اعزام نیروی کار به کشور سریلانکا

اعزام نیروی کار به کشور سریلانکا

اعزام نیروی کار به کشور سریلانکا کشور سریلانکا ، کشوری جزیره ای است که در بخش جنوب آسیا ، در اقیانوس هند و جنوب کشور هند قرار دارد . این کشور یکی از مستعمرات انگلیس بود که در حال حاضر از استعمار این کشور خارج شده است . کشور سریلانکا ، یکی از کشورهایی می باشد که در سال های اخیر از لحاظ رشد اقتصادی و جذب توریسم و داشتن بازار کار عالی تبدیل به مقصد مناسبی جهت زندگی و کار برای افراد متقاضی شده است . اعزام نیروی کار به کشور سریلانکا می تواند یکی از راه های مهاجرتی[…]

اشتغال در کشور سریلانکا

اشتغال در کشور سریلانکا

اشتغال در کشور سریلانکا کشور سریلانکا در جنوب شرقی آسیا واقع شده است و یکی از کشورهایی می باشد که در سال های اخیر از لحاظ رشد اقتصادی و جذب توریست و داشتن بازار کار عالی تبدیل به مقصد مناسبی جهت زندگی و کار برای افراد متقاضی شده است . یافتن کار در کشور سریلانکا برای یک فارغ التحصیل می تواند مشکل باشد ولی موقیت های زیادی برای کار داوطلبانه وجود دارد . اما با توجه به این که اقتصاد کشور سریلانکا یکی از ضعیف ترین اقتصادها در بین کشورهای آسیایی می باشد به تبع شرایط کاری در این کشور[…]

کار دانشجویی در سریلانکا

کار دانشجویی در کشور سریلانکا

کار دانشجویی در کشور سریلانکا تا سال گذشته تحصیل در کشور سریلانکا جز انتخاب اکثریت در آسیا نبوده است اما در طی سال گذشته مقامات عالی این کشور از توسعه در بخش آموزش در دانشگاه ها و مدارس این کشور خبر دادند به طوری که تحصیل در این کشور با توجه به این که دانشگاه های کشور سریلانکا با چند دانشگاه در استرالیا و آمریکا قرارداد بسته اند به یک پله مناسب برای و مهاجرت تحصیلی از کشور سریلانکا به کشورهای برتر تبدیل شده است . لازم است بدانید که تحصیل در سریلانکا برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در[…]

ویزای سریلانکا

ویزای سریلانکا

ویزای سریلانکا کشور سریلانکا از جمله معدود کشورهایی می باشد که ایرانیان برای ورود به این کشور نیاز به ویزا ندارند و کافیست در فرودگاه این کشور با ارائه گذرنامه و پرداخت هزینه ای حدود ۳۰ تا ۳۵ دلار وارد این کشور شد و اجازه ی اقامت یک ماهه را در سریلانکا دریافت نمود و اگر بعد از اتمام مدت یک ماهه قصد ماندن در این کشور را داشتید با مراجعه به مقامات این کشور درخواست تمدید ویزا خود را نمایید که تا ۹ ماه امکان تمدید ویزای سریلانکا وجود دارد . لازم است بدانید که برای ورود به هر[…]

اقامت و تابعیت سریلانکا

اقامت و تابعیت سریلانکا

اقامت و تابعیت سریلانکا (Sri Lanka) در این قسمت قصد داریم به اقامت در سریلانکا،  اخذ اقامت سریلانکا از طریق تحصیل ، اخذ اقامت سریلانکا از طریق ازدواج و اخذ اقامت سریلانکا از طریق ثبت شرکت بپردازیم. اقامت و تابعیت سریلانکا – اخذ اقامت سریلانکا از طریق ازدواج یکی از راه های مهاجرت که میتواند منجر به اخذ اقامت و تابعیت در سایر کشورها میشود، ازدواج با تبعه آن کشور می باشد. یکی از کشورهایی که در صورت ازدواج با تبعه آن کشور امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت در ان وجود دارد کشور سریلانکاست. در بسیاری از کشورهای دنیا[…]

اقامت پس از تحصیل در سریلانکا

اقامت پس از تحصیل در سریلانکا

اقامت پس از تحصیل در سریلانکا (Sri Lanka) اقامت پس از تحصیل در سریلانکا یکی از مهمترین موضوعاتی است که ذهن متقاضیان تحصیل در کشور سریلانکا را به خود مشغول کرده است، اقامت پس از تحصیل در سریلانکا است.برای شناخت راههای اقامت پس از تحصیل در سریلانکا باید قوانین این کشور را مورد بررسی قرار دهید. اقامت پس از تحصیل در سریلانکا از طریق روشهای مختلفی امکان پذیر است.اقامت پس از تحصیل در سریلانکا از راههای مختلف امکان پذیر است.فردی که در سریلانکا فارغ التحصیل می شود می تواند ویزای دانشجویی خود را به یکی دیگر از راههای مهاجرتی از[…]

Menu