ویزای همراه کشور هلند

ویزای همراه کشور هلند
ویزای همراه کشور هلندReviewed by ویزای همراه on Feb 12Rating: 4.5ویزای همراه کشور هلند اخذ ویزای همراه کشور هلند دارای شرایط و قوانین خاصی می باشد که باید از سوی متقاضیان مدنظر قرار بگیرد و متناسب با آن متقاضیان ویزای همراه هلند را نیز درخواست دهند .

ویزای همراه کشور هلند

کشور هلند در طی سال های اخیر به دلیل پیشرفت ،  مورد توجه بسیاری از متقاضیان قرار گرفته است . داشتن دانشگاه های معتبر در کشور هلند موجب شده است که این کشور به عنوان اولین گزینه از سوی متقاضیان جهت تحصیل انتخاب شود . اخذ ویزای همراه کشور هلند دارای شرایط و قوانین خاصی می باشد که باید از سوی متقاضیان مدنظر قرار بگیرد و متناسب با آن متقاضیان ویزای همراه هلند را نیز درخواست دهند . دانشجویانی که قصد تحصیل در دانشگاه های هلند را دارند می توانند نسبت به اخذ ویزای همراه کشور هلند برای همسر یا فرزندان خود نیز اقدام کنند و آنها را با همراه خود به کشور هلند ببرند . لازم به ذکر است که دانشجویان نمی توانند به صورت همزمان نسبت به اخذ ویزای همراه کشور هلند اقدام کنند و باید هر کدام از اعضای خانواده به صورت جداگانه اقدام کرد .

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل در هلند می توانید مقاله ” تحصیل در هلند  ” را مطالعه فرمایید .

ویزای همراه کشور هلند شرایط اخذ ویزای همراه کشور هلند

اگر فردی با یکی از اتباع و یا فردی که اقامت هلند را دارد نامزد کند می ‌تواند نسبت به دریافت ویزای همراه کشور هلند نیز اقدام کند. فردی که نامزد شهروند هلندی می باشد با اخذ ویزای همراه هلند می‌ تواند وارد کشور هلند شده و مراسم ازدواج خود را در این کشور برگزار کند. دریافت ویزای نامزدی هلند برای فردی که قصد دارد از این طریق وارد کشور هلند شود دارای شرایط خاصی می باشد که مهم ‌ترین آنها نداشتن هیچ ‌گونه مشکل قانونی در امر ازدواج است.

افرادی که قصد دارند با یکی از شهروندان هلندی ازدواج کنند می ‌توانند ویزای همراه را دریافت کرده و مدارکی را ارائه دهند که ازدواج آنها را به ‌صورت رسمی ثابت می‌ نماید و تنها افرادی موفق به اخذ ویزای همراه هلند از طریق نامزدی با شهروند هلندی خواهند شد که ملیت هلندی ندارند و ازدواج آنها نیز در کشور غیر از هلند صورت گرفته است. اگر متقاضیان اخذ ویزای همراه هلند در کشور دیگری زندگی کرده و با شهروند هلندی ازدواج کرده باشند می ‌توانند به‌ عنوان همراه وارد کشور هلند شوند که در این خصوص شرایطی مدنظر است که بایستی ارائه شود .

ویزای همراه کشور هلند

ویزای همراه کشور هلند

در مقاله ” مهاجرت به هلند ” به طور مفصل درباره شرایط مهاجرت به هلند اطلاعات کسب کنید .

ویزای همراه کشور هلند مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای همراه کشور هلند

متقاضیانی که تمایل دارند ویزای همراه هلند را دریافت کنند باید مدارکی را به سفارت هلند در کشور خود ارائه دهند و در صورت تائید مدارک ارائه شده متقاضیان امکان دریافت ویزای همراه هلند را داشته و می‌توانند به متقاضی اصلی در کشور هلند ملحق شوند . مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای همراه کشور هلند به شرح زیر می باشد :

  • ارائه گذرنامه اصل که دارای حداقل اعتبار ۳ ماه از تاریخ ورود به کشور هلند باشد
  • ارائه فرم درخواست ویزا که به صورت کامل و بدون نقص تکمیل شده
  • ارائه مارت ملی و شناسنامه فرد متقاضی جهت اخذ ویزای همراه هلند
  • ارائه ۲ قطعه عکس رنگی با سایز ۶ در ۴ که دارای پس‌ زمینه سفید بوده و هیچ‌ گونه روتوشی در خصوص آن انجام نشده است .
  • ارائه ویزاهایی که قبل تر دریافت شده به همراه کپی آن‌ ها و مهر ورود و خروج
  • ارائه نامه تمکن مالی و گردش مالی ۶ ماهه اخیر سپرده بانکی متقاضیان
  • ارائه گواهی اشتغال به کار متقاضی که در آن اطلاعات کاملی مانند تاریخ استخدام، میزان حقوق دریافتی، فیش حقوقی و سمت متقاضی عنوان شده است .
  • ارائه مدرکی که نشان‌ دهنده اشتغال به کار متقاضی می باشد .
  • ارائه مدارک بازنشستگی که مختص متقاضیان بازنشسته می باشد .

برای اقامت و تابعیت در هلند روش های متفاوتی وجود دارد شرکت آتیه آفرینان به شما توصیه می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” اقامت در هلند ” را مطالعه فرمایید .

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu