ازدواج در کشور لوکزامبورگ
مهاجرت به لوکزامبورگ از طریق ازدواجReviewed by عاطفه رمضانی on May 5Rating:

اخذ اقامت از طریق ازدواج در لوکزامبورگ(Luxembourg)

همانطور که در مقاله های قبلی توضیح داده شد برای مهاجرت و اقامت در لوکزامبورگ روش های زیادی وجود دارد. از جمله روش های اخذ اقامت در لوکزامبورگ،  تحصیل در لوکزامبورگ ، اخذ ویزای کاری لوکزامبورگ یا سرمایه گذاری در لوکزامبورگ ، اخذ اقامت در لوکزامبورگ از طریق تولد فرزند و اخذ اقامت از طریق ازدواج در لوکزامبورگ می باشد که در این مقاله به بررسی این روش خواهیم پرداخت.

اخذ اقامت از طریق ازدواج در لوکزامبورگ – شرایط مهاجرت به لوکزامبورگ از طریق ازدواج:

ازدواج در کلیساهای لوکزامبورگ برای عموم مردم آزاد است. ازدواج در کلیسا بعد از مراسم مدنی انجام می شود. از لحاظ قانونی نیز ازدواج در کلیسا باید انجام شود. حتی این ازدواج ممکن است قبل از مراسم مدنی نیز انجام شود.

اخذ اقامت از طریق ازدواج در لوکزامبورگ -قوانین ازدواج در کشور لوکزامبورگ

  • مرد باید حداقل ۱۸ سال سن و زن حداقل ۱۶ سال داشته باشد. رضایت پدر و مادر برای دختر الزامی است.
  • اگرزن یا مرد قبلا ازدواج کرده باشند، ازدواجشان باید منحل شده باشد یا طلاق گرفته باشند و یا فوت کرده باشند.
  • حداقل یکی از همسران باید مقیم لوکزامبورگ باشد.
  • اگر کودکی قبل از ازدواج رسمی متولد شده باشد، پدرش باید قبل از ازدواج مدنی مشخص شود که در این مورد باید آزمایش دهد.

در روش اخذ اقامت لوکرامبورگ از طریق ازدواج، حداقل یکی از طرفین باید اقامت قانونی لوکزامبورگ را داشته باشد. ازدواج مدنی فقط در سالن شهرستان منطقه انجام می گیرد که یک یا هر دو طرف باید ساکن این منطقه باشند.

اخذ اقامت از طریق ازدواج در لوکزامبورگ – اخذ تابعیت از طریق ازدواج

چنانچه  شما با یک نفر از تبعه لوکزامبورگ ازدواج کردید، می توانید در این کشور تقاضای اقامت دهید. لازم به توضیح است که اقامت با تابعیت فرق دارد و به طور معمول طول مدت اخذ ویزا برای همسر مقیم یا همسر تبعه یک کشور دیگر متفاوت است.

طول مدت دوره ی اخذ ویزای لوکزامبورگ برای همسر حدود شش ماه تا یک سال و نیم طول می کشد. در بسیاری از کشورها مدت زمان پروسه (چه همراه برای تبعه و چه همراه برای مقیم) بیشتر از یک سال طول نمی کشد.

لوکزامبورگ کشوری است عضو شنگن. دارندگان ویزای شنگن می توانند آزادانه بین کشورهای عضو شنگن در مدت کوتاه تا ۹۰ روز سفر کنند. با یک ویزای شنگن، میتوانند به طور آزادانه وارد یک کشور شوند . همچنین می توانند جهت کسب و کار نیز به کشورهای شنگن سفر کنند.

 ازدواج در کشور لوکزامبورگ

ازدواج در کشور لوکزامبورگ

جهت کسب آشنایی با کشور سنت کیتس، بخش آشنایی با لوکزامبورگ را مطالعه فرمایید.

کارشناسان و مشاورین ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی و تابعیت در لوکزامبورگ را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه اخد تابعیت از طریق ازدواج در لوکزامبورگ و چگونگی مهاجرت به  لوکزامبورگ از طریق ازدواج و ارایه خدمات صدور ویزای ازدواج لوکزامبورگ می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu