ویزای توریستی کره جنوبی

ویزای توریستی کره جنوبی
ویزای توریستی کره جنوبیReviewed by ویزای توریستی on Jul 10Rating: 5.0ویزای توریستی کره جنوبی ویزای توریستی کره جنوبی باید از طریق یکی از آژانس ها دریافت شود و اگر فرد بخواهد شخصا برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی اقدام کند ، لازم است دعوت نامه داشته باشد .

ویزای توریستی کره جنوبی

کره جنوبی ، کشوری در شرق آسیا به پایتخت شهر سئول می باشد و برای سفر به این کشور باید ویزای توریسیتی کره جنوبی را دریافت کرد . ویزای توریستی کره جنوبی باید از طریق یکی از دفاتر مهاجرتی اقدام کند و اگر فرد بخواهد شخصا برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی اقدام کند ، لازم است دعوت نامه داشته باشد .

ویزای توریستی کره جنوبی هزینه ویزای توریستی کره جنوبی

هزینه ویزای توریستی کره جنوبی عبارتند از :

  • ویزای یک بار ورود (تا ۹۰ روز اقامت) : ۵۰ دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود (بیش از ۹۰ روز اقامت) : ۸۰ دلار آمریکا
  • ویزای دو بار ورود: ۹۰ دلار آمریکا
  • ویزای ورود به دفعات: ۱۲۰ دلار آمریکا

 

ویزای توریستی کره جنوبی مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی کره جنوبی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی کره جنوبی به شرح زیر می باشد :

  • اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه‌های قبلی (مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود) : ارائه پاسپورت جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد .
  • اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن
  • ۶ قطعه عکس ۴٫۵ در ۳٫۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد. عکس باید حداکثر برای ۶ ماه اخیر باشد و مانند عکس ویزا یا پاسپورت ‌های قبلی نباشد.
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱ هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی A4 باشد)
  1. حساب‌ های جاری: کارکرد ۳ ماهه اخیر به زبان انگلیسی
  2. سپرده های بانکی به همراه گردش ۳ ماهه سود
ویزای توریستی کره جنوبی

ویزای توریستی کره جنوبی

  • ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی
  1. وکلا: پروانه وکالت
  2. مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  3. پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  4. بازنشسته ‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
  5. در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
  6. مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  7. معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  8. دانش آموزان، دانشجویان (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل) : برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت ‌نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.
  • برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌ نامه محضری الزامی می باشد و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
  1. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌ های خانه دار

با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست شود که تهیه و ارائه آن‌ ها برای اخذ ویزا الزامی می باشد .

گروه آتیه آفرینان ایرانیان مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu