مدارک لازم برای ویزای کار در استرالیا

مدارک لازم برای ویزای کار در استرالیا

مدارک لازم برای ویزای کار در استرالیا با توجه به شرایط مطلوب کشور استرالیا برای زندگی سالانه افراد بسیاری به منظور مهاجرت کاری به این کشور درخواست می دهند . دولت این کشور دنبال جذب نیروی کار ماهر است که با استعداد و توانایی‌هایش بتواند باعث رونق و پیشرفت اقتصادی استرالیا شود.اما باید بدانید که مهاجرت به این کشور خیلی آسان نمی باشد . در استرالیا ویزاهای متعددی نیز وجود دارد . یکی از مراحل مهم نیز ارائه مدارک لازم برای ویزای کار در استرالیا می باشد . برخی از ویزاهایی که برای کار افراد خارجی صادر می شوند عبارتند[…]

اعزام نیروی کار به کشور استرالیا

اعزام نیروی کار به کشور استرالیا

اعزام نیروی کار به کشور استرالیا کشور استرالیا به عنوان دوازدهمین اقتصاد برتر دنیا شناخته شده است که هر ساله جهت تامین نیروی کاری خود در حوزه و مشاغل گوناگون اقدام به جذب نیروی کار خارجی می کند . هر کشوری جهت اعزام نیروی کار دارای شرایط و ارتباط خاص با کشور استرالیا است از این رو اعزام نیروی کار به کشور استرالیا به عنوان مثال از ایران با مقایسه یا کشور ترکیه متفاوت است اما برای اعزام نیروی کار به کشور استرالیا متقاضیان مستلزم رعایت قوانین و شرایطی هستند که در ادامه مطلب به آنها اشاره می کنیم .[…]

اشتغال در کشور استرالیا

اشتغال در کشور استرالیا

اشتغال در کشور استرالیا در سال های اخیر کشور استرالیا به دلیل شرایط خوب زندگی ، امنیت اقتصادی و شرایط مناسب کار در استرالیا به یکی از محبوب ترین مهاجرت دنیا به خصوص ایرانیان تبدیل شده است . درصد بالایی از جمعیت استرالیا مهاجر هستند و فرد بسیار کم احساس بیگانه بودن می کند . وضعیت اقتصادی کشور استرالیا ثبات مطلوبی دارد و نرخ اشتغال در کشور استرالیا از دهه های گذشته تا به حال رقم ثابتی داشته است . از این رو اگر فردی قصد مهاجرت به خارج از ایران دارد و به دنبال پیشرفت در آینده شغلی خود[…]

اقامت دائم کشور استرالیا

اقامت دائم کشور استرالیا

اقامت دائم کشور استرالیا کشور استرالیا ، یکی از اولویت های اکثر افرادی می باشد که قصد مهاجرت به خارج از کشور را دارند داشتن اقامت دائم کشور استرالیا می تواند به عنوان امتیاز بزرگی برای هر فرد متقاضی مهاجرت به کشور استرالیا هر فرد محسوب شود . اگر فرد پس از دریافت اقامت دائم کشور استرالیا ، ۳ سال دراسترالیا بماند می تواند تابعیت کشور استرالیا یا پاسپورت استرالیایی را دریافت نماید . برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اقامت و تابعیت استرالیا مقاله ” اقامت در استرالیا ” را مطالعه بفرمایید . اقامت دائم کشور استرالیا – مزایای اقامت[…]

کار دانشجویی در استرالیا

کار دانشجویی در کشور استرالیا

کار دانشجویی در کشور استرالیا بسیاری از دانشجویان تحصیل در استرالیا ، برای پایین آوردن هزینه های تحصیل و زندگی به دنبال کار دانشجویی در کشور استرالیا هستند و طبق قوانین تعریف شده در امور مهاجرتی کشور استرالیا ، به دانشجویان همانند بسیاری از کشورهای دنیا ، اجازه کار دانشجویی در کشور استرالیا را می دهند تا هم درآمدی برای پوشش هزینه های زندگی و تحصیل داشته باشند و یک تجربه مفید برای آینده و برای بدست آوردن کار دائم پس از تحصیل و در نهایت اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنند . متقاضیان کار در کشور استرالیا می توانند[…]

لیست مشاغل مورد نیاز در استرالیا

لیست مشاغل مورد نیاز در کشور استرالیا

لیست مشاغل مورد نیاز در کشور استرالیا امروزه مهاجرت به امری طبیعی در دنیا تبدیل شده است و هر روزه افراد زیادی به دلایل مختلفی به سایر کشورها مهاجرت می کنند . کشور استرالیا به دلیل سطح رفاهی عالی ، فرصت های شغلی ، سطح درآمد و غیره به یکی از مهمترین مقاصد مهاجرت تبدیل شده است . یکی از راه های مهاجرت به کشور استرالیا ، یافتن شغل مناسب در این کشور و اخذ ویزای کار کشور استرالیا می باشد . لیست مشاغل مورد نیاز در کشور استرالیا به طور منظم توسط وزارت کار و کسب و کارهای خرد[…]

تمکن مالی استرالیا

اقامت استرالیا از طریق تمکن مالی

اقامت استرالیا از طریق تمکن مالی طبق یک تعریف مهاجرت سرمایه گذاری به نوعی از مهاجرت گفته می شود که در آن یک فرد مقدار مشخصی از سرمایه را به کشور تعیین می کند که قصد اقامت دائم را دارد . سرمایه گذاری صرفا به نفع اقتصاد کشوری می باشد که فرد می خواهد اقامت داشته باشد .  کشور استرالیا یک مرکز مالی محسوب می شود و یک سیستم پیشرفته مالی و مخابراتی را به وجود آورده است که به راحتی برای شروع کسب و کار و روابط تجاری بین المللی امکان پذیر می باشد . ( تمکن مالی استرالیا ) نوآوری کسب و[…]

ویزای ساب کلاس 489 استرالیا

ویزای ساب کلاس ۴۸۹ استرالیا

ویزای ساب کلاس ۴۸۹ استرالیا ویزای ساب کلاس ۴۸۹ استرالیا ، از متداول ترین و آسان ترین روشهای مهاجرت به استرالیا می باشد و بررسی پرونده های آن در حال حاضر حدود ۶ ماه طول می کشد .ویزای ساب کلاس ۴۸۹ استرالیا مخصوص متقاضیانی است که نتوانستند از طریق ویزاهای ۱۸۹ یا ۱۹۰ جهت مهاجرت به استرالیااقدام کنند . در ویزای ساب کلاس ۴۸۹ استرالیا یکی از ایالت های استرالیا یا یکی از اقوام متقاضی که در مناطق کم جمعیت استرالیا زندگی می کنند اسپانسر متقاضی می شوند تا بدین طریق امتیاز متقاضی به حداقل مجموع امیتاز ۶۵ و یا بالاتر که مورد نیاز تشکیل پرونده مهاجرت[…]

ویزای ساب کلاس 571 استرالیا

ویزای ساب کلاس ۵۷۱ استرالیا

ویزای ساب کلاس ۵۷۱ استرالیا ویزای ساب کلاس ۵۷۱ استرالیا ، یک نوع ویزای تحصیلی استرالیا برای کسانی می باشد که قصد ادامه تحصیل در دوره ابتدایی و متوسطه در مدارس (Primary or Secondary School Course) را دارند . به عبارتی ویزای ساب کلاس ۵۷۱ استرالیا برای دانش آموزان خارجی می باشد که یکی از دوره های زیر را انتخاب کنند : دوران دبستان و راهنمایی (Primary School) دوران دبیرستان (Secondary School) در مقاله ای تحت عنوان ” تحصیل در استرالیا ” به طور مفصل درباره شرایط تحصیل در استرالیا توضیح دادیم . از آنجایی که دانش آموز، زیر ۱۸[…]

ویزای ساب کلاس 573 استرالیا

ویزای ساب کلاس ۵۷۳ استرالیا

ویزای ساب کلاس ۵۷۳ استرالیا ویزای ساب کلاس ۵۷۳ استرالیا برای دانشجویان خارجی می باشد و ویزای ساب کلاس ۵۷۳ استرالیا به فرد اجازه می‌‌‏دهد که به‌‌‏طور تمام وقت در استرالیا در رشته‌‌‏ی مورد نظرخود تحصیل کند. برای اقامت و تابعیت در استرالیا روش های متفاوتی وجود دارد شرکت آتیه آفرینان به شما توصیه می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” اقامت در استرالیا” را مطالعه فرمایید . فرد متقاضی می‌‌‏تواند ویزای ساب کلاس ۵۷۳ استرالیا را دریافت کند اگر دارای یکی از مدرک زیر باشد : کارشناسی Associate degree Graduate certificate Graduate diploma کارشناسی ارشد تحصیلی ویزای ساب کلاس[…]

Menu