مهاجرت به یونان

مهاجرت به یونان

مهاجرت به یونان (Greece)

کشور یونان به طور رسمی جمهوری یونان شناخته شده است و در جنوبی ترین نقطه اروپا قرار گرفته است با مساحت ۱۳۱۹۴۰ کیلومتر مربع به اندازه انگلستان و یا ایالت نیویورک است . مرزهای اصلی آن با آلبانی، جمهوری یوگسلاوی مقدونیه سابق ، بلغارستان و ترکیه است . شهر آتن پایتخت کشور یونان است و همچنین بزرگترین شهر این کشور نیز به حساب می آید . اگرچه شهرنشینی نفوذ چشم گیری در جوامع یونان داشته است ولی یک حس قوی از روابط جامعه و خانواده در بین مردم یونان دیده می شود . دین اکثر یونانیان متعلق به کلیسای ارتدکس یونان است که توسط یک شورای کلیسایی از اسقف ها اداره می شود و بزرگترین اقلیت دینی در یونان متعلق به مسلمانان می باشد که در شمال شرقی و سمت ترکیه است . کشور یونان، یکی از محبوب ترین مقاصد توریستی در جهان می باشد . جاذبه های باستانی و مدرن مانند موزه ها از دوران باستان و بیزانس جذابیت خاصی به این کشور تاریخی داده است .

نظام سیاسی یونان بر پایه نظام دموکراسی اداره میشود که پارلمان یونان وظیفه ی سنگینی را در این مورد دارد و نقش اصلی را در نظام سیاسی یونان ایفا میکند مجلس یونان دارای ۳۰۰ نماینده از تمام طیف های سیاسی یونان است که نخست وزیر را انتخاب میکند و با رای مستقیم مردم این نمایندگان وارد مجلس میشوند  و همچنین یونان از سال ۱۹۸۱ وارد اتحادیه اروپا شده است.

آب وهوای یونان آب و هوای مدیترانه ایی میباشد تابستان های گرم و خشک و زمستان های معتدل . زبان اصلی مردم یونان زبان یونانی است ولی انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی به صورت گسترده استفاده می شود . یورو ارز اصلی یونانی ها به حساب می آید.اگر شما قصد دارید برای ادامه ی تحصیل یونان را انتخاب کنید می توانید ۲۰ دانشگاه مختلف را انتخاب کنید که جز ۲۰۰ دانشگاه برتر به حساب  می ایند که برای کشور کوچکی مانند یونان آمار بدی به حساب نمی آید . دو سیستم مختلف آموزشی در یونان وجود دارد که دانشجویان می توانند آنها را برای ادامه ی آموزش خود انتخاب نمایند.

یونان مورد استقبال بسیاری از دانشجویان و گردشگران است ولی در حال حاضر به علت بحران اقتصادی جاری بدان معنی است که نا ارامی های احتمالی در یونان علیه دولت وجود دارد با این حال این تظاهرات دانشجویان بین المللی را هدف قرار نمیدهد ولی با این حال دانشجویان بایستی مراقب این مورد باشند که وارد این تظاهرات نشوند و مراقب امنیت خود باشند.

مهاجرت به یونان شرایط مهاجرت به یونان

درصد جمعیت خارجی موجود در یونان بالای ۸٫۴ درصد نسبت به کل جمعیت این کشور است. علاوه بر این، بین ۹ و ۱۱ درصد از نیروی کار یونانی ثبت شده در حدود ۴٫۴ میلیون خارجی هستند. علاوه بر این ۲۵ درصد از حقوق بگیران این کشور را مهاجران تشکیل می دهند. افراد این کشور دارای رشد منفی جمعیت هستند و مهاجران به قدری زیاد هستند که به تنهایی به منبع افزایش جمعیت یونان تبدیل شده اند.

از سال ۲۰۱۲، مهاجران آلبانیایی ۷۰٪ از مهاجران این کشور را تشکیل می دهند و بیشترین جمعیت مهاجر این کشور می باشند. بیشتر گروه های مهاجر اخیرا، با پناهندگی سیاسی یا مهاجرت غیر قانونی از طریق ترکیه و ایرانی، عراقی ها، سومالی، مصر و دیگران وارد این کشور شده اند. از سال ۱۹۹۰، افزایش ظهور مهاجرت به عنوان یک مسئله سیاسی به طور فزاینده در یونان تبدیل شده است.

مهاجران مستند نشده زیادی تا به امروز در یونان وجود دارد. بزرگترین میزان مهاجر جهان را در سال ۱۹۹۰ یونان داشته است، سیاست مهاجرت دولت یونان از آن سال آغاز شد و شروع به کنترل قانونی برای مدیریت وضعیت مهاجرت به یونان کرده است. در حالی که دولت یونان تغییرات زیادی را در سیاست های مهاجرتی ایجاد کرده است، اصلاح قانون مهاجرت اولویت این کشور است.

در سال ۲۰۱۵، ورود پناهندگان از طریق دریا به طور چشمگیری به یونان افزایش یافت و دلیل آن عمدتا به دلیل جنگ داخلی سوریه بوده است. در حدود ۸۵۶،۷۲۳ نفر در این سال از طریق دریا وارد یونان شدند، تقریبا این مقدار پنج برابر سال ۲۰۱۴ بود. افزایش ۸٪ ورود پناهندگان به یونان ، در سال های اخیر قابل مشاهده بوده است.

مهاجرت به یونان – راه های مهاجرت به یونان

در این قسمت به بررسی راه های اخذ تابعیت و اقامت یونان و  مهاجرت به یونان می پردازیم:

  • مهاجرت از طریق تحصیل
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت از طریق کار
  • مهاجرت از طریق ازدواج
  • مهاجرت از طریق پیوستن به خانواده
  • مهاجرت از طریق تولد فرزند

مهاجرت به یونان – مهاجرت به یونان از طریق ویزای سرمایه گذاری

این برنامه برای افرادی با ارزش خالص بالا که مایل به اخذ اقامت دائم یونان هستند ریخته شده است، که با خرید یک ملک یا سرمایه گذاری در بخشی از این کشور می توانند شهروندی یونان را اخذ کنند.

مزایای سرمایه گذاری در یونان:

اقامت دائم به مدت ۵ سال (گزینه املاک و مستغلات) یا ۱۰ سال (گزینه سرمایه گذاری استراتژیک)

معیارهای مقدماتی

برای واجد شرایط برای این برنامه، متقاضیان باید:

ارزش خالص مورد نیاز برای سرمایه گذاری در ساخت و ساز، بازسازی، نوسازی و یا تعمیر و نگهداری زیرساخت های این کشور، را دارا باشند. سرمایه بایستی در بخش های زیر هزینه کنند:

  • تولید
  • ‌انرژی
  • ‌گردشگری
  • ‌حمل و نقل و ارتباطات
  • ‌الکترونیک
  • ‌خدمات بهداشتی
  • ‌مدیریت مواد زائد
  • ‌پروژه های فن آوری و نوآوری
  • ‌بخش آموزش و پرورش
  • ‌بخش فرهنگی
  • ‌بخش مواد اولیه و یا کشاورزی
  • ‌مواد غذایی
  • ‌ارائه خدمات

مهاجرت به یونان – مهاجرت به یونان از طریق کار

اجازه اقامت برای کار برای اتباع غیر EEA برای به دست آوردن مجوز کار و ویزای کار در یونان برای کسانی که دارای ریشه یونانی نیستند و یا با یک فرد یونانی ازدواج نکرده اند بسیار دشوار است. هنگامی که مجوز جداگانه، اجازه اقامت و اجازه کار دریافت شد، به این معنی است که شخص اجازه اقامت و حق کار در این کشور را دارد. برای افراد خارج از اتحادیه اروپا به دست آوردن اجازه کار مستقل؛ به معنی به دست آوردن اجازه اقامت نیز می باشد.

اجازه کار در یونان بایستی توسط یک کارفرمای خاص درخواست گردد (اگر چه استثناهایی نیز وجود دارد)، شغل خاص و مکان خاص برای مدت یک سال به طور معمول معتبر است. اشتغال مداوم در یونان لینکی به اقامت اتباع غیر اتحادیه اروپا در این کشور است.یک کارگر از یک کشور غیر اروپایی ابتدا باید ویزای ورود به یونان را دریافت کند و پس از آن اجازه اقامت و کار را در یونان به دست آورد.

مهاجرت به یونان اخذ اجازه کار در یونان

ظرف مدت ۳۰ روز از ورود در یونان، دارنده ویزا باید برای اجازه اقامت و کار در دفتر شهرداری محلی اقدام کند. در برخی مناطق، درخواست ممکن است در ایستگاه پلیس ثبت گردد. انواع متعددی از اجازه اقامت برای افراد در دسترس است، بسته به شرایط متقاضی (مشاور، کارمند، نیروی اجرایی) دارد. دوره های اعتبار از یک تا پنج سال است.

مهاجرت به یونان کارآفرینی در یونان

خارجی ها می توانند کسب و کار خود تحت شرایط اقتصاد یونان راه اندازی کنند و آنها پول کافی برای پوشش هزینه های زندگی و کسب و کار خود را داشته باشند. مراحل اداری متعددی برای تکمیل این روند وجود دارد و می تواند بیش از یک سال به طول انجامد.اجازه کار برای دو سال معتبر است و اگر دو ماه قبل از انقضا فرد اقدام کند این مجوز به مدت دو سال قابل تمدید است.

مهاجرت به یونان – مهاجرت به یونان از طریق تحصیل و ویزای تحصیلی

یکی از روش های پر طرفدار مهاجرت به یونان مهاجرت تحصیلی است . گزینه های مختلفی برای تحصیل در یونان وجود دارد . در این کشور امکان تحصیل به زبان انگلیسی وجود دارد . برای ورود به دانشگاه های یونان در مقطع کارشناسی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و در مقطع کارشناسی ارشد اتمام دوره چهار ساله کارشناسی لازم است .

اولین مرحله برای اخذ ویزای تحصیلی یونان پذیرش از یکی دانشگاه های این کشور است . یونان دارای ۲۴ دانشگاه و ۱۶ دانشگاه فنی است  و اغلب این دانشگاه ها دولتی هستند . برای تحصیل در این دانشگاه های دولتی تسلط به زبان یونانی ضروری است .

اما دروس در دانشگاه های غیر انتفاعی اغلب به زبان انگلیسی تدریس می شوند و داشتن مدرک تافل برای ورود به این دانشگاه ها ضروری است . شهریه تحصیل در دانشگاه های یونان بین ۱۵۰۰ تا ۹۰۰۰ یورو برای هر سال است . از آن جا که آمار بیکاری در یونان بالاست احتمال یافتن شغل در ضمن تحصیل یا پس از اتمام تحصیل در این کشور بسیار پایین است .

به منظور تحصیل در یونان ، شما باید:

  • به عنوان یک دانش آموز در یک موسسه آموزش عالی پذیرفته شوید.
  • در یک دوره خاص تحصیلی شرکت کنید؛
  • منابع مالی کافی برای امرار معاش خود داشته باشید.
  • هزینه های ثبت نام را پرداخت کنید.
مهاجرت به یونان

مهاجرت به یونان

مهاجرت به یونان ویزای تحصیلی یونان

هنگامی که شما در یک موسسه آموزش عالی در یونان پذیرفته شدید شما می توانید برای ویزای تحصیلی در سفارت یا کنسولگری کشور خود اقدام کنید.اجازه اقامت برای مدت زمان یک سال داده می شود و برای یک سال تجدید پذیر است. اگر مدت زمان تحصیلات شما کوتاه تر از یک سال باشد، اجازه اقامت برای این دوره صادر میشود. در صورتی که متقاضی مایل به اجازه اقامت چند ساله داشته باشد، حداکثر ویزا برای مدت زمان یک سال اعمال میشود، پس از آن مدارک اضافی باید توسط نهاد آموزش و پرورش در کل مدت مطالعات برای تمدید ویزا ارائه گردد. به منظور اطلاع از شرایط تحصیل در یونان می توانید با تماس حاصل کنید. متقاضیان باید هزینه از € ۱۵۰ برای هر سال پرداخت کنند.

مهاجرت به یونان – مهاجرت به یونان از طریق ازدواج

اگر شما با یک شهروند یونانی یا اتحادیه اروپا ازدواج کنید برای اخذ ویزای شنگن نیاز است مستندات زیر را ارائه کنید:

  • اثبات تابعیت یونانی همسر (کارت شناسایی و یا کارت کنسولی گواهی ملیت یونانی)
  • گواهی ازدواج یونانی

مدرکی که یونانی بودن ریشه شما را ثابت کند.

  1. گذرنامه معتبر یا ID مسافرت. (لطفا مطمئن شوید که گذرنامه شما برای حداقل سه ۳ ماه معتبر است) (بعد از تاریخ ورود به ایالات های شنگن بایستی برای ۳ ماه معتبر باشد)
  2. تکمیل و فرم درخواست ویزا.
  3. یک عکس رنگی (۲×۲ و اینچ) (لطفا توجه داشته باشید که تصویر باید در فرم درخواست چسبانده شود)
  4. گواهی ازدواج.
  5. مدرکی که اثبات کند همسر شما دارای (گذرنامه یا کارت شناسایی اتحادیه اروپا)

ویزا در این مورد برای همه همسران شهروندان یونانی یا اتحادیه اروپا رایگان صادر می شود.

مهاجرت به یونان مهاجرت به یونان از طریق پیوستن به اعضای خانواده

مهاجرت به یونان از طریق پیوستن به اعضای خانواده به این صورت است که  در طول ۲۰ سال گذشته ، ملحق شدن به خانواده یکی از دلایل اصلی برای مهاجرت به اروپا بوده است . درصورتی که یکی از اعضای خانواده مانند پدر ، مادر ، خواهر یا برادر و فرزند در یونان اقامت دائم یا طولانی مدت داشته باشد ، دیگر اعضای خانواده اجازه پیوستن به او را دارا هستند . البته به این شرط که از تمکن مالی برای پرداخت هزینه های زندگی در یونان برخوردار باشند .

مهاجرت به یونان مهاجرت به یونان از طریق تولد فرزند

یونان مانند دیگر کشور های اروپایی از قانون خون برای شهروندی پیروی می کنند و پیرو قانون خاک نیست . به این صورت که اگر یکی از والدین یونانی باشند کودک متولد شده به صورت خودکار شهروند یونان محسوب می شود . البته اگر هر دو والدین غیر یونانی باشند ولی به مدت پنج سال در این کشور اقامت داشته باشند کودک در بدو تولد شهروند یونانی محسوب می شود و از شرایط زندگی  در یونان همانند  دیگر یونانی ها مانند تحصیل رایگان و غیره بهره مند می گردد .

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu