ویزای صربستان

ویزای صربستان
ویزای صربستانReviewed by ویزاها on Aug 13Rating: 4.0ویزای صربستان قبل از لغو ویزای صربستان برای اتباع ایرانی ، سفر به این کشور سختی ها و مشکلات خود را داشته و مدارک مورد نیاز برای دست کمی از مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن را نداشت و به همین دلیل احتمال رد شدن درخواست متقاضی اخذ ویزای صربستان کاملا وجود داشت .

ویزای صربستان

کشور صربستان یکی از کشورهای کمتر شناخته شده و در عین حال زیبای اروپا می باشد که مقامات این کشور به تازگی اعلام کردند که سفر به صربستان برای ایرانیان بدون ویزا امکان پذیر است . به همین دلیل کشور صربستان می تواند تبدیل به یک مقصد جدید سفرهای خارجی ایرانیان شود . قبل از لغو ویزای صربستان برای اتباع ایرانی ، سفر به این کشور سختی ها و مشکلات خود را داشته و مدارک مورد نیاز برای دست کمی از مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن را نداشت و به همین دلیل احتمال رد شدن درخواست متقاضی اخذ ویزای صربستان کاملا وجود داشت .

ویزای صربستان انواع ویزای صربستان

انواع ویزای صربستان عبارتند از :

  • ویزای کوتاه مدت صربستان (ویزای C) : این نوع ویزا، برای اقامت به مدت ۹۰ روز در کشور صربستان داده می‌شود که معمولا برای اهداف گردشگری، ترانزیت فرودگاهی و تجاری صادر می گردد و انواع مختلفی دارد که عبارتند از: ویزای یک بار ورود، ویزای دو بار ورود و ویزای چند بار ورود به خاک صربستان. طول مدت اقامت به ‌طور پیوسته در ۶ ماه نباید بیش از ۹۰ روز باشد و این دوره زمانی از زمان اولین ورود فرد به خاک صربستان محاسبه می ‌شود. ویزای کوتاه مدت چند بار ورود صربستان تا ۱ سال اعتبار دارد .این مدت برای دیپلمات ‌های خارجی و کارمندان کنسولگری ‌ها و سفارت ‌خانه ‌های کشورهای دیگر می ‌تواند بیشتر هم باشد.
  • ویزای بلند مدت (ویزای D): ویزای بلند مدت نوع D برای اقامت ۹۰ تا ۱۸۰ روزه ویزای کشور صربستان صادر می‌ شود. ویزاهای بلند مدت معمولا برای اهداف کاری، تحصیلی، دانشجویی، تحقیقات علمی، درمان و دیدار اعضای خانواده (در صورتی که همسر فرد متقاضی شهروند صربستان باشد) صادر می‌ شوند و شامل ویزاهای یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود به خاک صربستان هستند .

ویزای صربستان مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای صربستان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای صربستان به شرح زیر می باشد :

  • پاسپورت معتبر (اعتبار پاسپورت از زمان پایان اعتبار ویزا باید ۹۰ روز باشد)
  • عکس (سایز ۳٫۵ در ۴٫۵) فرد متقاضی ویزای صربستان
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای صربستان
  • دعوت ‌نامه جهت اخذ ویزای صربستان
  • مدارک تمکن مالی که ثابت کند هزینه ‌های سفر و اقامت در صرستان را دارد.
  • بیمه مسافرتی
  • برای ویزای صربستان، دعوتنامه فرد باید توسط اداره مربوطه در صربستان تایید شود.
  • برای سفر کاری یا تجاری، دعوتنامه فرد باید توسط یک شرکت در صربستان صادر شده باشد که در این دعوت ‌نامه باید هدف سفر و طول مدت اقامت فرد ذکر شده باشد .
  • برای ویزای توریستی، فرد باید واچر هتل پرداخت شده خود را با مهر آژانس مسافرتی ارائه دهد.
  • مدارک اقامت در ایران (برای متقاضیانی که غیر ایرانی و ساکن ایران می باشند)
  • بلیط برگشت (در صورتی که فرد با خودرو شخصی سفر می‌کند، باید گواهی ‌نامه بین ‌المللی، سند خودرو و بیمه ارائه دهد)
  • برای افراد زیر ۱۸ سال که در سفر یکی از والدین، آن‌ها را همراهی نمی‌کند، ارائه برگه حضانت و رضایت ‌نامه والدین ضروری می باشد و لازم به ذکر است حضانت باید به زبان انگلیسی یا صربی باشد و به تایید وزارت امور خارجه ایران رسیده باشد.
  • هزینه ویزای صربستان

ویزای صربستان

اما با برداشته شدن ویزای صربستان، دیگر نیازی به مدارک فوق نیست و تنها با یک پاسپورت، با اعتبار حداقل ۶ ماه، به راحتی می ‌توان وارد یکی از شهرهای صربستان شده و حداکثر ۳۰ روز در این کشور اقامت داشت ولی لازم به ذکر است چنان چه فرد قصد اقامت بیش از ۳۰ روز در این کشور را داشته باشد، برای مثال به قصد کار و یا زندگی به این کشور سفر کند، همچنان بایستی برای اخذ ویزای صربستان در سفارت این کشور در تهران اقدام کند. همچنین اشاره به این نکته نیز لازم است که افرادی که تا کنون سفر خارجی نداشته ‌اند و در واقع پاسپورت آنها مهر ورود و خروج ندارد، کشور صربستان را به عنوان اولین کشور خارجی برای سفر انتخاب نکنند زیرا با توجه به برخی محدودیت ‌ها و سخت ‌گیری ‌هایی که وجود دارد، احتمال دیپورت شدن این افراد وجود دارد.

ویزای صربستان چند نکته در مورد اخذ ویزای صربستان

در این قسمت قصد داریم به چند نکته در مورد اخذ ویزای صربستان اشاره کنیم :

  • فرد متقاضی باید حداقل ۳ هفته قبل از تاریخ سفر، شخصا به محل سفارت صربستان مراجعه کند و درخواست خود را برای دریافت ویزا ثبت کند.
  • سفارت کشور صربستان این حق را برای خود قائل می باشد که در صورت لزوم از فرد متقاضی مدارک بیشتری درخواست کند و به پرونده‌ هایی که نقص مدرک دارند رسیدگی نخواهد شد.
  • موردی که باید به آن توجه کرد این است که به هیچ وجه نباید مدارک خود را در هنگام ثبت درخواست ویزا، منگنه کرد زیرا مدارک منگنه شده پذیرفته نمی‌ شوند.

 

 

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu