مهاجرت به فنلاند
مهاجرت به فنلاندReviewed by آتیه آفرینان ایرانیان on Jun 13Rating: 5.0مهاجرت به فنلاندمهاجرت به فنلاند

مهاجرت به فنلاند (Finland)

کشور فنلاند عضو اتحادیه اروپا می باشد .با در نظر گرفتن یک محل برجسته برای خارجی ها جهت اقامت و با توجه به زیر ساخت های اقتصادی قوی و با ثبات و چهارچوب قانونی مورد توجه بسیاری از افراد جهت مهاجرت شده است . همچنین این کشور دارای یک سیستم امنیت اجتماعی و تضمین کننده ساکنان خود برای به دست آوردن یک استاندارد بالای زندگی در شرایط مراقبت های بهداشتی، آموزش و پرورش و شرایط کاری خوب است.

از لحاظ اقتصادی، فنلاند کشوری رو به رشد است و افراد زیادی برای مهاجرت به فنلاند ، به دلیل داشتن شرایط اقتصادی مناسب اقدام می‌کنند. واحد پول این کشور یورو است. دین اکثر مردم فنلاند، مسیحیت است اما به طور کلی، آزادی مذهبی در این کشور وجود دارد و افراد می‌توانند هر دینی را داشته باشند و در هر جایگاهی با هر مذهبی هستند، قابل احترام‌ هستند. این کشور واقع در اروپا و هم مرز با روسیه، سوئد، نروژ و استونی است، این کشور یکی دیگر از انتخاب ممکن برای سرمایه گذاران خارجی که به دنبال نقل مکان به یک کشور مختلف با تنوع هستند می باشد. هر چند گاهی اوقات به دلیل همسایه بزرگتر خود نادیده گرفته می شود، فنلاند یکی بزرگترین کشور ها در اروپا است و از لحاظ اندازه رتبه هشتم در اروپا را دارار است و دارای یکی از بالاترین رتبه بندی ملی برای درآمد سرانه، آموزش و پرورش، کیفیت زندگی، رقابت اقتصادی در جهان و ساخت کشور است و همچنین یک گزینه عالی برای سرمایه گذاران بالقوه است. روش های گوناگونی برای مهاجرت به فنلاند وجود دارد، از جمله راه های مهاجرت به فنلاند عبارتند از تولد نوزاد ، مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج ، مهاجرت به این کشور از طریق کار ، مهاجرت تحصیلی و ثبت شرکت و سرمایه گذاری می باشد.

مهاجرت به فنلاند – روش‌های مهاجرت به فنلاند

برای مهاجرت به فنلاند باید دلایل محکمی وجود داشته باشد. دلایلی مثل تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج و هر دلیل قانع کننده دیگری می‌تواند شرایط مهاجرت به فنلاند را فراهم آورد. از این رو با توجه به شرایط متفاوت روش‌های مختلفی هم برای مهاجرت به فنلاند وجود دارد که در اینجا بعضی از آن‌ها را با هم بررسی خواهیم کرد.

مهاجرت به فنلاند – مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل

فنلاند دارای یک سیستم بسیار پیشرفته آموزشی است و بسیاری از نقاط مختلف جهان جهت تحصیل در فنلاند اقدام می‌کنند. تحصیل در فنلاند به صورت بین‌المللی است و همه افراد از کشورهای مختلف می‌توانند برای رفتن به آن در صورت داشتن مدارک لازم و واجد شرایط بودن اقدام کنند. دانشگاه‌های فنلاند تا سال ۲۰۱۶ رایگان بودند، اما از این سال هزینه‌های تحصیل در آن به صورت پرداخت شهریه‌ شده است. البته در برخی موارد، کشور فنلاند به واجدین شرایط بورسیه هم می‌دهد.

سیستم آموزشی این کشور در سطح عالی است و در برخی دانشگاه‌ها به زبان انگلیسی امکان تحصیل وجود دارد؛ البته بهتر است برای زندگی در فنلاند زبان فنلاندی را هم آموزش ببینند. ارائه مدرک زبان معتبر برای تحصیل، چه به زبان فنلاندی یا سوئدی و چه به زبان انگلیسی لازم و ضروری است. مهاجرین تحصیلی می‌توانند ویزا و اقامت موقت تحصیلی دریافت کنند و بعد از پایان دوره تحصیل می‌توانند جهت کار در فنلاند اقدام کنند و ویزای خود را به ویزای کاری تغییر بدهند.

در برخی موارد با گذراندن ۵ سال تحصیل در فنلاند، افراد می‌توانند شرایط اقامت ثابت در فنلاند را هم داشته باشند. همچنین دانشجویانی که برای تحصیل به فنلاند می‌روند، اجازه ۲۵ ساعت کار در هفته را دارند. این اجازه کار بسته به میزان تحصیلات و زمان متغیر است و گاهی بر ساعات آن افزوده می‌شود. دانشجویان در ایام تعطیلات از اجازه کار بیشتری برخوردار خواهند بود.

تحصیل در فنلاند یکی از بهترین روش ها جهت مهاجرت و اقامت در کشور فنلاند می باشد. تحصیل تا سپتامبر ۲۰۱۶ برای دانشجویان بین المللی رایگان بود ولی بعد از این تاریخ تحصیل در فنلاند از پاییز ۲۰۱۷ رایگان نمی باشد و تحصیل در مقطع ارشد سالیانه ۸ الی ۱۲ هزار یورو هزینه دارد. دانشجو در دوران تحصیل هفته ای ۲۰ ساعت اجازه ی کار دانشجویی دارد

اگر شما قصد تحصیل در فنلاند برای بیش از ۹۰ روز را دارید، شما باید برای اجازه اقامت اقدام کنید. اگر مطالعات شما کمتر از ۹۰ روز طول می کشد برای تکمیل آن بایستی ، درخواست برای ویزای توریستی فنلاند ارسال کنید. شما ممکن است در این کشور به مدت ۹۰ روز بدون ویزا یا اجازه اقامت مطالعه به عنوان یک شهروند کشور بدون ویزا بتوانید حضور پیدا کنید.

شهروندان غیر اتحادیه اروپا که به دنبال زندگی در این کشور هستند در حالی که به دنبال تحصیل در فنلاند هستید باید برای درخواست جواز اقامت تحصیلی اقدام کنید. برای اجازه اقامت برای همه افراد، بایستی به سفارتخانه فنلاندی، کنسولگری و یا ایستگاه های پلیس مراجعه شود. متقاضیان باید پذیرش خود را از یک موسسه آموزشی فنلاندی دریافت کنند و مدرک آن را نشان دهند، و البته باید در مقطع کارشناسی منجر به دریافت درجه و یا یک مدرک فنی و حرفه ای باشد. متقاضیان باید تجربه مطالعه برای دوره در نظر گرفته شده رئوس مطالب را داشته باشند و واجد شرایط باشند. علاوه بر این، آنها باید پوشش درآمد و بیمه درمانی در طول زمان حضور خود در فنلاند را داشته باشند و مدارک آن را نشان دهند. در نهایت، متقاضیان باید فاقد هر نوع سابقه کیفری باشند.

مهاجرت به فنلاند

مهاجرت به فنلاند

مهاجرت به فنلاند – مهاجرت به فنلاند از طریق کار

مهاجرت به فنلاند از طریق کار یکی از راه‌هایی است که اکثر افراد برای اقامت و اخذ ویزای فنلاند اقدام می‌کنند. برای اخذ ویزای کاری، باید چند مرحله را پشت سر گذاشت. ابتدا این که ممکن است کاری در صورت نیاز از طرف دولت فنلاند اعلام شود و در این صورت اگر فردی در خود کشور فنلاند جویای این کار نباشد یا شرایط کاری آن را قبول نکند، همچنین اگر دیگر کشورهای اروپایی هم این عضو را جهت همکاری نداشته باشند، شما می‌توانید برای این کار اقدام کنید و از ویزای کاری برخوردار شوید. راهکار دیگری که وجود دارد، جستجوی کار است. شما می‌توانید ویزای کاری ۶ ماهه درخواست بدهید و به فنلاند بروید و در صورت پیدا کردن کار مورد نظر، برای گرفتن ویزای کاری طولانی مدت اقدام کنید. افراد واجد شرایط که در فنلاند مشغول به کار هستند می‌توانند بعد از ۳ سال کار در فنلاند مشمول اقامت دائم هم شوند.

وضعیت کار در فنلاند با تسلط به زبان فنلاندی امکانات بهتری را برای زندگی و اقامت در فنلاند برای شما فراهم می‌کند. همچنین در فنلاند قانونی به نام (شرایط وفق‌سازی مهاجرین) وجود دارد که در صورت نیاز آموزش زبان و آموزش کار توسط یک همکار تا سال اول صورت می‌گیرد.

شهروندان از اکثریت قریب به اتفاق کشورهای عضو اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا هیچ اجازه خاصی به منظور اشتغال در این کشور لازم ندارند، اگر چه شهروندان از اعضای جدیدتر اتحادیه اروپا (به طور کلی از سال ۲۰۰۴ به بعد) باید در یک اداره کار ثبت نام کنند.

اگر مدت زمان اشتغال بیش از سه ماه باشد، شهروندان EEU منطقه اقتصادی اروپا تنها باید از حق خود برای اقامت در این کشور در یک ایستگاه پلیس محلی ثبت نام کنند. این به این معنا نیست که آنها نیاز به یک محل اقامت یا اجازه کار خاص دارند.
حق اقامت در فنلاند تا اطلاع ثانوی معتبر است. پس از پنج سال اقامت مداوم در فنلاند، کارمند حق دارد برای حق اقامت دائم خود اقدام کند.

اجازه اقامتA  برای یک فرد شاغل و شهروندان خارجی با هدف کار در فنلاند اعطا می شود. مجوز به طور کلی برای اشتغال در یک زمینه خاص اعطا میگردد، به طوری که کارکنان حق دارند به حرکت در بین مشاغل در همین زمینه تحت مجوز یکسان بپردازند.

در برخی از موارد شهروندان خارجی می توانند در فنلاند بدون اجازه اقامت برای یک فرد شاغل کار کنند. در صورتی که متقاضی اجازه اقامت به دلایل بشردوستانه دریافت کرده است می تواند به کار بپردازد، و یا اگر به عنوان یک ورزشکار و یا یک هنرمند مجوز کاردریافت کرده باشد.

مهاجرت به فنلاند – مهاجرت به فنلاند از طریق ویزای سرمایه گذاری

سرمایه گذاری از شاخه‌های ویزای کاری به‌حساب می‌آید و افرادی که دارای سرمایه بالایی هستند، می‌توانند برای این ویزا اقدام کنند. برای این افراد اقامت دائم در نظر گرفته شده است، اما به دلیل وجود هزینه‌های زیاد در کشور فنلاند، این راه بسیار کم مورد استقبال قرار می‌گیرد و اکثر افراد حتی در صورت داشتن شرایط مالی مناسب، ابتدا از یکی از دو روش بالا برای مهاجرت به فنلاند اقدام می‌کنند. سپس ویزای خود را تغییر داده و به شکل سرمایه‌گذاری، اقامت دائم فنلاند را می‌گیرند.

مهاجرت به فنلاند – مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج

مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج مثل اکثر کشورهای دیگر اروپایی است. هر فردی که با یک فرد تبعه فنلاند ازدواج کند، می‌تواند از طریق همسر خود برای گرفتن ویزای فنلاند و اقامت دائم در فنلاند اقدام کند. مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج یکی از سریع‌ترین راه‌ها برای اخذ اقامت فنلاند است. البته گرفتن این اقامت، می‌تواند از طریق هر یک از افراد خانواده که تبعه فنلاند باشد امکان‌پذیر شود. افرادی که از پدر یا مادر فنلاندی به‌ دنیا آمده باشند نهم می‌توانند برای گرفتن این نوع اقامت اقدام کنند.

مهاجرت به فنلاند – اجازه اقامت در فنلاند بر اساس کار آزاد یا فعالیت‌های تجاری

اگر می‌خواهید به کار در فنلاند بپردازید ولی نه از روش‌های بالا و راه‌های تجاری یا مشاغل آزاد را انتخاب کرده‌اید، به اجازه اقامت برای این نوع از فعالیت‌ها در این کشور از سمت دولت فنلاند نیاز دارید. در این صورت باید دولت فنلاند کار و برنامه تجاری شما را بررسی کند و در صورت سود‌آور بودن آن تا حدی که شما بتوانید در فنلاند امرار معاش کنید، به شما اجازه اقامت برای این نوع فعالیت را دهد. شما هم باید مدارک کافی و لازم را به دولت فنلاند ارائه دهید تا آن‌ها از پشتوانه مالی شما اطمینان حاصل نمایند.

مهاجرت به فنلاند – اجازه اقامت فنلاند برای یک فرد شاغل

اجازه اقامت برای یک فرد شاغل (työntekijän oleskelulupa) نیاز است، اگر شما مجاز به کار بر اساس اجازه اقامت نوع دیگری هستید برای اشتغال در کار دیگری باید مجوز مربوطه را کسب کنید. اجازه اقامت برای افراد شاغل برای همه انواع مشاغل لازم نیست. در وب سایت فنلاندی خدمات مهاجرت، شما می توانید نوع اجازه اقامت مورد نیاز را بررسی کنید.
به عنوان مثال، اجازه اقامت برای یک فرد شاغل برای مشاغل زیر مورد نیاز است:

  • آشپز
  • کارگر تنظیف
  • خانه یاران و یا کارکنان در مهدکودک

خدمات مهاجرت فنلاندی تصمیم می گیرد که آیا یا شما نیاز است یک اجازه اقامت را دریافت کنید یا خیر. برای اجازه اقامت، یک تصمیم جزئی صادر شده توسط اداره کار و توسعه اقتصادی (دفتر TE) نیز مورد نیاز است.

مهاجرت به فنلاند –۱۰ گام برای رسیدن به کار و زندگی در فنلاند

  1. پیدا کردن شغل و ارائه الزامات مورد نیاز برای آن کار،  بازدید از وب سایت مراکز توسعه اقتصادی، حمل و نقل و محیط زیستی و شبکه خدمات اشتغال اروپا، برای مثال شرکت های متخصص در استخدام کار را می توان در اینترنت یافت، و روزنامه فنلاندی و وب سایت آگهی های کار، هر چند عمدتا به زبان فنلاندی هستند.
  2. پیدا کردن روشی که به شما اجازه کار و زندگی در این کشور را می دهد، در وب سایت فنلاندی خدمات مهاجرت این موارد را مورد بررسی قرار دهید.
  3. نیاز است مدارک تحصیلی شما به رسمیت شناخته شود و مدارک تحصیلی خود را برای درخواست به رسمیت شناختن oph.fi  بپرسید. برای بخش بهداشت و درمان، درخواست باید به نظارت بر قدرت ملی برای رفاه و سلامت پرداخته شده باشد.
  4. برای پیدا کردن محل زندگی و باز کردن یک حساب بانکی، ابتدا به کارفرمای خود صحبت کنید، که قادر است راهنمایی لازم برای خدمات محلی را به شما ارائه کند. با توجه به یکپارچه سازی و مسائل زبان، آموزش کودکان، بهداشت و درمان و تامین اجتماعی، به نوبه خود به مقامات محلی و شهرداری مراجعه کنید  Social Insurance Institution .
    وب سایت شهرداری فنلاندی ، شروع به اطلاع رسانی در مورد مسائل عمومی در وب سایت عمومی شهرداری Local Register Offices مراجعه کرده است، سازمان  امنیت اجتماعی توسط بیمه نهاد اجتماعی (KELA) اداره می شود.
  5. شما باید مجوز اقامت در فنلاند را به دست بیاورید و در وب سایت گمرک فنلاندی آن را مشاهده کنید.
  6. اقامت در فنلاند برای حداقل یک سال باید در سیستم اطلاعات جمعیت فنلاندی ثبت شده باشد. وب سایت محلی برای ثبت نام دفاتر را ببینید.
  7. گواهینامه رانندگی در این کشور معتبر است. پلیس اداره خودرو فنلاندی برای اطلاعات بیشتر به وب سایت مربوطه مراجعه کنید.
  8. مهاجر مجبور به پرداخت مالیات است، یافتن پست های های مرتبط در وب سایت دولتی مالیات tax administration .
  9. اگر شما نیاز به آموزش های حرفه ای بیشتر و یا دوره های فنلاندی دارید گزینه های مرتبط را  در پورتال آموزش و پرورش مطالعه کنید. education portal
  10. سفارت این کشور اطلاعات اولیه مهاجرت را ارائه می دهد، اما شما همچنین ممکن است نیاز باشد به سایت  suomi.fi و یا Info Bank  مراجعه کنید.

مهاجرت به فنلاند – مهاجرت به فنلاند از طریق شرایط پیوستن و الحاق خانواده

اگر شما می خواهید برای پیوستن به یکی از اعضای خانواده خود به سمت فنلاند حرکت کنید و در حال حاضر در این کشور دیگری ساکن هستید، شما نیاز به یک اجازه اقامت دارید. اگر شما فقط می خواهم به دیدار خانواده خود در فنلاند بروید نیاز به اجازه اقامت نیست اما اقامت در این کشور برای بیش از ۹۰ روز مجاز نیست، و شما اجازه اقامت نیاز ندارید. در اغلب موارد، شما، نیاز به ویزا a visa دارید.
اجازه اقامت می تواند بر اساس روابط خانوادگی اعطا شود. عضو خانواده ساکن در فنلاند که شما قصد دارید به زندگی در کنار ان خانواده بپردازید در درخواست ویزا بایستی به وی اشاره گردد.
اعضای خانواده قانون را تعیین میکنند و لزوما این مورد برای نمایش عمومی مربوط نیست و آنچه به منزله یک از اعضای خانواده است. مفهوم خانواده فنلاندی در بسیاری از کشورهای دیگر نیز وجود دارد.
اعضای خانواده شهروندان فنلاندی غیر از اتحادیه اروپا (کشور ثالث) شهروندان و افرادی که قابلیت مهاجرت را دارند:

  • همسر
  • شریک ثبت شده
  • شریک زندگی مشترک بدون ازدواج
  • مراقبان یک کودک زیر ۱۸ سال سن
  • کودک
    تعریف گسترده تری برای اعضای خانواده شهروندان اتحادیه اروپا وجود دارد.

با توجه به تعریف اعضای خانواده، اعضای خانواده شهروندان فنلاندی که وضعیتی شبیه به اعضای خانواده شهروندان کشورهای ثالثرا دارند.  تعریف گسترده تری برای شهروندان اتحادیه اروپا در این مورد قابل اجرا است.

مهاجرت به فنلاند – الزامات عمومی برای تمام برنامه های کاربردی اجازه اقامت و مهاجرت به فنلاند

الزامات مربوط به تمام متقاضیان عبارتند از:

  • ظاهر شخصی متقاضی
  • اصل و یک فتوکپی از هر سند باید ارائه شود
  • همه متقاضیان و یا نماینده آنها باید در قالب فرم اجازه اقامت را پر کنند
  • گذرنامه معتبر (حداقل تا مدت زمان اعمال اقامت معتبر باشد)
  • کپی از تمامی صفحات مربوط به گذرنامه
  • دو قطعه عکس رنگی( مهم است که عکس مورد نیاز کیفیت مورد نیاز را دقیق مطابق با آن چه بر روی وب سایت پلیس فنلاندی است را داشته باشید.
  • توجه داشته باشید که اسناد و مدارک اضافی در اینجا ذکر نشده و ممکن است از شما درخواست شود.

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu