مهاجرت به ژاپن
مهاجرت به ژاپنReviewed by آتیه آفرینان ایرانیان on Jun 13Rating: 5.0مهاجرت به ژاپنمهاجرت به ژاپن

مهاجرت به ژاپن (Japan )

کشور ژاپن، یک کشور جزیره ای با بیش از ۳ هزار جزیره در شرق چین در کنار اقیانوس آرام با شهرهای متراکم، قصر شاهی، پارک های ملی کوهستانی با هزاران زیارتگاه و معابد است . کشور ژاپن از طریق اقیانوس آرام با کشورهای چین و کره جنوبی و کره شمالی و روسیه همسایه است . سومین اقتصاد برتر جهان متعلق به کشور ژاپن است . پایتخت کشور ژاپن شهر توکیو است که دارای آسمان خراش ها و فرهنگ پاپ شناخته شده است . کشور ژاپن با ۲۸ میلیون نفر دهمین کشور جهان از نظر جمعیت است . کوه فوجی بلندترین کوه آتش فشان در ژاپن شناخته شده است . کشور ژاپن جز سازمان ملل متحد است . سیستم اقتصادی در ژاپن، سرمایه داری و مبتنی بر بازار می باشد . یکی از زلزله خیز ترین مناطق جهان کشور ژاپن شناخته شده است . موقعیت جغرافیایی ژاپن علت اصلی زمین لرزه در ژاپن است . قطار گلوله شینکانسن از اتصال جزایر اصلی کیوشو ، هونشو و هوکایدو است.

مهاجرت به ژاپن می تواند یک فرآیند ساده باشد اما تبدیل شدن به اقامت دائم تقریبا غیر ممکن است. در موارد بسیاری موارد نادر شخص متقاضی برای تبدیل اقامت دائم بخواهد اقدام کند شخص متقاضی باید بتواند ثابت کند که اقامت داشتن وی به نفع ژاپن است  در این صورت مقامات مهاجرتی در ژاپن به شخص متقاضی  اجازه اقامت دائم می دهند. راه دیگر میتواند این باشد که همسر یا فرزند ژاپنی ضامن  شخص متقاضی شوند. ژاپن همچنین اجازه می دهد تا بسیاری از مهاجرت ها از طریق کار توسط کارفرما با قرارداد استخدام برای اقامت دائم اقدام نمایند.

مهاجرت به ژاپن راه های مهاجرت به ژاپن:

در این قسمت قصد داریم به راه های مهاجرت به ژاپن بپردازیم:

مهاجرت به ژاپن مهاجرت به ژاپن از طریق سرمایه گذاری

ژاپن سومین اقتصاد بزرگ جهان و چهارمین شریک تجاری ایالات متحده است، و مقصد مهم سرمایه گذاری مستقیم  برای ایالات متحده مستقیم است. دولت ژاپن به صراحت سرمایه گذاری مستقیم خارجی را ترویج و برنامه های رسمی ایجاد کرده است. تعهد دولت ژاپن برای بهبود اجرای سیاستهای سرمایه گذاری خارجی، ناهموار بوده است. سهام ژاپن از سرمایه گذاری مستقیم خارجی، در پایان سال ۲۰۱۱ ،درصد از تولید ناخالص ۳٫۹ درصد بوده است. سهام سرمایه گذاری مستقیم خارجی از سال ۱۹۹۰ افزایش یافته است. سرمایه گذاری خروجی  در شرکت های ژاپنی در حال حرکت به سمت بالا است در طول سال ۲۰۱۲ در نگهداری وجه نقد زیاد همراه با ارزش های سهام کم و ادغام فعالییت و کسب خود را فعالیت در خارج از کشور پشتیبانی می شود. فعالیت های سرمایه گذاری جهانی در ژاپن یک افزایش جزئی در  در سال۲۰۱۲ در معاملات نشان داده اند ، پایان دادن به روند رو به پایین پنج ساله است. در سال۲۰۱۱  آمار برای سرمایه گذاری مستقیم  خارجی در ژاپن نشان می دهد که خروج خالص در حدود ۱٫۷ میلیارد است. ژاپن همچنان با چالش های رشد پایین، کاهش قیمت ها، و افزایش سن جمعیت و کاهش نیروی کار مواجه است. نرخ بیکاری ژاپن از ۴٫۶٪ نسبت به بسیاری از دیگر اقتصادهای توسعه یافته، نسبت به استانداردهای داخلی نسبتا بالا است.وزارت اقتصاد تجارت و صنعت (METI)  سازمان تجارت خارجی شبه دولتی (جترو) سازمان های سرب مسئول کمک شرکت های خارجی علاقمند به سرمایه گذاری در ژاپن هستند. بسیاری از دولت های استانی و شهرستان ها نیز تمایل به جذب سرمایه گذاران خارجی در ژاپن  را دارند، اما فاقد بسیاری از ابزارهای مالی ایالت آمریکا برای جذب سرمایه گذاری و خطرات مرتبط با سرمایه گذاری در بسیاری از کشورهای دیگر، مانند سلب مالکیت و تابعییت نگرانی در ژاپن ندارند. دولت ژاپن در حد نیازهای متعادل صادرات و یا سایر اقدامات سرمایه گذاری مستقیم خارجی مرتبط با تجارت به دنبال سرمایه گذاری در ژاپن را تحمیل نمی کنند. ژاپن در سال ۲۰۱۲ در شاخص فساد سازمان شفافیت بین المللی  در رتبه ۱۷  با امتیاز ۷۴اعلام شده است. علاوه بر ملاحظات کسب و کار مربوط به سرمایه گذاری در اقتصاد بالغ با افزایش سن جمعیت، سرمایه گذاران خارجی به دنبال حضور در بازار ژاپن، به دنبال یک شرکت ژاپنی از طریق تصاحب شرکت های بزرگ در ژاپن هستند.

مهاجرت به ژاپن مهاجرت به ژاپن از طریق کار

برای ویزای کار شما نیاز به  دعوت نامه ی کاری از کشور ژاپن  از طرف کارفرما دارید .ویزای کار برای  مدت سه سال است. برای ویزای کار، می توانید تا سه سال وتا زمانی که شما در ژاپن زندگی می کنید ویزا را تمدید کنید. با وجود قانون کار، کارمندان ژاپنی ساعت های طولانی کار می کنند کار کردن کارکنان با ۶۰ ساعت در هفته غیر معمول نیست. مقدار زمان کار کارمندان فرصت های خود برای پیشرفت کار گاهی اوقات از کیفیت آن مهم تر است. در ژاپن سیگار کشیدن در محل کار به(استثنا، مانند تجهیزات پزشکی) غیر قانونی نیست. کارکنان برای نشان دادن وفاداری به شرکت، در ازای برخی از درجه شغلی و منافع، مانند یارانه های مسکن، بیمه خوب، استفاده از امکانات برای تفریح، و پاداش و حقوق بازنشستگی کارکنان به کار سخت مشغول میشوند.شروع دستمزد کارکم است. زندگی.۶۴٪ از خانواده ها در سال ۱۹۸۵ برای دستمزد یا حقوق خود را وابسته، به کارگران با شرکت های کوچک و متوسط است که بسیاری از مزایا را ندارند . در شرکت های بزرگ، تفاوت زیادی بین کارکنان دائم و موقت است. سنت های کارآفرینی و امرار معاش میان بازرگانان، صنعتگران، کشاورزان، ماهیگیران است .بیکاری ایجاد شده توسط صنعت زدایی کارگران و همچنین شهر و روستا را تحت تاثیر قرار داده است. در حالی که نرخ بیکاری در مقایسه با سایر کشورهای صنعتی کمتر از ۳٪ از طریق اواخر ۱۹۸۰در ژاپن کم است، حدود ۴۰۰،۰۰۰ کارگران روزمزد نیروی کار ژاپن کمتر از ۱٪ در سال در ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ رشد داشته است. در سال ۱۹۹۱ که ۶۲٫۴٪ از کل جمعیت کارگر بیشتر پانزده سال سن دارند. کمی تغییر از ۱۹۷۰٫ درصد افراد شاغل در بخش اولیه (کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری) درصد نیروی کار شاغل در صنایع سنگین ژاپن در سال ۱۹۷۰( ۳۳٫۷ )  بوده است. و در سال ۱۹۷۰ بوده اند و در سال ۱۹۸۷ کاهش یافته است و  بیش از ۹۵٪ مردان حدود۳۳٫۱ بین سنین بیست و پنج و پنجاه و چهار مشغول به کار بودند و  اما در سن بازنشستگی در سال ۱۹۹۰ به پنجاه و پنج  کاهش یافته است سن بازنشستگی در ژاپن برای بسیاری از مردان به شصت سال افزایش یافته بود  زنان بیشتر به طور فعال در اوایل بیست سالگی و در سنین بین ۳۵ و ۵۴ وارد بازار کار در ژاپن میشوند. نرخ بیکاری در سال ۱۹۹۲ (۲٫۲٪)، بطور قابل توجهی پایین تر از در دیگر کشورهای صنعتی بود، پس از فروپاشی ژاپنی قیمت دارایی حباب دو برابر شد.  در حال حاضر نرخ بیکاری جوانان یک مشکل قابل توجهی در بسیاری از مناطق ژاپن است.دستمزدهای صنعت و نوع استخدام متفاوت است. دستمزد کارگران دائم در شرکت هایی که بیش از سی نفر از کارکنان و کارگران در امور مالی، املاک و مستغلات، خدمات عمومی، نفت، چاپ و نشر، و در حال ظهور صنایع با تکنولوژی بالا بالاترین دستمزد به دست آورده است. کمترین دستمزد در منسوجات، پوشاک، مبلمان، و محصولات صنایع چرم می باشد.

مهاجرت به ژاپن

مهاجرت به ژاپن

مهاجرت به ژاپن مهاجرت به ژاپن از طریق تحصیل در ژاپن

آموزش و پرورش درژاپن در مقطع متوسطه ابتدایی و پایین تر اجباری است. اکثر دانش آموزان در مقطع متوسطه  در مدارس دولتی میگذرانند. آموزش خصوصی در سطوح متوسطه و دانشگاه مورد استقبال است.قبل از مدرسه کودک در مقطع کودکستان و مهد و مراکز مراقبت باید بگذراند.مراکز مراقبت روزانه عمومی و خصوصی کودکان از سن دو تا پنج سال است. امتحان ورودی در یک مدرسه ابتدایی خصوصی متفاوت است. سال تحصیلی از ماه آوریل شروع می شود و در ماه مارس به پایان می رسد داشتن تعطیلات تابستان در ماه اوت و تعطیلات زمستان در پایان ماه دسامبر و ابتدای ژانویه است. همچنین، چند روز تعطیلات در بین سال تحصیلی وجود دارد.نظام آموزش و پرورش ژاپن در دهه های پس از پایان جنگ جهانی دوم یک بخش مرکزی در بهبود اقتصاد ژاپن و رشد سریع اقتصادی ایفا کرده است. پس از جنگ جهانی دوم، قانون اساسی آموزش و پرورش و قانون آموزش و پرورش مدرسه، وضع شد. شش سال از مدرسه ابتدایی، سه سال دبیرستان، سه سال دبیرستان، و دو یا چهار سال دانشگاه است. قانون دوم سیستم مدرسه که در اثر چندین دهه تعریف شده است. شروع در ماه آوریل سال ۲۰۱۶، مدارس مختلف سال تحصیلی با مدرسه ابتدایی و دبیرستان  باید نه سال تحصیلات اجباری را بگذرانند، برنامه ای برای این رویکرد به سراسر کشور در سال های آینده به تصویب رسید. برای تحصیل در دانشگاه ژاپن، شما نیاز به یک نامه پذیرش از یک دانشگاه  در ژاپن دارید. برای ویزای تحصیلی باید به اندازه کافی در حساب بانکی خود یا پدر و مادر برای حمایت برای مدت یک سال در موارد اضطراری و برای هزینه های مدرسه حساب نشان دهید. درخواست یک گواهی نامه از واجد شرایط بودن از وزارت دادگستری مورد نیاز است. پس از قبول، وزارت دادگستری گواهی دانشگاه را به شما ارسال میکند. به محض ورود به ژاپن  شما برای دریافت ویزای دانشجویی برای مدت یک سال نیاز به نشان دادن گواهی و نامه پذیرش  را به کنسولگری ژاپنی دارید.

مهاجرت به ژاپن مهاجرت به ژاپن از طریق ازدواج

شرایط لازم برای ازدواج در هر کشور متفاوت است سن ازدواج در ژاپن برای مردان ۱۸ و برای زنان ۱۶ سالگی است. برای افرادی که قصد ازدواج دارند و سن انها زیر ۲۰ سال هست نیاز به اجازه ی پدر و مادر دارند. ازدواج قانونی در ژاپن حتی اگر یک یا هر دو شما شهروندان ژاپنی نباشید میتوانید اقدام کنید. اگر در ژاپن قصد ازدواج دارید باید مدارکی که مورد نیاز است را ارائه دهید. و برای ثبت ازدواج شما باید به سفارت و یا کنسولگری کشور خود مراجعه کرده و یکی از گواهی های زیر را ارائه دهید:

  • استرالیا: گواهی هیچ مانعی (CNI)
  • ایالات متحده آمریکا: استشهاد از صلاحیت به ازدواج
  • کانادا: استشهاد
  • نیوزیلند: گواهی هیچ مانعی
  • فیلیپین: ظرفیت قانونی به قرارداد ازدواج

اسناد حقوقی برای شهروندان کشورهایی که در بالا ذکر شده نیست باید به سفارت یا کنسولگری کشور خود مراجعه کنید.برای ثبت ازدواج شما نیاز به پر کردن یک فرم ثبت نام ازدواج دارید که این فرم را میتوانید در شهر خود دریافت کنید. این فرم نیاز به مهر و امضا دارد. ثبت ازدواج در ژاپن نیاز به دو شاهد دارد اگر شما تمایل به تغییر وضعیت ویزای خود به همسر ژاپنی ملی،  اقامت بلند مدت ، اقامت دائم همسر دارید باید گواهی ازدواج صادر شده توسط مقامات کشور شخص مورد نظر را به مقامات مهاجرتی ارائه دهند.  زمانی که شما به طور قانونی ازدواج کنید، با ارائه گواهی اعلان ازدواج شما واجد شرایط برای ویزای ازدواج هستید ویزای تابعییت ژاپن اگر همسر شما یک تبعه ژاپنی باشد شما ویزای اقامت بلند مدت را میتوانید اخذ نمایید.   اگر شما از همسر ژاپنی خود را طلاق گرفته اید، لازم است به گزارش طلاق به دفتر مهاجرت در قانون جدید از ۲۰۱۲ ژوئیه ۹مهاجرت ،ویزای همسر خود را پس از گذشت ۶ ماه از طلاق را لغو نمایند. برای تغییر ویزای همسر خود به “ویزای اقامت دراز مدت ” اگر شخص متقاضی به مدت زمان (حدود ۵ سال) در ژاپن  زندگی کرده باشند و یا اگر کودک از ملیت ژاپنی برای یک دوره اقامت طولانی در ژاپن  می توانند اقدام نمایند.

مهاجرت به ژاپن مدارک لازم جهت مهاجرت به ژاپن از طریق ازدواج

 مدارک لازم برای ارائه به اداره ی مهاجرت ژاپن جهت رعایت شرایط مهاجرت به ژاپن از طریق ازدواج عبارت است از:

  • مدارکی دال بر عدم داشتن همسر (شناسنامه)
  • تأییدیه های پزشکی که متناسب با قوانین کشور ژاپن کسب شده است
  • مدارکی دال بر کفایت توانایی مالی برای اداره ی زندگی در ژاپن

و …

پس از تأیید مدارک بالا از سوی اداره ی مهاجرت ژاپن، و وقوع ازدواج میان طرفین، ثبت آن ضروری است. که نیاز به دو شاهد دارد. مدارک و شرایط مورد نیاز برای ثبت ازدواج در کشور ژاپن عبارت است از:

  • امضای گواهی ازدواج از سوی زن و شوهر
  • حضور دو شاهد عاقل و بالغ
  • گواهی صلاحیت ازدواج
  • کارت ثبت نام شخص تبعه ی خارجی

 

  • نویسنده : تحصیل و زندگی در اروپا
  • تاریخ انتشار : ۹۷/۰۳/۲۳
  • دسته بندی :
  • دیدگاه ها : بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu