ویزای لهستان

ویزای لهستان
ویزای لهستانReviewed by ویزاها on Aug 13Rating: 4.5ویزای لهستان اخذ ویزای لهستان در شرایطی امکان پذیر خواهد بود که فرد متقاضی مانند بسیاری از موارد مشابه ، توانمندی و دلایل لازم جهت اثبات بازگشت پس از مدت سفر به کشور را خود داشته باشد .

ویزای لهستان

کشور لهستان ، شصت و نهمین کشور بزرگ جهان و نهمین کشور بزرگ اتحادیه اروپا می باشد که با دارا بودن ۱۴ اثر تاریخی ارزشمند ثبت شده در یونسکو ، یکی از مقاصد مهم گردشگری محسوب می شود . این کشور با آلمان ، جمهوری چک ، لیتوانی ، روسیه ، بلاروس ، اوکراین و دریای بالتیک همسایه می باشد و پایتخت این کشور شهر ورشو نام دارد . کشور لهستان مانند برخی از مهمترین کشورهای اروپایی دارای قوانین خاصی در حوزه ورود اتباع دیگر کشورها می باشد و بر همین اساس اخذ ویزا در تمامی شرایط به عنوان اولین رکن مهم ورود قانونی و مجاز در این کشور شناخته می شود . اخذ ویزای لهستان در شرایطی امکان پذیر خواهد بود که فرد متقاضی مانند بسیاری از موارد مشابه ، توانمندی و دلایل لازم جهت اثبات بازگشت پس از مدت سفر به کشور را خود داشته باشد . از این رو در صورتی که این توانمندی به هر علت میسر شود ، امکان اخذ ویزای کشور لهستان در مرحله اول منتفی خواهد بود . اخذ ویزای لهستان مانند بسیاری از محورهای توریستی و گردشگری دیگر در جهان نیازمند رعایت پارامترها و فاکتورهایی می باشد که براساس آن امکان دریافت ویزا برای فرد محقق خواهد شد . در کنار بخش مهمی از شرایط مورد نیاز در حوزه های گردشگری ، محورهایی از جمله اخذ ویزا ، امکان عبور و مرور مسافران و توریست های خارجی را به ساده ترین صورت ممکن محقق خواهد کرد . به صورت کلی می توان ویزا را سندی رسمی و معتبر تعریف کرد که برای ورود هر یک از اتباع خارجی و بیگانه به کشور مقصد صادر می شود و از این نظر مجوز ورود قانونی را به واسطه کنسولگری ، سفارت خانه کشور مقصد ، اداره مرزبانی به طی کردن مراحل لازم می توان دریافت کرد .

ویزای لهستان انواع ویزای لهستان از نظر هدف از سفر

ویزا در هر یک از کشورهای جهان از جمله لهستان با اهداف خاصی از سوی متقاضیان اخذ می شود و انواع ویزای لهستان از نظر هدف از سفر به شرح زیر می باشد :

  • اخذ ویزای توریستی لهستان
  • اخذ ویزای تحصیلی لهستان
  • اخذ ویزای تجاری لهستان
  • اخذ ویزای درمانی لهستان
  • اخذ ویزای ترانزیتی لهستان
  • اخذ ویزای لهستان به منظور ملاقات با بستگان

ویزای لهستان تقسیم بندی ویزای لهستان از نظر تعداد دفعات ورود

کشورهای توریست پذیر مهم در جهان، اهداف و برنامه ریزی ‌های متعددی را به منظور اخذ ویزا دارا هستند و برنامه ریزی ‌هایی که با استفاده از شرایط و قوانین مسافرتی و مهاجرتی تبیین می شوند . بنابراین اخذ ویزای لهستان نیز مانند تشریفات ورودی دیگر دارای درجه بندی‌ها و تقسیم بندی‌ های متعددی می ‌باشد.

در مجموع قوانین مهاجرتی کشور لهستان، اجازه ۲ نوع ورود را به متقاضیان در هر رده شغلی و سنی خواهد داد. اجازه ورود تنها به مدت یک بار، و اجازه ورود و خروج به دفعات تا زمان اعتبار ویزا، دو نوع ویزایی می باشد که کشور لهستان نیز قوانین خود را منطبق با آن تنظیم کرده است. از آن جایی که کشور لهستان در پیمان کشورهای صادر کننده ویزای شینگن قرار گرفته است، الزام ورود به این کشور، دارا بودن ویزای شینگن است . محدوده ویزای لهستان در ۴ رده بندی کلی قابل بحث و بررسی است. اولین فاکتور مهمی که باید در هنگام اخذ ویزا به آن توجه کرد، لزوم تمرکز در حوزه مورد نظر بر اساس مکانیزم های هدف می‌باشد. بدین منظور ویزای A ،B ، C و D به شرح زیر می باشد :

  • ویزای A : محوریت ویزای عبوری داشته و در ارتباط با این موضوع صادر می شود .
  • ویزای B : ویزای ترانزیتی
  • ویزای C : ویزای توریستی
  • ویزای D : ویزای شینگن یا ویزای ملی
ویزای لهستان

ویزای لهستان

ویزای لهستان – نحوه اقدام به منظور اخذ ویزای لهستان

یکی از ساده‌ ترین ویزای های شینگن در جهان، ویزای لهستان است وی این امر به سادگی اخذ ویزا برای تمامی اقدام کنندگان و متقاضیان دلالت نخواهد داشت. پس از انجام بررسی ‌های لازم و شناخت مقصد هدف، می‌توان جهت اخذ ویزا به صورت قانونی اقدامات زیر را انجام داد :

  • کشور لهستان برخلاف کشورهای دیگر اولین گزینه اخذ ویزا را گرفتن وقت سفارت قرار نداده است،بلکه اولین گام ورود به قسمت ویزای سفارت لهستان است
  • در گام دوم، انتخاب کشور ایران و در گزینه بعد استان تهران می باشد .
  • در گام سوم، انتخاب گزینه ویزای شینگن بوده است
  • گام چهارم به منظور اطمینان از پر شدن فرم به دست انسان نه ربات، می ‌بایست اعداد موجود در عکس را تایپ کرد .

پس از انجام گزینه‌ های بعدی که به سادگی قابل رؤیت و انجام هستند می‌ توان زمان مورد نظر را در طی ۲ ماه آینده پر کرد. در صورتی که زمانی نمایش داده نشد، فرد متقاضی باید منتظر نوبت ‌های آینده باشد زیرا عدم نمایش نوبت، به منزله تکمیل شدن تمامی زمان‌ های سفارت جهت مصاحبه خواهد بود.

ویزای لهستان مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای لهستان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای لهستان به شرح زیر می باشد :

  • کپی کارت شناسایی و شناسنامه (تمام صفحات) – برای اثبات روابط متقاضیان ویزای کشور لهستان باید شناسنامه ، گواهی تولد ، گواهی ازدواج و کارت تحصیلی ارائه داده شود .
  • پاسپورت معتبر فرد متقاضی اخذ ویزای لهستان
  • کپی از صفحات ۱ تا ۵ پاسپورت جدید و ۱ تا ۱۰ پاسپورت قدیمی
  • یک قطعه عکس جدید رنگی ، تمام رخ ، زمینه سفید ، اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ (عکس باید از روبرو مشخص بوده و از آن زمان بیشتر از ۶ ماه نگذشته باشد و روی کاغد با کیفیت بالا چاپ شده باشد)
  • کپی ویزاهای قبلی سایر کشورها در طول ۳ سال گذشته
  • فرم های درخواست ویزای کشور لهستان باید به طور کامل تکمیل و امضا شده باشند .
  • بلیط برگشت (کپی رزرو بلیط به همراه شماره رزرو) – دقت کنید که زمان قطعی شدن صدور ویزای لهستان باید اصل بلیط را ارائه کنید . بلیط شما نباید از ۹۰ روز اقامت در محدود شینگن تجاوز نماید .
  • دعوت نامه : اگر برای شرکت در کنفرانس سفر می کنید ، ارائه دعوت نامه از سوی سازمان برگزار کننده ضروری می باشد .
  • مدرک شغلی : به عنوان مثال گواهی اشتغال به کار در یک شرکت ، قرارداد ، گواهی اشتغال به تحصیل ، جواز کسب ، سوابق بیمه ، گواهی مرخصی و سه فیش آخر حقوقی . به طور کلی هر مدرکی که ثابت کند فرد در کشور ایران مشغول به کاری می باشد.
  • مدارک مالی : گواهی تمکن مالی  و گردش حساب ۳ ماه آخر حساب بانکی که بایستی از بانک گرفته شود .
  • بیمه مسافرتی : بیمه پزشکی مسافرتی که حداقل مبلغ ۳۰۰۰۰ یا ۵۰۰۰۰ دلار آمریکایی را پوشش بدهد و در کشورهای عضو شینگن معتبر باشد .
  • برنامه سفر

ویزای لهستان هزینه ویزای لهستان

هزینه ویزای کشور لهستان برای بزرگسالان ۶۰ یورو ، برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال ، ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان می باشد .

 

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu