وقت سفارت ایرلند

وقت سفارت ایرلند
وقت سفارت ایرلندReviewed by وقت سفارت ایرلند on Aug 12Rating: 4.5وقت سفارت ایرلند شما می توانید برای اخذ وقت سفارت ایرلند فرم مربوطه را با دقت پر کنید . شما با چاپ این فرم و امضا کردن آن می توانید با ارائه مدارک لازم به سفارت ایرلند رفته و نسبت به اخذ ویزای ایرلند اقدام نمایید . وقت سفارت ایرلند

وقت سفارت ایرلند

یکی از مهمترین نکات در اخذ ویزای ایرلند ، تعیین وقت قبلی برای دریافت ویزا می باشد . شما می توانید برای اخذ وقت سفارت ایرلند فرم مربوطه را با دقت پر کنید و در تنها به یکی از آژانس های هواپیمایی مراجعه کرده و مد خاصی را به شما ارائه می دهد . شما با چاپ این فرم و امضا کردن آن می توانید با ارائه مدارک لازم به سفارت ایرلند رفته و نسبت به اخذ ویزای ایرلند اقدام نمایید . کشور ایرلند با توجه به داشتن سفارت در ایران دارای شرایط ویزادهی مناسبی می باشد . شما می توانید با مراجعه حضوری یا به صورت حضوری یا به صورت آنلاین فرم مربوط به اخذ ویزای ایرلند را دریافت کنید . سعی کنید در هنگام مراجعه حضوری در سفارت لباس مرتب و رسمی بپوشید . سعی کنید به صورت رسمی صحبت کرده و از خنده های بلند و نا به جا پرهیز کنید .

شرکت آتیه آفرینان ایرانیان به شما پیشنهاد می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” تحصیل در ایرلند ” را مطالعه فرمایید .

وقت سفارت ایرلند

وقت سفارت ایرلند

در مقاله ” اقامت در ایرلند ” به طور مفصل درباره شرایط اقامت و تابعیت ایرلند اطلاعات کسب کنید .

وقت سفارت ایرلند مدارک مورد نیاز جهت تعیین وقت سفارت ایرلند

جهت اخذ وقت سفارت ایرلند و ارائه مدارک مورد نیاز باید به صورت حضوری به نزدیک ترین سفارت این کشور بروید . درحالت کلی مدارکی که برای تمامی حالت های ویزا وجود دارد که در زیر آورده شده است . البته برای ویزاهای تخصصی مدارک مورد نیاز با توجه به ویزا درخواستی نیز باید ارائه شود . مدارک مورد نیاز جهت تعیین وقت سفارت ایرلند به شرح زیر می باشد :

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به ایرلند شرکت آتیه آفرینان توصیه می کند نگاهی به مقاله ” مهاجرت به ایرلند ” بیاندازید.

  • اصل شناسنامه و کپی آن به صورت ترجمه شده
  • گذرنامه باید حداقل ۳ ماه اعتبار داشته باشد و کپی از تمام صفحات گذرنامه
  • اصل و کپی شناسنامه فرزندان به صورت ترجمه شده
  • هدف سفر خود به کشور ایرلند را در نامه ای تشریح کرده به سفارت تحویل دهید .
  • رزرو هتل برای کل مدت زمان اقامت و یا در دعوت نامه خانوادگی آدرس خانه میزبان
  • مدارکی دال بر توانایی مالی برای کشور ایرلند معتبر باشد
  • ارائه مدرک دال بر رابطه فرد متقاضی با ایران
  • اصل دعوت نامه باید به همراه مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ایرلند
  • بیمه مسافرتی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا امضا شده به همراه کپی
  • چند قطعه عکس برای گذرنامه
  • اصل سند ازدواج و کپی آن به صورت ترجمه شده
  • برنامه سفر و دلیل سفر به ایرلند
  • رزرو بلیط هواپیما

 گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu