانادایی یا مقیم دائم که در یک ازدواج مصلحتی به دلایل مهاجرت با یک مجرم شرکت کنند نیز یک جرم را مرتکب شده اند.

مهاجرت به کانادا – مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

سالانه پناهندگان فراوانی از سراسر جهان آمده خواهان پناهندگی در کانادا هستند. تعداد مردم ورودی از سال به سال بعد متفاوت است. در سال ۲۰۱۴، بیش از ۱۳۵۰۰  نفر به کانادا آمده و درخواست پناهندگی کرده اند.
برنامه پناهندگی برای حفاظت مردم پناهنده به کانادا در برابر ترس مواجهه از آزار و اذیت و یا در معرض خطر شکنجه یا مجازات بی رحمانه و غیر معمول در کشورهای خود کار می کند.هر شخصی واجد شرایط پناهندگی نیست. برای مثال، افراد با جرائم جنایی جدی و افرادی که تقاضای پناهندگی قبلی آنها توسط کانادا تکذیب و رد شده است واجد شرایط نیستند.

  • شایان ذکر است با توجه به وجود راه های قانونی مهاجرت به کشور کانادا  از طریق پناهندگی به هیچ عنواناقدام نفرمایید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

یک نظر

Menu