ویزای نروژ

ویزای نروژ
ویزای نروژReviewed by ویزاها on Aug 13Rating: 4.5ویزای نروژنروژ ، کشوری مرفه با جاذبه های دیدنی بسیار می باشد که گردشگران زیادی را به سمت خود جذب می کند . این کشور که با سوئد همسایه می باشد و رفاه اجتماعی بالایی دارد ، به همین علت بسیار زیادی از افراد با دریافت ویزای نروژ جهت تحصیل ، کار ، تجارت و یا مسائل دیگر به این کشور سفر می کنند .

ویزای نروژ

نروژ ، کشوری مرفه با جاذبه های دیدنی بسیار می باشد که گردشگران زیادی را به سمت خود جذب می کند . این کشور که با سوئد همسایه می باشد و رفاه اجتماعی بالایی دارد ، به همین علت بسیار زیادی از افراد با دریافت ویزای نروژ جهت تحصیل ، کار ، تجارت و یا مسائل دیگر به این کشور سفر می کنند . بسیاری از افراد نیز به دنبال زندگی در کشور نروژ هستند زیرا رفاه زندگی مردم آن بسیار خوب می باشد . شهروندان ایرانی که قصد سفر به این کشور را دارند باید از سفارت نروژ ، ویزای نروژ دریافت کنند تا اجازه ورود به این کشور را پیدا می کنند .

ویزای نروژ برای هر فردی که قصد سفر به این کشور را دارد ، ضروری می باشد . فردی که قصد ورود به این کشور را دارد باید مدارکی که برای دریافت ویزای کشور نروژ مورد نیاز است ، دریافت می کند و در صورتی که مشکلی در مدارک و پرونده فرد نباشد ، ویزا را دریافت می کند . شرایط دریافت ویزای نروژ به صورت فوری و چگونگی دریافت آن با توجه به هدف سفر فرق خواهد کرد . کلیه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای نروژ باید به زبان انگلیسی و یا نروژی ترجمه شده باشد . معمولا در یک بازه زمانی ۱۵ روزه مدارک بررسی می شوند مگر این که نیاز به بررسی بیشتری باشد .

اگر فردی قصد دارد ویزای نروژ دریافت کند در ابتدا باید ویزای شینگن را دریافت کند زیرا نروژ جز کشورهایی می باشد که به این نوع ویزا نیاز دارد . سفارت برای دریافت ویزای کشور نروژ مدارکی را از فرد متقاضی دریافت می کند که باید آن ها را کامل و بدون نقض ارائه داد و انگشت نگاری و مصاحبه را انجام داد ، سپس بررسی مدارک صورت خواهد گرفت و با دریافت ویزا می توان به این کشور وارد شد .

ویزای نروژ انواع ویزای نروژ

برای سفر به کشور نروژ در هر حالتی نیاز به ویزاهای مختلفی است که بسته به هدف سفر فرد دارد.  انواع ویزای نروژ شامل ویزای نوع A و B و C است که هر کدام شرایط خاص خود را می طلبند. ویزای کار، ویزای تحصیلی نروژ، ویزای ازدواج، ویزای توریستی و ویزای تجاری از جمله انواع ویزای نروژ هستند که برای هر نوع ویزا باید مراحل و شرایط خاصی را طی کرد.

ویزای نروژ مراحل دریافت ویزای نروژ

دریافت ویزای نروژ نیازمند مراحلی می باشد که ابتدا باید در پورتالی که مربوط به درخواست ویزا است ، ثبت نام کرد و فرم مربوط به درخواست ویزا را شخصا پر کرد و از بین تاریخ های به نمایش درآمده جهت وقت سفارت نروژ ، یکی را انتخاب کرد . پس از طی این مراحل ایمیلی به دست فرد می رسد که نشان دهنده تایید تکمیل فرم و پرداخت هزینه می باشد که از این فرم باید پرینت گرفته شود تا همراه مدارک لازم در زمان وقت تعیین شده به سفارت تحویل داد ، سپس در تعیین وقت سفارت تعیین شده حضور پیدا کرده و دعوت نامه و مدارک خود را ارائه داد .

سفارت کشور نروژ پس از بررسی مدارک در یک بازه زمانی نتیجه را از طریق ایمیل یا پیامک اعلام خواهد کرد و در صورتی که مشکل نباشد ویزای نروژ برای فرد متقاضی صادر می شود . سفارت در صورتی که درخواست ویزا رد شود توضیح آن را به صورت مکتوب به فرد ارائه می دهد که در این صورت اگر مطمئن باشد که مدارک کامل است می توان درخواست تجدید نظر کرد تا ویزای کشور نروژ صادر شود .

ویزای نروژ دلایل رد شدن اخذ ویزای نروژ 

احتمال رد شدن درخواست ویزای نروژ برای هر فرد وجود دارد ، گاهی ممکن است مدارکی که برای دریافت ویزا جمع آوری شده به طور کامل به کارفرما تحویل داده نشده باشد. گاهی سوابق فرد در گذشته یا در حال حاضر ممکن است باعث رد شدن درخواست شود. به عنوان مثال اگر در گذشته فعالیت جنایتکارانه، فعالیت سیاسی، فعالیت مربوط به مواد مخدر و یا جرم های دیگر داشته ویزای نروژ صادر نخواد شد. گاهی افرادی اقدام به تهیه مدارک جعلی برای دریافت ویزا خواهند کرد که در این صورت نیز با رد درخواست رو به رو می شوند.

در زمان مصاحبه باید بتوان دلیل کافی برای هدف خود از سفر به نروژ ارائه داد، در غیر این صورت اگر سفارت دلیل فرد را منطقی و یا مهم نداند آن را رد خواهد کرد. بیشترین دلیل رد درخواست ویزا گذرنامه ای می باشد که به درستی از آن نگهداری نشده و آسیب دیده است. اگر صفحات گذرنامه کم باشد و یا گم شده باشد و یا حتی از هم جدا شده باشد، نمی توان ویزای نروژ را دریافت کنید و با درخواست مخالفت خواهد شد.

ویزای نروژ

ویزای نروژ

افسران سفارت در بخش کنسولی به گذرنامه خیلی اهمیت می دهند و این گذرنامه باید معتبر نیز باشد و نباید اعتبار گذرنامه فرد از ۳ ماه کمتر باشد. همچنین نامه های مرجعی که ارائه می دهد باید معتبر باشد، به عنوان مثال اگر شرکتی به منظور کار برای فرد نامه ای بفرستد اگر آدرس را ذکر نکند، اعتباری نخواهد داشت. تمکن مالی فرد در طول اقامت در نروژ بسیار مهم می باشد و اگر افسر کنسولگری به این نتیجه برسد که فرد نمی تواند از پس مخارج خود در نروژ بربیاید با درخواست وی مخالفت می کند .

ویزای نروژ هزینه ویزای نروژ

هزینه ویزای نروژ برای بزرگسالان ۶۰ یورو ، برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو است و اگر کودکی کمتر از ۶ سال سن دارد دریافت ویزای نروژ او رایگان خواهد بود. این هزینه در زمان ثبت نام از فرد متقاضی دریافت می شود به همین دلیل برای ثبت نام در پورتال باید شخصی این کار را انجام دهد که کارت اعتباری بین المللی داشته باشد.

ویزای نروژ مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای نروژ

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای نروژ به شرح زیر می باشد :

  • ارائه شناسنامه فرد متقاضی ویزای نروژ
  • اصل و کپی از گذرنامه ای که معتبر باشد ، یعنی حداقل ۲ برگه سفید داشته باشد و از تاریخ خروج شینگن ۳ ماه اعتبار داشته باشد .
  • ارائه مدرک شغلی از قبیل گواهی اشتغال به کار ، فیش حقوقی و بیمه
  • مدارکی که مربوط به کسب و کار فرد متقاضی می باشد .
  • ارائه مدارک بازنشستگی فرد متقاضی
  • در صورتی که فرد متقاضی دانشجو باشد مدرک اشتغال به تحصیل را ارائه دهد .
  • در صورتی که فرد متقاضی ویزای نروژ بیکار باشد برای این که اثبات کند وضعیت اجتماعی و اقتصادی مناسب دارد که نشان دهنده اثبات مالی از جانب خانواده است ، ارائه دهد و در صورت متاهل بودن عقد نامه یا پرینت حسابی از همسر را ارائه دهد .
  • در صورتی که فرد قصد سفر کاری را داشته باشد دعوت نامه کاری که دارای تاریخ و علت سفر است ، ارائه دهد و همچنین ارائه مدارکی که رابطه تجاری را اثبات کند ، لازم می باشد .
  • اگر فرد به قصد بازدید و دیدار خانواده به کشور نروژ برود دعوت نامه از میزبان را ارائه دهد .
  • اگر فرد دعوت کننده نسبتی با فرد دارد باید شناسنامه جهت اثبات آن را ارائه دهد .
  • مشخص کردن برنامه سفر به نروژ
  • ارائه پرینت از رزرو هتل یا مکان اقامتی دیگر
  • پرینت از فرم درخواست ویزای نروژ که فرد متقاضی آن را تکمیل کرده است .
  • ارائه بلیط پرواز و یا رزرو آن
  • ارائه مدرک رزرو هتل یا مدارکی که نشان دهنده محل اقامت باشد و اگر فرد دعوت کننده هزینه فرد متقاضی اخذ ویزای نروژ را پرداخت کند ، مدارکش را ارائه دهد .
  • ارائه پرینت حساب از بانک که مربوط به ۳ ماه اخیر باشد و یا مدارکی که نشان دهد در طول مدت اقامت در کشور نروژ مشکل مالی نداشته باشد ، ارائه دهد .که برای اثبات وضعیت اقتصادی خود لازم است .
  • بیمه معتبر که برای ۳۰ هزار یورو فرد را تحت پوشش را قرار دهد .

 

 

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu