کار دانشجویی در کشور استونی

کار دانشجویی در کشور استونی

کار دانشجویی در کشور استونی یکی از بهترین راه های مهاجرت به کشور استونی ، تحصیل در استونی می باشد و برای متقاضیان تحصیل در کشور استونی این امکان وجود دارد که در کنار تحصیل خود به کار نیز بپردازند تا بتوانند بخشی از هزینه های زندگی و تحصیل خود را تحت پوشش قرار دهند اما با این که دانشجویان ممکن است مشاغل دلخواه خود را نداشته باشند اما درآمد کافی برای تامین نیازهای خود را کسب کنند . به طور کلی کشور استونی مقصد مناسبی برای کار دانشجویی در کشور استونی می باشد و به همان اندازه یک انتخاب[…]

تمکن مالی در استونی

اقامت استونی از طریق تمکن مالی

اقامت استونی از طریق تمکن مالی در سالهای اخیر اخذ اقامت استونی از طریق تمکن مالی دارای جذابیت فراوان بوده است. اگر قبلا بسیاری از متقاضیان از روش های دیگر مانند خرید ملک و سرمایه گذاری یا ثبت شرکت برای مهاجرت به استونی و اخذ اقامت اقدام می کنند اما هم اکنون روش تمکن مالی طرفداران بیشتری پیدا کرده و با توجه به شرایط نسبتا آسان آن و داشتن کمترین ریسک ، بین بقیه روشها دارای شرایط کاملا متفاوتی می باشد که این شرایط باعث شده روش تمکن مالی از سایر روش ها متمایز باشد . سایر روش های مهاجرت به استونی و اخذ اقامت[…]

ویزاهای استونی

ویزاهای استونی

ویزاهای استونی برای وارد شدن به کشور استونی لازم است که ویزای این کشور را تهیه نمایید. برای سفر کردن به کشور استونی دو نوع ویزا وجود دارد، یکی ویزای ملی استونی و دیگری ویزای شینگن کشور استونی . در صورت تهیه ویزای ملی استونی شما فقط می توانید به کشور استونی سفر کنید و اجازه ورود به کشورهای دیگر را ندارید. در صورتی که شما ویزای شینگن کشور استونی را تهیه کنید می توانید علاوه بر کشور استونی به کشور های دیگر که عضو پیمان شینگن هستند نیز سفر کنید. به دلیل اینکه کشور استونی در کشور ایران دارای سفارت و کنسولگری نمی باشد برای این که بتوانید ویزای شینگن کشور استونی را تهیه کنید باید به سفارت فنلاند[…]

اقامت و تابعیت استونی

اقامت و تابعیت استونی

اقامت و تابعیت استونی (Estonia) یک فرد خارجی که شهروند اتحادیه اروپا محسوب نمی شود می تواند تحت حالت های زیر جهت درخواست اقامت موقت استونی اقدام نماید که عبارتند از: برای اسکان یافتن با همسر برای اسکان یافتن با خویشاوند نزدیک برای اسکان یافتن کودک زیر ۱۸ سال به همراه والدین و یا یکی از آنها که اجازه اقامت استونی را داشته باشد یا شهروند استونی باشد. برای اسکان یافتن کودک بالای ۱۸ سال، که توانایی سازگاری با شرایط استقلال را ندارند( به دلایل ناتوانی های جسمی) به همراه والدین و یا یکی از آنها که اجازه اقامت استونی را دارند. برای اسکان یافتن والدین و[…]

اقامت پس از تحصیل در استونی

اقامت پس از تحصیل در استونی

اقامت پس از تحصیل در استونی(Estonia) اقامت پس از تحصیل در استونی متقاضیان تحصیل در استونی میتوانند بعد از فراغت از تحصیل ۶ ماه اقامت کوتاه مدت داشته باشند و اگر در مدت ۶ ماه کار پیدا کنند باتوجه به قرارداد کاری خود اقامت خود را تمدید کنند. دانش آموزان بین المللی در استونی اجازه کار اضافه ندارند در واقع کاری که با تحصیلشان تداخل داشته باشد. تمام دانشجویان پس از تحصیل در استونی به مدت ۶ ماه وقت دارند به دنبال کار باشند و با استخدام در استونی میتوانند در این کشور بمانند. مکان هایی که دانشجو میتواند پس[…]

Menu