کار در کشور چین
مهاجرت به کشور چین از طریق ویزای کارReviewed by تحصیل و اقامت در اروپا on Apr 21Rating: 5.0مهاجرت به چینمهاجرت به چین: مهاجرت به چین از طریق وزای کاری. کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی و مهاجرت به کشور چین از طریق ویزای کار و تابعیت در کشور چین را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت کاری کشور چین می توانید.

مهاجرت به کشور چین از طریق ویزای کار (China)

مهاجرت به کشور چین از طریق ویزای کار یکی از راه های ورود به کشور چین و اخذ اقامت این کشور است. همانطور که در مقاله های “ مهاجرت کاری ” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اطلاعات کلی مهاجرت کاری” که یکی از این روش ها، مهاجرت کاری می باشد، توضیحات کاملی ارایه دادیم و قول داده بودیم که به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای کار کشور چین نیز مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم. (آشنایی با کشور چین)

مهاجرت به کشور چین از طریق ویزای کار مهاجرت به چین – اقتصاد کشورچین و نیروی کار:

کشور چین با داشتن رتبه دوم جهانی در اقتصاد دنیا، یکی ازپیشرفته ترین کشورها از لحاظ اقتصاد و بازار کسب و کار برای فارغ التحصیلان و متخصصان مجرب  از سراسر دنیا می باشد. کشور چین پرجمعیت ترین کشور دنیا با جمعیتی حدود ۱٫۴ میلیارد نفر می باشد، کشور چین عضو سازمان تجارت جهانی است و بزرگترین قدرت تجاری و بازرگانی در دنیای کسب و کار می باشد. واحد پول کشور چین یوان است.

مهاجرت به کشور چین از طریق ویزای کار اخذ ویزای کار کشور چین:

اخذ ویزای کار کشور چین با نام Z Visa برای افرادی که قصد کار در کشور چین با مجوز رسمی استخدام را دارند، امکان پذیر می باشد.  برای اخذ ویزای کار کشور چین، فرد درخواست خود برای اخذ مجوز رسمی استخدام را ارائه می کند و در صورت اخذ ویزای کار کشور چین، ظرف مدت ۹۰ روز بایستی وارد کشور چین شود و حداکثر تا ۳۰ روز پس از زمان ورود به کشور چین بایستی  به دفتر اداری امنیت عمومی مراجعه داشته و مراحل ثبت نام را انجام دهد، تا برای سه سال مجوز اقامت در کشور چین را اخذ نماید. حداکثراجازه اقامت موقت برای متقاضی از طریق کار در کشور چین، ۵ سال می باشد. همچنین متقاضی می تواند درخواست اخذ ویزای کار کشور چین را به سفارتخانه یا کنسولگری کشور چین ارائه دهد تا پس از ارزیابی اطلاعات و امتیازات وی، که ۴ روز کاری معمولاً بطول می انجامد، برای مهاجرت از طریق اخذ ویزای کار کشور چین اقدام داشته باشد. پرداخت هزینه ۳۰ دلار برای یک روز ارزیابی اطلاعات و هزینه ۲۰ دلار برای ارزیابی ۲-۳ روزه برای متقاضی در نظر گرفته شده است.

شرایط اخذ ویزای کار کشور چین برای متقاضی و کارفرما به حالت خاصی تعریف شده است. در ابتدا کارفرما در کشور چین بایستی مجوز رسمی استخدام افراد خارجی برای کار در کشور چین را داشته باشد و بر اساس شرایط و امتیازات فرد متقاضی دعوتنامه رسمی برای کار را پس از تأیید رسمی دولت کشور چین، صادر کند.

فرد متقاضی اخذ ویزای کار کشور چین با حد متوسط سن ۱۸ تا ۶۰ سال برای آقایان و ۱۸ تا ۵۵ سال برای خانمها می تواند اقدام داشته باشد. بسیاری از امتیازات مانند داشتن سابقه کار بلندمدت، مدارک فنی و حرفه‏ای، همکاری با یک شرکت بین المللی، مهارت خاص در زمینه های  فن آوری اطلاعات، تکنولوژی، مهندسی، پزشکی، منابع انسانی، حسابداری و مدیریت، امورگردشگری و تولید؛ شرکت در انجمن ها و کنفرانس‏های بین المللی، مدرک زبان انگلیسی معتبر یا آشنایی با زبان ماندارین و غیره … می توانند در اخذ ویزای کار کشور چین نقش مهمی را ایفا کنند.

مشاغلی در زمینه های تولید و فروش، مهندسی، بازرگانی، تجاری، صنعتی، مواد غذایی و شیمیایی، حمل و نقل، تولید دستگاه ها و لوازم صنعتی، ماشین سازی، محصولات مصرفی، تجهیزات مخابراتی و ماهواره، امور مشاوره ای و غیره… در کشور چین مورد استقبال واقع می شوند.

یکی از پرطرفدارترین مشاغل برای اتباع خارجی جهت مهاجرت از طریق اخذ ویزای کار کشور چین، تدریس زبان انگلیسی می باشد که فرد متقاضی بایستی زبان انگلیسی را بعنوان زبان اول خود همراه با مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی وهمچنین تجربه تدریس زبان انگلیسی برای حداقل ۲ سال را جهت ارائه برای مجوز کار داشته باشد.

متقاضیانی که موفق به اخذ ویزای کار کشور چین شده اند، می توانند برای همسر و فرزندان خود درخواست ویزای همراه داشته باشد، که در این خصوص بایستی مدارکی دال بر اثبات رابطه از قبیل گواهی ازدواج با همسر یا گواهی تولد فرزند ارائه دهند.

مهاجرت به کشور چین از طریق ویزای کار – مهاجرت به چین – جستجوی کار در کشور چین:

برای جستجوی کار در کشور چین، متقاضیان می توانند با مراجعه به سایتهای مرتبط با کار در کشور چین و ارسال رزومه اقدام داشته باشند. ترجیحاً رزومه متقاضیان با ترجمه انگلیسی و چینی ارسال شود.

www.jobsinchina.com

www.jobchina.net

www.chinajob.com

www.expatjobschina.com

www.findworkabroad.com

www.learn4good.com

 

مهاجرت به کشور چین از طریق ویزای کار – مهاجرت به چین -مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در کشور چین:

·        پاسپورت متقاضی با اعتبار حداقل شش ماه

·        دو قطعه عکس پرسنلی از متقاضی

·        دعوتنامه از سازمان یا نهادی معتبر در کشور چین با تأیید رسمی دولت کشور چین

·        مجوز استخدام صادر شده توسط شرکت یا سازمانی معتبر در کشور چین

·        رزومه سوابق کاری متقاضی و ترجمه به زبان انگلیسی یا زبان چینی آن

·        تکمیل فرم تقاضای کار چین

انواع مجوز کار در کشور چین با توجه به نوع درخواست توسط مقامات دولت کشور چین صادر می شود، به طوریکه برای متقاضیان خارجی این مجوز توسط وزارت منابع انسانی و تامین اجتماعی، برای کارشناسان و متخصصین خارجی توسط دفتر امور کارشناسان خارجی،برای ثبت دفتر نمایندگی شرکت های بین المللی توسط سازمان تجارت و صنعت دولت کشور چین و برای اشتغال در حوزه فرهنگی توسط مقامات دولتی کشور چین صادر می شود.

 کار در کشور چین

کار در کشور چین

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تحصیل در کشور چین مقاله “تحصیل در چین ” را مطالعه فرمایید.

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور چین اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید. برای کسب اطلاعات تکمیلی تر و دریافت مشاوره اولیه رایگان می توانید با موسسه تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی کشور چین، تابعیت و اقامت کاری در کشور چین را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه اخذ ویزای کار کشور چین می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu