مهاجرت به سوئیس
مهاجرت به سوئیسReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Jun 3Rating:

مهاجرت به سوئیس (Switzerland)

مهاجرت به کشور سوئیس ار جمله مهاجرت هایی است که به علت آب و هوای معتدل بسیار مورد توجه متقاضیان قرار گرفته است. در این مقاله قصد داریم انواع روش های مهاجرت به کشور سوئیس را توضیح دهیم. یکی از پر کاربردترین روش های مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل رایگان در کشور سوئیس می باشد. امروزه به علت تقاضاهای زیادی در رشته پزشکی و داروسازی مهاجران بسیاری قصد تحصیل در گروه پزشکی در سوئیس یا تحصیل داروسازی در سوئیس را دارند.

کشور سوئیس یکی از پیشرفته ترین و امن ترین کشورهای جهان که در غرب اروپای مرکزی واقع شده است. پایتخت کشور سوئیس، شهر برن و دو شهر جهانی و اقتصادی آن زوریخ و ژنو می باشد که از لحاظ کیفیت و استانداردهای زندگی در رتبه های اول دنیا قرار دارند. کشور سوئیس دارای شرایط آب و هوایی معتدل است و ۴ منطقه اصلی و فرهنگ زبان آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و رومانش دارد.با این وجود اکثریت جمعیت کشور سوئیس آلمانی هستند. در حال حاضر با توجه به اقتصاد بانکی آن، سوئیس یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا با استانداردهای کیفیتی بسیار بالا برای زندگی به حساب می آید. بزرگترین گروه های مهاجر در سوئیس از ایتالیا، آلمان، یوگسلاوی سابق، آلبانی، پرتغال و ترکیه و … می باشند.۲۰ درصد جمعیت سوئیس را مهاجران تشکیل می دهند.در واقع کشور سوئیس و استرالیا که حدود یک چهارم از جمعیت آنها در خارج از کشور متولد شده اند، دو کشور با بالاترین درصد مهاجران در دنیای غرب هستند. مهاجرت به سوئیس مورد توجه بسیاری از علاقه مندان به تحصیل در سوئیس، کار در سوئیس، ثبت شرکت در سوئیس، پناهندگی در سوئیس می باشد که خواهان اخذ اقامت دائم سوئیس و یا تابعیت کشور سوئیس هستند.

کشور سوئیس به زیبایی کوه ها و طبیعتش و اقلیم مدیترانه ای آن معروف است.کشور سوئیس تقریبا با ثبات ترین اقتصاد دنیا را دارا میباشد و فرانک سوئیس با پایین ترین نرخ نوسان جزو قدرتمندترین واحد های پولی دنیا میباشد.کشور سوئیس یکی از مهاجر پذیرترین کشورهای دنیا میباشد هر چند اخیرا به دلیل مسائل امنیتی  محدودیت هایی برای ورود به این کشور وضع شده است.تبعه های خارجی که در این کشور اقامت دائم دارند و کسانی که اجازه موقت کار در کشور سوئیس دارند حدود ۲۲ % جمعیت این کشور را تشکیل میدهند.

کشور سوئیس از دین خاصی به طور رسمی حمایت نمیکند.مسیحیت دینی است که اکثر مردم این کشور به آن گرویده اند. کشور سوئیس دارای ۴ زبان اصلی می باشد که به ترتیب اهمیت عبارتند از: آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و لاتین.کشور سوئیس ثروتمند ترین کشور دنیا می باشد با درآمد سرانه ۲۸۰۰۰ پوند در سال است و یکی از کشورهایی است که هزینه های زندگی فوق العاده در آن بالا است به طور میانگین هزینه زندگی در کشور سوئیس ۱۵ میلیون در ماه می باشد. که این میتواند یک نکته منفی برای کسانی باشد که بخواهند در این کشور ساکن شوند و در آنجا زندگی کنند.سطح درآمد مردم سوئیس متناسب با هزینه های این کشور می باشد اما در ابتدای اقامت  پرداخت این هزینه ها سخت می باشد. کشور سوئیس۲۵ مین کشوری است که به حوزه شنگن پیوسته است.همان طور که میدانید رفت و آمد در کشورهای حوزه شنگن آزاد میباشد.

مهاجرت به سوئیس – راه های مهاجرت به سوئیس :

  1. مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل
  2. مهاجرت به سوئیس از طریق کار
  3. مهاجرت به سوئیس از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری
  4. مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی
  5. مهاجرت به سوئیس از طریق ازدواج
  6. مهاجرت به سوئیس از طریق تولد فرزند
  7. مهاجرت به سوئیس از طریق خرید ملک
  8. ویزای توریستی کشور سوئیس
  • مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل :

بسیاری از علاقه مندان و متقاضیان تحصیل در کشورهای اروپایی می توانند جهت تحصیل به کشور سوئیس مهاجرت نمایند. سوئیس دارای دانشگاه های برتر دنیا است که تحصیل در آن می تواند آینده ی شغلی فوق العاده ای را برای دانشجو فراهم آورد. تحصیل در سوئیس به نسبت سایر کشورهای اروپایی مستلزم پرداخت هزینه های تحصیلی بیشتری است. دانشجویان در کشور سوئیس نیز مانند سایر کشورها، هم زمان با تحصیل اجازه کار پاره وقت دارند و تا حدودی می توانند از پس هزینه های زندگی خود برآیند. تحصیل در دانشگاه های سوئیس به زبان انگلیسی امکان پذیر است و جهت اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های سوئیس، متقاضی می بایست دانش زبان انگلیسی مناسبی داشته باشد. مدرک زبان مورد نیاز جهت مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل، در مقطع لیسانس حداقل آیلتس ۶، فوق لیسانس آیلتس ۶٫۵ و دکتری آیلتس ۷ است. امکان تحصیل در رشته های مختلف تحصیلی در سوئیس وجود دارد اما برخی رشته ها مانند پزشکی و پیراپزشکی و هنر دارای آزمون ورودی می باشند.

همان طور که می دانید مطابق قوانین کاری اتحادیه اروپا، اگر کارفرمایی بخواهد به شخصی خارج از اتحادیه اروپا پیشنهاد کاری دهد و او را استخدام نماید می بایست ابتدا در آن کشور مورد نظر، مشخصات فرد را ۳ ماه آگهی نماید. اگر شخصی با مشخصات آگهی شده یافت نشود، کارفرما می بایست ۳ ماه دیگر در کل اتحادیه ی اروپا آگهی استخدام را تکرار نماید. در این صورت در طی ۶ ماه آگهی، اگر کارفرما نتواند شخصی را با شرایط مورد نیازش استخدام نماید، می تواند برای شخصی که در خارج از اتحادیه ی اروپا است آگهی دعوت به کار ارسال کند. فلسفه ی این قانون در اتحادیه ی اروپا این می باشد اشخاصی که در خاک کشور مورد نظر حضور دارند و در آنجا فارغ التحصیل شده اند نسبت به سایر افراد در خارج از اتحادیه ی اروپا جهت اخذ کار در اولویت هستند. بنابراین، اگر شخصی خواهان کار در سوئیس است، می بایست موفق به اخذ پیشنهاد و دعوتنامه کاری در سوئیس شود که بتواند در آنجا مشغول به کار گردد و لازم است که از اداره ی مهاجرت کشور سوئیس اجازه ی کار دریافت نمایند.

  • مهاجرت به سوئیس از طریق ثبت شرکت، کارافرینی یا سرمایه گذاری

جهت ثبت شرکت و سرمایه گذاری در سوئیس متقاضی می تواند یک شرکت حقیقی ( انفرادی) یا حقوقی به ثبت برساند. پس از اینکه شرکت به صورت قانونی به ثبت رسید، شخص می تواند در سوئیس مشغول به فعالیت شود. بدون شک دریافت مجوز های قانونی لازم جهت ثبت شرکت در سوئیس از جمله الزامات این پروسه می باشد.

  • ثبت شرکت در سوئیس به سه شکل امکان پذیر است:
  • ثبت شرکت انفرادی در سوئیس(بدون نیاز به سرمایه اولیه )
  • ثبت شرکت با مسئولیت محدود در سوئیس (حداقل میزان سرمایه مورد نیاز ۲۰٫۰۰۰ فرانک سوئیس)
  • ثبت شرکت سهامی خاص در سوئیس(حداقل میزان سرمایه مورد نیاز ۱۰۰٫۰۰۰ فرانک سوئیس)

در تمامی موارد فوق، متقاضی می بایست تمام یا نیمی از سرمایه مورد نیاز را بسته به نوع شرکت ثبت شده، نزد یک بانک سوئیسی پرداخت نماید. همچنین از الزامات و شرایط اصلی ثبت شرکت در سوئیس، منصوب نمودن یک شخص مقیم کشور سوئیس به عنوان یکی از مدیران شرکت و دادن حق امضا به وی می باشد. ثبت شرکت در سوئیس با رعایت قوانین وضع شده منجر به اخذ اقامت دائم سوئیس خواهد شد.

  • مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی

مطابق کنوانسیون ژنو در خصوص پناهندگان اشخاصی که در کشور خود بنا به دلایل سیاسی، مذهبی، نژادی و … مورد آزار و اذیت قرار می گیرند و زندگی جانی، مالی، و آبرویی آن ها در معرض خطر است، می توانند به کشورهای عضو کنوانسیون از جمله سوئیس در خواست پناهندگی دهند. به تبع کشور سوئیس نیز می بایست به درخواست آن ها مطابق مقررات کنوانسیون رسیدگی نماید. بخش رسیدگی به کیس های پناهندگی در سوئیس، اداره ی مهاجرت این کشور می باشد. با توجه به اینکه سوئیس کشوری صلح طلب است که در هیچ یک از جنگ های جهانی شرکت نکرده است، به تبع امنیت و صلح و آرامش این کشور و مردمانش را در اولویت قرار می دهد. به همین منظور پذیرفته شدن درخواست پناهندگی در سوئیس بسیار سخت می باشد.

اگر شما خواهان ازدواج با شخصی در کشور سوئیس هستید و قصد مهاجرت به سوئیس از طریق ازدواج را دارید، باید بدانید که یکی از طرفین می بایست تابعیت و شهروندی کشور سوئیس را به دست آورده باشد. مانند قوانین همه ی کشورها اسپانسر باید ثابت نماید که از پس هزینه های همسرش حداقل به مدت ۲ تا ۳ سال زندگی در سوئیس بر می آید. این مساله می تواند از این طریق اثبات شود که اسپانسر شغل و درآمد دارد و فیش حقوقی خود را به سفارت سوئیس ارائه دهد. در غیر این صورت و در صورت عدم توانایی اثبات درآمد اسپانسر، خود اسپانسر شونده می بایست ثابت نماید که می تواند هزینه های زندگی اش را در سوئیس تامین نماید. مهاجرت به کشور سوئیس از طریق ازدواج می تواند منجر به اخذ اقامت دائم سوئیس و در نهایت کسب تابعیت سوئیس شود.

همان طور که می دانید کشور سوئیس تابع سیستم خون می باشد. سیستم خون به این معنا است که فرزندی که در خاک سوئیس متولد می شود تنها در صورتی می تواند تابعیت کشور سوئیس را به دست آورد که از پدر یا مادر سوئیسی متولد شده باشد و یا پدر و مادر هر دو سوئیسی باشند. در غیر این صورت کودک متولد شده در خاک کشور سوئیس نمی تواند اقامت دائم یا تابعیت کشور سوئیس را به دست آورد. این قوانین برای افرادی است که بعد از ۱ ژانویه ۲۰۰۶ در سوئیس متولد می شوند. همچنین کودکانی که توسط اتباع کشور سوئیس به فرزند خواندگی گرفته می شوند، می توانند تابعیت کشور سوئیس را به دست بیاورند.

مهاجرت به سوئیس

مهاجرت به سوئیس

  • مهاجرت به سوئیس از طریق خرید ملک

در ابتدا باید این نکته را خاطر نشان کنیم که اشخاصی می توانند در کشور سوئیس ملکی را خریداری نمایند که اقامت ( کوتاه مدت یا بلند مدت ) کشور سوئیس را داشته باشند. بنابراین خرید ملک در کشور سوئیس راهی برای مهاجرت شما به کشور سوئیس نمی تواند باشد و مستلزم آن است که شما ابتدا اقامت کوتاه مدت این کشور را به دست آورید. پس از دریافت اقامت و خرید ملک در سوئیس، می بایست ثابت نمایید که قصد سکونت واقعی در این ملک را دارید. همچنین خرید ملک در کشور سوئیس تضمینی بابت دریافت اقامت دائم سوئیس را به شما نمی دهد.

  • ویزای توریستی کشور سوئیس :

جهت دریافت ویزای توریستی کشور سوئیس شما باید ثابت نمایید که وابستگی های مادی و معنوی نسبتا زیادی در خاک کشور خود دارید که در نهایت قصد شما برگشت به کشور خود است. وابستگی های مادی مانند آن است که ثابت نمایید در کشور خود، ملک، شغل، درآمد کافی و غیره دارید و وابستگی های معنوی مانند آن است که همسر و فرزند شما در خاک ایران می مانند و در سفر به سوئیس با شما همراه نمی شوند. اخذ ویزای توریستی سوئیس و ویزای شنگن از سوئیس می تواند در قالب ملاقات با اقوام درجه یک، ویزای تجاری، کاری، ماموریتی و غیره باشد. این نوع از ویزا کوتاه مدت و ویزای نوع C است که در خاک کشور سوئیس قابل تبدیل نیست، مدت آن نهایتا ۳ ماه است و با این ویزا فرد اجازه کار یا تحصیل و غیره ندارد. همچنین پس از انقضاء مدت ویزا می بایست خاک کشور سوئیس را ترک نماید. ذکر این نکته قابل توجه است که دریافت ویزای توریستی و کوتاه مدت کشور سوئیس بسیار سخت می باشد و بهتر است که با دعوتنامه صورت بگیرد.

 

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

 

  • نویسنده : تحصیل و زندگی در اروپا
  • تاریخ انتشار : ۹۷/۰۳/۱۳
  • دسته بندی :
  • دیدگاه ها : بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu