مهاجرت به نیوزلند

مهاجرت به نیوزلند
مهاجرت به نیوزلندReviewed by آتیه آفرینان ایرانیان on Jun 27Rating: 5.0مهاجرت به نیوزلندمهاجرت به نیوزلند

مهاجرت به نیوزلند (New Zealand)

کشور نیوزلند، کشوری است که در جنوب غربی اقیانوس آرام واقع شده است و متشکل از چندین جزایر کوچک و بزرگ است. کشور نیوزلند، با توجه به اینکه از خشکی های دیگر کره ی زمین بسیار فاصله دارد به طوریکه کشور استرالیا که نزدیکترین کشور همسایه کشور نیوزلند است ۲ هزار کیلومتر با این کشور فاصله دارد و حد فاصل کشور نیوزلند و استرالیا، دریای تاسمان قرار دارد و کشور بسیار امنی برای مهاجرت و سرمایه گذاری محسوب می شود.

کشور نیوزیلند از امنیت بسیار بالایی بهره مند می باشد. نمی توان گفت که جرم در نیوزیلند به طور کل وجود ندارد منتها مطابق آمار، وقوع جرم نسبت به سایر کشورها بسیار پایین است و می توان گفت  نیوزیلند تا حدود بسیار زیادی عاری از هرگونه خشونت شخصی و درگیری بین جوامع است. در نظرسنجی بین المللی که انجام شده است نیوزیلند به عنوان یکی از آرام ترین و کم فسادترین کشورهای جهان معرفی شده است و از مقایسه ۱۶۲ کشور از لحاظ خطر خشونت شخصی، کشور نیوزیلند از منظر امنیت، پس از ایسلند، دانمارک و اتریش ، رتبه چهارم را در دنیا به خود اختصاص داده است و همچنین رفاه اجتماعی و خدمات شهروندی در نیوزلند بسیار عالی می باشد. نکته ای که کشور نیوزیلند را از سایر کشورها متمایز ساخته است این است که نیوزیلند از لحاظ بحران مالی کمتر از دیگر کشورها تحت تاثیر قرار گرفته است. کشور نیوزیلند  فرصت ها و موقعیت شغلی بسیار فراوانی جهت کار متخصصان در رشته های مختلفی از جمله رشته های مهندسی و پزشکی و علوم پایه ایجاد نموده است.

مهاجرت به نیوزلند راههای مهاجرت به نیوزلند

  • ۱) مهاجرت به نیوزلند از طریق خون و خاک

کشور نیوزلند با توجه به اینکه یکی از مستعمره های مهم انگلستان است و تحت سیطره و نظر انگلستان است از نظام حقوقی کامن لا پیروی می کند و بسیار کشور مهاجر پذیری است.اعطاء تابعیت در نیوزلند از طریق سیستم خاک است، یعنی اگر، کودکی، در نیوزلند متولد شود، طبیعتا در صورت داشتن تمام شرایط لازم، امکان اخذ پاسپورت نیوزلند را دارد.پدر و مادر طفل متولد شده اگر اهل نیوزلند نباشند در صورتی که بالای یک سال در نیوزلند اقامت داشته باشند،  امکان اخذ اقامت دائم نیوزلند و در نهایت اخذ پاسپورت کشور نیوزلند را دارند. با توجه به اینکه سیستم اعطاء تابعیت در کشور نیوزلند از طریق خاک است و اصل خاک جهت اعطاء تابعیت به اتباع کشور نیوزلند پذیرفته شده است ، سیستم اعطاء تابعیت از طریق خون،  به صورت فرعی، در کشور نیوزلند پذیرفته شده است، یعنی اگر طفلی در کشوری غیر از نیوزلند از پدر یا مادر نیوزلندی متولد شده باشد، با توجه به اینکه ممکن است در کشور مقصد، سیستم اعطاء تابعیت از طریق خون باشد و این فرزند فاقد تابعیت بشود، در حل تعارض قوانین بین المللی، این کودک به طریق فرعی،  نیوزلندی شناخته شده و پاسپورت نیوزلندی اخذ می نماید. توجه داشته باشید مسأله مهم در حقوق بین الملل خصوصی و در حقوق مهاجرت، رفع تعارض قوانین است، تعارض قوانین،  به این معنی است که در مواردی که اختلافاتی در مسائل حقوق مهاجرت و حقوق بین الملل خصوصی پیش می آید طریقه ی حل این اختلافات،  مرجع صالح برای این اختلافات، و قانون حاکم در حل این اختلافات،  در مجموع تعارض قوانین را تشکیل خواهد داد.

  • ۲) مهاجرت به نیوزلند از طریق تحصیل

تمامی دانشگاه های کشور نیوزلند در شهرهایی مانند اوکلند و ولینگتون، جز مهم ترین دانشگاههای این کشورهستند و اقدام به پذیرش دانشجوی بین المللی می نمایند.مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیل به نیوزلند در مقالات متعدد در وب سایت ما موجود است و قابل دسترسی برای شما عزیزان است.

  • ۳) مهاجرت به نیوزلند از طریق ویزای کار( ویزای کاریابی نیوزلند)

در این حالت متقاضی به شرط داشتن شرایط لازم و کافی برای اخذ ویزای کار در نیوزلند، می تواند درخواست خود را به اداره مهاجرت نیوزلند ارائه نماید.ویزای کار نیوزلند، در صورت داشتن مدرک زبان انگلیسی با حداقل نمره ی ۶ در آزمون آیلس و حداکثر ۴۰ سال سن به شرط داشتن مدرک تحصیلی معتبر و سابقه ی کاری در رشته های فنی و مهندسی، رشته های پرستاری و سایر رشته های علوم پزشکی،  امکان پذیر است.متقاضی به شرط داشتن شرایط کافی و لازم جهت ویزای کار نیوزلند، ویزای ۶ ماه در جستجوی کار دریافت نموده و پس از عزیمت به نیوزلند در صورت پیدا کردن کار،  امکان تمدید ویزا و اخذ اقامت نیوزلند را دارد.در این حالت به همراهان متقاضی که شامل همسر و فرزندان زیر بیست و یک سال می باشد،  نیز ویزای اقامت در نیوزلند اعطاء می شود و در صورت عدم استخدام در نیوزلند،  متقاضی ظرف ۶ ماه باید خاک کشور نیوزلند را ترک نماید.

 

مهاجرت به نیوزلند

مهاجرت به نیوزلند

  • ۴) اخذ اقامت نیوزلند از طریق ازدواج (ویزای نامزدی یا ازدواج نیوزلند)

متقاضی ازدواج با تبعه نیوزلند،  لازم است در اداره مهاجرت نیوزلند، تقاضای خود را به ثبت برساند.اثبات تمکن مالی تبعه نیوزلند،  داشتن کار مناسب و درآمد کافی جهت اداره ی زندگی،  عدم بدهی مالیاتی و اثبات رابطه نامزدی یا رابطه ی حداقل ۲ ساله با نامزد یا فرد مورد نظر در نیوزلند،  از شرایط لازم جهت اخذ ویزای نامزدی نیوزلند می باشد.متقاضی از طریق داشتن روابط از طریق ایمیل، تلفن یا سفرهای مشترک می تواند رابطه ی ۲ ساله ی خود را اثبات نماید.

  • ۵) مهاجرت به نیوزلند از طریق سرمایه گذاری( ویزای سرمایه گذاری نیوزلند)

در این حالت، متقاضی که دارای تجارتی در کشور خود می باشد به شرط اثبات سایر شرایط اعم از داشتن گردش مالی مناسب، فعال بودن تجارت در کشور مبدأ، سابقه ی حداقل ۴ ساله ی فعالیت تجارت مورد نظر در کشور مبدأ، اقدام به کارآفرینی در نیوزلند نماید.به این منظور لازم است متقاضی،  حداقل ۱۰۰ هزار دلار نیوزلند جهت راه اندازی فعالیتی که مد نظر وی در نیوزلند می باشد، در حساب بانکی خود داشته باشد و پس از صدور ویزای کار آفرینی نیوزلند، ظرف ۱ سال ، مبلغ مورد نظر را جهت راه اندازی فعالیت و تجارت به نیوزلند منتقل نماید.در این حالت به متقاضی و همراهان وی که شامل همسر و فرزندان زیر بیست و سه سال وی می باشد اقامت دو  ساله ی نیوزلند اعطاء می شود و با تمدید فعالیت و تجارت امکان اخذ اقامت دائم نیوزلند و در نهایت امکان اخذ پاسپورت نیوزلند برای متقاضی و همراهان وی وجود دارد.

در این حالت که با ثبت شرکت و کارآفرینی تفاوت عمده ای دارد میزان سرمایه ای که شخص باید به کشور نیوزلند منتقل نماید تا اقامت نیوزلند برای خود و خانواده اش اخذ نماید کمی متفاوت از کارآفرینی و ثبت شرکت می باشد به این معنی که مبالغ بیشتری نیاز به سرمایه گذاری دارد.

  • ۶) مهاجرت به نیوزلند از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت در نیوزلند،  به تنهایی باعث اخذ اقامت دائم نیوزلند نمی شود، در حالتی که فرد شرکتی در نیوزلند ثبت می نماید لازم است شرکت موصوف،  پس از تأیید بیزنس پلان و ثبت آن در اداره مهاجرت و ثبت شرکت های نیوزلند شروع به فعالیت در موضوع اساسنامه و بیزنس پلان شرکت نماید.اگر ظرف ۱ سال پس از ثبت شرکت فعالیت شرکت شروع شود،  اقامت نیوزلند به فرد اعطاء می شود در صورتی که شرکت ظرف ۱ سال پس از ثبت فعالیت خود را آغاز ننماید،  امتیازات کسب شده از طریق ثبت شرکت در نیوزلند ملغی شده و شخص در لیست سیاه قرار می گیرد.

  • ۷) مهاجرت به نیوزلند از طریق پناهندگی

کنوانسیون ژنو،  مقرر می دارد تمامی افرادی که در کشور خود به دلیل عقاید خاص سیاسی و یا جسمی یا جنسی و یا نژادی و یا عقاید خاص دینی در معرض شکنجه های شدید و آزار جسمی و جنسی غیر قابل تحمل و یا در خطر مرگ قرار دارند تا رفع حالت خطرناک در کشور مبدأ امکان درخواست پناهندگی از کشور دیگری را دارند.کشور مقصد،  به شرط احراز شرایط و احراز صحت گفتار متقاضی و بررسی پرونده در دادگاه ویژه ی مهاجرت،  امکان اعطاء پناهندگی تا رفع حالت خطرناک به متقاضی و همراهان وی  را دارند هر متقاضی پناهندگی در نیوزلند، لازم است پرونده ی جدا از سایر خانواده تشکیل داده و مدارک و مستندات خود را پیوست پرونده قرار نماید.پس از تعیین وقت دادگاه،  این موضوع در دادگاه امور مهاجرت در نیوزلند، رسیدگی شده و پس از احراز شرایط،  پناهندگی اعطاء می شود.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu