مهاجرت به کشور سوئیس از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در کشور سوئیس

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق سرمایه گذاری (Switzerland)

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق سرمایه گذاری یکی از راه های ورود به کشور سوئیس است.از میان روش های مختلف در خصوص اخذ اقامت سوئیس و مهاجرت به کشور سوئیس می توان به اخذ اقامت سوئیس از طریق سرمایه گذاری و مهاجرت به کشور سوئیس از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک در کشور سوئیس که یکی از روش های جذاب اخذ اقامت سوئیس محسوب می شود ، اشاره کرد.

بالاترین میزان درآمد سالانه در جهان به کشور سوئیس تعلق دارد.افرادی که در کشور سوئیس بدون کار هستند، از دولت حقوق بیکاری دریافت می نمایند.دولت کشور سوئیس سالانه در حدود ۴ میلیارد دلار برای این امر هزینه می کند.کشور سوئیس از نظر اقتصادی کشوری بسیار قدرتمند است.فعالیت های کشور سوئیس از تنوع زیادی برخوردار است.منابع اقتصادی این کشور، صنعت، کشاورزی، توریسم، بانکداری و بیمه میباشد.

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق سرمایه گذاری – راه های سرمایه گذاری در کشور سوئیس

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق سرمایه گذاری حتی برای اتباع آمریکایی نیز دارای پیچیدگی های زیادی است.برای مهاجرت به کشور سوئیس از طریق سرمایه گذاری، می توانید شرکتی را در کشور سوئیس احداث نمایید.شرایط ثبت شرکت برای کسب اقامت کشور سوئیس نیاز به استخدام حداقل ۱۰ نفر دارد.به زبان ساده تر شما برای ۱۰ نفر باید شغل ایجاد نمایید.این موضوع که شما چه مقدار سرمایه گذاری انجام می دهید برای کشور سوئیس حائز اهمیت نخواهد بود.نکته ای که بسیار قابل توجه است، حداقل حقوق کارگران است.کشور سوئیس ماهانه در حدود ۳۵۰۰ فرانک حقوق را برای کارگران خود در نظر گرفته است.

برای اخذ اقامت کشور سوئیس نیاز است تا بعد از گذشت یک سال از ثبت شرکت، در حدود ۱۰۰ هزار فرانک سود خالص کسب کرده باشید. در این صورت کارت اقامت B که یک سال اعتبار دارد به شما تعلق خواهد گرفت.پس از آن به صورت متوالی ۵ سال باید اقامت خود را تمدید نموده تا کارت اقامت دائم کشور سوئیس به شما تعلق گیرد.

قانون مهاجرت کشور سوئیس بدین شکل است که بعد از گذشت ۳ سال از دریافت اقامت دائم می توانید برای اخذ تابعیت سوئیس اقدام نمایید.

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق سرمایه گذاری – هزینه ثبت شرکت در کشور سوئیس

برای ثبت شرکت در کشور سوئیس محدودیتی در مالکیت خارجی نیست.ولی نیاز است تا یکی از مدیران شرکت مقیم کشور سوئیس باشد.برای ثبت شرکت در کشور سوئیس نیاز است تا مبلغی در حدود ۲۰ هزار فرانک به این کشور سرمایه اولیه وارد کنید.

سرمایه گذاری در کشور سوئیس

سرمایه گذاری در کشور سوئیس

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق سرمایه گذاری – مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در کشور سوئیس

– نام شرکت

– نام مدیر، ملیت، تاریخ تولد و آدرس کامل

– نام و نام خانوادگی به همراه آدرس کامل سهامداران

– مدرک اثبات هویت شامل اسکن گذرنامه، ترجمه رسمی از کارت ملی و گواهینامه

– مدرک اثبات آدرس شامل ترجمه رسمی از قبض گاز یا برق و یا کارت اعتباری شما و یا در صورت عدم موجودیت موارد ذکر شده صورت حساب ۳ ماهه بانکی ارائه نمایید.
-سرمایه اولیه مورد نیاز کشور سوئیس: این سرمایه باید در یکی از بانک های کشور سوئیس باشد.

این نکته نیز قابل ذکر است که بعد از اخذ ویزا و ثبت شرکت می توانید از این سرمایه اولیه استفاده نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل در سوئیس مقاله ” تحصیل در سوئیس” را مطالعه فرمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشور سوئیس را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال می توانید با ما در ارتباط باشید تا مشاوران و کارشناسان ما شما را دقیق تر راهنمایی کنند.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu