اقامت دائم کشور فنلاند

اقامت دائم کشور فنلاند

اقامت دائم کشور فنلاند کشور فنلاند در اروپای شمالی واقع شده است و عضو اتحادیه اروپا می باشد که به گفته برخی از مختصصان امور مهاجرت به دلیل داشتن جامعه ای رو به رشد ، دسترسی به منابع عظیم طبیعی و پتانسیل بالای علمی و صنعتی یکی از بهترین کشورهای اروپایی جهت تحصیل و اقامت است . برای اخذ اقامت دائم کشور فنلاند در ابتدا می بایستی برای اقامت موقت کشور فنلاند اقدام کرد . لذا در ابتدای مراحل اخذ اقامت دائم کشور فنلاند لازم است متقاضیان از یکی از روش های اقامت اروپا اقدام نمایند و پس از آن مجوز[…]

کار دانشجویی در فنلاند

کار دانشجویی در کشور فنلاند

کار دانشجویی در کشور فنلاند کار دانشجویی در کشور فنلاند مانند سایر کشورهای اروپایی برای هر دانشجویی می باشد زیرا می توان از پس هزینه های دانشگاه ، خوابگاه و هزینه خورد و خوراک برآید . البته در برخی از موارد این امر منجر به اخذ اقامت دائم در کشور فنلاند می شود . داشتن کارهای موقت دانشجویی در مدت زمان تحصیل می تواند بهترین سابقه برای تجربه کاری و تمدید اقامت کاری پس از پایان تحصیل در کشور فنلاند باشد . برخی از دانشجویان برای کار موقت دانشجویی در نیمه وقت روز ، در آخر وقت های اداری و[…]

تمکن مالی در فنلاند

اقامت در فنلاند از طریق تمکن مالی

اقامت در فنلاند از طریق تمکن مالی در گذشته بسیاری از متقاضیان جهت مهاجرت و اقامت در فنلاند از طریق روش های دیگری مانند خرید ملک و سرمایه گذاری یا ثبت شرکت اقدام می کردند اما در سالهای اخیر اخذ اقامت فنلاند از طریق تمکن مالی طرفداران زیادی پیدا کرده و با توجه به شرایط نسبتا آسان آن و داشتن کمترین ریسک باعث شده نسبت به سایر روشها دارای شرایط متفاوتی باشد . به عنوان مثال در سایر روش ها بایستی دارایی های فرد یا انتقال دارایی های متقاضی در خارج از کشور اثبات شود و متقاضی مقید به سرمایه[…]

ویزا های فنلاند

ویزا های فنلاند

ویزا های فنلاند کشور فنلاند یکی از زیباترین کشور های جهان است . شهر هلسینکی که دارای طبیعت بی نظیر و فوق العاده زیبایی است ، پایتخت کشور فنلاند می باشد . کشور فنلاند دارای جاذبه های گردشگری فراوانی در زمینه های ، فرهنگی ، تاریخی ، طبیعی و … می باشد . معمولاً کشور فنلاند یکی از گزینه های افرادی هست که  قصد مسافرت به کشور های خارجی را دارند . اگر شما می خواهید برای گردشگری ، ادامه تحصیل ، کار ، ازدواج و … به کشور فنلاند سفر نمایید باید توجه داشته باشید که برای وارد شدن به کشور فنلاند ابتدا باید ویزای فنلاند را تهیه کنید که[…]

اقامت و تابعیت در فنلاند

اقامت و تابعیت در فنلاند

اقامت و تابعیت در فنلاند (Finland) قوانین و مقررات اقامت و تابعیت در فنلاند مبتنی بر قانونی که در سال ۱۹۶۸ به تصویب رسیده و سپس در سال ۱۹۸۴ نیز اصلاح شد . اقامت و تابعیت در فنلاند  – شرایط اخذ اقامت دائم کشور فنلاند اخذ اقامت دائم در فنلاند دارای شرایط خاصی است. به طور مثال شما با داشتن یک ویزای ۶ ماهه یا اجازه تحصیل یک ساله نمی‌توانید شهروند فنلاند شوید، بلکه باید ویزای تحصیلی حداقل ۲ ساله داشته باشید و یا از ویزای کاری معتبر برخوردار باشید. همچنین داشتن یک مسکن یا اجاره‌نامه آن در یکی از[…]

اقامت پس از تحصیل در فنلاند

اقامت پس از تحصیل فنلاند

اقامت پس از تحصیل در فنلاند(Finland) موضوع قابل توجه برای دانشجویان خارجی کشور فنلاند، اقامت پس از تحصیل می باشد.حتی کسانی که تمایل به مهاجرت به این کشور را دارند، با اقدام از طریق تحصیل به اقامت پس از تحصیل در فنلاند امیدوارند.مزایای بسیار کشور فنلاند و همچنین طبیعت منحصر به فرد آن باعث می شود بسیاری از مهاجران را از طریق اقامت پس از تحصیل در فنلاند تشویق می نماید.برای کسب اقامت دائم در کشور فنلاند ۵ راه قانونی وجود دارد که از این میان می توان به ازدواج، کار، سرمایه گذاری، ثبت شرکت، کارآفرینی، تمکن مالی و تحصیل[…]

Menu