سرمایه گذاری در بلاروس
مهاجرت به بلاروس از طریق سرمایه گذاریReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Feb 16Rating:

شرایط مهاجرت و اخذ اقامت بلاروس ازطریق سرمایه گذاری

از میان روش های مختلف در خصوص اخذ اقامت اروپا و مهاجرت به بلاوس می توان به اخذ اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری و مهاجرت به کشور بلاروس از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک در کشور بلاروس یکی از روش های جذاب اخذ اقامت اروپا محسوب می شود.

مهاجرت به بلاروس از طریق سرمایه گذاری – سرمایه گذاری در بلاروس

بلاروس کشوری است که درهای ورود خود را بر روی سرمایه گذاران خارجی گشوده است و شرایط مطلوب تجارت را برای افراد فراهم کرده است. مهاجرت سرمایه گذاری و همچنین اخذ اقامت بلاروس نیز از مزایای سرمایه گذاری در بلاروس می باشد. هزینه زندگی در بلاروس معمولاً نسبت به کشور همسایه اش روسیه کمتر است و بسیاری این کشور را برای مهاجرت انتخاب می کنند. معمولاً افرادی که از طریق تحصیل وارد این کشور می شوند می توانند پس از پیدا کردن کار در بلاروس اقامت خود را اخذ کنند، البته در حین تحصیل ، نیز دانشجویان می توانند کار دانشجویی در بلاروس داشته باشند.

مهاجرت به بلاروس از طریق سرمایه گذاری – مزایای سرمایه گذاری در بلاروس

موقعیت جغرافیایی استراتژیک

دسترسی مستقیم به بازارهای (بلاروس، روسیه، قزاقستان، ارمنستان، قرقیزستان)

فعالیت های زیر ساختی توسعه یافته در بلاروس همانند: حمل و نقل، فنون نظامی و ارتباطات

تصویب قانون مترقی در بلاروس

تضمین حقوق و حراست از سرمایه گذاران در بلاروس

جذب سرمایه گذاری و سیاست مالیاتی مطلوب

حمایت دولت از سرمایه داران به شکل دادن ضمانت، مزایا و اولویت

خصوصی سازی فرصت ها

۶ منطقه اقتصادی رایگان

نیروی کار بسیار ماهر

زندگی با کیفیت

مهاجرت به بلاروس از طریق سرمایه گذاری – چگونگی فعالیت سرمایه گذاری خارجی

سرمایه گذاری خارجی شورای مشورتی تحت نظر شورای وزارت کشوری فعالیت می کنند که :

طرح های پیشنهادی برای بهبود سرمایه گذاری را پیشنهاد می دهند.

که در ازمون ها و فعالیت های حقوقی منظم شرکت می کند و روابط با سازمان های تبلیغاتی در جهت سرمایه گذاری خارجی را تنظیم می کنند.

حق دادن پیشنهاد در دولت های جمهوری خواه در خصوص تغییر یا لغو اعمال حقوقی و نظارتی و حقوق سرمایه گذاری را دارند.

مهاجرت به بلاروس از طریق سرمایه گذاری – پروژه های سرمایه گذاری در بلاروس

درهای تمامی بخش های اقتصاد بلاروس بر روی سرمایه گذاری های خارجی به جز تولید سلاح، مواد مخدر و مواد سمی باز است.

سرمایه گذاران ممکن است شرکت های حقوقی در شعب خود که توسط نمایندگان اداره می شوند با سرمایه گذاری های خارجی را راه اندازی کنند.

لذا دولت اولویت و امتیازاتی در خصوص همکاری های دوجانبه مفید را در اختیار افراد قرار می دهد. رژیم های حقوقی خاص امکان سرمایه گذاری رایگان در مناطق اقتصادی، شهرهای کوچک و متوسط،، مناطق روستایی و پارک فناوری را برای افراد فراهم می کنند.

مهاجرت به بلاروس از طریق سرمایه گذاری – اولویت بندی های سرمایه گذاری

اولویت بندی بخش ها و مناطق بلاروس برای سرمایه گذاری به صورت زیر می باشد :

  • صنایع دارویی
  • صنایع بیوتکنولوژی
  • فناوری و مواد نانو
  • تکنولوژی برتر در صنایع
  • مواد جدید
  • صنایع نفت و مواد شیمیایی
  • صنایع مهندسی مکانیک و ساخت ابزار و ماشین الات
  • حمل و نقل زیر ساختی
  • مهندسی عمران
  • ساخت مصالح ساخت و ساز
  • کشاورزی
  • صنایع مواد غذایی
  • فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • گردشگری

شهر سرمایه گذاری مینسک اطلس در پایتخت بلاروس واقع شده است که این شهر شما را نسبت به فرصت های سرمایه گذاری و جذب پروژه های سرمایه گذاری در مینسک آگاه می کند.

مهاجرت به بلاروس از طریق سرمایه گذاری – ثبت شرکت در بلاروس

برای ثبت شرکت در بلاروس فرد باید سرمایه ای به میزان ۱۵۰۰ دلار تا ۲۰۰۰ دلار داشته باشد. این سرمایه اولیه پس از ثبت و تأسیس شرکت به فرد بازگردانده می شود و ضبط نمی گردد.فرد با ثبت شرکت در بلاروس می تواند اقامت دائم بلاروس را برای خود و اعضای خانواده خود که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می گردد، بگیرد. برای فرزندان بالای ۱۸ سال شخص نیز این امکان وجود دارد که فرزندش را به عنوان یکی از شرکای خود معرفی کند و بدین ترتیب ویزای بیزینس برای او نیز صادر شود.  با اخذ این ویزا می توان به همه کشورهای عضو CIS رفت و آمد نمود. با سرمایه گذاری و ثبت شرکت در مناطق آزاد کشور بلاروس مثل پارک های فناوری، سرمایه گذار به مدت ۵ سال از مالیات معاف می شود و اگر در این مدت ۵ ساله بتواند میزان حداقل ۱۵۰ هزار یورو تراکنش مالی و سود دهی را ثبت کند، میتواند اقامت دائم بلاروس را اخذ کند.

مهاجرت به بلاروس از طریق سرمایه گذاری – اقامت دائم با خرید ملک

از دیگر راه های سرمایه گذاری و اخذ اقامت در بلاروس خرید ملک است که حداقل قیمت این ملک باید ۱۵۰ هزار  یورو باشد. که با خرید این ملک یک ویزای ۳ تا ۵ ساله به فرد تعلق می گیرد و هرساله این ویزا تمدید می شود که لزومی به ماندن در بلاروس وجود ندارد. با گذشت ۵ سال فرد و خانوداه او تابعیت بلاروس را به دست می آورد.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشور بلاروس را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال می توانید با ما در ارتباط باشید تا مشاوران و کارشناسان ما شما را دقیق تر راهنمایی کنند.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu