ویزای مکزیک

ویزای مکزیک
ویزای مکزیکReviewed by ویزای مکزیک on Jul 27Rating: 5.0ویزای مکزیکجهت ورود به کشور مکزیک، به ویزای مکزیک نیاز دارید . برای مهاجرت به مکزیک باید نسب به دریافت ویزای مکزیک اقدام کنند . روش های متفاوتی برای گرفتن ویزای مکزیک وجود دارد . ویزای مکزیک

ویزای مکزیک

جهت ورود به کشور مکزیک، به ویزای مکزیک نیاز دارید . شخص مسافر و یا آژانس مسافرتی سفرنامه می توانند برای اخذ ویزای توریستی مکزیک اقدام کنند البته این مورد را باید در نظر داشت که در زمان بررسی مدارک مصاحبه نیز انجام می شود .

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اقامت و تابعیت مکزیک مقاله ” اقامت در مکزیک” را مطالعه فرمایید .

ویزای مکزیک – انواع ویزای مکزیک

سفارت مکزیک در ایران تنها برای درخواست‌ هایی ویزا صادر می‌کند که هدف سفر ، فعالیت‌هایی باشد که بابت انجام آن‌ها پولی دریافت نمی‌شود مانند: توریستی ، جلسات کاری ، کنفرانس‌ها و… . برای ویزای کاری مکزیک ، اسپانسر کاری در مکزیک باید برای شما در یکی از نزدیک‌ترین موسسات مهاجرت اقدام کند .

ویزای مکزیک – مدارک لازم جهت اخذ ویزای مکزیک

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مکزیک به شرح زیر است :

  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه برای دریافت ویزا
  • ویزای معتبر با اقامت دائم یکی از کشورهای آمریکا، کانادا، ژاپن، بریتانیا یا کشورهای حوزه شینگن برای دریافت ویزا
  • فرم FMM که بدرستی پر شده باشد برای دریافت ویزا
  • بلیط رفت و برگشت یا پرواز بعدی یا رزرو هتل
  • مدارکی که هدف سفر شما را اثبات می‌کند برای دریافت ویزا
  • اثبات وضعیت مالی برای دریافت ویزا

در مقاله ای تحت عنوان ” تحصیل در مکزیک ” به طور مفصل درباره شرایط تحصیل در مکزیک توضیح داده ایم .

ویزای مکزیک

ویزای مکزیک

ویزای مکزیک – درخواست ویزای مکزیک

درخواست ویزای مکزیک به شرح زیر است :

  • سفارت درخواست‌های ویزا را مستقیما از شخص متقاضی دریافت می‌کند و با آژانس‌های مسافرتی کار نمی‌کند
  • اگر ویزای معتبر یا اقامت دائم کشورهای آمریکا، کانادا، بریتانیا، ژاپن یا کشورهای حوزه شینگن دارید، برای سفر توریستی، کاری و ترانزیت نیازی به درخواست ویزای مکزیک نخواهید داشت.
  • صدور ویزای مکزیک به منزله ضمانت ورود به این کشور نیست و پلیس مقامات اداره مهاجرت به مکزیک حق تصمیم نهایی را دارند.
  • در صورتی که قبلا سابقه دریافت ویزای شینگن را نداشته‌اید ، باید مبلغ ۳۵۰ دلار بابت ضمانت بازگشت پرداخت نمایید جهت درخواست ویزای مکزیک
  • افرادی که دارای اقامت آمریکا یا کانادا هستند نیازی به اخذ ویزا ندارند و میتوانند ۱۸۰ روز در این مکزیک اقامت داشته باشند .

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu