کار دانشجویی در فرانسه

کار دانشجویی در کشور فرانسه

کار دانشجویی در کشور فرانسه کشور فرانسه یکی از محبوب ترین کشورهای جهان برای تحصیل می باشد و سالانه حدود ۳۰۰۰۰۰ دانشجوی بین المللی برای تحصیل به این کشور مهاجرت می کنند . تمام دانشجویان بین المللی اجازه کار دانشجویی در کشور فرانسه را دارند که می توانند بخشی از هزینه های تحصیل و زندگی خود را در هنگام تحصیل در دانشگاه های فرانسه تامین کنند . لذا کار دانشجویی در کشور فرانسه یک امر بسیار عادی می باشد و حتی پس از اتمام تحصیلات ، فارغ التحصیلان برای کسب تجربه کاری در فرانسه ، خواهان ماندن و اقامت دائم[…]

تمکن مالی در فرانسه

اقامت در فرانسه از طریق تمکن مالی

اقامت در فرانسه از طریق تمکن مالی در گذشته بسیاری از متقاضیان جهت مهاجرت و اقامت در فرانسه از طریق روش های دیگری مانند خرید ملک و سرمایه گذاری یا ثبت شرکت اقدام می کردند اما در سالهای اخیر اخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی طرفداران زیادی پیدا کرده و با توجه به شرایط نسبتا آسان آن و داشتن کمترین ریسک باعث شده نسبت به سایر روشها دارای شرایط متفاوتی باشد . به عنوان مثال در سایر روشها بایستی دارایی های فرد یا انتقال دارایی های متقاضی در خارج از کشور اثبات شود و متقاضی مقید به سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت[…]

ویزای فرانسه

ویزای فرانسه

ویزای فرانسه (France) اگر تمایل دارید به کشور فرانسه سفر کنید باید ابتدا ویزا را تهیه کنید . این ویزا دارای انواع مختلفی است که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم. در این مقاله قصد داریم درباره ویزای فرانسه توضیح دهیم اگر چه در مقالات دیگر به طور مفصل درباره انواع ویزای فرانسه توضیح دادیم . برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به فرانسه شرکت آتیه آفرینان توصیه می کند نگاهی به مقاله ” مهاجرت به فرانسه” بیاندازید. ویزای فرانسه – انواع ویزای فرانسه انواع ویزای فرانسه شامل موارد زیر می باشد : ویزای توریستی فرانسه ویزای تحصیلی[…]

اقامت و تابعیت فرانسه

اقامت و تابعیت کشور فرانسه

اقامت و تابعیت کشور فرانسه (France) تابعیت، رابطه ای سیاسی و معنوی مابین اشخاص و خاک آن کشور است و شخصی را به ملت معینی پیوند می زند و شخص را نسبت به دولت متبوع ذی حق می نماید. شرایط و مقررات تابعیت و اقامت در فرانسه مبتنی بر قانون تابعیت این کشور است. اخذ اقامت و تابعیت در فرانسه و سایر کشورها، به دو اصل تقسیم می گردد: ۱- اصل خاک  ۲- اصل خون. اقامت و تابعیت فرانسه – اخذ اقامت فرانسه و ویزای بلند مدت فرانسه ویزای بلند مدت فرانسه فقط بواسطه مقامات کنسولگری ارائه می شود و[…]

اقامت پس از تحصیل در فرانسه

اقامت پس از تحصیل در فرانسه

اقامت پس از تحصیل در فرانسه(France) ظاهرا به صورت عادی افرادی که بتوانند برای مدت ۵ سال از طریق کار، دانشجویی و … در فرانسه بمانند می توانند تقاضای اقامت دائم کنند.این مدت برای افرادی که از یکی از دانشگاههای فرانسه فارغ التحصیل شده باشند کمتر است و مدت آن دو سال پس از اتمام تحصیل می باشد اما تنها مشکل پس از اتمام تحصیل امکان ماندن در فرانسه نیست و باید ویزای کار گرفت یا اینکه مجددا به تحصیل خود ادامه داد که به احتمال زیاد در هر دو مورد فرد می تواند اقدام به دریافت ویزای اقامت بعد[…]

Menu