مهاجرت از طریق ویزای کار به آلمان

مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار
مهاجرت از طریق ویزای کار به آلمانReviewed by حقوق مهاجرت on Feb 13Rating: 4.5ویزای کاری آلمانداشتن مدرک آیتلس یا تافل برای گرفتن ویزای کار در آلمان بسیار موثر است . یکی از روش های مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار است . شرکت آتیه آفرینان ایرانیان مشاوره در این رابطه می دهد . شما می توانید در مشاغل بسیاری در آلمان مشغول به کار شوید . مهاجرت از طریق ویزای کار به آلمان

ویزای کاری آلمان

همانطور که در مقاله های مهاجرت کاری به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اطلاعات کلی مهاجرت کاری” که یکی از این روش ها، مهاجرت کاری می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و قول داده بودیم که به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در این زمینه نیز مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

یکی از روش هایی که متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور تمایل به اقدام دارند ، اقدام از طریق ویزای کار میباشد ، در طی سالیان گذشته الویت متقاضیان برای کشورهای انگلیسی زبان از جمله کانادا ، استرالیا بوده است ، اما به علت اینکه پروسه این کشورها حدد ۲-۴ سال یا بیشتر ممکن است زمان ببرد ، بسیاری از متقاضیان علاقه مند به اقدام برای کشورهای اروپایی از جمله آلمان هستند و شما با اقدام برای ویزای کار کشور آلمان ، پرداخت مالیات و دریافت Blue Card میتوانید اقامت دائم در آلمان به دست آورید.

کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا می باشند تقریبا قوانین کاری مشترکی دارند، به این صورت که شما برای کار در اروپا نیازمند داشتن یک پیشنهاد شغلی میباشید، در همین راستا بایستی آگهی به مدت سه ماه در کشور آلمان درج گردد و اگر شخصی متقاضی شغل مطرح شده در آگهی نبود مجددا این آگهی به مدت سه ماه دیگر در اتحادیه اروپا تکرار شود، حال اگر شخصی در کشور آلمان و اتحادیه اروپا متقاضی شغل مورد نظر نباشد این دعوت نامه به افراد خارجی میرسد که در واقع امر محال و سختی به نظر می آید. راه دیگری که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار در آلمان نزدیک میکند، روشی است که فرصت شش ماهه ای را به شما اعطا میکند که جهت جستجوی کار در آلمان وارد این کشور شوید. در سال های اخیر بسیاری از کشورهای اروپایی گریبانگیر رکود اقتصادی میباشند. در این حین کشور آلمان استثنایی است که با کمبود نیروی متخصص جوان مواجه است .

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به آلمان شرکت آتیه آفرینان توصیه می کند نگاهی به مقاله ” مهاجرت به آلمان ” بیاندازید.

سن زیر ۴۰ سال ، داشتن سابقه کار نسبتا خوب و طولانی، مدارک فنی و حرفه ای، داشتن مدرک زبان آلمانی ، آیلتس یا تافل در ویزا شدن فرد برای دریافت ویزای کار در آلمان بسیار موثر است. بسیاری از کمپانی ها، کارخانجات و شرکت های معتبر در کشور آلمان نیازمند به نیروهای متخصص خارجی جهت تامین نیروهای مهندس و متخصص خود میباشند، حتی این امکان وجود دارد که بتوان برای فردی که ویزای کار کشور المان را دریافت کرده است در بعضی از رشته های خاص، شغل مناسب و مرتبط با رشته تحصیلی وی را یافت، که البته این خود نیازمند آن است که فرد در ابتدای امر اقدامات لازم جهت اخذ ویزای کار در آلمان را انجام دهد و سپس در مراحل بعدی پیگیر بقیه پروسه خویش باشد .

شما پس از اخذ ویزای کار در آلمان وارد این کشور شده و فرصت شش ماهه ای جهت یافتن کار مورد نظر را دارید. اگر پیشنهاد شغلی مناسب را اخذ نمایید، ویزای شما به مدت شش ماه دیگر تمدید خواهد شد و شما موفق به دریافت Blue card کشور آلمان می شوید.

ویزای کاری آلمان – شرایط لازم برای دریافت Blue Card آلمان

شرایط لازم برای دریافت Blue Card آلمان  که خارج از اتحادیه اروپا زندگی میکنند به قرار زیر میباشد:

شما بایستی فارغ التحصیل دانشگاه معتبری باشید که موردتایید کشور آلمان باشد. شما بایستی قرارداد کاری مرتبط با رشته تحصیلی، با شرکت یا کمپانی آلمانی در دست داشته باشید. قابل ذکر است که شما بدون پیشنهاد کاری نمیتوانید اقدام جهت دریافت کارت آبی آلمان نمایید.

بایستی حقوق دریافتی شما در قرارداد منعقد شده با شرکت ذکر شده در المان حداقل سالی ۴۵۰۰۰یورو باشد حال اگر شما فارغ التحصیل رشته های علوم پایه و ریاضیات، رشته آی تی و گروه مهندسین، اقشار پزشک _ بجز دندان پزشکان_ باشید کفایت میکند که حقوق شما سالی ۳۵۰۰۰ یورو باشد. متذکر میشوم رشته های ذکر شده جز مشاغل خاص و مورد نیاز در کشور المان میباشد.

ویزای کاری آلمان – مدت اعتبار Blue Card

مدت اعتبار کارت آبی آلمان از زمان صدور، بسته به قرارداد کاری شما دارد، اگر این قرارداد ۴ ساله باشد که کارت شما اعتباری ۴ ساله دارد و نهایتا موفق به دریافت PR یا همان اقامت دائم آلمان خواهید شد. اگر مدت زمان قرارداد شما کوتاه تر باشد اعتبار کارت شما به همان میزان بعلاوه سه ماه بیشتر خواهد بود. در ضمن نگران نباشید چون تمدید مجدد این کارت بسیار ساده می باشد.

میانگین تعداد ساعات کار در آلمان ۴۱ ساعت در هفته است، که نسبت به ساعات کار بسیاری از کشورهای اروپایی بیشتر میباشد. در آمد یک فرد مهندس در کشور المان حداقل از سالی ۳۵۰۰۰ یورو شروع شده و بسته به سابقه کاری و تخصص وی تا سالی ۸۰۰۰۰ یورو قابل زیاد شدن میباشد. این میزان در آمد برای گروه پزشکان و داروسازان به مراتب بسیار بالاتر است.

مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار

مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار

ویزای کاری آلمان – مزایای اخذ Blue Card

مزایای اخذ Blue Card به شرح زیر است :

Blue card آلمان که از سال ۲۰۱۲ به اجرا در آمده است در واقع یک اجازه ورود برای افراد متخصص است که به راحتی در اتحادیه اروپا بجز انگلستان، ایرلند و دانمارک زندگی و کار کنند.

Blue card  آلمان یک ویزای کاریست که قابلیت تمدید شدن دارد و همچنین امکان تغییر از اقامت موقت به اقامت دایم کشور آلمان را نیز میسر میکند. این کارت به دارندگان خود اجازه زندگی و کار در کشور آلمان را میدهد. با داشتن کارت آبی آلمان فرزند و همسر شما اجازه مهاجرت به آلمانرا دارند ، آنها حق اقامت و کار در آلمان را نیز در مدتی که Blue card شخص اصلی دارای اعتبار است را دارا میباشند.

در مقاله ای تحت عنوان ” تحصیل در آلمان ” به طور مفصل درباره شرایط تحصیل در آلمان توضیح داده یم .

به واسطه ی داشتن Blue card آلمان تسهیلاتی برای کارفرمایان قرار داده میشود که دیگر قوانین، شرایط و اولویت بندی هایی که در مراتب استخدامی در نظر گرفته میشود حذف گردد و نیازی به این نیست که ابتدا شهروندان المانی برای استفاده در پست های خالی ادارات به کار گماشته شوند و میتوان بدون در نظر گرفتن اولویت، از متخصصان خارجی استفاده نمود.

شما با داشتن Blue card آلمان و مدرک زبانB-1 آلمانی بسیار زودتر از موعد مقرر حتی در کمتر از ۳ سال موفق به دریافت اقامت در کشور آلمان میشوید و پس از گذشت سه سال از اقامت دایم خود میتوانید در خواست پاسپورت آن کشور را دهید. ( عنایت فرمایید شما با داشتن اقامت دایم کشور آلمان اگر بیشتر از شش ماه خارج از این کشور زندگی کنید اقامت دایم شما باطل میگردد و این نکته ای است که باید افرادی که قصد مهاجرت به آلمان از این طریق را دارند مدنظر داشته باشند.)

ویزای کاری آلمان – مشاغل مورد نیاز آلمان

مشاغل مورد نیاز آلمان شامل :

  • شغل پزشکی در آلمان
  • شغل پرستاری در آلمان
  • شغل مامایی در آلمان
  • شغل فیزیوتراپی در آلمان
  • شغل نگهداری سالمندان در آلمان
  • شغل رشته های پیراپزشکی در آلمان
  • شغل برق در آلمان
  • شغل کامپیوتر در آلمان
  • شغل الکترونیک در آلمان
  • شغل صنایع در آلمان
  • شغل مکانیک در آلمان
  • شغل آی تی در آلمان

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی و تابعیت و اقامت در آلمان را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

24 دیدگاه

  • کارشناس پرستاری با ۳۸ سال سن و ۹ سال سابقه کار و یک فرزند ۵ ساله هستم مدرک زبان ندارم برای گرفتن ویزای کار چه کار باید بکنم؟
    • با سلام سرکار خانم معصوم پور ، باتوجه به اینکه رشته شما در لیست مشاغل مورد درخواست دولت آلمان می باشد و شما سابقه کاری کافی رو هم دارید پیشنهاد میکنم برای اطلاعات تکمیلی همه روزه از ساعت 10 الی 6 با شماره 02172207 تماس یگیرید و یا ازطریق فرم های ارزیابی آنلاین اقدام کنید.
  • با سلام و وقت بخیرمدیر بازرگانی و فروش بین الملل هستم ۲۸ ساله با ۸ سال سابقه کاری در ایران و هم اکنون خارج از کشور. میتونم برای اپلای کار  با شرکت ها و سپس اخذ ویزای کار اقدام کنم؟
    • با سلام جناب آقای نیکومرام ، برای اقدام از طریق ویزای کار ، میتوانید برای ویزای جست و جوی کار آلمان اقدام کنید. پیشنهاد میکنم مقاله ویزای جست و جوی کار آلمان را بر روی وب سایت گروه آتیه آفرینان ملاحظه فرمایید .درصورتی که به اطلاعات بیشتری نیاز دارید پیشنهاد میکنم همه روزه از ساعت 10 الی 6 با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • سلام و خسته نباشید من 41 سالمه متاهل و دارای فرزند 6 ماهه و مقیم تهران هستم مهندس عمران و دانشجوی سال آخر ارشد سازه هستم و همسرم ارشد روانشناسی خونده و حدودا سه سال سابقه مشاور کودکان داره پروانه اشتغال بکار پایه دو از نظام مهندسی استان تهران در هرسه رسته نظارت - طراحی و اجرا دارم از مهرماه سال 81 بعنوان کارشناس راه و تقاطعات (طراح مسیر) در بزرگترین شرکتهای مهندسین مشاور کشور مشغول بکار بوده ام قصد اخذ ویزای کاری اروپا بالاخص دانمارک و آلمان رو داشتم که یکی از دوستان باتوجه به آذری بودن و تسلط نسبتا کامل بنده به زبان استانبولی ، پیشنهاد ترکیه رو مطرح کرد الان مونده ام که چه کنم
    • با سلام جناب آقای جویان ، با توجه به رزومه ای که فرمودید پیشنهاد کشورهای طراز اول دنیا ، مثل آلمان، کانادا و استرالیا را برای شما داریم. کشور ترکیه کشور مناسبی برای کار در رشته های مهندسی و علوم روانشناسی نمی باشد. پیشنهاد میکنم با گروه آتیه آفرینان با شماره 02172207 تماس بگیرید تا شرایط شما و همسرتون بررسی شود و بهترین گزینه خدمتتون معرفی گردد.
  • باسلام۳۴ سالمه.کارشناسی برق دارم و ده سال سابقه کار مرتبط در اداره برقهمسرم هم کارشناسی IT با سه سال سابقه کارمدرک زبان نداریمآیا امکان گرفتن ویزای کار برای آلمان برای من و همسرم مقدور هست ؟
    • با سلام جناب آقای مجتبی ، خوشبختانه تخصص شما و همسرتون در لیست مشاغل مورد نیاز دولت آلمان می باشد. سوابق کاری شما نیز کافی است. البته این نکته را باید ذکر کرد که داشتن مدرک زبان شانس شما را برای دریافت این ویزا بالا می برد و کارشناسان ما در گروه آتیه آفرینان به تمامی متقاضیان توصیه میکنند برای ویزای آلمان حتما مدرک زبان را داشته باشند.پیشنهاد میکنم برای اطلاعات تکمیلی با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • سلام، من داروساز فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد هستم، معدلم ۱۴ هست ولی پایان نامه و مقاله قوی دارم. مدرک A2 آلمانی هم دارم.آیا به شرط تکمیل زبان آلمانی شانس پذیرش کاری از آلمان رو دارم؟
    • با سلام سرکار خانم تیموری ، خوشبحتانه رشته و تخصص شما در لیست مشاغل موردآلمان می باشد و شما شانس بسیار بالایی برای ویزای کار آلمان دارید. پیشنهاد میکنم برای اطلاعات تکمیلی با شماره 02172207 تماس بگیرید تا مشاوران گروه آتیه آفرینان شما رو بیشتر راهنمایی کنند.
    • با سلام جناب اقای رضا ، بله رشته شما در لیست مشاغل مورد نیاز دولت آلمان می باشد.
  • salam man lisanse narmafzaram sabeghe kar nadram  25 salame ama karamozimo banke maskan bodamva 5 mah be tore raygan bade dore karamozi bank bodam  va 2 sal madreseye gheire dolati tadris mabahese avalie computer kardam to iran bande  p ro nadarim baraye kar zaban madrak nadaram moadele daneshgaham 15.48 hast moadele terme akhram18.5 hast mikhastam bebinam cheghadre shanse ghabol shodan ro daram va mitonam ye doreye feshorde zaban alamanio beram? 
    • با سلام دوست عزیز با توجه به شرایطی که فرمودید ، شما شانس اقدام برای ویزای تحصیلی در آلمان رو دارید. در صورتی که امکان خوندن این زبان را در ایران ندارید ، میتوانید در مجارستان دوره زبان آلمانی را بگذرونید.
  • سلام، من 34 سالمه و مدرک کارشناسی ارشد شبکه های کامپیوتری از دانشگاه آزاد قزوین را دارم. پذیرش دکترا از یکی از دانشگاه های دولتی آلمان دارم اما هنوز منتظر وقت سفارت هستم. آیا امکان دارد همزمان به دنبال فرصت کاری در آلمان باشم؟ از آنجایی که مدت زمان انتظار سفارت طولانی است یافتن شغل مناسب در آلمان چقدر طول می کشد؟
    • با سلام یله دوست عزیز میتوانید برای یافتن کار هم اقدام کنید. البته ذکر این نکته هم الزامی است که باز هم باید برای وقت ویزای کاری آلمان درخواست دهید که اگر الان اقدام کنید پروسه شما از تحصیلی سریع تر انجام نمی شود.
  • سلام من 26 سالمه لیسانس مامایی از دانشگاه تهران دارم نزدیک سه سال هم سابقه کار دارم، مدرک زبان آلمانی ندارم هنوز برای دوره معدلسازی چجوری باید اقدام کنم؟
    • با سلام دوست عزیز میتوانید مدارکتان را به دفتر آتیه آفرینان بیاورید در طی پروسه معادل سازی توسط وکلای ما مشغول خوندن زبان آلمانی باشید.
  • سلام ، من ارشد مديريت بازرگاني (بازاريابي)دارم، ٣٠سالمهميتونم ويزاي كار در آلمان بگيرم؟
    • با سلام درصورتی که حداقل یک سال سابقه کار مرتبط داشته باشید بله شانس دارید.
  • با سلام کارشناس پرستاری هستم 42 سالمه 15 سال سابقه بخشهای ویژه کودکان را دارم . متاهل و 1 فرزند 10 ساله . میتونم اقدام کنم برای ویزای کار . و با توجه به شرایط بلو کارت اگر موفق به دریافت بلو کارت نشوم . میتوانم اقامت دائم را بگیریم و به چه نحوی . ممنون از شما
    • با سلام بله میتوانید برای ویزای کار آلمان اقدام کنید و بعد از 3 الی 5 سال موفق به اخذ اقامت دائم این کشور شوید.اگر بلو کارت دریافت کنید که اقامت دائم شما بسیار سریع تر صادر می شود.
  • با سلام و خسته نباشید.من کارشناس معماری هستم و 23 سال سن. تخصص من در زمینه نرم افزار های معماری هست.برای کار چه کشور رو پیشنهاد میدید؟و چه شرایطی لازم هست؟
    • با سلام کشور آلمان گزینه مناسبی است. ویزای کار این کشور نیاز به حداقل یک سال سابقه کار مرتبط و تسلط به زبان آلمانی دارد.
Menu