مهاجرت به ترکیه
مهاجرت به ترکیهReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Jun 2Rating:

مهاجرت به ترکیه (Turkey)

امروزه مهاجرت به ترکیه بسیار حائز اهمیت است. شما می توانید از روش های مهاجرت به ترکیه ، تحصیل در ترکیه در رشته های تحصیل گروه پزشکی در ترکیه یا تحصیل داروسازی در ترکیه مهاجرت داشته باشد. همچنین از روش های دیگر قوانین مهاجرت به ترکیه و روش های مهاجرت به ترکیه قصد تحصیل رایگان در ترکیه می باشد.

کشور ترکیه با توجه به مشترکات فرهنگی و پیشینه های مشترک بسیار زیاد بین ایران و ترکیه، یکی از مقاصد گردشگری ثابت ایرانی ها بوده و با توجه به عبور ترانزیتی از ترکیه به اروپا و بخشی از خاورمیانه، همیشه یکی از همسایه های تاثیر گذار کشور ایران در زمینه همکاری های حمل و نقل، صنعت، کشاورزی و توریسم می باشد. جمعیت ترکیه بالغ بر ۸۰ میلیون نفر و دین عمده مردم اسلام است. هر چند در قانون اساسی ترکیه، این کشور سکولار معرفی شده و دین خاصی به رسمیت شناخته نشده است ولی حدود ۹۸ درصد مردم ترکیه مسلمان هستند و دین اسلام را به عنوان دین رسمی خود پذیرفته اند. راه های مهاجرت به ترکیه متعدد است اما برای انتخاب بهترین راه، اطلاع از قوانین مالیاتی و شرایط اخذ اقامت و تابعیت کشور ترکیه برای خارجی ها لازم و ضروری است.

باتوجه به تحولات منطقه ای وحمایت همه جانبه ترکیه از تروریست های بین المللی، به تازگی و درسالهای اخیر، ترکیه درگیرحواشی حملات تروریستی شده و از میزان مقبولیت گردشگری این کشور تا حد زیادی کاسته شده است. عمده درآمد ترکیه از محل فعالیت درصنعت توریست، صنایع غذایی و تبدیلی، ترانزیت و همچنین صنایع مختلف، می باشد. ترکیه کشوری آسیایی، اروپایی می باشد وسالها بحث برسر پذیرش الحاق ترکیه به اتحادیه اروپا؛ درنشست سران اتحادیه اروپا مطرح گردیدکه تاکنون نتیجه خاصی در بر نداشته است. امکان کلاهبرداری راحت از متقاضیان مهاجرت به ترکیه، بسیاری از افرادی که فاقد دانش حقوقی و تحصیلات و تجربیات کافی در رشته حقوق بین الملل خصوصی هستند، با ثبت شرکتهای کاغذی و بی اساس، باعث اتلاف وقت و سرمایه هم وطنان می شوند. به شما پیشنهاد می شود قبل از هر اقدام مهاجرتی به ترکیه، با مطالعه قوانین مالیاتی و مهاجرتی ترکیه، با اطمینان بیشتر در این زمینه، اقدام فرمایید.

مهاجرت به ترکیه راه های مهاجرت به ترکیه:

  1. مهاجرت به ترکیه ازطریق کار: ترکیه هم مانند بسیاری از کشورها، از نیروی کار خارجی، استفاده می کند. استخدام نیروی کار خارجی درترکیه، شرایط و موانعی دارد که به آن می پردازیم. اولین شرط صدور ویزای کار ترکیه، وجود پیشنهاد شغلی از کارفرما درترکیه می باشد. درصورتی که یکی از صاحبان صنایع خصوصی، نیاز به تجربه، تخصص و مهارت شما داشته باشد، با معرفی کامل شما به اداره مهاجرت ترکیه، ووزارت کارترکیه، درصورت تایید این مراجع و داشتن شرایط اختصاصی متقاضی کار درترکیه، از قبیل گواهی سلامت، گواهی نداشتن پیشینه محکومیت کیفری و توانایی درانجام کار مورد درخواست، ویزای کار، صادرشده و شما امکان استخدام و کار در ترکیه را دارید.
  2. مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل : یکی از راههای مهاجرت به ترکیه و اخذ اقامت موقت یکساله کشور ترکیه، تحصیل در یکی ازدانشگاه های کشور ترکیه می باشد. دانشگاه های ترکیه، درسطح قابل قبول بین المللی قرار دارند. تحصیل درترکیه، به زبان ترکی استانبولی است ولی امکان ادامه تحصیل درترکیه به زبان انگلیسی نیز، وجود دارد. تحصیل رایگان درترکیه، فقط در مراکز آموزشی دولتی امکان پذیر است که به دارندگان اقامت دایم ترکیه و شهروندان این کشور، اجازه تحصیل رایگان درترکیه و فقط مدارس ودانشگاههای دولتی، داده می شود. تحصیل رایگان درترکیه، درمدارس و دانشگاه های خصوصی و یا شعب دانشگاه های خارجی، امکان پذیر نیست. هزینه های تحصیل و اقامت درترکیه، سالانه، حدود ۱۵ هزاردلار، می باشد و دانشجوی شاغل به تحصیل درترکیه، امکان کار همزمان با تحصیل را دارد. اما افرادی که باخرید ملک در ترکیه، اقامت موقت یکساله ترکیه را دریافت می نمایند، امکان ثبت نام فرزندانشان را در مدارس و دانشگاه های دولتی ترکیه، دارند که درجای خود مفصل توضیح داده خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل گروه پزشکی و داروسازی در ترکیه مقاله “تحصیل گروه پزشکی در ترکیه” و “تحصیل داروسازی در ترکیه” را مطالعه فرمایید.
  3. مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج: مانند همه کشورها، ازدواج با یکی ازاتباع ترکیه، امکان اقامت به فرد خارجی در ترکیه را می دهد. براساس قانون مدنی وقانون اساسی ترکیه، هر شخص خارجی که به مدت ۵ تا ۸ سال درترکیه، اقامت داشته و بیمه و مالیات متعلقه را پرداخت نماید، امکان درخواست اقامت دایم ترکیه را دارد. این درخواست در اداره مهاجرت مورد برررسی قرار می گیرد و در صورت داشتن شرایط کافی و عدم ارتکاب جرم در این مدت، اقامت دایم ترکیه که قابل تبدیل به پاسپورت این کشور، تحت شرایط خاص و سختی می باشد، به وی اعطا می شود.
  4. مهاجرت به ترکیه ازطریق ثبت شرکت :ثبت شرکت درترکیه، به تنهایی باعث اخذ اقامت این کشور ومهاجرت به ترکیه نمی شود. پس از ثبت شرکت درترکیه و تایید بیزنس پلان و طرح توجیهی اقتصادی، اجازه کار برای شرکت تاسیس شده داده می شود که با انتقال مبلغ سرمایه گذاری درترکیه و تحقق وعده های داده شده در بیزنس پلان، امکان خرید ملک و دفترکار در ترکیه برای صاحبان شرکت، وجود دارد. از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری، پس از ثبت شرکت در ترکیه، امکان اخذاقامت دایم ترکیه وجود دارد.
  5. مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی: پناهندگی به ترکیه، باتوجه به الحاق ترکیه به کنوانسیون پناهندگان سازمان ملل متحد موسوم به کنوانسیون ژنو، امکان پذیر است. ترکیه معمولا پلی برای عبور پناهجویان به اروپا وسایر کشورهای مقصد می باشد و به صورت مستقل، مقصد پناهندگان نیست. اما کشور ترکیه پناهندگان اروپایی رابه صورت دایم می پذیرد و پناهنده های سایر کشورها را به صورت موقت و تا زمان بررسی پرونده انها، اسکان می دهد. مقرکمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد درشهر آنکاری ترکیه می باشد .پناهنده پس از ورود به ترکیه به محل کمیساریای عالی سازمان ملل متحد درامور پناهندگان مراجعه می نماید. پس ازثبت نام جهت ارایه پرونده پناهندگی، این تقاضا به همراه مستندات، در اختیار نماینده کشورهای پذیرنده پناهجو قرارگرفته و اگر پرونده مورد توجه قرارگیرد، نماینده کشور اروپایی یاسایر کشورها نسبت به تعیین وقت مصاحبه مقدماتی با پناهجو اقدام می نماید.
  6. مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک: امکان اخذ اقامت دایم یا تابعیت و پاسپورت ترکیه باخرید ملک، وجود ندارد. کشور ترکیه درسالهای دور، فقط به اتباع کشورهایی که خرید ملک برای اتباع ترکیه رامجاز اعلام کرده بودند، اجازه خرید ملک می داد. اما قانون جدید ترکیه، این امکان رابه اتباع ۱۸۱ کشور خارجی ازجمله ایران می دهد که نسبت به خرید ملک و سکونت موقت درترکیه اقدام نمایند. با خرید ملک درترکیه، فقط مجوز اقامت یکساله به خریدار و شرکای وی داده می شود و به هیچ عنوان این اقامت، قابل تبدیل به اقامت دایم ترکیه و یا پاسپورت ترکیه نمی باشد.

به طور سنتی، ترکیه به عنوان کشور مهاجرت شناخته شده است. از اوایل دهه ۱۹۶۰ تا سال ۱۹۷۰، تعداد زیادی از اهالی ترکیه به کشورهای اروپای غربی، به ویژه آلمان غربی، مهاجرت کردند. این مهاجرت به تازگی به وسیله طرح های مجدد خانواده و مسیر پناهندگی ادامه یافت. اخیرا، ترکیه به عنوان کشور انتقال به اتحادیه اروپا برای مهاجرت نامنظم از کشورهای آسیایی مانند افغانستان، بنگلادش، عراق، ایران و پاکستان شناخته شده است. ترکیه که جمعیت آن نزدیک به ۷۰ میلیون نفر است، همچنان یک مقصد برای مهاجران نامنظم از کشورهای اتحاد شوروی سابق بوده و یک مگنت برای مهاجران غیرقانونی است.

ترکیه مدتهاست که کشور مهاجرت و پناهندگی است. از سال ۱۹۲۳ تا ۱۹۹۷ بیش از ۱٫۶ میلیون نفر به ترکیه مهاجرت کردند، بیشتر از کشورهای بالکان. در طول جنگ سرد، هزاران پناهجو از ایالت کمونیستی در اروپای شرقی و اتحاد جماهیر شوروی به ترکیه فرار کردند. اکثریت قاطع به عنوان پناهنده شناخته شدند و توسط کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل (UNHCR) به کشورهای ثالث مانند کانادا و ایالات متحده آمریکا مستقر شدند . در اواخر دهه ۱۹۸۰، این الگو شروع به تغییر کرد، زیرا تعداد بیشتری از پناهجویان از ایران و عراق و همچنین سایر کشورهای در حال توسعه وارد شده است. ترکیه نیز در سالهای ۱۹۸۸ و ۱۹۹۱، تقریبا هجوم جمعیت آلبانی، مسلمانان بوسنی، Pomaks (مسلمان بلغاری مسلمان) و ترکها در سالهای ۱۹۸۹، ۱۹۹۲-۱۹۹۵، و همچنین حملات انبوهی از تقریبا نیمی از میلیون پناهنده کرد را از عراق به دست آورد.

الگوهای در حال تغییر مهاجرت به تلاش های ترکیه و ترکیه برای تبدیل شدن به عضو اتحادیه اروپا فشار زیادی را برای بازنگری سیاست های مهاجرت و پناهندگی ایجاد می کنند. در عین حال، نگرانی های رو به رشد در اروپا نیز وجود دارد که اگر ترکیه بخواهد عضو اتحادیه اروپا شود، موج گسترده ای از مهاجرت از ترکیه به اعضای شان در اتحادیه وجود خواهد داشت.

ویزای ترکیه بستگی به کشور مبدا و طول و دلایل سفر شما خواهد داشت. بسیاری از کشورها موافقت نامه های مربوط به اخذ ویزا را امضا کرده اند که به شهروندان خود اجازه می دهد تا بدون داشتن ویزا به مدت ۳ ماه به ترکیه سفر کنند. بعضی از ملیت هایی که به ویزا معاف نیستند می توانند ویزای خود را در زمان ورود به ترکیه دریافت کنند (هرچند آنها هزینه نقدی را پرداخت می کنند). برای فهرستی از این کشورها و طول مدت اقامت آنها، با وزارت امور خارجه ترکیه تماس بگیرید. وزارتخانه همچنین مبلغ هزینه ها را در وب سایت خود فهرست می کند.خود را در مورد درخواست های شما ثابت کنید.

مهاجرت به ترکیه – انواع ویزا و برنامه های کاربردی در ترکیه

اگر در ترکیه بیش از ۹۰ روز اقامت دارید یا اگر قصد کار در ترکیه و  یا تحصیل در ترکیه را دارید ، به ویزا نیاز خواهید داشت. به صورت کلی ویزاهای ترکیه یا تک ورودی (tek giris) یا چندین ورودی (muteadyt giris) هستند. ویزای توریستی و ویزای مرزی (ویزاهای بسیاری از ملیت ها می توانند در نقاط ورود خود به دست آورند) معمولا برای یک ورودی معتبر است. با این حال، ویزای کار و دانشجو ممکن است چندین ضمیمه را پوشش دهد.با این حال، در میان این دو دسته گسترده، ویزا برای پوشش فعالیتهای خاص صادر می شود. برای درخواست ویزا، شما باید درخواست مناسب را برای سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور خود ارسال کنید. مواد کاربردی مشترک در زیر ذکر شده است:

  • پاسپورت (معتبر برای ۹۰ روز بیشتر از درخواست ویزا)
  • فرم درخواست (در دسترس از طریق وزارت امور خارجه
  • دو عکس عکس گذرنامه
  • نامه دعوت یا اشتغال
  • اثبات بیمه درمانی
  • اثبات یک بلیط بازگشت یا هزینه های مالی برای خرید یک بلیط بازگشت
  • شواهدی وجود دارد که به معنای مالی برای حمایت از خود در طول اقامت خود است
  • هزینه پردازش ویزا (بسته به نوع ویزا و ملیت شما متفاوت است)

شما باید تمام این اقلام را بدون در نظر گرفتن ویزا که نیاز دارید تهیه کنید، علاوه بر موارد خاصی که برای این ویزا مشخص شده است.

مهاجرت به ترکیهویزای توریستی ترکیه

این ویزا به مسافران داده می شود که برای ورود به ویزا واجد شرایط نیستند (این ویزا نیز به عنوان ویزای توریست در نظر گرفته می شود). ویزای توریستی به مدت ۹۰ روز صادر می شوند و برای یک ورودی مجاز می باشند. اگر ویزا را در مرز خریداری کنید، شما مجاز به ترک و ترک ترکیه بدون خرید ویزای جدید نخواهید شد. گردشگران مجاز به خرید ویزا در مرز ترکیه می توانند برای ویزای خود در یک کنسولگری یا سفارت ترکیه در کشور خود درخواست کنند.

مهاجرت به ترکیهویزای تجاری ترکیه

کسب ویزا ویزای شبیه به ویزای توریستی هستند، اما برای مسافران سفر می کنند که به تجارت موقت (جلسات، کنفرانس ها، سخنرانی ها) سفر می کنند. مانند ویزای توریستی، ویزای کسب و کار معمولا به مدت ۹۰ روز صادر می شود و برای ورود مجدد معتبر است. اگر به یک ویزای تجاری نیاز دارید، به کسب و کار خود در ترکیه نیاز دارید. کارفرمای شما باید قادر به ارائه یک نامه یا سند مناسب باشد.

مهاجرت به ترکیهویزای دانشجویی ترکیه

دانش آموزان تنها می توانند برای ویزای خود پس از ثبت نام در یک دانشگاه، مدرسه یا کلاس زبان ترکی، که توسط وزارت آموزش ترکیه به رسمیت شناخته می شوند، درخواست کنند. برای درخواست ویزای دانشجویی، یک مدرک از مدرسه خود را برای تأیید ثبت نام خود نیاز دارید (این محل مکالمه دعوت یا اشتغال است). پس از رسیدن به ترکیه، شما مجاز به ثبت نام در اداره پلیس محلی خود در ۳۰ روز هستید. پس از ثبت نام، شما اجازه اقامت صادر می کنید.

ویزای دانشجویی و اجازه اقامت به شما اجازه می دهد تعداد محدودی از خروج و ورودی تا زمانی که معتبر هستند (معمولا حدود یک سال) پیش از پایان دادن به ویزا، ویزا را تمدید کنید. در غیر این صورت، شما در معرض خطر غیرقانونی هستید.

مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیهویزای اقامت ترکیه

اگر میخواهید در ترکیه برای مدت طولانی تر از دوره ویزای خود و یا ویزای توریستی بمانید، شما باید برای ویزای اقامت درخواست دهید. حداقل دو ماه قبل از عزیمت مدارک خودرابه  کنسولگری ترکیه جهت بررسی ارسال کنید. در صورت داشتن ویزای اقامت در ترکیه مجاز به کار در ترکیه نیستید، بنابراین مراقبت های ویژه ای را برای نشان دادن اینکه شما می توانید در طول اقامت خود از لحاظ مالی خود راحمایت کنیدلازم است.

مهاجرت به ترکیهویزای کاری ترکیه

حداقل دو ماه قبل از عزیمت، برای سفارت و کنسولگری ترکیه برای ویزای کار درخواست کنید. در همان زمان، کارفرمای شما باید مستندات خاصی را به وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه (MLSS) ارسال کند. این وزارتخانه لیستی به روز شده از این اسناد را در وب سایت خود فراهم می کند.وزارت کار و امور اجتماعی شما ظرف ۹۰ روز پرونده شما را پردازش می کند.هنگامی که درخواست شما تایید شده است، مجوز کار و هزینه های پردازش ویزا را پرداخت خواهید کرد.همانطور که در مورد ویزای دانشجویی، باید ظرف ۳۰ روز از زمان ورود به ترکیه برای اجازه اقامت درخواست دهید. شما مجاز به شروع کار نیستید تا زمانی که تمام سه مجوز مورد نیاز را بدست آورید.

مهاجرت به ترکیهویزای تحقیق در ترکیه

محققان برای انجام حفاری باستان شناسی باید درخواست خود را به سفارت یا کنسولگری ترکیه ارسال کنند. اعضای تیم تحقیق و رهبران باید ۷ نسخه از فرم های درخواست خود و عکس های گذرنامه را ارسال کنند. برنامه های کاربردی آنها برای بازبینی به ترکیه ارسال می شود. پس از تکمیل و تأیید درخواست ها، هزینه پردازش درخواست پرداخت می شود.

محققانی که تحقیقات علمی انجام می دهند و هیچگونه معدن باقیمانده را شامل نمی شوند فقط باید به کنسولگری یا سفارت ترکیه با مواد درخواستی استاندارد مراجعه کنند. در این مورد، یک نامه از یک موسسه یا موسسه ترکیه که پژوهش را حمایت می کند، جایگزین نامه اشتغال یا دعوت نامه می شود. برای دریافت این نامه، پیشنهادات پروژه خود را به وزارت فرهنگ و ارشاد ترکیه ارسال کنید. اگر پیشنهاد شما تایید شده باشد، نامه الزامی را در نامه دریافت خواهید کرد.

 مهاجرت به ترکیهویزای فیلم در ترکیه

اگر قصد دارید یک فیلم تجاری یا مستند فیلم در ترکیه بنویسید، باید درخواست خود را برای وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه ارسال کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با وزارت تماس بگیرید. شما نمی توانید برای ویزای مربوط به فیلم از طریق یک کنسولگری یا سفارت درخواست کنید.گردشگران فیلمبرداری شخصی برای مقاصد غیر تجاری به این ویزا نیاز ندارند.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

  • نویسنده : تحصیل و زندگی در اروپا
  • تاریخ انتشار : ۹۷/۰۳/۱۲
  • دسته بندی :
  • دیدگاه ها : بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu