ویزای بلغارستان

ویزای بلغارستان
ویزای بلغارستانReviewed by ویزاها on Aug 13Rating: 5.0ویزای بلغارستان در صورتی‌ که قبلا برای دریافت ویزای شینگن اقدام کرده و درخواست رد شده باشد، باید مدارک آن به همراه سایر مدارک درخواستی به سفارت ارائه شود؛ در غیر این صورت درخواست فرد متقاضی برای دریافت ویزای بلغارستان به صورت خودکار رد خواهد شد.

ویزای بلغارستان

کشور بلغارستان یکی از کشورهای زیبای اروپای شرقی می باشد که علاوه بر جاذبه های گردشگری ، از نظر اقتصادی نیز این کشور مقصدی ارزان و مقرون به صرفه محسوب می شود و از این رو سفر به این کشور زیبا یکی از بهترین گزینه ها برای گردشگران است و  آنها مانند سایر کشورهای اروپایی باید از طریق سفارت برای تهیه ویزای بلغارستان اقدام کنند .

ویزای بلغارستان انواع ویزای بلغارستان

انواع ویزای بلغارستان عبارتند از :

  • ویزای نوع A (ترانسفر فرودگاهی)
  • ویزای نوع C (اقامت کوتاه مدت یا اقامت با برنامه ریزی از قبل مشخص شده)
  • ویزای نوع D (اقامت بلند مدت)

 

ویزای بلغارستان مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای کوتاه مدت بلغارستان

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای کوتاه مدت بلغارستان به شرح زیر می باشد :

  • کپی صفحه ‌های اول و دوم شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • کپی صفحه‌ های اول و دوم گذرنامه و ویزاهای قبلی فرد متقاضی
  • اصل گذرنامه (اعتبار گذرنامه حداقل باید ۳ ماه پس از پایان اعتبار ویزا باشد)
  • تکمیل فرم درخواست به صورت تایپ شده
  • یک قطعه عکس ۴.۵* ۳.۵ رنگی با پس زمینه سفید (عکس مذکور باید بر روی فرم درخواست الصاق شود)
  • پرداخت وجه لازم برای صدور ویزای بلغارستان (۶۰ یورو برای ویزای یک بار ورود به ازای هر نفر)
  • بیمه مسافرتی بین ‌المللی معتبر (بیمه‌ نامه پزشکی) با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو
  • ارائه کارکرد حساب بانکی ۶ ماهه
  • ارائه سند معتبر برای اثبات بازگشت فرد متقاضی به ایران (مانند دعوت‌ نامه، معرفی نامه، فیش حقوقی، گواهی اشتغال به تحصیل و غیره)
ویزای بلغارستان

ویزای بلغارستان

ویزای بلغارستان چند نکته در مورد اخذ ویزای بلغارستان

در این قسمت قصد داریم به چند نکته در مورد اخذ ویزای بلغارستان اشاره کنیم :

  • مدارک درخواستی باید توسط فرد متقاضی و به صورت حضوری به سفارت بلغارستان ارائه شود
  • در صورتی‌ که قبلا برای دریافت ویزای شینگن اقدام کرده و درخواست رد شده باشد، باید مدارک آن به همراه سایر مدارک درخواستی به سفارت ارائه شود؛ در غیر این صورت درخواست فرد متقاضی برای دریافت ویزای بلغارستان به صورت خودکار رد خواهد شد.
  • کودکان زیر ۶ سال از پرداخت هزینه صدور ویزای کشور بلغارستان معاف هستند.
  • متقاضیانی که قبلا ویزای کشور بلغارستان را دریافت کرده ‌اند، نیازی به ارائه مجدد اطلاعات بیومتریک ندارند.
  • امکان صدور ویزای بلغارستان به صورت فوری وجود ندارد.
  • هزینه صدور ویزای بلغارستان برای کودکان بین ۶ تا ۱۱ سال معادل ۳۵ یورو می باشد .
  • برای صدور ویزای بلغارستان لازم است تا کلیه مدارک و اطلاعات درخواستی بدون نقص به سفارت ارائه شوند.

 

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu