ویزای همراه کشور ایتالیا

ویزای همراه کشور ایتالیا
ویزای همراه کشور ایتالیاReviewed by ویزای همراه on Feb 4Rating: 4.5ویزای همراه کشور ایتالیا سالانه افراد زیادی جهت تحصیل در ایتالیا ، این کشور را برای ادامه تحصیل خود انتخاب می کنند لذا دولت کشور ایتالیا براساس شرایطی برای این افراد این امکان را فراهم می نماید که ویزای همراه کشور ایتالیا را اخذ کنند . از حیث اهیمت ، این مقاله به ویزای همراه کشور ایتالیا اختصاص داده شده است .

ویزای همراه کشور ایتالیا

سالانه افراد زیادی جهت تحصیل در ایتالیا ، این کشور را برای ادامه تحصیل خود انتخاب می کنند لذا دولت کشور ایتالیا براساس شرایطی برای این افراد این امکان را فراهم می نماید که ویزای همراه کشور ایتالیا را اخذ کنند . از حیث اهیمت ، این مقاله به ویزای همراه کشور ایتالیا اختصاص داده شده است .

در مقاله ” اقامت در ایتالیا ” به طور مفصل درباره شرایط اقامت و تابعیت ایتالیا اطلاعات کسب کنید .

ویزای همراه در کشور ایتالیا شرایط اخذ ویزای همراه کشور ایتالیا

فرد متقاضی جهت اخذ ویزای همراه کشور ایتالیا باید همسر، فرزند، یا والدین یک فرد غیراروپایی باشند که در ایتالیا اجازه‌ اقامت دارد. برای اخذ ویزای همراه در کشور ایتالیا ، فرد متقاضی نیازمند تأییدیه ورود است که کمتر از ۶ ماه قبل توسط اداره مهاجرت ایتالیا صادرشده است.

شرکت آتیه آفرینان ایرانیان به شما پیشنهاد می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” تحصیل در ایتالیا ” را مطالعه فرمایید .

ویزای همراه در کشور ایتالیا مدارک لازم جهت اخذ ویزای همراه در کشور ایتالیا

ویزای همراه کشور ایتالیا

ویزای همراه کشور ایتالیا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای همراه در کشور ایتالیا به شرح زیر می باشد :

  • تکمیل فرم درخواست ویزای طولانی‌ مدت ایتالیا به‌ طور کامل (حتماً خود شخص متقاضی باید برای تکمیل و امضای فرم اقدام کند)
  • آخرین عکس گذرنامه با ابعاد ۳٫۵ در ۴٫۵ از روبرو با پس‌زمینه سفید
  • برای شهروندان غیر آمریکایی کارت ثبت‌نام و یا یک ویزای معتبر ایالت متحده به همراه نامه‌ ای از دولت ایالت متحده موردنیاز می باشد . همچنین برای شهروندان غیر آمریکایی مدارک اقامت مانند گواهینامه رانندگی یا مالیات بر درآمد دولت نیز مورد نیاز است .
  • گذرنامه و یا اسناد مسافرتی با توجه به برنامه‌ اقامتی در ایتالیا به مدت ۳ ماه اعتبار ارائه شود و همچنین گذرنامه تا صدور ویزای ایتالیا نزد مرجع صادرکننده نگهداری می‌ شود. هزینه‌ ویزای کشور ایتالیا به‌ صورت کامل نقدی و یا کارت اعتباری به کنسولگری پرداخت گردد .
  • ارائه کپی اسناد شهروندی اروپا یا اتحادیه اروپا و یا گذرنامه با اعلان درخواست حضور اعضای خانواده در ایتالیا و سوگند نامه‌ داشتن پیش ‌نیازهای تعیین ‌شده توسط قانون
  • ارائه اسناد اداری مانند گواهی ازدواج، گواهی تولد و … که نشان‌ دهنده و اثبات‌ کننده رابطه‌ خانوادگی می باشد . لازم به ذکر است که افرادی برای اقامت دائم در ایتالیا از طریق ازدواج با یک شهروند ایتالیایی می‌خواهند اقدام کنند باید حتماً قبل از درخواست ویزا ازدواج خود را در کنسولگری ایتالیا به ثبت برسانند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به ایتالیا شرکت آتیه آفرینان ایرانیان توصیه می کند نگاهی به مقاله ” مهاجرت به ایتالیا ” بیاندازید.

تمامی مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای همراه کشور ایتالیا باید به ‌صورت اصل و فتوکپی شامل تمامی صفحات پاسپورت، کارت سبز، گواهینامه راهنمایی رانندگی و غیره می باشد .

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu