مهاجرت به لوکزامبورگ

مهاجرت به لوکزامبورگ

مهاجرت به لوکزامبورگ (Luxembourg)

مهاجرت به کشورهای توسعه یافته و با شرایط بهتر همواره مطلوب بسیاری از مردم دنیا می باشد . یکی از این کشورها، کشور لوکزامبورگ است که کمتر در مورد آن شنیده اید . کشور لوکزامبورگ، کشور کوچک در شمال اروپا با جمعیتی در حدود ۵۰۰ هزار نفر می باشد و می تواند مورد توجه بسیاری از مهاجران قرار گیرد .مهاجرت به لوکزامبورگ همانند دیگر کشورهای رده بالای اروپا دارای قواعد و قوانینی است که رعایت آنها بسیار مهم و ضروری است . شما برای آنکه یک مهاجرت بدون دردسر و مطمئن داشته باشید باید از اطلاعات حدودی و هزینه های زندگی لوکزامبورگ آگاه باشید.

کشور لوکزامبورگ کوچکترین عضو اتحادیه اروپاست که در بین کشورهای آلمان ، بلژیک و فرانسه جای گرفته است . مردم لوکزامبورگ معمولا به سه زبان آلمانی ، فرانسوی و لوکزامبورگی صحبت می کنند . امنیت بالا ، اقتصاد قوی ، حقوق و مزایای بالا و سطح رفاه اجتماعی بالا از جمله دلایلی است که باعث توجه متقاضیان به این کشور شده است .همچنین واحد پول لوکزامبورگ یورو می باشد و این کشور در زمره ثروتمند ترین کشورهای جهان جای دارد . آب و هوای شهرهای لوکزامبورگ نسبتا معتدل است و پاییز های زیبایی دارد که وجود مناطق گردشگری تاریخی و مدرن باعث جذابیت های تفریحی این کشور است . نرخ بیکاری و تورم در لوکزامبورگ در سطح پایینی قرار دارد که این نیز مزیت مهمی برای کسانی که در کشور خود دچار مشکلات اقتصادی هستند می باشد .

اتباع کشورهای ثالث (یعنی اتباع کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا (اتحادیه اروپا) هستند مایل به همراهی با یک عضو خانواده شهروندان اتحادیه اروپا هستند. لوکزامبورگ روش های ساده و متعددی در رابطه با ورود اتباع کشورهای ثالث و اخذ ویزا برای آنها دارد.پیروی از قانون اخذ ویزا به میزان اقامت فرد بیش از ۹۰ روز بستگی دارد.

برای اقامت کمتر از ۹۰ روز (گردشگری، ملاقات با خانواده ، سفر کسب و کار، و غیره) جهت اعضای خانواده شهروند اتحادیه اروپا، صرف نظر از ملیت خود آنها، لازم نیست که هر گونه ویزایی اخذ گردد. آنها به سادگی می توانند یک سند معتبر مسافرتی و ویزا در صورت لزوم را دریافت کنند.برای اقامت بیش از ۹۰ روز، در این کشور، اعضای خانواده ملی شهروند اتحادیه اروپا باید :

  • گذرنامه معتبر در اختیار داشته باشند؛
  • با هر ملیتی، بهترین روش را برای ورود به کمون جدید جهت اقامت خود داشته باشند.
  • درخواست برای اجازه اقامت برای اعضای خانواده شهروندان اتحادیه اروپا.

مهاجرت به لوکزامبورگ – شرایط مهاجرت به لوکزامبورگ

این برنامه ی مهاجرتی مورد علاقه ی افرادی است که به عنوان متقاضیانی مستقل از لحاظ مادی از بودجه ی کافی جهت مهاجرت به لوکزامبورگ برخوردارند. فردی که قصد دارد در مدتی بیش از سه ماه در لوکزامبورگ اقامت داشته باشد، به دلایل محرمانه پیش از ورود به سلطنتی لوکزامبورگ نیاز به اخذ مجوز دارد.

برخی از مهمترین شرایط مهاجرت به لوکزامبورگ در این فرآیند عبارتند از:

  • گواهی عدم سوء پیشینه از اداره ی پلیس کشور مبدأ
  • پرینت حساب بانکی که نشان می دهد متقاضی سالانه حداقل ۲۵۰۰۰ یورو درآمد دارد و امکان یک زندگی مستقل در لوکزامبورگ را فراهم می کند.
  • انگیزه نامه ی مهاجرت به لوکزامبورگ

مهاجرت به لوکزامبورگ – مهاجرت کاری به لوکزامبورگ

اگر در لوکزامبورگ یک شرکت راه اندازی کنید، می توانید خود را در این شرکت استخدام کرده و درنتیجه اقامت دائم این کشور را اخذ نمایید. ثبت شرکت معمولاً دو تا چهار هفته زمان می برد.  انواع شرکت ها و سرمایه گذاری های قانونی رایج در لوکزامبورگ عبارتند از:

  1. شرکت با مسئولیت محدود (SARL)، می تواند متشکل از ۲ تا ۴۰ شریک باشد و تقریباً ۷۰% از تاجران در لوکزامبورگ در این نوع شرکت کسب و کار می کنند. جهت ایجاد شخصیت حقوقی برای یک شرکت SARL در لوکزامبورگ ۱۲۴۰۰ یورو مورد نیاز است.
  2. شرکت سهامی عام با مسئولیت محدود (SA)، اغلب تاجران بزرگ این نوع شرکت را ترجیح می دهند زیرا شامل مسئولیت محدود و دسترسی کنترل شده به سرمایه است. حداقل مبلغ لازم جهت ایجاد شخصیت حقوقی برای یک شرکت SA در لوکزامبورگ ۳۱۰۰۰ یورو محاسبه می شود.
  3. شرکت مختلط سهامی SECA یا SCA ، این شرکت اساساً از لحاظ ماهیت سودهای مشارکتی متمایز از سایر شرکتها است.
  • مهاجرت به لوکزامبورگ – مهاجرت متخصصین (مهاجرت کاری) به لوکزامبورگ
  1. متقاضی باید مدارکی ارائه دهد دال براینکه او دارای شایستگی های حرفه ای لازم برای بخش ذکر شده در قرارداد کاری است.
  2. یک قرارداد کاری با شرکتی در لوکزامبورگ با اعتبار حداقل ۱ سال ارائه دهد.
  3. دستمزد او باید حداقل یک و نیم برابر متوسط حقوق سالانه باشد (در سال ۲۰۱۶، ۷۰۰۰۰ یورو تعیین شد)
  • مهاجرت به لوکزامبورگمهاجرت ورزشکاران به لوکزامبورگ
  1. این برنامه ی مهاجرتی مخصوص ورزشکاران و مربیانی است که قصد دارند در لوکزامبورگ کار و زندگی کنند
  2. باشگاه ورزشکاران یا فدراسیون لوکزامبورگ باید شخص متقاضی را تائید کند و متقاضی باید دارای یک قرارداد کاری باشد
  3. حقوق ورزشکار باید حداقل برابر با حداقل دستمزد اجتماعی تمام وقت باشد (۲۳۱۰۰ یورو سالانه)
  4. جهت انجام یک فعالیت در لوکزامبورگ، گواهی و مجوز اقامت به ورزشکار یا مربی داده می شود.
  5. صاحب یک ملک در لوکزامبورگ شوید یا ثابت کنید که محلی را در لوکزامبورگ اجاره کرده اید.

مهاجرت به لوکزامبورگ – ویزای دانشجویی لوکزامبورگ

متقاضی باید:

  1. در یک دوره ی تمام وقت در یک مؤسسه ی آموزشی لوکزامبورگی پذیرفته شود. منظور,اخذ پذیرش تحصیلی میباشد.
  2. از منابع کافی جهت تحصیل و اقامت در لوکزامبورگ برخوردار باشد.

مهاجرت به لوکزامبورگ – هزینه های زندگی لوکزامبورگ

اطلاع از هزینه های زندگی و تحصیل مقصد مهاجرت همیشه یکی از مهمترین بخش های مهاجرت است که مواردی از جمله هزینه های خوراک ، پوشاک ، مسکن و درصورت مهاجرت تحصیلی هزینه تحصیل را در بر دارد . کشور لوکزامبورگ یکی از گرانترین کشورهای دنیاست و معمولا مدنظر افراد ثروتمند برای مهاجرت قرار می گیرد .

هزینه شهریه سالانه دانشگاه های لوکزامبورگ در مقطع کارشناسی در حدود ۲۵۰۰ یورو است که در همان ابتدا باید به طور کامل پرداخت شود . البته دلیل شهریه کم دانشگاه های لوکزامبورگ تازه تاسیس بودن و رتبه علمی پایین آنهاست . با وجود شهریه پایین تحصیل در لوکزامبورگ هزینه های زندگی در این کشور که سالانه حدود ۱۷ هزار یورو می باشد مانعی بر سر راه دانشجویان است .

مهاجرت به لوکزامبورگ – راه های مهاجرت به لوکزامبورگ

راه های مختلفی جهت مهاجرت به لوکزامبورگ از قبیل ازدواج ، تولد کودک، ثبت شرکت، سرمایه گذاری ، کار و تحصیل وجود دارد . ما در اینجا سه مهاجرت تحصیلی به لوکزامبورگ، کاری، سرمایه گذاری و ثبت شرکت ، از طریق الحاق و پیوستن به همسر خانواده و پناهندگی را مورد بررسی قرار خواهیم داد .

مهاجرت به لوکزامبورگ مهاجرت به لوکزامبورگ از طریق تحصیل

تحصیل در لوکزامبورگ موضوعی است که شاید کمتر به گوشتان خورده باشد . تحصیل در لوکزامبورگ در سه مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر است .  برای تحصیل در لوکزامبورگ داشتن مدرک زبان الزامیست . تحصیل در اکثر دانشگاه های این کشور به زبان های آلمانی و فرانسوی است ولی در برخی دانشگاه ها هم امکان تحصیل به زبان انگلیسی فراهم است که البته بسیار کم می باشند .

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بیشتر جنبه تحقیقاتی دارد و کلاس های درسی کمتری را شامل می شود . همچنین طول دوره های مقاطع دانشگاهی لوکزامبورگ نیز همانند سایر دانشگاه ها در اروپاست و تفاوت چندانی ندارد . اگر شما قصد تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در لوکزامبورگ را دارید باید بگوییم که دانشگاه های این کشور خوشبختانه مورد تایید وزارت بهداشت ایران است .

دولت لوکزامبورگ برای کاهش هزینه های دانشجویان در مقطع دکتری نیز بورسیه های تحصیلی مخصوص دانشجویان دارای رزومه قوی در نظر گرفته است . اگر شما می خواهید هزینه خود را کاهش دهید نیز می توانید در مقطع کارشناسی ۱۰ ساعت در هفته و در مقطع ارشد ۲۰ ساعت در هفته کار کنید که حقوقی در حدود ۱۰۰۰ یورو در ماه نصیبتان خواهد شد . کلاس های آموزش زبان آلمانی و فرانسوی نیز برای فراگیری دانشجویان در نظر گرفته شده است تا آماده ورود به دانشگاه شوند .

به طور مثال هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه در لوکزامبورگ با قیمت ۱۲۰۰ یورو تقریبا دو برابر هزینه اجاره آپارتمان در کشورهایی مانند آلمان و اتریش است . البته این موضوع فقط در مورد مسکن نیست و اگر بخواهیم در مورد سایر موضوعات مانند حمل و نقل و هزینه خوراک و پوشاک هم مقایسه کنیم هزینه های لوکزامبورگ به نسبت کشورهای اطراف بسیار بالاتر است . همین امر مهاجرت به لوکزامبورگ را کم رنگ تر نسبت به کشورهای دیگر مانند مهاجرت به آلمان در اروپا نشان داده است .

شما می توانید با عضویت در کانال تلگرام و یا صفحه اینستاگرام موسسه حقوقی آتیه آفرینان دانشیار در مورد جزئیات دقیق و ریزترین هزینه های زندگی در کشورها و شهرهای مختلف جهان از جمله لوکزامبورگ اطلاعات مفیدی کسب کنید .

مهاجرت به لوکزامبورگ

مهاجرت به لوکزامبورگ

مهاجرت به لوکزامبورگ – مهاجرت به لوکزامبورگ با ویزای کار

کار در کشور لوکزامبورگ نیز همانند سایر کشورهای عضو شینگن و اتحادیه اروپا قوانین خاص خود را دارد . لوکزامبورگ مرکز صندوق های سرمایه گذاری و بانکداری در اروپاست و در سال های اخیر پیشرفت های محسوسی در این زمینه داشته است . میزان درامد و مزایای شغلی در لوکزامبورگ بسیار مناسب است .

به طوریکه افراد زیادی از کشورهای اروپایی برای کار روانه این کشور می شوند ولی اخذ ویزای کاری و شرایط کار در لوکزامبورگ برای ایرانیان کمی دشوار است . لوکزامبورگ یک کشور چند فرهنگی و چند زبانه است که همین امر باعث دشواری شرایط کاری می شود .

فرد متقاضی باید برای کار در این کشور بسته به نوع کار زبان فرانسوی ، آلمانی ، انگلیسی یا لوکزامبورگی را فرا بگیرد و همچنین حتما باید پیشنهاد کاری از کارفرما در لوکزامبورگ داشته باشد . به طور کلی مشغول شدن به کارهای فنی و مهندسی نظیر حسابداری و IT مناسب تر است و فرصت های شغلی بیشتری دارد . کار تمام وقت در لوکزامبورگ ۴۰ ساعت در هفته می باشد و بر اساس سن و مهارت متقاضی دستمزد وی تعیین می گردد اما به صورت میانگین می توان مبلغ ۲۱۰۰ یورو در ماه در نظر گرفت .

مهاجرت به لوکزامبورگ – مهاجرت به لوکزامبورگ با سرمایه گذاری و ثبت شرکت

سرمایه گذاری و ثبت شرکت در لوکزامبورگ یکی از گزینه های مهاجرت و اخذ اقامت در این کشور است . شرایط مطلوب اقتصادی ، سیاسی و امنیتی باعث جلب توجه بسیاری از سرمایه گذاران ایرانی و خارجی در این کشور شده است . کشور لوکزامبورگ از سه ایالت دیکریخ ، گرونماخر و لوکزامبورگ تشکیل شده است .

شما در هرسه ایالت قادر به کارآفرینی و ثبت شرکت خواهید بود . شما برای سرمایه گذاری در لوکرامبورگ باید ابتدا بیزینس پلن خود را برای کارآفرینی در لوکزامبورگ ارائه دهید که پس از تایید بیزینس پلن یا طرح کاری به شما اجازه ورود و سرمایه گذاری را می دهند .

سپس اگر قصد اخذ اقامت دائم را دارید باید سه سال صبر کنید تا به شما اقامت دائم بدهند . یکی از مزایای کشور لوکزامبورگ و اخذ اقامت آن عضو شینگن بودن این کشور است که امکان سفر و زندگی در سایر کشورهای عضو شینگن را به شما می دهد . همچنین شما امکان سرمایه گذاری بدون پرداخت مالیات در لوکزامبورگ را هم دارا می باشید و می توانید پس از اخذ اقامت دائم و گذشت ۵ سال از آن اقدام به دریافت پاسپورت کنید .

با باز کردن یک شرکت در قلمرو کشور لوکزامبورگ شما قادر خواهید بود خودتان استخدام این شرکت شوید و در نتیجه قادر به دست آوردن اقامت دائم residency  میگردید. ثبت نام شرکت معمولا دو تا چهار هفته طول می کشد. اکثر اشکال شرکت سرمایه قانونی رایج در لوکزامبورگ عبارتند از:

  • شرکت با مسئولیت محدود (SARL)، که اجازه شراکت ۲ تا ۴۰ شریک را می دهد و تقریبا در ۷۰ درصد از همه کسب و کارها  در لوکزامبورگ استفاده می شود. حداقل ۱۲،۴۰۰ EUR برای اختلاط یک SARL لوکزامبورگ مورد نیاز است.
  • شرکت با مسئولیت عمومی (SA)، اغلب توسط کسب و کارهای بزرگ ترجیح داده می شود مسئولیت محدود و دسترسی کنترل شده به پایتخت را ممکن می سازد. حداقل ۳۱،۰۰۰ EUR برای اختلاط یک شرکت S.A. در لوکزامبورگ مورد نیاز است.
  • همکاری با سهام (سکا یا SCA)، برجسته از فرم شرکت دیگر محدود به طور عمده توسط ماهیت منافع مشارکت تعیین می گردد.

مهاجرت به لوکزامبورگ مهاجرت به لوکزامبورگ از طریق الحاق و پیوستن به همسر خانواده

قانون مهاجرت از قلمرو لوکزامبورگ برای اعضای خانواده شهروندان لوکزامبورگ و یا برای شهروند اتباع کشورهای ثالث، ساکن از نظر قانونی در قلمرو لوکزامبورگ، این گزینه را به مهاجرت به لوکزامبورگ را  فراهم می کند. مهاجرت به لوکزامبورگ از ویزای الحاق به خانواده در حال حاضر برای افراد زیر در دسترس است:

  • همسر یا شریک زندگی ثبت شده؛
  • فرزندان و خانواده همسر / فرزندان زیر ۱۸ سال؛
  • پدر و مادر همسر یا شریک زندگی.
  • فرزند همسر / شریک زندگی بیش از ۱۸ سال، اگر آنها نمیتوانند نیازهای خود را به دلایل بهداشتی برآورده سازند.

مهاجرت به لوکزامبورگ – شرایط مهاجرت به لوکزامبورگ از طریق ازدواج

ازدواج در کلیساهای این کشور برای عموم آزاد است. ازدواج در کلیسا ممکن است پس از مراسم مدنی انجام می شود؛ و از لحاظ قانونی ازدواج در کلیسا مورد نیاز نیست. ازدواج کلیسا ممکن است قبل از ازدواج مدنی نیز انجام شود.

  1. قانون لوکزامبورگ برای ازدواج
  • داماد باید حداقل ۱۸ سال سن و عروس ۱۶ ساله داشته باشد. عروس باید رضایت پدر و مادر خود را به دست آورد.
  • هر ازدواج قبلی باید منحل شود. ازدواج قبلی به طلاق منجر شده باشد.
  • حداقل یکی از طرفین قرارداد باید مقیم لوکزامبورگ باشد.
  • اگر کودکی قبل از ازدواج متولد شده باشد، پدر بایستی قبل از ازدواج مدنی توسط آزمایش تشخیص داده شود، در غیر این صورت کودک مشروع در نظر گرفته می شود.

حداقل یکی از طرفین باید اقامت قانونی لوکزامبورگ را داشته باشد. ازدواج مدنی را تنها می توان در سالن شهرستان منطقه (که توسط communale دولت تعریف شده است) انجام گیرد که در آن یک یا هر دو طرف ساکن این منطقه باشند.

مهاجرت به لوکزامبورگ مهاجرت به لوکزامبوگ از طریق پناهندگی

در اوایل سال ۱۹۹۰ ، لوکزامبورگ در مجموع بیش از ۲۰۰۰ پناهجویان به طور عمده از بوسنی را دریافت کرده است. در آن زمان، هیچ قانون پناهندگی در لوکزامبورگ وجود نداشت اگرچه در سال ۱۹۵۳ لوکزامبورگ در کنوانسیون ۱۹۵۱ سازمان ملل متحد مربوط به وضعیت پناهندگان را تصویب کرد و در سال ۱۹۷۱ با پروتکل ۱۹۶۷ موافقت کرد.

دولت دستور پیدا کردن کار و مسکن برای پناهجویان را صادر کرد، و به آنها گفت که می توانند در کشور به عنوان مهاجرین دائمی واجد شرایط برای تابعیت پس از پنج سال ماندن در این کشور را اخذ کنند.

در ۳آوریل ، ۱۹۹۶ به عنوان یک بحران جدید در بالکان پارلمان لوکزامبورگ اولین قانون این کشور برای پناهندگی و درخواست پناهندگی را تنظیم و تصویب کرد. پناهندگی پناه جو با اقامت دائم، حق کار، و دسترسی کامل به رفاه جزو این قوانین بود. اگر یک درخواست پناهندگی رد شده ، پناهجو می تواند برای تجدید نظر اقدام کند.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

6 دیدگاه

  • سلام28سال سن دارم مدرک زبان ندارم اما انگلیس میتونم درحداحتیاجاتم انجام بدم،شغلم خیاطم و بصورت تجربی کار بلدم تو یه شرکت معروف لباس هم کار میکنم 6سال سابقه کار با بیمه دارم و سرمایه تم حدود50ملیون،میتونم اقامت بگیرم میشه کمک کنید
    • با سلام جناب اقای عباس ، با توجه به شرایطی که فرمودید بهترین راه اقدام برای شما اقدام از طریق دوره های تحصیلی می باشد پیشنهاد میکنم برای اطلاعات تکمیلی همه روزه از ساعت 10 الی 6 با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • سلام علیرضا هستم مدرک معلم ورزش دانشگاه دارم چجوری میتونم تدریس کنم
    • با سلام جناب آقای علیرضا ، از کامنت شما این برداشت رو کردیم گه قصد مهاجرت از طریق ویزای کار را دارید. بدین منظور باید شغل و تخصص شما در لیست مشاغل مورد نیاز کشور لوکزامبورگ باشد. اما در حال حاضر این شرایط برقرار نیست و شما میتوانید برای ویزای تحصیلی این کشور درخواست دهید ، درصورتی که به اطلاعات بیشتری نیاز دارید پیشنهاد میکنم با شماره 02172207 تماس بگیرید تا همکاران ما در گروه آتیه آفرینان ایرانیان شما را راهنمایی کنند.
  • با سلام کارشناس تربیت بدنی هستم و ۱۰ سال ملی پوش کاراته بودم و الان هم نماینده فدراسیون جهانی کیوکوشین کاراته در استان خراسان رضوی هستم سابقه حضور در دو دوره جهانی و یک تورنمت بین المللی هستم و داور نمونه کشور،آیا شرایط اقامت برای بنده در لوکزامبورگ مهیاست؟
    • با سلام جناب اقای رضوی ، به منظور اقدام برای ویزای ورزشکاران کشور لوکزامبورگ ، باشگاه یا فدراسیون لوکزامبورگ باید شخص متقاضی را تائید کند و متقاضی باید دارای یک قرارداد کاری باشد. همچنین باید شرایط زیر را نیز داشته باشید : 1.حقوق ورزشکار باید حداقل برابر با حداقل دستمزد اجتماعی تمام وقت باشد (۲۳۱۰۰ یورو سالانه) 2.دولت لوکزامبورگ به شما اجازه کارو اقامت دهد. 3. صاحب یک ملک در لوکزامبورگ شوید یا ثابت کنید که محلی را در لوکزامبورگ اجاره کرده اید.
Menu