ویزای جستجوی کار کشور آلمان

ویزای جستجوی کار کشور آلمان
ویزای جستجوی کار کشور آلمانReviewed by ویزای جستجوی کار on May 1Rating: 5.0ویزای جستجوی کار کشور آلمان راه دیگری که فرد سریع تر به اخذ ویزای کار در کشور آلمان می رساند ، ویزای جستجوی کار کشور آلمان می باشد ، فرصتی 6 ماهه که به فرد این جازه را می دهد که جهت جستجوی کار در آلمان وارد این کشور شده است .

ویزای جستجوی کار کشور آلمان

کشور آلمان ، پرجمعیت ترین کشور اروپا می باشد که دومین کشور وارد کننده کالا در جهان است . آلمان یکی از قطب های صنعتی دنیاست و به عنوان ثروتمندترین کشور عضو اتحادیه اروپا به شمار می رود . امروزه افراد زیادی برای مهاجرت به کشور آلمان از طریق کار اقدام می کنند که البته مهاجرت کاری به آلمان هر روزه دست خوش تغییرات زیادی است بدین معنا که مهاجرت کاری در طول زمان به سرعت تغییر می کند و فرصت ها و آسیب های جدیدی را به وجود می آورد . کشور آلمان جویای جذب نیروی کار متخصص از سایر کشورهاست اما بدین معنا نیست که مهاجرت کاری بسیار ساده یا آسان می باشد و برای اثبات تخصص و مهارت افراد مراحل سخت و پیچیده ای را دارند تا از ورود افرادی که مناسب نبوده و مهارت لازم را ندارند به جامعه خود جلوگیری کنند . از این رو در سال های اخیر قوانین به سرعت تغییر کرده است و هر سال پیچیده و سخت تر از سال قبل شده است . همچنین لیست حرفه ها و مشاغلی که شانس مهاجرت به این کشور را دارند هر سال دستخوش تغییر می شود . لذا مهاجرت کاری نیاز به دانش کافی در مورد شرایط و فرصت ها و همچنین صرف زمان دارد . اخذ ویزای کار در کشور آلمان که توسط دعوت نامه یک کارفرما در یک شرکت آلمانی انجام می شود به این صورت است که بایستی یک آگهی کار ۳ ماهه در داخل کشور آلمان در روزنامه های محلی و در ادامه یک آگهی ۳ ماهه در اتحادیه اروپا منتشر کند و ثابت نماید که هیچ نیروی کاری در کشور آلمان و هیچ عضوی در اتحادیه اروپایی و یا هیچ پناهنده ای که مجوز کار دارد و هیچ دانشجویی که درسش تمام نشده  است و مجوز پیدا کردن کار دارد متقاضی این شغل نمی باشد . اما راه دیگری که فرد سریع تر به اخذ ویزای کار در کشور آلمان می رساند ، ویزای جستجوی کار کشور آلمان می باشد ، فرصتی ۶ ماهه که به فرد این جازه را می دهد که جهت جستجوی کار در آلمان وارد این کشور شده است .

توصیه شرکت آتیه آفرینان ایرانیان برای اقامت و تابعیت در آلمان ، مشاوره از مشاوران آتیه آفرینان ایرانیان و مطالعه مقاله ” اقامت در آلمان ” است .

ویزای جستجوی کار کشور آلمان (job seeker)  یک مجوز اقامت طولانی مدت است که به فرد اجازه می دهد تا در ۶ ماه اجازه اقامت در کشور آلمان داشته باشد و به دنبال شغلی باشد و اگر در پایان ۶ ماه شغل خود را پیدا کرد ، به متقاضی ویزای جستجوی کار کشور آلمان یک ویزای کاری آلمان یا همان اجازه کار آلمان داده می شود که فرد مجاز به کار و زندگی در آنجا خواهد بود . لازم به ذکر است که ویزای جستجوی کار آلمان به فرد اجازه نمی دهد که در آلمان بلافاصله شروع به کار کند بلکه به این معناست که فرد در طول این مدت می تواند از کشور دیدن کند و در طول اقامت خود به دنبال یک شغل باشد .

هر فردی که دوران تحصیلی خود را با موفقیت به پایان رسانیده است قادر به دادن درخواست جهت اخذ ویزای جستجوی کار آلمان خواهد بود و افرادی که مدرکی معادل با مدرک تحصیلی آلمان را در اختیار دارند قادر به دادن درخواست کار به کارفرما خواهند بود. میزان موفقیت در جهت اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان در صورتی بالا است که فرد طبق نظریه کنسولگری ویزای کار در آلمان به پیش رود. از دیگر شرایط پیش نیاز جهت اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان ، تمکن مالی کافی که فرد را به مدت ۶ ماه حمایت کند خواهد بود. همچنین فرد بایستی یک انگیزه نامه که نشانگر شرح علایق خود به شغل مورد نظر باشد را ارائه دهد. لازم به ذکر است که تنها این ویزا به فرد تعلق می گیرد ولی پس از یافتن شغل و دریافت ویزای کار، به خانواده وی نیز ویزا تعلق می گیرد.

مدت زمان دریافت ویزای جستجوی کار با توجه به مدت زمانی که برای دریافت وقت سفارت صرف می شود، بستگی دارد و مدت زمان انجام کل پروسه به طور دقیق مشخص و ثابت نیست که می تواند از ۶ ماه تا بالای یک سال متغیر باشد. ویزای جستجوی کار کشور آلمان قابل تمدید نمی باشد و اگر پس از پایان دوره ۶ ماهه موفق به بستن قرارداد کاری با شرکتی در آلمان نشود باید به ایران برگردد.

ویزای جستجوی کار کشور آلمان  – مزایای اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان

مزایای اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان به شرح زیر می باشد :

  • امکان جستجوی کار مناسب در یکی از بهترین کشورهای جهان
  • امکان تبدیل ویزای جستجوی کار آلمان به ویزای کار کشور آلمان
  • مدت زمان نسبتاٌ کوتاه انجام پروسه اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان
  • جهت اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان الزاما به مدرک زبان نیاز نیست
  • فرصت ۶ ماه زندگی در آلمان و جستجوی کار در کشور آلمان
  • هزینه نه چندان زیاد جهت اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان

شما می توانید برای مهاجرت به آلمان مقاله ای تحت عنوان ” مهاجرت به آلمان ” را مطالعه فرمایید .

ویزای جستجوی کار کشور آلمان  – معایب اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان

معایب اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان عبارتند از :

  • عدم تضمین دریافت ویزای جستجوی کار کشور آلمان از سفارت آلمان
  • برای اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان از ابتدا امکان به همراه بردن خانواده وجود ندارد.

 

ویزای جستجوی کار کشور آلمان

ویزای جستجوی کار کشور آلمان

ویزای جستجوی کار کشور آلمان درخواست ویزای جستجوی کار کشور آلمان

طبق آمارهای گرفته شده ، در صورت مراجعه به بخش کنسولگری، فرایند اخذ ویزا سریع تر صورت خواهد گرفت. لازم به ذکر است که فرد قادر به ارائه مستقیم درخواست اخذ ویزای جویای کار به اداره Opulent us و مشاهده وضعیت و فرایند درخواست خود خواهد بود.زمانی که فرایند درخواست فرد به راحتی انجام شد ، پس از آن قادر به شرکت در مصاحبه خواهد بود که برخی از سوالات پرسیده شده در مصاحبه سفارت آلمان برای ویزای کاری به شرح زیر است :

  1. آیا شما آمادگی کامل برای شرکت در مصاحبه را دارید؟
  2. چرا شما کشور آلمان را انتخاب کرده اید؟ در پاسخ می توان گفت آلمان کشوری بالقوه از نظر استخدام است و از این جهت قدرت جهانی را به خود اختصاص داده است.
  3. آیا شما تجارب مرتبط کافی در خصوص کار در کشور آلمان دارید؟
  4. مدرک فارغ التحصیلی شما جهت اخذ کار در آلمان چیست؟
  5. آیا شما قصد بازگشت به کشور خود پس از ۱ یا ۲ و یا ۳ سال را در سر دارید؟
  6. آیا می دانید که پس از اقامت ۶ ماهه در کشور آلمان شما قادر به اخذ ویزای کار خواهید بود؟
  7. آیا شما تمکن مالی کافی برای اقامت ۶ ماهه در کشور آلمان را دارید؟
  8. آیا شما انگیزه کافی جهت اخذ شغل مورد نظر را دارید؟
  9. آیا شما وابستگان و یا دوستی در آلمان دارید؟

ویزای جستجوی کار کشور آلمان شرایط لازم برای اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان

اگر تحصیلات، تخصص و سابقه شغلی فرد متقاضی مرتبط با مشاغل مورد نیاز در آلمان باشد، واجد شرایط دریافت ویزای جستجوی کار کشور آلمان است :

  • داشتن حداقل لیسانس از هر دانشگاهی ( لازم به ذکر است که مدرک فنی حرفه ای به تنهایی قابل قبول نیست و می بایست ترجمه آلمانی و یا انگلیسی تأیید شده توسط سفارت (تأیید شده توسط سفارت آلمان؛ اطلاعات مربوطه را اینجا خواهید یافت) ارائه شوند)
  • داشتن سابقه کار  (حداقل ۲ سال)
  • داشتن مدرک زبان حداقل A2 یا IELTS 5.5 (اگر فرد مدرک زبان آلمانی نداشته باشد، در صورت آشنایی متوسط به زبان آلمانی و حتی انگلیسی هم امکان دریافت این ویزا وجود دارد، اما شانس وی کمتر خواهد بود.)

 

ویزای جستجوی کار کشور آلمان مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان به شرح زیر می باشد :

  • ارائه گذرنامه معتبر (صادر شده در ۱۰ سال گذشته و حداقل ۱۲ ماه پس از بازبینی برنامه ریزی شده )
  • ارائه یک کپی از صفحه داده پاسپورت فرد برای درخواست ویزای جستجوی کار آلمان
  • عکس گذرنامه فرد متقاضی بر اساس مشخصات بیومتریک
  • ارائه یک نامه کتپی که در آن هدف از سفر خود و اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان توضیح داده شده باشد .
  • ارائه مدرک دیپلم و مدارک دانشگاهی اعم از لیسانس و فوق لیسانس درجه یک خود را (و یا هر مدرک دیگری از شرایط تحصیلی دانشگاهی آلمانی یا غیر آلمانی) و همچنین هر گواهی تجربه قبلی
  • ارائه خلاصه برنامه تحصیلی (CV) فرد متقاضی برای ویزای جستجوی کار آلمان
  • ارائه مدارک اقامت در کشور آلمان (که در آن فرد برای بازدید و ماندن و اقامت در آلمان خواهد داشت )
  • ارائه وضعیت مالی فرد مانند بیانیه حساب بانکی که ثابت می کند فرد می تواند اقامت خود را در آلمان تأمین مالی کند
  • اثبات وضعیت فردی در کشور مانند گواهی تولد، گواهی ازدواج (ترجمه به زبان انگلیسی)
  • اثبات بیمه درمانی فرد متقاضی ویزای جستجوی کار کشور آلمان

به منظور انجام الزامات ویزای جستجوی کار کشور آلمان ، فرد باید دو مجموعه از  این اسناد را تهیه کند و آنها را به مرکز درخواست خود ارسال نماید . لازم به ذکر است که داشتن تمام این اسناد تضمین نمی کند که ویزا به فرد داده می شود .

شرکت آتیه آفرینان ایرانیان به شما پیشنهاد می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” تحصیل در آلمان ” را مطالعه فرمایید .

ویزای جستجوی کار کشور آلمان فرایند اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان

اگر فرد واجد شرایط ویزای جستجوی کار کشور آلمان باشد ، فرد باید وقت سفارت آلمان را دریافت کند و در زمان مقرر، سفارت مدارک را از فرد تحویل گرفته و با وی مصاحبه انجام می شود. پس از بررسی پرونده، ۱ الی ۲ ماه بعد با او تماس گرفته می شود، در صورت موافقت با درخواست باید در زمان اعلام شده جهت دریافت ویزای خود به سفارت مراجعه کند و پاسپورت خود را تحویل دهد تا طی ۲ تا ۳ هفته بعد ویزای او صادر شود .

گروه آتیه آفرینان ایرانیان مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu