ویزای همراه کشور مالزی

ویزای همراه کشور مالزی
ویزای همراه کشور مالزیReviewed by ویزای همراه on Feb 12Rating: 4.0ویزای همراه کشور مالزی قوانین بین المللی و قوانین مهاجرتی کشور مالزی طوری است که با داشتن مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای همراه کشور مالزی و همچنین با داشتن شرایط این نوع ویزا می توانند از مزایای اقامت کشور مالزی بهره مند شوند .

ویزای همراه کشور مالزی

یکی از موضوعات در هنگام اخذ تمامی ویزاها و راه های اقامت مالزی ، اخذ ویزای همراه کشور مالزی می باشد . قوانین بین المللی و قوانین مهاجرتی کشور مالزی طوری است که با داشتن مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای همراه کشور مالزی و همچنین با داشتن شرایط این نوع ویزا می توانند از مزایای اقامت کشور مالزی بهره مند شوند . یکی از مزایای اخذ ویزای همراه کشور مالزی این است که شخص همراه در کنار خانواده خود از تمام حقوق شهروندی کشور مالزی برخوردار می شود . همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال به عنوان همراه فرد متفاضی اقامت در کشور مالزی محسوب می شود اما در برخی از راه های اخذ اقامت ، ویزای همراه شامل والدین شخص متقاضی هم می شود . مثلا شخص متقاضی خانه دوم در مالزی اجازه این که پدر و مادر خود را در این کشور در کنار خود داشته باشد امکان پذیر است  . بنابراین افراد زیر شامل اخذ ویزای همراه کشور مالزی خواهند شد :

در مقاله ” اقامت در مالزی ” به طور مفصل درباره شرایط اقامت و تابعیت مالزی اطلاعات کسب کنید .

  • همسر قانونی فرد اصلی ( در صورت تائید گواهی ازدواج توسط سفارت مالزی )
  • کودکان زیر ۱۸ سال ( در صورت تائید گواهی تولد توسط سفارت )
  • پدر و مادر اصلی شخص متقاضی (لازم به ذکر است که این ویزای همراه مالزی شامل پدر خوانده و مادر خوانده نخواهد شد)
  • ویزای همراه مالزی در خصوص فرزندانی که هنوز متولد نشده ­اند و در رحم مادر هستند نیز صادر می ­شود و هیچ محدودیتی در این خصوص وجود ندارد.

برای صدور ویزای همراه کشور مالزی تنها دو هفته وقت نیاز است تا با بررسی مدارک هویتی از جمله پاسپورت های متقاضیان ویزای همراه مالزی و شخص اصلی و همچنین اثبات رابطه اعضای خانواده ( گواهی تولد برای فرزندان و گواهی ازدواج برای همسر که مورد تائید سفارت مالزی در کشور مبداء قرار گرفته است ) شخص متقاضی ویزای همراه کشور مالزی می تواند درخواست خود را ثبت کند .اخذ ویزای همراه مالزی از طریق ویزای دانشجویی تحت هیچ شرایطی شامل دانشجویان دوره های زبان یا دوره های تحصیلات کارشناسی نخواهد شد و تنها در سه مقطع کارشناسی ارشد ، دکترا ، دکترای تحصصی امکان اخذ ویزای همراه کشور مالزی از نظر ویزای دانشجویی وجود دارد .

شخص متقاضی می تواند برای ویزای همراه کشور مالزی از ویزای تحصیلی دوره زبان در این کشور وارد شود و همراه وی بتواند با ویزای دوره زبان تحصیلی به هدف مقصود خود دست یابد ، البته افراد همراه که از این راه وارد این کشور شدند می توانند این نوع ویزا را به ویزای کار و دیگر ویزا ها در مالزی تبدیل کنند . در حال حاضر بهترین و شاید مناسب ترین راهی که امکان اخذ ویزای همراه کشور مالزی را برای متقاضیان مهاجرت وجود دارد ، ویزای کار در مالزی خواهد بود .

ویزای همراه مالزی از نظر زمان و مدت اعتبار تماماً تابع ویزای شخص اصلی خواهد بود ، اینکه چه مقدار شخص اصلی متقاضی مهاجرت به مالزی در این کشور اقامت دارد به همان مقدار شخص همراه نیز در کنار متقاضی اعتبار خواهد بود .با اخذ ویزای همراه کشور مالزی می توان در این کشور اقدام به تحصیل و کار و یا سرمایه گذاری به صورت جداگانه نسبت به شخص اصلی کرد . فرد همراه با اخذ ویزای همراه مالزی بخواهد طرق اقامتی مالزی را خود در پیش بگیرد امری اختیاری و تحت اختیار صاحب ویزای همراه مالزی می باشد .

ویزای همراه کشور مالزی – شرایط اخذ ویزای همراه کشور مالزی

ویزای همراه مالزی تنها به اشخاصی تعلق می­گیرد که تمایل دارند تحصیلات خود را در کشور مالزی ادامه داده و درمدت زمان تحصیل همسر و فرزندان آن­ها نیز در کشور مالزی اقامت داشته باشند. همسر و فرزندانی که سن آن ­ها کمتر از سن قانونی است به همراه یکی از والدین متقاضی می ­توانند ویزای همراه مالزی را دریافت کنند.

ویزای همراه کشور مالزی

ویزای همراه کشور مالزی

شما می توانید برای مهاجرت به مالزی مقاله ای تحت عنوان ” مهاجرت به مالزی ” را مطالعه فرمایید .

اخذ ویزای همراه کشور مالزی دارای شرایط ویژه ­ای می باشد که باید از سوی متقاضیان در نظر گرفته شود. به­ عنوان مثال یکی از شرایط اخذ ویزای همراه کشور مالزی این است که فرد متقاضی در مقطع کارشناسی ارشد و یا دکترا به تحصیل در دانشگاه ­های مالزی تحصیل کند و دانشجویانی که در دوره کارشناسی در کشور مالزی تحصیل می­ کنند امکان دریافت ویزای همراه کشور مالزی را ندارند.

ویزای همراه کشور مالزی  – مراحل اخذ ویزای همراه کشور مالزی

مراحل اخذ ویزای همراه کشور مالزی به شرح زیر می باشد :

  • اخذ ویزای سوشیال و سفر به مالزی
  1. اصل و کپی نامه پذیرش در دانشگاه یا نامه اشتغال به تحصیل
  2. اصل پاسپورت دانشجو و اصل پاسپورت همراهان
  3. کپی همه صفحات پاسپورت دانشجو و همراهان ( هر کدام دو نسخه)
  4. عکس رنگی با زمینه آبی و سایز پاسپورت ۴ قطعه همراهان و ۴ قطعه دانشجو
  5. تحویل مدارک زیر به دانشگاه محل تحصیل شخصی که قرار است فرد همراه وی باشد .
  6. تکمیل فرمهای مخصوص ویزای همراه (در دانشگاه موجود می باشند)
  7. نامه نسبیت
  8. هزینه درخواست ویزای همراه

بعد از تحویل مدارک به دانشگاه مورد نظر، ۲ ماه بعد ویزای همراه صادر می شود و تاریخ اتمام ویزای همراه با تاریخ اتمام ویزای دانشجو یکسان است و برای تمدید مجدد، دانشجو می تواند زمان تمدید ویزای خود، پاسپورت همراهان را نیز تحویل دانشگاه دهد و ویزای آنها را برای سال بعد هم تمدید کند. مدت اعتبار پاسپورت جهت تحویل به دانشگاه و دریافت ویزای همراه ، حداقل یک سال و نیم است .

اگر تمایل به داشتن اطلاعاتی در زمینه تحصیل در کشور مالزی دارید می توانید مقاله ” تحصیل در مالزی ” را مطالعه نمایید.

 مراحل دریافت نامه نسبیت در کشور مالزی به شرح زیر می باشد :

برای دریافت نامه نسبیت باید به سفارت ایران در مالزی مراجعه کرد و یک ساعت بعد نامه نسبیت را دریافت کرد :

  1. ارائه اصل شناسنامه دانشجو و همراهان
  2. ارائه اصل پاسپورت دانشجو و همراهان
  3. ارائه اصل کارت ملی دانشجو و همراهان
  4. ارائه کپی سند ازدواج برای متقاضیانی که متأهل هستند.

نکته : مدارک مورد نیاز برای دریافت نامه نسبیت نیازی به ترجمه ندارند .

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu