مهاجرت به هلند
مهاجرت به هلندReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Jun 4Rating:

مهاجرت به هلند (Netherlands)

بسیاری از افراد به مساله مهاجرت فکر می کنند و همیشه به دنبال راهی آسان و مطمئن برای رسیدن به هدف خویش هستند. یکی از کشورهای مورد تقاضا که در اولویت مهاجرت بسیاری از متقاضیان قرار دارد، مهاجرت به هلند است و به دنبال راه های مهاجرت به هلند می باشند. کشور هلند یکی از زیباترین کشورهای جهان است و روشهای مختلفی چون اخذ ویزای تحصیلی، سرمایه گذاری در این کشور و ازدواج با تبعه هلندی به این کشور مهاجرت نمایید و در ادامه موفق به دریافت تابعیت و اقامت دائم کشور هلند شد.

مهاجرت به هلند شرایط و راه های مهاجرت به هلند

کشور هلند از کشور های اروپای غربی که از شرق با کشور آلمان، از جنوب با کشور بلژیک و از غرب بواسط دریا با کشور بریتانیا همسایگی دارد. هلند از کشورهای اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است. از شهرهای مهم آن می توان به آمستردام، لاهه، روتردام، اوترخت، تیلبورخ و … اشاره کرد. پایتخت کشور هلند شهر آمستردام است ولی بیشتر سفارتخانه ها و وزارتخانه ها جهت تمرکز زدایی بیشتر در شهر لاهه قرار گرفته اند. زبان رسمی مردم هلند، هلندیست که شاخه ای از زبان ژرمنی محسوب شده و شباهتی به زبان آلمانی دارد.

مردم این کشور علاقه بسیاری به یادگیری زبان های خارجی از خود نشان می دهند، بطوریکه ۹۰ درصد هلندی ها توانایی محاوره به زبان انگلیسی را دارند. هلند یکی از پر تراکم ترین کشورهای جهان با جمعیتی حدود شانزده و نیم میلیون نفر است. شهرت کشور هلند بیشتر به لاله هایش، آسیاب های بادی و هنرمندانش می باشد. آب و هوای این کشور معتدل و بیشتر شبیه کشور انگلستان است، بارش فراوان در طول سال هلند را به یکی از پر بارش ترین کشورهای جهان مبدل کرده است.

  • سرمایه گزاری و کار آفرینی در کشور هلند

شما با دارایی معادل ۱٫۲۵۰٫۰۰۰ یورو می توانید جهت سرمایه گذاری در کشور هلند اقدام کرده و در صورت پایدار ماندن این سرمایه گزاری و سود آوری  بعد از ۵ سال موفق به دریافت اقامت دائم کشور هلند خواهید شد. این نوع سرمایه گزاری بیشتر مختص افراد ثروتمند می باشد. متقاضیان علاقمند به کار آفرینی در هلند بایستی امتیازات لازم از مواردی چون رزومه تحصیلی، تجربیات کاری گذشته، سوابق کار آفرینی، مشخص نمودن منافع کاری شخص برای دولت هلند، نشان دادن طرح تجاری، میزان سرمایه گزاری و … را کسب نمایند تا بتوانند از این طریق اقدام جهت دریافت ویزای کار آفرینی کشور هلند را نمایند.

بطور کلی سرمایه گذاری در هلند گزینه مناسبی جهت امر مهاجرت، برای طیف وسیعی از هموطنان نخواهد بود. پیشنهاد می گردد طی مشاوره تلفنی با مشاورین موسسه حقوقی توسعه گران مهر از شرایط سرمایه گزاری در دیگر کشورها چون انگلستان، کانادا، استرالیا، نیوزلند، لهستان، لیتوانی و … اطلاعات کسب نمایید.

  • مهاجرت به هلند از طریق کار

اگر شما فردی خارج از خاک کشور هلند و جویای کار در این کشور می باشید با توجه به این مطلب که قوانین کار در کشورهای اتحادیه اروپا بصورت یکپارچه و یکسان می باشد بایستی دعوت نامه ای از کارفرمایی در کشور هلند دریافت کنید، می توانید طی مدت کوتاهی اقدام جهت دریافت ویزای کار هلند نمایید. حال با توجه به اینکه ساکن کشوری خارج از اروپا هستید دریافت این دعوتنامه امری سخت به نظر میرسد چون بایستی سه ماه در کشور هلند آگهی جذب نیروی کار درج گردد و در صورتیکه شخصی متقاضی این شغل نباشد مجددا این آگهی در اتحادیه اروپا به مدت سه ماه دیگر تکرار شود.

افرادی که فارغ التحصیل دانشگاه های اروپا هستند از شانس بیشتری برای دریافت کار برخوردار می باشند، پس می توان ورود بواسطه تحصیل در هلند را مد نظر قرار داد و نهایتا پس از تحصیل اقدام جهت پیدا نمودن کار نمود. حال کشورهایی چون آلمان و اتریش ویزای دیگری تحت عنوان ویزای کاریابی صادر می کنند که این فرصت را به شما می دهند که شش ماه متوالی در این کشورها جستجوی کار داشته باشید. این ویزای کار شانس بسیار ارزشمندی برای مهندسین و افراد پر تجربه خواهد بود. جهت کسب اطلاع از شرایط این ویزای کار آلمان با مشاورین موسسه حقوقی توسعه گران مهر تماس حاصل فرمایید.

  • مهاجرت به هلند از طریق تحصیل

با توجه به اینکه سطح علمی دانشگاه های هلند بسیار عالی است، سالیانه افراد بسیاری به قصد تحصیل و اخذ اقامت هلند وارد این کشور می شوند. تحصیل در دانشگاه های کشور هلند به دو زبان انگلیسی و آلمانی برای دانشجویان میسر است. شما برای تحصیل در دانشگاه های هلند نیازمند داشتن مدرک دیپلم می باشید، در غیر اینصورت افرادی که شرایط لازم برای ورود به دانشگاه های این کشور را ندارند می توانند با حداقل سن ۲۱ سال در آزمون های ورودی دانشگاه های این کشور شرکت کرده و در صورت قبولی به تحصیل خویش ادامه دهند.

تحصیل در هلند یکی از روش های مهاجرت به کشور هلند می باشد. تحصیل گروه پزشکی در هلند و تحصیل داروسازی در هلند هم جز پر متقاضی ترین مهاجرت به هلند می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در باره تحصیل رایکان  و بورسیه تحصیلی در هلند مقاله “تحصیل رایگان در هلند” و “بورسیه تحصیلی” را مطالعه فرمایید.

مهاجرت به هلند

مهاجرت به هلند

مهاجرت به هلند – بهترین و زود بازده ترین راه برای مهاجرت به هلند:

بهترین و زود بازده ترین راه برای مهاجرت به هلند ملحق شدن به خانواده و یا شریک زندگی همسر و یا نامزد شماست .شما برای الحاق به همسر و یا شریک زندگی تان می توانید اقدام نمائید اگر ، شما با یکدیگر ازدواج کرده اید و یا نامزد هستید و یا ارتباط بلند مدت و منحصر به فردی داشته اید و تحت شرایط نوع اقامت شریکتان اقدام می کنید :

  • شریک زندگی یک شهروند هلندی است .
  • شریک زندگیتان در هلند زندگی می کند و دارای اقامت دائم می باشد .

شریک زندگی شما در هلند با اجازه اقامت موقت زندگی می کند که یکی از شرایط زیر را دارا باشد :

  • اقامت تحصیلی هلند
  • بابت دوره ی موقت تحصیلات عالی
  • ارائه دهنده سرویس برون مرزی
  • شرکت های انتقال داخلی
  • با یک عضو خانواده بمانید
  • پناهندگی موقت
  • درمان پزشکی
  • در انتظار تصمیم برای درخواست برای ایجاد شهروندی هلندی (ماده ۱۷ RWN)
  • به لحاظ بنیادین موقت (به جز ماندن به عنوان یک بیگانه خارجی بی سابقه)
  • سرمایه گذار خارجی

شریک زندگی شما در هلند با اجازه اقامت معتبر برای حداقل ۱ سال در حال حاضر زندگی می کند ، این شرایط قابل اعمال نیست اگر :

  • شما و همسرتان هر دو در خارج از کشور زندگی می کنید و می خواهید با هم به هلند سفر کنید .
  • پذیرش اعضای خانواده نیز به نفع فرزندان کوچک است .
  • شریک زندگی شما در هلند زندگی می کند و دارای اجازه اقامت موقت می باشد :

 

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

  • نویسنده : تحصیل و زندگی در اروپا
  • تاریخ انتشار : ۹۷/۰۳/۱۴
  • دسته بندی :
  • دیدگاه ها : بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu