ویزای رومانی

ویزای رومانی
ویزای رومانیReviewed by ویزاها on Aug 13Rating: 4.5ویزای رومانی کشور رومانی عضو اتحادیه اروپا می باشد و با داشتن ویزای شینگن می توان خاک این کشور شد ولی در صورت نداشتن ویزای شینگن ، گردشگران خارجی باید قبل از سفر به این کشور از طریق سفارت و کنسولگری این کشور برای دریافت ویزای رومانی اقدام کنند .

ویزای رومانی

کشور رومانی ، یکی از کشورهای جنوب شرقی اروپا می باشد که به دلیل تاریخ قرون وسطایی خود مملو از قلعه ها ،جاذبه ها و گروهی از دیدنی ترین مکان های تاریخی دنیا است . البته در کنار جاهای دیدنی رومانی ، مردم خونگرم و مهمان نواز و طبیعت زیبا و چشم نواز را نیز باید به به ویژگی های جذاب این کشور اضافه کرد . با وجود این ویژگی های منحصر به فرد تعداد گردشگران کشور رومانی نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی کمتر می باشد بنابراین در صورت سفر به رومانی تعداد کمی از افراد به این کشور می آیند و  گردشگران سفری آرام را تجربه خواهند کرد . کشور رومانی عضو اتحادیه اروپا می باشد و با داشتن ویزای شینگن می توان خاک این کشور شد ولی در صورت نداشتن ویزای شینگن ، گردشگران خارجی باید قبل از سفر به این کشور از طریق سفارت و کنسولگری این کشور برای دریافت ویزای رومانی اقدام کنند . لازم به ذکر است که رومانی عضو پیمان شینگن نیست ولی از آنجایی که قصد دارد به عضویت این پیمان درآید در صدور ویزا سخت گیری می کند .

ویزای رومانی انواع ویزای رومانی

انواع ویزای رومانی عبارتند  از :

  • ویزای نوع A (ویزای ترانزیت فرودگاهی) : این نوع ویزا تنها برای حضور در منطقه بین ‌المللی فرودگاه آن کشور بوده تا فرد می تواند از طریق فرودگاه آن کشور به کشور مقصد برود.
  • ویزای نوع B (ویزای ترانزیت) : به مدت ۵ روز کاری اعتبار دارد و امکان دسترسی به خاک رومانی را فراهم می‌آورد تا بتوان کارهای مربوط به ترانزیت را انجام داد.
  • ویزای نوع C (ویزای اقامت کوتاه مدت) : این نوع ویزا امکان ورود و اقامت کوتاه مدت اتباع خارجی در خاک رومانی به مدت ۹۰ روز در یک دوره حداکثر ۶ ماهه از تاریخ ورود را فراهم می نماید . ویزای کوتاه مدت رومانی برای اهدافی از قبیل ماموریت رسمی دولتی، گردشگری، کسب و کار، دیدار خصوصی، حمل و نقل، شرکت در فعالیت های ورزشی، و همچنین، رویدادهای فرهنگی، علمی یا دانشگاهی دارای کاربرد است. لازم به ذکر است که ویزای اقامت کوتاه مدت قابل تمدید نیست.
  • ویزای نوع D (ویزای اقامت بلند مدت): ویزای بلند مدت جهت اقامت فرد حداکثر در یک دوره ۹۰ روزه است ولی اگر فرد بخواهد بیش از این مدت تعیین شده در کشور رومانی بماند باید به طور رسمی به دفتر مهاجرتی رومانی که بخشی از وزارت مدیریت امور داخلی رومانی است درخواست خود را ارائه دهد.
  • ویزای تحصیلی: دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌ های کشور رومانی دارند، باید درخواست خود را به دولت این کشور ارائه کنند.

ویزای رومانی مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای رومانی

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای رومانی به شرح زیر می باشد :

  • تکمیل فرم تقاضای صدور ویزای رومانی
  • اصل گذرنامه دارای اعتبار با حداقل ۲ برگه خالی جهت درج ویزا
  • ۲ قطعه عکس ۴*۳ (جدید، رنگی، تمام رخ، با زمینه روشن)
  • پرینت از حساب بانکی به نام شخص و ممهور به مهر و امضاء شعبه
  • بیمه مسافرتی به ارزش ۳۰,۰۰۰ یورو
  • بلیط هواپیما و برگه رزرو هتل وجه مبلغ ضمانت معادل ۵۰۰ یورو به ازای هر نفر
  • تعیین هدف سفر، مدت اقامت و زمان بازگشت با ارائه اسناد قانونی، از قبیل :
  1. کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت برای صاحبان شرکت ‌های خصوصی (مدیر عامل، عضو هیات مدیره و غیره)
  2. کارت بین ‌المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ‌ها
  3. گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه تامین اجتماعی (حداقل یک سال قبل از سفر) برای کارمندان بخش خصوصی
  4. کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی برای کسبه، کارت بین ‌المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ ها
  5. کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی برای کارمندان بخش دولتی
  6. کپی از جواز کسب / کارت بازرگانی برای کسبه
ویزای رومانی

ویزای رومانی

لازم به ذکر است که تمامی مدارک باید به انگیسی ترجمه شود.

ویزای رومانی هزینه صدور ویزای رومانی

هزینه صدور ویزاهای ترانزیت فرودگاهی، ترانزیت و کوتاه مدت کشور رومانی ۶۰ یورو و هزینه ویزای بلند مدت ۱۲۰ یورو می باشد .

 

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu