اشتغال در کشور قبرس

اشتغال در کشور قبرس

اشتغال در کشور قبرس اشتغال در کشور قبرس ، با توجه به نزدیکی به ایران ، آّب و هوای خوب و آشنایی بسیاری از افراد به زبان ترکی مورد نظر بسیاری از افراد می باشد و سالیانه متقاضیان زیادی که به زبان ترکی آشنایی و تسلط دارند ، خواهان کار در کشور قبرس هستند . البته برای اشتغال در کشور قبرس باید جمعیت پایین این کشور و قوانین مهاجر پذیری و قوانین کار در قبرس را مورد توجه قرار داد. با توجه به این که اخذ اقامت دائم کشور قبرس از طریق کار با توجه به قوانین اقامت کار در[…]

اقامت دائم کشور قبرس

اقامت دائم کشور قبرس

اقامت دائم کشور قبرس اقامت در کشور قبرس به دو صورت موقت و دائم صادر می شود . افرادی که اقامت دائم کشور قبرس را دارند ، می توانند در کشور قبرس زندگی کنند و هر چند یک بار که می خواهند به این کشور رفت و آمد داشته باشند . لازم به ذکر است که افرادی اقامت دائم را دریافت می کنند ، به صورت مادام العمر از این حق بهره مند شوند و افرادی که اقامت موقت کشور قبرس را کسب می کنند می توانند اقامت خود را تا زمانی که شرایط لازم را دارند ، تمدید کنند[…]

کار دانشجویی در قبرس

کار دانشجویی در کشور قبرس

کار دانشجویی در کشور قبرس امروزه افراد زیادی برای ادامه تحصیل در دانشگاه های کشور قبرس و در نهایت اخذ اقامت ، کشور قبرس را انتخاب می کنند . شرایط کار دانشجویی در کشور قبرس نیز نسبت به سایر کشورهای اروپایی تفاوت آنچنانی ندارد و این کشور نیز از قوانین حاکم در اتحادیه اروپا تبعیت می کند . کشور قبرس از نظر محصور بودن در دریای مدیترانه از شرایط آب و هوایی مطبوعی برخوردار بوده که همین عامل باعث جذب گردشگر از سراسر دنیا به این کشور شده است و به همین دلیل عمده مشاغل این کشور به صنعت توریسم[…]

ویزاهای قبرس

ویزاهای قبرس

 ویزاهای قبرس برای ورود به کشور قبرس باید ویزای قبرس را تهیه کنید . ویزای توریستی قبرس اگر به صورت عادی باشد برای صدور آن ۱۰ روز زمان لازم می باشد . اما اگر ویزای توریستی به صورت فری باشد  برای صدور آن ۳ روز زمان لازم است . شرکت آتیه آفرینان ایرانیان به شما پیشنهاد می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” تحصیل در قبرس” را مطالعه فرمایید . اگر شما تمایل داشته باشید که اقامت کشور قبرس را دریافت کنید باید بدانید که با دو روش می توانید اقامت در قبرس را دریافت نمایید . اول این[…]

اقامت و تابعیت قبرس

اقامت و تابعیت قبرس

اقامت و تابعیت قبرس (Cyprus) قوانین و مقررات اقامت و تابعیت در قبرس طبق قانون اساسی مصوب سال ۱۹۶۷ می باشد . اصول حقوقی تابعیت قبرس به دو قسمت تقسیم می شود: افرادی که قبل از ۱۶ آگوست سال ۱۹۶۰ متولد شده اند و یا افرادی که بعد از استقلال قبرس (یعنی بعد از سال ۱۹۶۰) به دنیا آمده اند.   اقامت و تابعیت قبرس – اعتبار پاسپورت قبرس پاسپورت قبرس به لحاظ اعتبار در رده ۱۳ جهان قرار دارد و با داشتن پاسپورت قبرس شما می توانید به ۱۵۰ کشور دنیا بدون داشتن ویزا مسافرت کنید. شما با در[…]

اقامت پس از تحصیل در قبرس

اقامت پس از تحصیل در قبرس

اقامت پس از تحصیل در قبرس(Cyprus) کشور قبرس کشوری جزیره ای است که در شرق دریای مدیترانه واقع شده است و پایتخت آن نیکوزیا می باشد. کشور قبرس دارای دو بخش می باشد که بخش اول آن قبرس شمالی است که بخش ترک نشین کشور قبرس است و بخش دوم آن قبرس یونانی است.زبان مرسوم بین مردم در کشور قبرس هر دو زبان ترکی و یونانی است که البته این دو زبان، زبان رسمی کشور قبرس به حساب می آیند . قبرس دارای مردمی مسلمان است که البته در خصوص ترک نشین ها این اتفاق افتاده اما یونانیان ساکن در[…]

Menu