ویزای توریستی گرجستان

ویزای توریستی گرجستان
ویزای توریستی گرجستانReviewed by ویزای توریستی on Jul 10Rating: 4.5ویزای توریستی گرجستان ویزای توریستی گرجستان برای افرادی که قصد گشت و گذار در این کشور را دارند ، صادر می شود اما گرجستان چند سالی است که جز کشورهایی محسوب می شود که برای کسانی که قصد گشت و گذار دارند و پاسپورت ایرانی نیز دارند ، ویزا نمی خواهد و در مرز این کشور ویزا را صادر می کند .

ویزای توریستی گرجستان

کشور گرجستان ، یکی از کشورهای جذاب و دیدنی منطقه اوراسیا می باشد که با کشورهای روسیه ، ترکیه ، ارمنستان و جمهوری آذربایجان در همسایگی قرار دارد و موقعیت خوب و آب و هوای مناسب در کنار جاذبه های شگفت انگیز و دیدنی ، این کشور را به یکی از گردشگر پذیرترین کشورهای دنیا تبدیل کرده است . ویزای توریستی گرجستان برای افرادی که قصد گشت و گذار در این کشور را دارند ، صادر می شود اما گرجستان چند سالی است که جز کشورهایی محسوب می شود که برای کسانی که قصد گشت و گذار دارند و پاسپورت ایرانی نیز دارند ، ویزا نمی خواهد و در مرز این کشور ویزا را صادر می کند .

ویزای توریستی گرجستان ویزای توریستی گرجستان با وثیقه

ویزای توریستی با وثیقه به ویزایی گفته می شود که فردی که برای متقاضی دعوت نامه می ‌فرستد برای آسودگی خیال خود و با آگاهی از حسن نیت متقاضی از او مبلغی را به عنوان وثیقه درخواست می‌ کند. ویزای توریستی بدون وثیقه نیز به ویزایی گفته می‌شود که به وثیقه نیازی ندارد و فرد بدون وثیقه اقدام به اخذ این ویزا می‌کند. در ویزای توریستی با وثیقه شرکت ‌های وجود دارند که حاضر هستند در قبال فرستادن دعوت نامه به فرد متقاضی اقدام به اخذ وثیقه از آنها کند ، این وثیقه جهت تضمین حسن نیت متقاضی و و بازگشت او به کشور خود می باشد و بعد از بازگشت فرد به کشور تمامی این مبلغ به شخص پس داده می شود و ممکن است پول یا سند ملکی باشد. از آنجایی که ویزای توریستی کشور گرجستان نیاز به طی مراحل سفارت و … ندارد نیازی به وثیقه هم ندارد. در حال حاضر ویزای توریستی گرجستان هیچ گونه تضمین و گارانتی ندارد. از نظر حقوقی هیچگونه گارانتی وجود ندارد که در صورت ارائه تمامی مدارک به سفارت ویزای فرد ریجکت نشود و و هیچ کس نمی تواند اخذ ویزای فرد را تضمین کند.

ویزای توریستی گرجستان تمدید ویزای توریستی گرجستان

برای تمدید ویزای توریستی گرجستان باید دلیل قانع کننده ای به سفارت و اداره مهاجرت این کشور ارائه داد . در صورتی که فرد خواستار تمدید ویزای خود باشد باید بعد از اینکه مهلت ویزای فرد به پایان رسید مجددا به ایران بازگردد و در صورت داشتن شرایط لازم ویزای وی تمدید خواهد شد. شرایط لازم برای تمدید ویزای توریستی گرجستان عبارتند از نداشتن سوء پیشینه و عدم انجام جرم و جنایت در خاک گرجستان و اعتبار داشتن پاسپورت فرد در مدت اقامت وی در گرجستان و غیره. البته برای تمدید ویزا مجبور به ترک خاک کشور گرجستان و تمدید آن و بازگشت دوباره در صورت موافقت به این کشور شد مگر اینکه دلیل قانع کننده و محکمی را برای عدم ترک خاک گرجستان به اداره مهاجرت ارائه کرد مثل طولانی شدن دوره درمانی مشخص و عوامل دیگر.

ویزای توریستی گرجستان مراحل اخذ ویزای توریستی گرجستان

مراحل اخذ ویزای توریستی گرجستان به شرح زیر می باشد :

  • آماده کردن مدارک و شرایط مورد نیاز برای ارائه دادن به سفارت گرجستان
  • ترجمه رسمی انگلیسی مدارک لازم در دفاتر ترجمه رسمی
  • اخذ وقت سفارت و رزرو آن به صورت اینترنتی یا حضوری ( که البته در حال حاضر نیاز نیست)
  • بعد از تعیین کردن وقت سفارت، حضور در سفارت گرجستان و پرداخت هزینه های مربوط به سفارت ( که البته در حال حاضر نیاز نیست)
  • قرار دادن مبلغی در حساب بانکی به منظور نشان دادن تمکن مالی (ترجیحا حساب کوتاه مدت در بانک های خصوصی مانند پاسارگاد و پارسیان باشد و موسسه مالی و اعتباری آن باشد)
  • انگشت نگاری و در نهایت انتظار برای جواب سفارت ( که البته در حال حاضر نیاز نیست)
ویزای توریستی گرجستان

ویزای توریستی گرجستان

ویزای توریستی گرجستان دلایل رد شدن ویزای توریستی گرجستان

ویزای توریستی گرجستان ممکن است با رد شدن نیز همراه باشد. چگونگی ارائه پرونده به سفارت و دانستن حساسیت ‌های سفارت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و وکلای آگاه به امور مهاجرتی و اخذ ویزا ها با دانستن حساسیت ها و علل رد شدن درخواست ها می توانند شانس ویزای فرد را بالا ببرند. از جمله دلایل رد شدن ویزای توریستی گرجستان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدم صداقت متقاضی و اشخاص در پرونده خود و اظهارات
  • داشتن سوء پیشینه ایرانیان
  • حتی اگر آفیسر ویزا احتمال دهد که فرد از اخذ ویزای توریستی گرجستان هدف دیگری غیر از پناهندگی مانند کار کردن در گرجستان را دارد نیز موجب رد شدن می شود.
  • سوابق کیفری و پرونده های کیفری فرد
  • عدم ارائه پاسپورت معتبر
  • نداشتن تمکن مالی و نداشتن هزینه سفر
  • معتبر نبودن بیمه ‌نامه
  • ارائه مدارک تقلبی و غیر واقعی

 

ویزای توریستی گرجستان مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی گرجستان

مدت زمانی که فرد با ویزای توریستی گرجستان اجازه اقامت دارد حدود ۴۵ روز می باشد که برای تمدید آن نیز فرد باید بعد از ۴۵ روز از خاک این کشور خارج شود. مراحل اداری درباره تصمیم گیری راجع به صدور ویزا گرجستان ۵ روز کاری طول می کشد . مدارک لازم برای ارائه به سفارت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد و در صورتی که یکی از مدارک در پرونده ناقص باشد و یا دارای نقص باشد پرونده دچار ردی خواهد شد بنابراین باید با دقت فراوان به ارائه مدارک به سفارت پرداخت. مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی گرجستان به شرح زیر می باشد :

  • داشتن پاسپورت معتبر که حداقل ۶ ماه اعتبار و ۳ صفحه خالی داشته باشد.
  • ارائه کپی بلیط رفت و برگشت و زمان ‌های دقیق ورود و خروج آن که در کپی ثبت شده است.
  • هدف از سفر به گرجستان
  • اثبات این موضوع به افسر سفارت که قصد سفر و گردش ای کوتاه مدت در گرجستان را دارد. (در این مورد به خصوص فرد می تواند با ارائه سند ملک، کارت دانشجویی وضعیت تحصیلی و کاری خود در کشور ایران اعتماد افسر ویزا را جلب کند)
  • مدارک هویتی مانند شناسنامه و کارت ملی و وضعیت تعهد شخص و فتوکپی آنها
  • ارائه بیمه نامه جهت اخذ ویزای توریستی گرجستان
  • ارائه دعوت‌ نامه در صورت داشتن آن از سمت فردی در گرجستان
  • ارائه ۲ قطعه عکس ۵ در ۵ با زمینه سفید با فرمت ذکر شده و خواسته شده از سفارت گرجستان
  • اثبات تمکن مالی و گردش مالی فرد برای اثبات اینکه فرد توانایی این را دارد که از پس مخارج خود در طول سفر خود بر بیاید و پناهنده نخواهد شد.
  • اثبات اینکه در گرجستان محل اقامتی دارد یا هتل رزرو کرده است .

گروه آتیه آفرینان ایرانیان مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu