ویزای کار کشور سوئیس
مهاجرت به کشور سوئیس از طریق ویزای کارReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on May 1Rating:

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق ویزای کار(Switzerland)

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق ویزای کار یکی از راه های ورود به کشور سوئیس و اخذ اقامت این کشور است. همانطور که در مقاله های “ مهاجرت کاری ” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اطلاعات کلی مهاجرت” که یکی از این روش ها، مهاجرت کاری می باشد، توضیحات کاملی ارایه دادیم و قول داده بودیم که به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای کاری کشور سوئیس نیز مقاله قرار دهیم، یک مقاله مرجع را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم. (آشنایی با کشور سوئیس)

در این بخش سعی داریم که درباره موضوع مهاجرت به کشور سوئیس از طریق ویزای کار اطلاعاتی را مختصراً شرح دهیم، همچنین مطالبی درباره اقتصاد، نیروی کار، اخذ ویزای کار کشور سوئیس و کاریابی کشور سوئیس مورد بررسی واقع می شود.

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق ویزای کار – افتصاد و نیروی کار کشور سوئیس:

کشور سوئیس با نام رسمی کنفدراسیون سوئیس در قسمت اروپای غربی واقع شده است، پایتخت کشور سوئیس شهر برن است. کشور سوئیس از ۲۶ ایالت یا منطقه تشکیل شده است که به آنها “کانتون” گفته می شود. کشور سوئیس دارای اقتصادی پایدار با تکنولوژی پیشرفته است و دارای ثروت فراوانی می باشد و همیشه به عنوان یکی از ثروتمندترین کشورها در سرتاسر جهان در رتبه بندی های مختلف اقتصادی رتبه بندی می شود.  دو شهر زوریخ و ژنو، قطبهای اقتصادی این کشور به حساب می آیند. در کشور سوئیس چهار زبان آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و رومانش به صورت رسمی مکالمه می شوند که حدود ۶۵ درصد جمعیت ۸٫۵ میلیون نفری آن، به زبان آلمانی صحبت می کنند. کشور سوئیس عضو اتحادیه اروپا نیست ولی با عضویت در انجمن تجارت آزاد اروپا(EFTA) ، امکان معاملات تجاری و ارزی با کشورهای اتحادیه اروپا را دارد. صنعت بانکداری، بیمه و توریسم نقش بسیار مهمی را در اقتصاد کشور سوئیس ایفا می کنند. کشور سوئیس با کوهستانهای بسیار زیبا، شهرهای دیدنی، شکلات، پنیر، ساعت سازی و سیستم بانکداری و موسسات مالی در جهان شناخته می شود. کشور سوئیس مقر بسیاری از شرکت های بزرگ چند ملیتی با درآمد سالانه بالا
می باشد، که تعدادی از آنها به شرح ذیل می باشند:

Glencore, Gunvor, Nestlé, Novartis, Hoffmann-La Roche, ABB, Mercuria Energy Group, Adecco

مهم ترین بخش اقتصاد کشور سوئیس بخش تولیدات است. تولید به طور عمده شامل تولید مواد شیمیایی ویژه، کالاهای بهداشتی و دارویی، ابزار اندازه گیری علمی و ابزار موسیقی است. در کشور سوئیس بیش از ۵ میلیون نفر مشغول به کار هستند. کشور سوئیس دارای بازار کار انعطاف پذیرتری نسبت به کشورهای همسایه اروپایی است و نرخ بیکاری در آن بسیار پایین می باشد. سطح کیفیت زندگی و مزایای امنیت اجتماعی در کشور سوئیس بالا می باشد و میزان حقوق کاری نیز بسیار بالا است.

 

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق ویزای کار – اخذ ویزای کاری کشور سوئیس:

بطور کلی اتباع خارجی در کشورهایی بغیر از اتحادیه اروپا، جهت کار در کشور سوئیس، نیاز به اجازه کار رسمی از کارفرمایی معتبر دارند. مشاغل متعددی برای کارگران و متخصصان مستعد و ماهر از سرتاسر جهان در بخش های مهندسی، فناوری اطلاعات، بیوتکنولوژی، حسابداری، بانکی، بیمه، توریسم، دارو، تحلیل سیستم و غیره … در کشور سوئیس وجود دارند. برای مهاجرت به کشور سوئیس از طریق اخذ ویزای کار ، در ابتدا شهروندان اتحادیه اروپا می توانند برای مدت ۹۰ روز درآنجا اقامت داشته و در جستجوی کار یا مشغول به کار باشند، ولی در همین مدت بایستی در کنسولگری محلی به صورت آنلاین ثبت نام داشته باشند. متقاضیان خارجی برای اخذ ویزای کاری کشور سوئیس نیاز به داشتن نامه تمکن مالی دارند و با اخذ مجوز اقامت از طریق کنسولگری دولت کشور سوئیس، امکان کار و زندگی برایشان فراهم می شود. قبل از اقدام برای مهاجرت کاری به کشور سوئیس و اخذ اقامت کشور سوئیس از طریق اخذ ویزای کاری کشور سوئیس باید کاری به متقاضی خارجی پیشنهاد شود.

فردی که متقاضی اخذ ویزای کاری کشور سوئیس می باشد، می بایست از سوی یک کارفرمای معتبر در کشور سوئیس پیشنهاد استخدامی داشته باشد. یافتن مشاغل مختلف برای اخذ ویزای کاری کشور سوئیس از طریق تماس مستقیم با کارفرما، تبلیغات شرکتهای سوییسی، روزنامه ها، موسسات کاریابی و سایتهای اینترنتی صورت خواهد گرفت.

راه های برقراری ارتباطات با شرکتها و موسسات سوئیسی (Swiss Firms) از طریق مراجعه به وب سایت های مربوطه یا تماس مستقیم برای کاریابی وجود دارد.

ویزای کار کشور سوئیس

ویزای کار کشور سوئیس

سایتهای مرتبط با جستجوی کار در کشور سوئیس:

 

www.expatica.com

www.datacareer.ch

www.randstad.ch

www.jobwinner.ch

www.stellenzug.ch

www.tyco-healthcare.ch

www.gecareers.com

www.dicomgroup.com

www.futurewatch.ch

www.efinancialcareers.ch

www.jobserve.com

www.glassdoor.com

www.jobscout24.ch

 

کارفرمایی که قصد استخدام نیروی کار خارجی را دارد، می بایست ثابت کند که کار مربوطه، متقاضی دیگری از کشور سوئیس یا کشورهای عضو اتحادیه اروپا نداشته و متناسب با تخصص و مهارتهای متقاضی خارجی می باشد.

متقاضیان کار بایستی از مدیران، متخصصان یا کارگران ماهر باشند و سابقه رابطه تجاری با کشور سوئیس را نداشته باشند. متقاضیان خارجی بایستی از سهمیه شغل مربوطه اطمینان حاصل داشته باشند و همچنین دارای سابقه مرتبط شغلی و حداقل مدرک لیسانس مرتبط با شغل مورد نظر باشند.

انواع مجوز کار در کشور سوئیس به چهار گروه تقسیم می شود که عبارتند از:

  • مجوز L: یک اجازه اقامت کوتاه مدت است که اجازه می دهد تا شما در مدت یکسال در کشور سوئیس بمانید. این مجوز به شرایط قرارداد کار مرتبط است و ممکن است در موارد استثنایی برای یک سال دیگر نیز تمدید شود.
  • مجوز B: یک مجوز اقامت کوتاه مدت یا موقت است که برای یک سال معتبر است، اما می تواند سالانه افزایش یابد.این مجوزها به صورت سهمیه ای صادر می شود و به یک کارفرمای مربوط هستند.مجوزها اغلب مشخص می کنند که شما در کانتون یا منطقه ای که مجوز برایتان صادر شده است، زندگی می کنید و نمی توانید از آن کانتون یا منطقه خارج شوید.
  • مجوز C: یک مجوز اقامت برای کسانی است که طی ۱۰ سال مداوم در کشور سوئیس زندگی کرده اند؛ در خصوص شهروندان ایالات متحده و کانادا فقط باید زندگی برای پنج سال مداوم در کشور سوئیس باشد.
  • مجوز G: این نوع مجوز اقامت برای متقاضیان خارجی که در منطقه مرزی زندگی می کنند و در منطقه مرزی دیگری در کشور سوئیس کار می کنند، می باشد، اگرچه برای اکثر کشورهای اروپایی عضو انجمن تجارت آزاد اروپا EFTA دیگر لازم به صدور این مجوز نیست. (همه مسافران مرزی باید حداقل یک بار در هفته به محل اصلی اقامت خود بروند.)

 

برای اخذ مجوز کار در کشور سوئیس، موارد زیر مورد نیاز است:

  • پاسپورت یا گذرنامه معتبر از متقاضی،
  • عکس پرسنلی از متقاضی،
  • رزومه شخصی از متقاضی،
  • فرم تکمیل شده تقاضای ویزای کار در کشور سوئیس که بر اساس کانتون یا منطقه متفاوت می باشد،
  • قرارداد برای استخدام کاری بین متقاضی و کارفرما که بایستی در سطح و مورد تأیید قراردادهای صنفی در کشور سوئیس باشد،
  • گواهی یا مدرکی که ثابت کند که شغل مورد نظر در کشور سوئیس و کشورهای عضو اتحادیه اروپا آگهی شده است و برای آن متقاضی وجود نداشته است،
  • کپی از مدارک تحصیلی متقاضی در مقاطع لیسانس و در صورت وجود فوق لیسانس یا دکترا و ترجمه آن،
  • کپی از مدارک مرتبط با مهارتهای شغلی متقاضی،

 

برای اخذ ویزای کاری کشور سوئیس، کارفرمایی معتبر باید تقاضانامه ای را برای استخدام برای کار در اداره مهاجرت کار ایالتی کشور سوئیس ثبت کند، سپس این تقاضانامه به اداره فدرال مهاجرت (FOM) کشور سوئیس برای صدور مجوز کار فرستاده می شود. برای اخذ ویزای کاری کشور سوئیس، مقامات مهاجرتی ایالتی گواهی تأیید صلاحیت متقاضی خارجی را برای اخذ ویزا به کنسولگری یا سفارت کشور سوئیس می فرستند، تا بعد از آن شخص متقاضی برای اخذ ویزای کاری کشور سوئیس درخواست خود را ارائه دهد. در صورت تأیید درخواست و اخذ ویزای کاری کشور سوئیس، متقاضی پس از گذشت دو هفته از زمان رسیدن به کشور سوئیس و قبل از شروع به کار، می بایست درخواست خود را به مقامات محلی ارسال کند، تا بتواند رسماً شروع به کار کند.

 

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق ویزای کار – کار دانشجویی در کشور سوئیس: 

متقاضیان خارجی با تحصیل در دانشگاه های کشور سوئیس می توانند در حین تحصیل، اجازه کار پاره وقت برای ۱۰، ۲۰ یا ۳۰ ساعت در هفته را بسته به مقطع تحصیلی موردنظر داشته باشند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل در کشور سوئیس مقاله ” تحصیل در کشور سوئیس ” را مطالعه فرمایید.

توافقنامه کارآموزی بین المللی در کشور سوئیس:

کشور سوئیس دارای توافقنامه های کارآموزی با تعدادی از کشورها است که با صدور آن به متخصصین حرفه ای جوان برای مهاجرت و کار در کشور سوئیس برای مدت ۱۸ ماه، به منظور توسعه مهارت های حرفه ای و زبان مجوز تعلق می گیرد.. این کشورها عبارتند از: آرژانتین، استرالیا، بلغارستان، کانادا، ژاپن، موناکو، نیوزیلند، فیلیپین، رومانی، روسیه، آفریقای جنوبی، اوکراین و ایالات متحده.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی، تابعیت و اقامت کاری در کشور سریلانکا را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت به کشور سوئیس از طریق ویزای کار می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

2 دیدگاه

  • سلام.ببخشید میخواستم بدونم برای کار در کشور سویئس چه شرایطی لازمه .چطور میتونیم از شما کمک بگیریم.من فوق لیسانس تجارت الکترونیک هستم با سابقه کاری و اشنا به برنامه نویسی ۳۰ سالههمسرم لیسانس it هست.ولی تخصص کاریش برق صنعتی هست .برنامه نویسی برق و ساخت ماشین الات صنعتی برای کارخانه های صنایع غذایی .۳۳ سالهممنون میشم کمک کنید و مشاوره بدین برای مهاجرت
    • با سلام سرکار خانم برای گرفتن ویزای کار سوئیس شما نیاز به جاب آفر یا قرارداد کاری دارید ، گرفتن جاب آفر در صورت عدم حضور شما در سوئیس کار بسیار سختیه . پیشنهاد دفتر برای شما اقدام از طریق سایر کشورها مثل آلمان و اتریشه. پیشنهاد میکنم برای اطلاعات تکمیلی همه روزه از ساعت 10 الی 6 با شماره 22226777 تماس بگیرید.
Menu