ویزای همراه کشور کانادا

ویزای همراه کانادا
ویزای همراه کشور کاناداReviewed by ویزای همراه on Feb 12Rating: 4.5ویزای همراه کشور کانادا سن قانونی برای فرزندانی که می توانند زیر مجموعه ویزای همراه کشور کانادا باشند در استان های مختلف این کشور متفاوت می باشد .

ویزای همراه کشور کانادا

سالانه بسیاری از افراد ، از طریق روش های مختلف مانند تحصیل ، کار ، سرمایه گذاری ، ثبت شرکت و غیره به کشور کانادا مهاجرت می کنند و متقاضیان برای اقدام هر یک از روش ها با مسائلی مواجه می شوند که مهمترین مسئله برای افراد متاهل امکان بردن همراه همزمان با خود یا پس از ورود به این کشور و اخذ ویزای همراه کشور کانادا می باشد . از این رو سیاست های مهاجرتی سخاوتمندانه کشور کانادا این امکان را برای متقاضیان فراهم آورده است تا همسر و فرزندان زیر سن قانونی خود را جهت کار یا تحصیل در کانادا به همراه ببرند ، صرف نظر از این که این مدت چند ماه یا چند سال طول می کشد . این قوانین حتی اجازه کار و ادامه تحصیل را به همسر و فرزندان متقاضی داده تا دغدغه ها برای تحصیل در مهاجرت به حداقل برسد . در ضمن سن قانونی برای فرزندانی که می توانند زیر مجموعه ویزای همراه کشور کانادا باشند در استان های مختلف این کشور متفاوت می باشد به طوری که سن قانونی در استان های آلبرتا ، منیتوبا ، آنتاریو ، جزیره پرنس ادوارد ، کبک و ساسکاچوآن ، ۱۸ سالگی و در ایالت های بریتیش کلمبیا ، نیوبرانزویک ، نیوفاندلند و لابرادور ، سرزمین های شمال غربی ، نوا اسکوتیا ، نوتاووت و یوکان ، ۱۹ سالگی می باشد .

توصیه شرکت آتیه آفرینان ایرانیان برای اقامت و تابعیت در کانادا ، مشاوره از مشاوران آتیه آفرینان ایرانیان و مطالعه مقاله ” اقامت در کانادا ” است .

ویزای همراه کشور کانادا شرایط ویزای همراه در کشور کانادا برای فرزندان

فرزندان کوچکی که قبلاً با حداقل یکی از والدین خود که مجاز به تحصیل یا کار در کانادا بوده اند زندگی می کرده اند نیازی به اجازه تحصیل برای حضور در مدرسه را ندارند. با این حال، به محض اینکه فرزند به سن قانونی در استان محل سکونت خود برسد، باید برای ادامه تحصیل در کانادا اجازه مطالعاتی دریافت کند . اما جهت تحصیل فرزندان در کشور کانادا برای فردی در کشور خود و در کانادا به عنوان کاستودین معرفی شود که بالای ۱۹ سال باشد و مسولیت محصل را به عهده بگیرد. جهت تحصیل فرزندان در مدارس کانادا و دریافت ویزای تحصیلی مدرسه در کانادا باید فرزند از نظر پزشکی سالم باشد و از نظر مالی هم والدین توان حمایت را داشته باشند. اگر فرزند قصد تحصیل در استان کبک را دارد باید نامه CAQ داشته باشد.

  • فرزندانی که از خارج از کانادا در خواست استادی پرمیت می کنند

اگر یکی از پدر یا مادر متقاضی ویزا کار یا ویزای تحصیل یا اقامت دائم یا پاسپورت کانادایی داشته باشند فرزندان آنها زمانی که در کانادا باشند می توانند بدون داشتن استادی پریمت تحصیل کنند. لازم به ذکر است که فرزندانی که در خاک کانادا هستند الزامی به داشتن نامه پذیرش نیز ندارند.

  • فرزندان که در مرز درخواست استادی پرمیت می کنند

فرزندان باید از قبل درخواست نامه معرفی را جهت اخذ ویزا بدهند و پاسخ مثبت دریافت کرده باشند. حتی در صورت نداشتن این نامه به دلیل این که مرز جز خاک کانادا محسوب می شود و در صورتی که او مشکل خاص دیگری نداشته باشد و شرایط دیگر را داشته باشد ویزا ویزیت برای فرزند صادر خواهد کرد و او می تواند وارد خاک کانادا شود.

  • فرزندانی که در داخل کانادا درخواست استادی پرمیت می کنند

فرزندانی که در خاک کانادا هستند برای تحصیل در کانادا نیاز به استادی پریمت ندارند و می توانند برای تمدید استادی پریمت درخواست دهند یا اینکه ویزای ویزیت خود را تمدید کنند . البته باید مقدمات لازم برای تحصیل آنها فراهم باشد و از نظر پزشکی و سلامت فرزند مشکلی نباشد .

یکی از روش های مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل می باشد شما می توانید در مقالات دیگر به طور مفصل درباره راه های دیگر ” مهاجرت به کانادا ” اطلاعات کسب کنید .

اگر یکی از والدین دارای ویزای کار یا تحصیل باشند معمولا ویزای فرزند تا آخر مهلت پاسپورت او یا به مدت طول مدت ویزای تحصیل یا کار پدر یا مادر خواهد بود اما در صورتی که والدین ویزا تحصیل یا کار نداشته باشند معمولا ویزای تحصیل در مدرسه یک ساله می باشد که سال به سال قابل تمدید است.به طور کلی می توان موارد گفته شده را در جدول زیر خلاصه کرد :

اگر فرزند: مستندات مورد نیاز مجوز تحصیل مورد نیاز است
شهروند کانادایی باشد پاسپورت، کارت شهروندی یا گواهی تولد نه
ساکن دائم کانادا باشد سوابق اسکان، تایید اقامت دائم یا کارت اقامت دائم نه
از یک ملت خارجی باشد که همراه با والدینش در وضعیت توریست می باشد مهر روی پاسپورت فرزند یا روی پاسپورت پدر و ماردر که فرزند به عنوان دختر یا پسر آنها ذکر شده است. بله
تنها یا همراه با والدینش باشد که ساکن موقت هستند و یک مجوز تحصیل و یا کار دارند. پاسپورت فرزند یا پاسپورت والدین که فرزند در آن ذکر شده باشد. فرزند ممکن است سابقه ی توریستی داشته باشد. والدین باید مجوز کار یا تحصیل داشته باشند. نه
یک متقاضی پناهنده همراه با والدین یا بدون آنها باشد. تعیین نامه ی واجد شرایط بودن از سازمان مهاجرت، پنهاهندگی و شهروندی کانادا (IRCC). پاسپورت فرزند یا فرزند در پاسپورت والدین ذکر شده باشد یا هر نوع سند سفر یا هویت موجود. همچنین باید دارای یک سند منقضی شده ی IRCC باشد. نه
در کانادا باشد ولی وضعیت اقامتی اش مشخص نشده باشد. پاسپورت فرزند یا فرزند در پاسپورت والدین ذکر شده باشد یا هر نوع سند سفر یا هویت موجود. همچنین باید دارای یک سند منقضی شده ی IRCC باشد. نه

توجه: فرزند هنگام ورود به کانادا ممکن است هم سابقه توریستی و هم مجوز تحصیل داشته باشد که در این صورت بدون مجوز تحصیل در صورتی که سابقه توریستی یا مهر ورود به کانادا در پاسپورتش باشد نیز مجاز به تحصیل در کانادا می باشد .

ویزای همراه کانادا

ویزای همراه کانادا

ویزای همراه کشور کانادا رویه اقدام ویزای همراه کشور کانادا

دانشجو و افراد تحت تکفل او می توانند به صورت همزمان تقاضای ویزای خود را ارائه کنند یا دانشجو تا زمان دریافت ویزای تحصیلی منتظر بماند، و در آن هنگام برای وابستگان همراهش ارائه درخواست کند . اطلاعات مربوط به تمام اعضای خانواده که همراه دانشجو به کانادا خواهند آمد، باید در زمان ارائه درخواست پذیرش تحصیلی آماده و فراهم شود . به منظور دریافت تاییدیه پذیرش، دانشجو و اعضای خانواده او باید اثبات کنند که بودجه کافی برای تامین مخارج خود در کانادا را دارند. همچنین ممکن است از متقاضیان خواسته شود تا تحت معاینات پزشکی قرار گرفته و گواهی ترخیص کالا به پلیس ارائه دهند.

ویزای همراه کشور کانادا راه های اخذ ویزای همراه کشور کانادا

از دو طریق می ‌توان برای ویزای همراه کشور کانادا اقدام کرد:

  • ویزای توریستی کانادا یا ویزای اقامت موقت کانادا : در این نوع ویزا که همزمان با درخواست ویزای تحصیلی جهت تحصیل در دانشگاه و یا مدرسه ، والدین دانش آموز و یا دانشجو می‌ توانند ویزای همراه کانادا را با اعتباری ۶ ماهه کنند . همچنین در صورتی که یکی از والدین دارای ویزای کار یا تحصیل در کانادا باشد، فرزندان آنها برای دریافت ویزای تحصیلی نیازی به ارائه نامه قبولی از مدارس را ندارند و می توانند بدون مشکل برای ویزای کانادا درخواست کنند.
  • ویزای اجازه کار در کشور کانادا : اگر متقاضی در یکی از دانشگاه ‌ها و یا کالج‌ های معتبر کانادا به صورت تمام وقت پذیرفته شده باشد یا در حین تحصیل باشد، همسر وی می ‌تواند برای ویزای کار اقدام کند. این ویزا به همسر متقاضی این اجازه را خواهد داد که به صورت تمام ‌وقت و بدون نیاز به دریافت مجوز در کانادا به کار یا تحصیل بپردازد . برای این نوع ویزا هم می ‌توان همزمان با درخواست ویزای تحصیلی کانادا اقدام کرد و یا پس از پذیرش تحصیلی و استقرار یکی از زوجین در کانادا برای همسر وی اقدام درخواست ویزای اجازه کار داده شود.شرایط این مجوز این گونه است که دانشجو به صورت تمام وقت تحصیل کرده و یک مجوز تحصیلی از گزینه های زیر داشته باشد:
  1. یک موسسه آموزش عالی دولتی
  2. یک موسسه آموزش عالی خصوصی که تحت قوانین و مقررات مشابه با یک موسسه دولتی فعالیت کند و نیمی از بودجه فعالیت خود را از دولت دریافت کند
  3. یک موسسه خصوصی با مجوز استانی برای اعطای مدرک

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل در کانادا می توانید مقاله ” تحصیل در کانادا  ” را مطالعه فرمایید .

این مجوز کار آزاد به دارنده آن اجازه می دهد تا برای هر کارفرمایی در کانادا کار کند و نیاز به یک پیشنهاد کار یا یک تاییدیه از وزارت کار نیست . لازم به ذکر است که این مجوز کار آزاد ممکن است برخی مشاغل خاص (همانند مشاغل در مدارس یا بیمارستان ها) را شامل نشود مگر اینکه آزمایشات پزشکی ارائه گردد .

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu