سرمایه گذاری در سریلانکا
مهاجرت به سریلانکا از طریق سرمایه گذاریReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on May 26Rating:

مهاجرت به سریلانکا از طریق سرمایه گذاری(Sri Lanka)

کشور سریلانکا، کشوری واقع در جنوب شبه قاره هند که به دلیل طبیعت بکر و زیبا، آب و هوای معتدل و همچنین تاریخ و فرهنگ کهن، مقصد بسیاری از گردشگران است و به همین دلیل امروزه صنعت توریسم در کشور سریلانکا رونق خاصی پیدا کرده است.این کشور دارای حکومتی سوسیالیستی است و از نظر شرایط اقتصادی در سالهای گذشته اقتصاد ضعیفی داشته است اما در صنعت خدمات موفق تر عمل کرده است.کشاورزی در کشور سریلانکا از اهمیت خاصی برخوردار است و چای، قهوه، نارگیل و کینین را می توان از فراورده های مهم کشاورزی کشور سریلانکا دانست.در کشور سریلانکا همچنین مواد طبیعی مانند فلدسیلت، گرافیت و ایلمنیت هم یافت می شود و در خلیج منار جزیره سریلانکا نفت و گاز نیز وجود دارد.

سریلانکا کشوری است که به دلیل داشتن ۱۶۰۰ کیلومتر سواحل بکر و طلاییش مشهور است . جزیره ای بهشتی است که مانند قطره اشکی در اقیلنوس هند می باشد. سریلانکا قبلا با نام سیلان شناخته می شد و چای آن مشهور است. سریلانکا کشوری پر جنب و جوش با تاریخی غیر قابل باور است. کشوری است با ۲۰ میلیون جمعیت و غنی از فرهنگ و نژاد و زبان و دین. واحد پول سریلانکا روپیه می باشد.

برای سفر یا اقامت در سریلانکا انواع مختلف ویزا وجود دارد :

  • ویزای بازدید ( visit visa  ) که ویزاهای آنلاین ETA  سی روزه ، ویزای توریستی برای سه ماه و ویزای تجاری برای سه ماه زیر مجموعه این ویزا هستند .
  • ویزای اقامتی که ویزاهای کاری ، دانشجویی ، ازدواج ، سرمایه گذاری ، نیروی کاری ماهر ، خبرنگاران و … زیر مجموعه این نوع از ویزاها هستند .
  • ویزای ترانزیت

ویزای سرمایه گذاری سریلانکا یکی از زیرمجموعه های ویزاهای اقامتی سریلانکا است . سرمایه گذاران خارجی با سرمایه گذاری حداقل ۲۵۰۰۰۰$ آمریکا یا رقمی برابر با این پول به پول رایج کشورهای دیگر امکان دریافت ویزای سرمایه گذاری را دارند . این سرمایه گذاری می تواند درموارد زیر انجام شود :

  • کارهای جدیدی که توسط هیئت سرمایه گذاری یا دولت تایید شده باشد .
  • شرکت مشغول به کار یا شرکتی جدید که توسط مقامات مربوطه تایید شده باشند .
  • سهام که در لیست بورس کلمبو آمده باشد .

همسر ، فرزندان ، پدر و مادر و پدر و مادر همسر فرد سرمایه گذار هم واجد شرایط دریافت  این ویزا هستند . این ویزا چند بار ورود است و برای مدت پنج سال به سرمایه گذاران موفق داده می شود .

مهاجرت به سریلانکا از طریق سرمایه گذاری – مراحل کار مهاجرت به سریلانکا از طریق سرمایه گذاری :

در صورتیکه متقاضی تمامی مدارک مورد نیاز را تحویل داده باشد این ویزا در دپارتمان مهاجرت کلمبو صادر می شود . برای این کار مدارک زیر مورد نیاز است :

  • فرم درخواست ویزا
  • فتوکپی پاسپورت
  • فتوکپی عقدنامه
  • دوقطعه عکس ۴٫۵ * ۳٫۵
  • گزارش پزشکی شخص متقاضی
  • مدرک تایید پراخت ۲۵۰۰۰۰ $ به سریلانکا
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • جزییات پروژه ای که قرار است انجام شود ( توافق BOI ،مدرک BOI ،یادداشت و مقالات مجموعه ، پیشنهاد BOI ، پیشنهاد وزارت خانه ) . اگر پروژه مربوط به شرکت در حال فعالیت است مدارک مربوط به ثبت نام مورد نیاز است
سرمایه گذاری در سریلانکا

سرمایه گذاری در سریلانکا

مهاجرت به سریلانکا از طریق سرمایه گذاری – شرایط ویزای سرمایه گذاری سریلانکا :

  • دارنده ی ویزا نمی تواند بدون مجوز کتبی دپارتمان مهاجرت در مشاغل و کارهای تجاری غیر از چیزی که در ویزای او آمده است شرکت کند .
  • در صورت هرگونه تغییر قابل توجهی در روند سرمایه گذاری باید بطور کتبی اداره مهاجرت را مطلع کند .
  • تطبیق دادن با تمامی قوانین اداره مهاجرت و قوانین سریلانکا .
  • تطبیق با قوانین مالیاتی سریلانکا .
  • خودداری از هر کار سیاسی یا هر کار دیگری که مورد علاقه عمومی نیست و به امنیت زیان می رساند.

نحوه انجام کار :

این ویزا می تواند از طریق :

  • دپارتمان مهاجرت کلمبو اقدام شود .
  • مرکز مهاجرت توریست کلمبو اقدام شود .

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu