مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان

مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان

بسیاری از دانشجویان به دلیل عدم اطلاع از قوانین مهاجرتی در زمینه تحصیل به دلایل مختلف به رشته و دانشگاه مورد نظر و بورسیه تحصیلی در آلمان نمی رسند . مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان ، یکی از راه های رسیدن به اخذ اقامت و تابعیت در کشور آلمان می باشد که فرد متقاضی باید در این زمینه با متخصصین امر ، وکیل مهاجرتی اروپایی و مجرب مشورت کند تا به نتیجه دلخواه و مورد نظر خود دست پیدا کنند .

داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی از دانشگاه های ایران یکی از مهمترین نکاتی می باشد که مورد سوال بسیاری از متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان است ، اینکه مدرک از چه دانشگاهی از ایران باشد و برای مهاجرت تحصیلی به آلمان بسیار نکته مهم و حائز اهمیتی است ، امروزه دانشگاه های کشور آلمان به دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی کمتر رغبت نشان داده و در بعضی از دانشگاه های این کشور پذیرش می کنند .

نکته دیگر در مورد مهاجرت تحصیلی به آلمان امکان اخذ اقامت پس از تحصیل در آلمان می باشد که متقاضیان می توانند پس از فارغ التحصیل شدن در این کشور اقامت داشته باشند و از مزایایی مانند امکان اخذ پذیرش تحصیلی در مقاطع بالاتر و امکان پیدا کردن کار در این کشور و اقدام جهت طرق مختلف قانونی دیگر می باشد یعنی دانشجویان متقاضی مهاجرت تحصیلی به آلمان  به راحتی می تواند پس از تحصیل به فکر تابعیت آلمان باشند .

مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان هزینه های زندگی و تحصیل در کشور آلمان

هزینه های تحصیل در کشور آلمان به صورت رایگان است و متقاضیان مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان نه اینکه هیچ مبلغی را پرداخت نکنند بلکه باید گفت تقریباً شاید مبلغ ترمی ۴۰۰ تا ۵۰۰ یورو باید به دانشگاه برای خدمات تحصیلی و دانشجویی پرداخت شود و این هزینه تحصیل در آلمان به عبارتی در مقایسه تمام کشور هایی اروپایی رایگان است . در مورد هزینه های زندگی در آلمان باید خاطر نشان کرد که ماهیانه دانشجویان حدود ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو برای زندگی دانشجوی خوب و متوسط هزینه خواهند داشت ولکن این هزینه زندگی بستگی به سبک زندگی متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان خواهد داشت .

لازم به ذکر است که دانشجویان در حین تحصیل از اجازه کار قانونی برخوردارند و دانشجویان می توانند به کار دانشجویی در این کشور مشغول باشند و ساعتی تقریباً ۸ تا ۱۲ یورو بسته به کار درآمد داشته باشند و بخشی از هزینه های زندگی خود را پرداخت کنند .مجوز اقامت آلمان یا کارت آبی اتحادیه اروپا می­تواند مناسب باشد. اگر فرد قصد دارد در آینده در کشوری در اتحادیه اروپا زندگی و کار کند، کارت آبی اتحادیه اروپا مناسب­ تر از مجوز اقامت آلمان می باشد . ازآنجا که انتخاب مجوز اقامت نسبتاً به وضعیت شخصی بستگی دارد باید با دفتر ثبت اتباع خارجی در محل درخواست مشورت کرد . حتی اگر پیشنهاد کاری به صورت پاره­ وقت باشد، امکان اخذ مجوز اقامت وجود دارد .  ابتدا با اعتبار زمانی محدودی صادر می ­شود و اگر به اشتغال خود ادامه دهد و قصد داشته باشد مجوز خود را تمدید کند بدون هیچ مشکلی قادر خواهد بود که این کار را انجام دهد.

مهاجرت تحصیلی به آلمان – شرایط تحصیل و مهاجرت تحصیلی به آلمان

کار در آلمان مورد توجه بسیاری متقاضیان در رشته های مختلف می باشد چرا که کشور آلمان کشوری خوب و جذاب برای کار در آینده می باشد. شما می توانید از طریق ویزای کار در آلمان نسبت به مهاجرت به آلمان اقدام نمایید . با توجه به سیستم آموزشی آلمان افراد زیادی خواهان مهاجرت تحصیلی به آلمان و اخذ ویزای کار در آلمان می باشند. در دانشگاه های المان فعالیت های عملی نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. برنامه های تحصیلی در دانشگاه های آلمان نسبت به دیگر کشورهای آلمان بسیار پیچیده تر است . فارغ التحصیل شدن در آلمان فرصت های بسیاری برای افراد در کار به وجود می آورند .

مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان کارت آبی در کشور آلمان

اگر فردی دارای کارت آبی اتحادیه اروپا باشید معمولاً می­تواند به مدت حداکثر ۱۲ ماه بدون اینکه کارت آبی باطل شود در خارج از آلمان باشد و اگر دارای مجوز اقامت آلمان باشد معمولاً می­تواند به مدت حداکثر ۶ ماه بدون اینکه مجوز باطل شود در خارج از آلمان باشد. به هر حال پیشنهاد می شود قبل از خروج از آلمان برای هر مدت زمانی با دفتر محلی اتباع خارجی مشورت کرد و اگر فرد قصد دارد بیش از ۱۲ یا ۶ ماه را در خارج از آلمان سپری کند باید از اداره ثبت اتباع خارجی مجوز اخذ کند.کارت آبی اتحادیه اروپا در اختیار متخصصین و دانشجویان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا قرار می­گیرد و وجود این کارت از دشواری فرآیند کار پس از تحصیل در آلمان کاسته می شود . برخی از ویژگی ­های برجسته­ کارت آبی عبارتند از :

  • تضمین شرایط کاری و حقوق برابر برای اتباع
  • جابه­ جایی آزادانه در منطقه­ ی شنگن
  • فراهم نمودن برخی حقوق اقتصادی اجتماعی شامل مزایای بیکاری
  • بهبود روند پیوستن به خانواده
  • دارای مقرراتی برای اقامت دائم
  • آزادی مشارکت

و شرایط لازم جهت اخذ کارت آبی به قرار زیر می باشد :

  • تبعه­ غیراتحادیه اروپا باشد
  • تحصیل کرده یا ماهر و متخصص باشد
  • دارای قرارداد کاری یا پیشنهاد کاری با حداقل حقوق سالانه­ ۴۹۸۰۰ یورو باشد (لازم به ذکر است که استثناهایی برای دانشمندان، ریاضیدانان، مهندسین، پزشکان و متخصصین فناوری اطلاعات وجود دارد)
  • یک مدرک دانشگاهی از دانشگاهی در آلمان داشته باشد.

مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان نظام آموزش عالی در کشور آلمان

نظام آموزش عالی در کشور آلمان برای افراد بومی و همینطور افراد خارجی حتی غیر اروپایی رایگان است و با هر ملیتی می توان در این کشور به صورت رایگان تحصیل کرد . البته این امر منوط به شرایط خاصی می باشد که در هر مقطع تحصیلی متفاوت است ولی در سال ۲۰۱۸ مشکلاتی نیز بر سر راه متقاضیان ایرانی قرار گرفته است که یکی از این مشکلات می توان وقت سفارت طولانی مدت برای متقاضیان ایرانی در تهران اشاره کرد که گاها تا ۱۵ ماه برای وقت مصاحبه طول می کشد . در حال حاضر برای تحصیل در برخی از دانشگاه های این کشور باید هزینه پرداخت کرد که دیگر رایگان نیستند.

مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان  معروف ترین دانشگاه های کشور آلمان

معروف ترین دانشگاه های کشور آلمان به شرح زیر می باشد :

  • Heidelberg University
  • Free University of Berlin
  • Technical University of Munich
  • Ludwig Maximilian University of Munich
  • Humboldt University of Berlin
  • RWTH Aachen University
  • University of Göttingen
  • University of Hamburg
  • Goethe University Frankfurt
  • Albert Ludwigs University of Freiburg
  • University of Cologne
  • University of Bonn
  • University of Tübingen

مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان  مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان 

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان و اخذ ویزای دانشجویی آلمان به شرح زیر می باشد :

  • ارائه اصل پذیرش تحصیلی فرد متقاضی
  • ارائه اصل شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه و دو کپی از آن
  • تعداد دو عدد عکس رنگی بایومتریک
  • ارائه پاسپورت معتبر که مدت زمان اعتبار بیشتر از ۶ ماه داشته باشد و دو کپی از آن
  • ارائه مدرک تحصیلی پایان دوره سه سال متوسطه یا دیپلم و ریز نمرات به همراه ترجمه آن
  • ارائه مدرک تحصیلی و ریز نمرات گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی به همراه ترجمه
  • ارائه اصل مدرک تحصیلی (دانشنامه) پایان دوره لیسانس به همراه ترجمه
  • ارائه اصل و کپی مدرک تحصیلی (دانشنامه) فوق لیسانس به همراه ریز نمرات
  • تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی کشور آلمان
  • ارائه گواهی تمکن مالی بانکی و گردش مالی به عنوان گواهی پشتیبانی مالی همراه
  • ارائه نامه گواهی شغلی از سوابق گذشته کاری (در صورت وجود)
  • پرداخت هزینه ۶۰ یورو بابت صدور ویزا برای ویزای تحصیلی در آلمان از سوی سفارت
  • ارائه انگیزه نامه جهت اخذ ویزای تحصیلی آلمان
  • ارائه برنامه آینده خود به صورت نوشتاری به سفارت

مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان  دلایل مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان 

دلایل مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان عبارتند از :  

  • برخوردار کیفیت عالی آموزشی جهت تحصیل در دانشگاه های رایگان آلمان
  • برگزار دوره های بین المللی جذاب برای دانشجویان در دانشگاه های آلمان
  • هزینه پایین مهاجرت تحصیلی به آلمان نسبت به سایر کشورها
  • برخورداری از چشم انداز مطمئن شغلی و حرفه ای برای فارغ التحصیلان دانشگاه های آلمان
  • بسیار پیشرفته بودن سطح کیفیت زندگی در آلمان

مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان  مراکز آموزشی و تحصیلی جهت مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان

مراکز آموزشی و تحصیلی جهت مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان  عبارتند از :

  • دانشگاه های رایگان کشور آلمان
  • دانشگاه های آموزش عالی فنی و حرفه ای کشور آلمان
  • دانشگاه های هنر، موسیقی، سینما و فیلم کشور آلمان

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

  • نویسنده : تحصیل و زندگی در اروپا
  • تاریخ انتشار : ۹۷/۱۰/۰۶
  • دسته بندی :
  • دیدگاه ها : بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu