ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی
ویزای کره جنوبیReviewed by ویزاها on Aug 13Rating: 4.5ویزای کره جنوبی کشور کره جنوبی ، یک کشور در شرق آسیا می باشد که در نیمه جنوبی شبه جزیره کره قرار دارد و از شمال با کره شمالی ، از غرب با چین و از جنوب شرقی با ژاپن هم مرز است . این کشور دارای صنعت بسیار پیشرفته و جاذبه های توریستی فراوانی می باشد . اگر فردی قصد سفر به این کشور را دارد بایستی نسبت به اخذ ویزای کره جنوبی اقدام کند .

ویزای کره جنوبی

کشور کره جنوبی ، یک کشور در شرق آسیا می باشد که در نیمه جنوبی شبه جزیره کره قرار دارد و از شمال با کره شمالی ، از غرب با چین و از جنوب شرقی با ژاپن هم مرز است . این کشور دارای صنعت بسیار پیشرفته و جاذبه های توریستی فراوانی می باشد . اگر فردی قصد سفر به این کشور را دارد بایستی نسبت به اخذ ویزای کره جنوبی اقدام کند .

ویزای کره جنوبی انواع ویزای کره جنوبی

انواع ویزای کره جنوبی عبارتند از :

  • ویزای تحصیلی کره جنوبی
  • ویزای تجاری کره جنوبی
  • ویزای دیدار خانواده کره جنوبی
  • ویزای توریستی کره جنوبی
  • ویزای شرکت در کنفرانس،نمایشگاه علمی و سمینار کره جنوبی

 

ویزای کره جنوبیمراحل اخذ ویزای کره جنوبی

برای اخذ ویزای کره جنوبی بایستی مراحل خاصی را طی کرد که این مراحل عبارتند از :

  • اولین مرحله برای اخذ ویزای کره جنوبی ، دریافت وقت سفارت کره جنوبی است که بدون دریافت وقت سفارت کره جنوبی نمی توان دیگر مراحل را طی کرده و مدارک لازم را به مسئولین ارائه داد .
  • پس از دریافت وقت سفارت کره جنوبی باید لیست مدارک مورد نیاز را دریافت کرده و همه آنها را تا تاریخ مشخص شده تهیه کرد . اگر در روز مصاحبه مدارک کامل نباشد در مراحل بعدی فرد به مشکل برمی خورد .
  • یکی از موارد مهم جهت اخذ ویزای کشور کره جنوبی دعوت نامه است که در صورت وجود می تواند روند رسیدگی به پرونده را سرعت بخشد .

 

ویزای کره جنوبی – مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کره جنوبی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کره جنوبی به شرح زیر می باشد :

  • کپی شناسنامه فرد متقاضی ویزای کره جنوبی
  • اصل پاسپورت فرد متقاضی ویزای کره جنوبی ( با حداقل ۷ ماه اعتبار )
  • کپیکارت ملی فرد متقاضی ویزای کره جنوبی
  • ۲ قطعه عکس (۳*۴ یا ۴*۶ )
  • مدارک شغلی فرد متقاضی ویزای کره جنوبی (ترجمه و تایید دادگستری و وزارت امورخارجه)
  • کپی از ویزاهای قبلی ( در صورت وجود )
  • پرینت گردش ۳ ماه آخر حساب و تمکن مالی
  • ضمانت نامه بازگشت
  • رزرو پرواز و هتل
  • واریزی صندوق سفارت
  • بیمه

ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی هزینه ویزای کره جنوبی

هزینه ویزای کره جنوبی به صورت زیر است :

  • ویزای یک بار ورود اکسپرس (تا ۹۰ روز اقامت): ۱۰۰ دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود اکسپرس (بیش از ۹۰ روز اقامت): ۱۶۰ دلار آمریکا
  • ویزای دو بار ورود اکسپرس: ۱۸۰ دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود (تا ۹۰ روز اقامت): ۵۰ دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود (بیش از ۹۰ روز اقامت): ۸۰ دلار آمریکا
  • ویزای دو بار ورود: ۹۰ دلار آمریکا
  • ویزای ورود به دفعات: ۱۲۰ دلار آمریکا

لازم به ذکر است که هزینه ویزا غیر قابل بازگشت می باشد و باید به دلار آمریکا به صورت نقدی موقع تحویل مدارک پرداخت شود.

ویزای کره جنوبی نکات مهم در مورد ویزای کره جنوبی

در قسمت قصد داریم به نکات مهم در مورد ویزای کره جنوبی اشاره کنیم :

  • بخش دریافت مدارک سفارت کره جنوبی فقط صبح ‌ها فعال می باشد و ساعت کاری آن ها یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۱:۳۰ است . بخش تحویل گذرنامه ‌ها در سفارت کره جنوبی، فقط بعد از ظهرها مشغول به کار هستند و ساعت کاری آن ها یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰ است .
  • تمام مدارکی که برای درخواست ویزای کره جنوبی ارائه داده می شود باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد اما تاییدیه دادگستری یا وزارت امور خارجه لازم نیست.
  • برای درخواست ویزای کره جنوبی به غیر از مدارکی که ذکر شده است ممکن است طبق نظر سفارت نیاز به ارائه مدارک دیگری باشد.

 

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu