ویزاهای چین

ویزا های چین
ویزاهای چینReviewed by ویزا های چین on Jul 28Rating: 5.0ویزا های چینصدور ویزای چین در دو نوع عادی و فوری صورت می گیرد . قیمت ویزای چین 700 هزار تومان می باشد . قیمت ویزای چین برای کودکان و بزرگسالان یکسان می باشد .ویزا های چین

 ویزاهای چین

چین کشوری در شرق آسیا می باشد و سومین کشور بزرگ جهان است . چین کشوری زیبا و غنی از منابع گردشگری بی نظیر می باشد . آثار گردشگری فراوان کشور چین هر فردی را جذب می کند و همین مسئله باعث افزایش تعداد گردشگران این کشور شده است . برای وارد شدن به کشور چین باید ویزای چین را تهیه کنید . در ادامه به معرفی انواع ویزا های چین پرداخته می شود . اگر قصد دریافت ویزای چین را دارید می توانید از شرکت آتیه آفرینان ایرانیان مشاوره بگیرید .

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل در چین می توانید مقاله ” تحصیل در چین ” را مطالعه فرمایید .

ویزای چین  – انواع ویزای چین

انواع ویزای چین به شرح زیر است :

ویزای گروهی چین دارای ۴۰ روز اعتبار می باشد و افرادی که این ویزا را تهیه می کنند می توانند حداکثر تا ۳۰ روز در کشور چین اقامت داشته باشند . تعداد افراد لازم برای صدور ویزای چین حداقل پنج نفر می باشد . در هنگام ورود به کشور چین و برگشت از کشور چین همه ی اعضای گروه باید حضور داشته باشند .  صدور ویزای گروهی چین به صورت عادی حداقل ۷ روز زمان میبرد و اگر فوری باشد حداقل ۵ روز زمان می برد .

  • ویزای انفرادی چین

ویزای انفرادی چین دارای اعتبار ۳۰ روزه می باشد . با استفاده از ویزای انفردی شما می توانید به مدت ۳۰ روز در کشور چین اقامت نمایید . صدور ویزای انفرادی چین در صورتی که عادی باشد حداقل ۷ روز زمان لازم دارد و اگر فوری باشد حداقل ۵ روز زمان لازم دارد .

 

 ویزا های چین

ویزا های چین

  • ویزای تجاری چین

اعتبار ویزای تجاری چین ۳ ماه می باشد . شما با استفاده از ویزای تجاری چین می توانید به مدت ۳۰ روز در کشور چین اقامت دااشته باشید .  صدور ویزای تجاری چین حداقل ۱۵ روز زمان لازم دارد .

  • ویزای مولتی چین

ویزای مولتی چین دارای ۱ سال اعتبار می باشد شما می توانید در طول این ۱ سال به تعداد دفعات زیادی وارد کشور چین شوید اما در هر بار که وارد کشور چین می شوید به مدت ۱ ماه اجازه اقامت در کشور چین را دارید .

شما می توانید برای مهاجرت به چین مقاله ای تحت عنوان ” مهاجرت به چین ” را مطالعه فرمایید .

 ویزا های چین مدارک لازم برای گرفتن ویزا های چین

مدارک لازم برای گرفتن ویزا های چین به شرح زیر است :

  • شناسنامه متقاضی برای دریافت ویزای چین
  • گذرنامه متقاضی دارای حداقل اعتبار ۶ ماه برای دریافت ویزای چین
  • دعوت نامه در صورت وجود برای دریافت ویزای چین
  • بلیط رفت و برگشت برای دریافت ویزای چین
  • سند اثبات تمکن مالی برای دریافت ویزای چین

برای اقامت و تابعیت در چین روش های متفاوتی وجود دارد شرکت آتیه آفرینان به شما توصیه می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله “ اقامت در چین ” را مطالعه فرمایید .

صدور ویزای چین در دو نوع عادی و فوری صورت می گیرد . ویزای عادی معمولا در حدود مدت زمان ۱۰ روز صادر می شود . ویزای فوری در مدت زمان حدود ۴ یا ۵ روز صادر می شود . قیمت ویزای چین ثابت نیست و تغییر می کند. قیمت ویزای چین برای کودکان و بزرگسالان یکسان می باشد . در صورتی که شما هزینه ویزا را به حساب سفارت کشور چین واریز نمایید ، در صورت منصرف شدن شما دیگر امکان برگشت مبلغ واریز شده وجود ندارد .

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu