ویزای همراه کشور دانمارک

ویزای همراه کشور دانمارک
ویزای همراه کشور دانمارکReviewed by ویزای همراه on Feb 6Rating: 5.0ویزای همراه کشور دانمارک برای اخذ ویزای همراه کشور دانمارک ، فرد متقاضی می تواند از همان ابتدا برای ویزای همراه اقدام کند به شرط این که بتواند تمکن مالی قابل ملاحظه ای را به سفارت دانمارک ارائه دهد .

ویزای همراه کشور دانمارک

کشور دانمارک از جمله کشورهایی می باشد که در سال ها اخیر مورد توجه بسیاری از متقاضیان تحصیل در حوزه اسکاندیناوی قرار گرفته است . مهاجرت به کشور دانمارک از طریق راه های مختلف امکان پذیر می باشد که یکی از بهترین و محبوب ترین راه ها ، مهاجرت تحصیلی به کشور دانمارک می باشد . امکان بردن همراه برای متقاضیان تحصیل در کشور دانمارک وجود دارد . برای اخذ ویزای همراه کشور دانمارک ، فرد متقاضی می تواند از همان ابتدا برای ویزای همراه اقدام کند به شرط این که بتواند تمکن مالی قابل ملاحظه ای را به سفارت دانمارک ارائه دهد .

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل در دانمارک می توانید مقاله ” تحصیل در دانمارک ” را مطالعه فرمایید .

برای بالا بردن شانس اخذ ویزای همراه کشور دانمارک ، توصیه می شود در ابتدا ویزای نفر اصلی اخذ شود و سپس برای ویزای خانواده و همراه اقدام شود زیرا بعد از اخذ ویزای نفر اصلی و پس از ورود وی به خاک کشور دانمارک برای شخص اصلی کارت اقامت صادر می شود و بر آن اساس فرد می تواند برای پیوست خانواده خود اقدام کند . لذا همراه در کشور دانمارک با فاصله کمی می تواند به نفر اصلی ملحق شود .

ویزای همراه دانشجویی دانمارک و ویزای همسر دانشجو دانمارک به دارندگان کمک می کند تا همراه، شریک زندگی و فرزندان وابسته مجرد زیر ۱۸ سال که با آنها زندگی می کنند، وارد کشور دانمارک شوند و کارت سبز دانمارک را اخذ کنند . ویزای وابسته به دانش آموزان دانمارک نیز برای همسران و فرزندان متعهد متقاضی زیر ۱۸ ساله دارنده مدارک تحصیلی دانمارک می باشد که می خواهند با همسر یا والدین خود به کشور همراه شوند. بنابراین دارندگان اجازه تحصیل می توانند همسر خود، شریک ثبت نام شده یا همسر زندگی مشترک خود، و همچنین هر کودک زیر ۱۸ ساله که در خانه با آنها زندگی می کنند، به خود به همراه ببرند و وابستگان واجد شرایط مجوز اقامت دریافت کنند .

ویزای همراه کشور دانمارکدریافت ویزای همسر دانشجو دانمارک

دارندگان ویزای دانشجویی ، دارای اجازه اقامت برای تحصیل در دانمارک هستند. علاوه بر آن، امکان آوردن بستگان نزدیک نیز میسر می باشد و افراد واجد شرایط این ویزا، همسران و فرزندگان وابسته مجرد زیر ۱۸ سال هستند . این همراهان همچنین واجد شرایط اجازه اقامت و تابعیت دانمارک را دارند. مزایای ویزای همسر دانشجو دانمارک به این صورت است که همسر شرعی یا شریک زندگی با این ویزا اجازه کار تمام وقت برای کل دوره تا زمان اعتبار ویزا دارند.زمانی که همسر قانونی تاییدیه کارت سبز ویزای وابسته را دریافت کند و همسرش دارنده گرین کارت دانمارک و ساکن آن باشد، می تواند در آنجا کار کند.

ویزای همراه کشور دانمارک

ویزای همراه کشور دانمارک

یکی از روش های مهاجرت به دانمارک از طریق تحصیل می باشد شما می توانید در مقالات دیگر به طور مفصل درباره راه های دیگر ” مهاجرت به دانمارک ” اطلاعات کسب کنید .

ویزای همراه کشور دانمارک مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای همراه در کشور دانمارک

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای همراه در کشور دانمارک به شرح زیر می باشد :

  • گذرنامه معتبر با اعتبار حداقل ۱ سال
  • همسران باید گواهی ازدواج ارائه دهند
  • شریک ثبت نام شده و همکاران باید اسناد مربوطه برای اثبات رابطه خود را ارائه دهند
  • اگر همراهان ، فرزندان وابسته به حامی مالی می باشند سن آنها نباید بیش از ۱۸ سال باشد
  • گواهی تولد کودکان باید ارسال شود
  • اعضای خانواده فرد باید در صورت لزوم بتوانند از خودشان حمایت کنند
  • سند محل زندگی در کشور دانمارک

در مقاله ” اقامت در دانمارک ” به طور مفصل درباره شرایط اقامت و تابعیت دانمارک اطلاعات کسب کنید .

ویزای همراه کشور دانمارک هزینه های ویزای همراه در کشور دانمارک

هزینه های ویزای همراه در کشور دانمارک به صورت زیر است :

  • DKK 64404 در سال برای همسران یا همسران زندگی مشترک
  • ۱۶۱۰۴ DKK در سال برای هر کودک و والدین متاهل یا همسر
  • ۱۹۴۲۸ DKK در سال برای هر کودک و والدین تک تک
  • ۲۰۶۰ دلار جهت هزینه ویزای همراه دانمارک برای هر متقاضی وابسته

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu