مهاجرت از طریق ویزای کار به سوئد

ویزای کاری سوئد (Sweden)

همانطور که در مقاله های “ مهاجرت کاری ” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اطلاعات کلی مهاجرت کاری” که یکی از این روش ها، مهاجرت کاری می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و قول داده بودیم که به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای کاری سوئد نیز مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

اخذ ویزای کاری سوئد 

مهاجرت کاری سوئد ، اخذ اقامت سوئد از طریق کار ،اخذ ویزای کاری سوئد ، ویزای کار در سوئد ، سرمایه گذاری در سوئد، کشور سوئد. کار در سوئد با توجه برای تجار مختلف می تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. (آشنایی با کشور سوئد)

مهاجرت از طریق کار در سوئد به عنوان یکی از راه های ورود به یک کشور محسوب می شود.

اخذ اقامت و تابعیت از راه کاریابی به سوئد
کاریابی در سوئد از بهترین و با اعتبارترین راه ها برای اخذ ویزای کار سوئد این است که متقاضی بتواند در کشور یک دعوت نامه کاری از یک شخص دارای شرایط که شرکتی معتبر در سوئد دارد و یا کارفرما یک شرکت معتبر در کشور سوئد می باشد اخذ کند که در این حالت فرد نیز باید شرایط مورد نیاز را داشته باشد.
ویزای کار سوئد با توجه به این که این کشور مورد تقاضای بسیاری از ایرانی ها می باشد، مورد سوال واقع می شود. ویزای کار سوئد شبیه ویزای کار استرالیا، نیوزلند، کانادا، دانمارک دارای سیستم امتیاز بندی نمی باشد و اشخاص با داشتن دعوت نامه کاری از سوئد می توانند نسبت به اخذ ویزای کار سوئد اقدام نمایند.
شرایط ویزای کار سوئد
از دیگر شرایط مورد نیاز پذیرفته شدن برای ویزای کار در سوئد این می باشد که در آگهی پذیرفته شوید، به این معنی که برای شغلی که نیازمند شاغل است شرایط زیر طی شود: نخست ۳ماه در داخل کشور بعد ۳ماه در اتحادیه اروپا برا ی شغل مد نظر آگهی داده شود و چنانچه فرد مد نظر پیدا نشد از ایران یا سایر کشورها نیرو برای آن شغل جذب گردد، زمانی که فرد در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید. یافتن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد .کارفرما بعد از آگهی شغل خود باید برای استخدام فرد علاقمند، حقوقی را معین نماید که تمامی هزینه های شخص متقاضی و خانواده آن را در بر گیرد. این حقوق باید بعد از کسر هزینه مالیات محاسبه شود که آیا برای مخارج فرد و خانواده کافی می باشد یا خیر؟

مهاجرت از طریق ویزای کار به سوئد

مهاجرت از طریق ویزای کار به سوئد

همانطور مشخص شد اخذ ویزای کار سوئد امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد و اصولاً باید کارفرما این امکان را دشته باشد که برای کارمند متقاضی باید مجوز داشته باشد که برای کارگر متقاضی تقاضای ویزای کار کند. بدین صورت که کارفرما در کشور سوئد کارفرما داشته باشد و مالیات فرد متفاضی را پرداخت نماید و در ضمن حقوقی که برای زندگی فرد کافی باشد را پرداخت نماید در اصطلاح اسپانسر گویند.

در نهایت بدانید که اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر مشکل و دشوار است.
چنانچه تمایل دارید از طریق ویزای کار سوئد اقدام کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲تا ۹ ماه به طول می کشد که شخص متقاضی می تواند بعد از چند سال (معمولا ۲تا ۵سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین کنونی این امر به راحتی مقدور می باشد.
روش دیگر برای اخذ ویزای کار، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا، کانادا و دانمارک امکان پذیر است.

اخذ ویزای کاری سوئد – کار در سوئد

ویزای از این روش معمولاً به نام ویزای مهارت خوانده می شود.skilled worker این ویزا در کشور های مختلف فرق دارد و در مورد ویزای کار سوئد این امر در حال حاضر امکانپذیر نیست.
پرونده این ویزای کار در اکثر کشورها مانند سوئد بسیار زمانبر می باشد .
یکی از روشی که وجود دارد و توصیه می شود این است که که ما بتوانیم در کشورسوئد کار فرما را پیدا کرده و به طور قانونی بتوانیم در ان کشور مشغول به کار شویم برای دستیابی به این امر راهی که به نظر می رسد این است که به عنوان دانشجو وارد کشورسوئد شویم و چون در طول تحصیل اجازه کار نیمه وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی تحصیلات مان تمام شد از کارفرما در کشور سوئد درخواست کار کنیم، در نتیجه ویزای خود را به ویزای کار سوئد تبدیل کنیم.

اخذ ویزای کاری سوئد – ویزای کار سوئد

این راه از جمله راه های بسیار مناسب است زیرا پس از ورود به کشور سوئد شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و ان را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳تا۴سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید
در حال حاضر متخصصین رشته های IT(شبکه) وکامپیوتر (برنامه نویسی) درکوتاه ترین زمان ممکن می توانند برای کار در سوئد اقدام نمایند و احتمال اخذ ویزای کار سوئد برایشان مهیا و مناسب است. این گروه از متخصصین، با کسب شرایطی بسیار عالی با حقوق بسیار بالا می توانند اقامت کشور سوئد را در زمان ۴ سال دریافت و بعد از آن جهت اقامت دائم در سوئد اقدام نمایند.
از دیگر شرایط مهاجرت کاری و ویزای کار سوئد بدین وسیله، داشتن مدرک IELTS با نمره ی ۶ است.
مدت زمان دوره ی ویزای کار سوئد و اخذ اقامت کاری در کشور سوئد دربین ۸ تا ۱۰ ماه می باشد لازم به ذکر است چنانچه مهاجری موفق به کسب ویزای کار سوئد شود، تحصیل برای او و خانواده ی او در سوئد رایگان می باشد.
مزایای اخذ اقامت سوئد(اقامت اروپا) به شرح ذیل است:
• شما می توانید به راحتی بدون ویزا به کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن سفر کنید
• در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن ازمزایای تحصیل رایگان استفاده کنید
• در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن مشغول کار شوید.
• در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن و ساسر جهان نسبت به افتتاح حساب بانکی اقدام کنید.
• در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن ودیگر کشورها بدون هیچ محدودیتی تجارت نمایید.
• در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن میتوانید از تسهیلات بانکی در همه کشورهای عضو استفاده کنید.
• در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن از امکانات رایگان پزشکی و رفاهی بهره من شوید.
• در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن در هر کشور مورد نظر نسبت به خرید املاک اقدام نمایید.
• در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن در واقع شهروند اتحادیه اروپا محسوب خواهید شد
• با اخذ اقامت کشور سوئد (اقامت اروپا)اقامت اروپا در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن میتوانید از مارک تجاری اروپایی استفاده کنید.
• در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن در اروپا قوانین تجاری و گمرکی آزاد اتحادیه اروپا بهره مند میشوید.
• در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن در اروپا امکان افتتاح حساب شرکتی و شخصی برای شما فراهم میشود.
• اخذ ویزا برای کشورهای آمریکا ؛انگلستان و کانادا آسانتر خواهد بود.
• همه اعضای خانواده با اخذاقامت اروپا در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن از مزایای اقامت اروپا بهره مند میشوند.
• در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن به بیش از ۱۴۵ کشور دنیا مسافرت نمایید.
• هیچگونه محدودیت سنی جهت اخذ اقامت اروپا از طریق کشور سوئد وجود ندارد.
• پس از سپری شدن پنج سال از طریق کشور سوئد می توانید در خواست تابعیت نموده و پاسپورت دوم خود را (پاسپورت اروپایی)دریافت نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی سوئد ، تابعیت و اقامت کاری در سوئد را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای کاری سوئد می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

16 دیدگاه

  • سلام من دارای فوق لیسانس الکترونیک و همسرم دکترای داروسازی هستن میخواستم بدونم آیا امکان مهاجرت به سوئد برای ما فراهم هستش و اگه هست باید چه روندی رو طی کنیم و برای طی این روند تا اخذ ویزای کار و اقامت چقدر زمان و هزینه لازم هست
    • با سلام سرکار خانم هدی عزیز ، بله اقدام برای ویزای کاری سوئد برای همسر شما امکان پذیر است و شما هم امکان همراهی ایشون رو از بدو ورود دارید . همچین دولت سوئد به شما اجازه کار فول تایم را میدهد.پیشنهاد میکنم برای کسب اطلاعات بیشتر و بررسی دقیق تر رزومتون همه روزه از ساعت 10 الی 6 با شماره 72207 تماس بگیرید.
  • سلام من فوق لیسانس پرستاری دارم و 36 سالمه امکان مهاجرت کاری برای من فراهم هست؟
    • با سلام جناب آقای نادر ، بله خوشبختانه رشته شما جز مشاغل مورد درخواست سوئد می باشد. همچنین سن شما برای اقدام مناسب است. پیشنهاد میکنم برای اطلاعات تکمیلی همه روزه از ساعت 10 الی 6 با شماره 02172207 تماس بگیرید.
      • سلام من و همسرم ۳۴ سال سن داریم و هر دو پرستار با حدود ۱۱ سال سابقه کار هستیم و یک پسر ۷ ساله داریم چگونه میتوانیم از طریق ویزای کار به سوئد مهاجرت کنیم؟؟؟
      • با سلام سرکار خانم کریمی عزیز ، با توجه به اینکه رشته پرستاری جز مشاغل مورد درخواست دولت سوئد برای وزای کاری می باشد، و شما سابقه کار مکفی نیز دارید میتوانید از طریق ویزای کار سوئد اقدام کنید. خوشبختانه دولت سوئد اجازه همراهی فرزندان رو نیز به شما میدهد.. پیشنهاد میکنم برای دریافت وقت مشاوره حضوری و یا تلفنی روزهای اداری از ساعت 10 الی 6 با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • با سلام،ممنون از سایت خوبتون،ببخشید من 34 سال سن دارم،کارشناس رادیولوژی،مجرد،آیا برای رشته های اینچنینی هم میشه درخواست کار داشت؟
    • با سلام جناب آقای کاظمی ، بله خوشبختانه رشته شما جز مشاغل مورد درخواست دولت سوئد می باشد. بنابراین میتوانید از طریق ویزای کار وارد کشور سوئد شوید. پیشنهاد میکنم برای دریافت وقت مشاوره حضوری و یا تلفنی با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • سلام من 49 سال سن دارم و فوق لیسانس IT هستم و همسرم هم دکتری ادبیات انگلیسی داره آیا امکان پیدا کردن کار برای ما وجود داره بیشتر برای خودم مد نظر هست که هزینه های زندگی مارا با دو بچه پوشش بده؟ با تشکر
    • با سلام جناب آقای بابک با توجه به رشته و سوابق کاری شما پیشنهاد کشور کانادا و اقدام از طریق اقامت دائم را برای شما داریم. پیشنهاد میکنم برای اطلاعات تکمیلی همه روزه از ساعت 10 الی6 با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • باسلامدر ليست مشاغل مورد نياز سوئد روانشناسي نيز قيد شده است.آيا رشته روانشناسي تربيتي/آموزشي در مقطع كارشناسي ارشد نيز حائز شرايط ويزاي كار سوئد مي باشد؟اگر ليسانس متقاضي روانشناسي نباشد و فوق ليسانس روانشناسي باشد، چطور؟
    • با سلام دوست عزیز ،رشته روانشناسی در لیست مشاغل مورد نیاز دولت سوئد می باشد . پیشنهاد میکنم برای استعلام دقیق مدارک و سابقه کارتون با تعیین وقت قبلی به صورت حضوری به دفتر آتیه آفرینان مراجعه کنید و یا از طریق فرم ارزیابی آنلاین اقدام کنید.
  • با سلام، من درارای فوق لیسانس بافت شناسی و همسرم فوق لیسانس مدیریت بازرگانی هستیم. من سابقه کار در آزمایشگاه بافت شناسی و پاتولوژی رو دارم. با شرایط من و همسرم آیا امکان مهاجرت کاری به کشور سوئد رو داریم؟
    • با سلام ، جناب آقای حسین برای اقدام از طریق ویزای کار سوئد ، رشته و سوابق کاری شما باید در لیست مشاغل سوئد باشد . همچنین به حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط نیاز دارید . پیشنهاد میکنم برای اطلاعات تکمیلی همه روزه از ساعت 10 الی6 با شماره 02172207 تماس بگیرید.
Menu