ویزای مکزیک

ویزای مکزیک

ویزای مکزیک جهت ورود به کشور مکزیک، به ویزای مکزیک نیاز دارید . شخص مسافر و یا آژانس مسافرتی سفرنامه می توانند برای اخذ ویزای توریستی مکزیک اقدام کنند البته این مورد را باید در نظر داشت که در زمان بررسی مدارک مصاحبه نیز انجام می شود . برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اقامت و تابعیت مکزیک مقاله ” اقامت در مکزیک” را مطالعه فرمایید . ویزای مکزیک – انواع ویزای مکزیک سفارت مکزیک در ایران تنها برای درخواست‌ هایی ویزا صادر می‌کند که هدف سفر ، فعالیت‌هایی باشد که بابت انجام آن‌ها پولی دریافت نمی‌شود مانند: توریستی ، جلسات کاری[…]

اقامت و تابعیت مکزیک

اقامت و تابعیت مکزیک

اقامت و تابعیت مکزیک (Mexico) در این مقاله از مقاله های موسسه آتیه آفرینان ایرانیان، خلاصه ای از نظام مهاجرتی مکزیک و انواع ویزاهای مهم و راه های موجود برای اشخاصی که قصد دارند به منظور تفریح، تجارت، بازنشستگی، زندگی و کار و همچنین اخذ اقامت دائم یا اخذ تابعیت به این کشور سفر نمایند، شرح داده می شود . اقامت و تابعیت مکزیک – انواع مجوز ورود به مکزیک دو نوع مجوز ورود به کشور مکزیک برای مهاجرت وجود دارد: مجوزهای غیرمهاجرتی برای افرادی است که به منظور بخصوصی قصد دارند از مکزیک بازدید کنند و سپس بازگردند. مجوزهای[…]

اقامت پس از تحصیل در مکزیک

اقامت پس از تحصیل در مکزیک

اقامت پس از تحصیل در مکزیک(Mexico) امکان صدور ویزای اقامت موقت در خاک کشور مکزیک وجود ندارد و شما بایستی در کنسولگری یا سفارت مکزیک در خارج از کشور یا همان کشور مبدا خود درخواست بدهید.زمانی که درخواست می دهید کنسولگری کارت مجوز اقامت موقت را صادر نمی کند بلکه مراجع کنسولگری درخواست را بررسی نموده و پیش تأیید می نمایند سپس یک برچسب ویزا در گذرنامه ی شما قرار میدهد.هنگام ورود به مکزیک باید ظرف ۳۰ روز به دفتر مهاجرت محلی مراجعه کرده و ویزای اقامت موقت خود را (مهر گذرنامه) با مجوز اقامت موقت (یک کارت پلاستیکی) تعویض[…]

Menu