ویزای توریستی نروژ

ویزای توریستی نروژ
ویزای توریستی نروژReviewed by ویزای توریستی on Jul 10Rating: 4.5ویزای توریستی نروژ ویزای توریستی نروژ ، یکی از روش های مهاجرت به نروژ می باشد که فقط در مدت مشخصی صورت می گیرد و به اقامت دائم منجر نخواهد شد . ویزای توریستی نروژ شرایط خاص خود را دارد که برخی از افراد با توجه به موقعیت شغلی و تحصیلی و گاهی خانوادگی که دارند به راحتی می توانند این ویزا را دریافت کنند .

ویزای توریستی نروژ

کشور نروژ ، کشوری در حوزه اسکاندیناوی واقع در شمال اروپا می باشد که پایتخت آن شهر اسلو است . این کشور از نظر امنیت در سطح بالایی قرار دارد به طوری که جرم و جنایت در آن بسیار کم است ، به همین دلیل افراد زیادی ، بلژیک را برای سفر و گردش انتخاب می کنند و باید برای ورود به این کشور باید ویزای توریستی نروژ را دریافت کرد و البته رزرو وقت سفارت نروژ در ابتدا باید انجام شود . ویزای توریستی نروژ ، یکی از روش های مهاجرت به نروژ می باشد که فقط در مدت مشخصی صورت می گیرد و به اقامت دائم منجر نخواهد شد . ویزای توریستی نروژ شرایط خاص خود را دارد که برخی از افراد با توجه به موقعیت شغلی و تحصیلی و گاهی خانوادگی که دارند به راحتی می توانند این ویزا را دریافت کنند . شانس افرادی که به صورت خانوادگی به دنبال ویزای توریستی نروژ هستند پایین تر از افرادی می باشد که به طور انفرادی اقدام می کنند و علت آن این است که بررسی کردن تمام شرایط برای گرفتن ویزای توریستی نروژ برای یک خانواده ۴ نفره زمان بر است تا یک نفر . در نتیجه افراد به صورت تک نفره سریع تر می توانند این ویزا را دریافت کنند البته اگر فردی یکی از اعضای خانواده اش (درجه یک) در کشور نروژ باشد به راحتی می توانند ویزای نروژ را دریافت کنند . لازم به ذکر است که فردی که ویزای توریستی نروژ را بگیرد به راحتی می تواند به تمامی کشورهای حوزه شینگن سفر کند .

ویزای توریستی نروژ شرایط ویزای توریستی نروژ

ویزای توریستی نروژ به فرد این اجازه را می دهد که در دوره ۹۰ روزه به کشور نروژ وارد شود و در این بازه از نروژ اجازه دارد که به تمامی کشورهای شنگن نیز ورود پیدا کند . نوع دیگر از ویزای توریستی نروژ ۱۸۰ روزه می باشد که به فرد اجازه می دهد به مدت ۹۰ روز به صورت یکجا در این کشور اقامت داشته باشد. لازم به ذکر است که کشور های عضور اتحادیه اروپا برای ورود به کشور نروژ نیازی به اخذ ویزای توریستی نروژ ندارند .

فرد باید حداقل ۱۵ روز قبل از سفر خود اقدام به درخواست ویزای توریستی نروژ کند . البته به طور کلی از ۳ ماه ماه زودتر از تاریخ سفر خود اجازه درخواست ویزای توریستی نروژ دارد اما اگر کمتر از ۱۵ روز به سفر مانده باشد دیگر دیر شده است ! توصیه می شود که بلیط خود را تهیه نکنید تا ویزای توریستی نروژ اعطا شود . علت سفر به نروژ و مدت زمانی که فرد متقاضی می خواهد در آنجا اقامت داشته باشد شرایط و روند اخذ ویزا را تحت تاثیر قرار می دهد.

ویزای توریستی نروژ عوامل مهم در اخذ ویزای توریستی نروژ

وضعیت مالی و اقامت فردی که متقاضی ویزای توریستی نروژ را دعوت کرده تاثیر به سزایی دارد و همچنین نسبت فامیلی و دوستی که با فرد دعوت کننده دارد. البته وضعیت اشتغال فرد متقاضی ،مجرد یا متاهل بودن ،جوان یا پیربودن از جمله عوامل مهم در اخذ ویزای توریستی نروژ می باشد و مهم ترین مسئله در اخذ ویزای توریستی کشور نروژ نداشتن سوء پیشینه در اروپا است.

ویزای توریستی نروژ – مدت زمان لازم برای اخذ ویزای توریستی نروژ

مدت زمان برای صدور ویزای توریستی نروژ در ایران ۱۵ روز می باشد که بعضی اوقات به دلیل ارسال مدارک به اداره مربوطه ۳۰ روز طول می کشد که درچنین مواردی تا ۶۰ روز افزایش می یابد.

ویزای توریستی نروژ – شرایط گرفتن ویزای توریستی نروژ برای دیدار با خانواده

یکی از بهترین و مناسب ترین ویزا برای افرادی که قصد دیدار با خانواده و اقوام و آشنایان را دارند ویزای توریستی نروژ می باشد که بسیاری از افراد از این طریق به نروژ سفر می کنند. در ویزای توریستی نروژ داشتن بیمه الزامی می باشد که این بیمه یک بیمه خاص است و هر نوع بیمه نمی تواند باشد.

ویزای توریستی نروژ

ویزای توریستی نروژ

ویزای توریستی نروژ – دلایل رد شدن مدارک جهت اخذ ویزای توریستی نروژ

دلایل رد شدن مدارک جهت اخذ ویزای توریستی نروژ به شرح زیر می باشد :

  • ارسال مدارک غیر واقعی و جعلی به جای مدارک واقعی
  • مدارک متقاضی ویزای توریستی نروژ باید به طور کامل با قوانین ارائه شده مطابقت داشته باشد.
  • اگر متقاضی ویزای توریستی نروژ در حال یا گذشته جرم و جنایتی انجام شده باشد باعث رد شدن مدارک می شود.
  • در زمان مصاحبه حضوری اگر ویزایی که اعتبار آن کم است ارائه دهد سبب رد شدن مدرک می شود و یا ارائه مدارک نامرتب یا دارای پارگی باعث رد ویزا می شود.
  • اگر فرد نتواند افراد سفارت را توجیه کند که می تواند در نروژ امرار معاش کند درخواست آن رد می شود .
  • عدم ارائه آدرس صحیح از فردی که دعوت نامه را ارسال کرده است .

ویزای توریستی نروژ هزینه ویزای توریستی نروژ

هزینه ویزای توریستی نروژ براساس سن متقاضی عبارتند از :

  • هزینه ویزای توریستی نروژ برای کودکان زیر ۶ سال : رایگان
  • هزینه ویزای توریستی نروژ برای بزرگسالان : ۶۰ یورو
  • هزینه ویزای توریستی نروژ برای افراد ۶ تا ۱۲ سال : ۳۵ یورو
  • دانش آموزان یا آموزگاران همراه با هدف از سفر آموزشی  : رایگان
  • محققان برای انجام تحقیقات علمی : رایگان

این مبالغ به صورت اینترنتی پرداخت می شود و اگر فرد بعد از پرداخت منصرف شود امکان بازگشت وجه وجود ندارد.

ویزای توریستی نروژ تمدید ویزای توریستی نروژ

تمدید ویزای توریستی نروژ امکان پذیر می باشد و باید دلایل منطقی برای انجام این کار داشته باشند که این دلایل عبارتند از : لغو آخرین پرواز، بیماری های حاد، بیماری ناگهانی فردی که به واسطه آن وارد نروژ شده . تصمیم گیری در مورد تمدید اعتبار ویزای توریستی نروژ توسط پلیس صورت می گیرد .

ویزای توریستی نروژ مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی نروژ

برای اخذ ویزای توریستی نروژ باید مدارکی را به سفارت خانه تحویل داده شود که این مدارک شامل مدارک هویتی، مدارک مالی می باشد و با توجه به شرایط متقاضیان متفاوت است.مدارک هویتی فرد متقاضی ویزای توریستی نروژ عبارتند از: پاسپورت، شناسنامه، عقد نامه و مدارک مالی مانند سند مالکیت، پرینت از تمام حساب های بانکی . مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی نروژ به شرح زیر می باشد :

  • تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی نروژ توسط متقاضی
  • شناسنامه فرد متقاضی ویزای توریستی نروژ و ترجمه انگلیسی آن
  • مدرک شناسایی چون پاسپورت فرد متقاضی ویزای توریستی نروژ
  • ارائه تمام نامه های بانکی
  • ارائه سند های مالکیت منزل یا هر زمینی
  • نامه های کاری فرد که بیانگر شاغل بودن فرد باشد .
  • نامه اشتغال به تحصیل در دانشگاه های معتبر و شناخته شده ایران امکان گرفتن ویزای توریستی نروژ را افزایش میدهد.
  • عکس فرد متقاضی که باید در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد و صورت باید کاملا مشخص شده باشد .

گروه آتیه آفرینان ایرانیان مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu