مهاجرت به برزیل

مهاجرت به برزیل (Brazil)

امروزه روش های مهاجرت به برزیل به شکل های مختلف صورت می گیرد. در این مقاله قصد داریم درباره مهاجرت به برزیل به شما اطلاعاتی بدهیم. برای مهاجرت به بلاروس شما باید ابتدا درباره کشور برزیل اطلاعات کافی داشته باشیم. در مقالات دیگر بطور مفصل درباره روش های مهاجرت به برزیل توضیح داده ایم. کشور برزیل یکی از کشورهای صنعتی آمریکای لاتین و دارای اقتصادی رو به پیشرفت در جهان است. پایتخت کشور برزیل شهر زیبای برازیلیا است و شهرهای سائوپائولو و ریودوژانیر از جمله شهرهای بزرگ و مهم این کشور هستند. جمعیت این کشور بالغ بر ۲۰۳ میلیون نفر است . زبان رسمی کشور برزیل زبان پرتغالی است و واحد پول این کشور رئال برزیل است . دین رسمی مردم کشور برزیل مسیحی کاتولیک است . کشور برزیل از جنگل های استوایی و زمین های کشاورزی وسیع پوشیده شده است . ۲۰ درصد از کل آب های شیرین جهان در کشور برزیل وجود دارد و این موجب می شود در میان بحران آب جهانی برزیل کشوری تعیین کننده باشد . حکومت این کشور به صورت فدرالی ارائه می شود و ایالات مختلف که به صورت تقریبا مستقل و توسط فرمانداران ارائه می شوند . یک کشور با توجه به تعامل خوب با کشورهای مختلف ارزش پاسپورت خوبی دارد.

مهاجرت به برزیل – ویزای اقامت دائم برزیل (ویزای مهاجرت برزیل)

ویزای اقامت دائم برزیل (ویزای مهاجرت برزیل) تنها به متقاضیان واجد شرایط خاصی که از طرف شورای ملی مهاجرت، وزارت دادگستری یا وزارت کار تعیین شده است، اعطا می شود.در اصل، شش حالت وجود دارد که یک خارجی می تواند ویزای دائم کشور برزیل را بگیرد:

  1. مدیر کل، مدیر و یا رئیس شرکت های حرفه ای و یا تجاری؛
  2. تبعه خارجی که در نظر دارد به طور دائم در برزیل سکونت داشته باشد و ارز خارجی را در فعالیت های تولیدی سرمایه گذاری می کند؛
  3. محقق یا متخصص سطح بالا.
  4. شخص خارجی بازنشسته رسمی، که ماهانه معادل حداقل ۶۰۰ هزار رئال برزیلی به برزیل انتقال دهد؛
  5. هنگامی که متقاضی با شهروندی از برزیل ازدواج کند.
  6. زمانی که تبعه خارجی فرزندان برزیلی داشته باشد.

(متقاضیان کار معمولاً در دو دسته اول قرار می گیرند)

اخذ ویزای اقامت دائم برزیل نیاز به ارائه اسناد و مدارک زیادی در هر یک از این شرایط دارد، علاوه بر مدارکی که معمولاً از متقاضیان ویزای موقت اخذ می شود . برخی از این اسناد در زیر ذکر شده است . با این حال، مهم است که متقاضیان به ادارات دولتی مناسب مراجعه کنند. این فرآیند از طرف پلیس فدرال برزیل، وزارت دادگستری بررسی می شود، البته ممکن است، بسته به شرایط به وزارت کار نیز مرتبط باشد.

به متقاضیان توصیه می شود که این روند اداری بسیار پیچیده و طولانی است – اظهارات و اسناد زیادی باید به شیوه خاص و قانونی ارائه شود که مورد تأیید ارگان های خاص و یا ادارات دولتی باشد.علاوه بر اسناد و مدارک معمولی، در زیر مجموعه ای از شرایط فردی ارائه شده است.

مدیران متقاضی ویزای اقامت دائم برزیل معمولاً در یکی از مقوله های مدیر عامل، مدیر و یا رئیس یک شرکت تازه تأسیس قرار می گیرند . این دسته برای پوشش انتقالات بین شرکتی و یا استخدام مدیران واجد شرایط برای مدیریت شرکت های برزیلی برنامه ریزی شده است.

مهاجرت به برزیل – شرایط و روش های مهاجرت به برزیل

ما در این قسمت به بررسی روش های مهاجرت به برزیل می پردازیم . توجه داشته باشید، اشخاص متقاضی مهاجرت به برزیل باید پس از ورود از یکی از راه ها مثل مهاجرت تحصیلی یا کاری و یا سرمایه گذاری در برزیل نسبت به اخذ اقامت برزیل و در نهایت تابعیت یا شهروندی این کشور اقدام نمایند.

مهاجرت به برزیل – مهاجرت به برزیل از طریق تحصیل

مهاجرت به برزیل از طریق تحصیلی مزایای بسیاری برای فرد دارد ازجمله این که بدین وسیله می توان علاوه بر تحصیل در دانشگاه هایی با رنک جهانی بالا, شرایط اقامت و اخذ پاسپورت کشور برزیل را فراهم نمود. کشور برزیل دارای دانشگاه هایی شناخته شده در جهان و آمریکای لاتین هستند. مثلا دانشگاه سائوپائولو در ایالت سائوپائولو مشهورترین دانشگاه آمریکای لاتین و دارای رنکینگ یا رتبه بندی ۱۴۳ در جهان و دانشگاه The University of Campinas دارای رنک ۱۹۵ جهانی می باشد.

هزینه تحصیل در کشور برزیل بسته به دولتی و یا خصوصی بودن دانشگاه و مرکز آموزشی متفاوت است. تحصیل در دانشگاه های دولتی کشور برزیل تقریبا رایگان است. دانشگاه ها خصوصی بسته به رشته و مقطع تحصیلی شهریه ای در حدود ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار شهریه دریافت می نمایند.

مهاجرت به برزیل – مهاجرت به برزیل از طریق تولد فرزند

اگر به دنبال کشوری هستید که به واسطه تولد فرزندتان در خاک آن کشور به او تابعیت اعطا شود و این تابعیت مزیتی نیز برای شما به عنوان پدر و مادر طفل داشته باشد برزیل کشور بسیار مناسبی است.کشور برزیل از جمله معدود کشورهایی است که از سیستم خاک تبعیت می نماید. این بدان معنی است که اگر فرزند شما در خاک کشور برزیل متولد شود به واسطه همین تولد, تابعیت و پاسپورت برزیل به او اعطا می شود.

تا اینجا شرایط مانند کشورهای دیگری است که تابعیت در آنها از سیستم خاک تبعیت می کند مانند آمریکا و کانادا. اما نکته مثبت مهاجرت به برزیل از طریق تولد فرزند آن است که پدر, مادر و خواهران و برادران فرزند متولد شده در برزیل نیز می توانند از مزیت این تولد استفاده کنند چرا که به آنها نیز اقامت دائم کشور برزیل اعطا می شود. این مزیتی است که در کشورهای دیگر پیرو سیستم خاک وجود ندارد. اقامت دائم افراد خانواده نیز بعد از دوسال به تابعیت تبدیل می گردد.

نکته حائز اهمیت دیگر آن است که هزینه های درمانی ، هزینه زایمان و هزینه های مربوط به تولد فرزند در برزیل تقریبا رایگان است که کلیه اتباع, افراد مقیم و غیر مقیم و حتی توریست ها نیز از این مزیت برخوردارند. حال اگر بدانیم هزینه های بیمارستانی تولد یک فرزند در کشوری همچون آمریکا چیزی بالغ بر ۶۰٫۰۰۰ هزار دلار خواهد بود این امر اهمیت بیشتری خواهد یافت. همچنین این روش برای افرادی که قصد مهاجرت به آرژانتین و کشورهای مشابهی دارند، منطقی به نظر می رسد. لازم به ذکر است اخذ ویزای توریستی برزیل یکی از روش هایی است که با آن می توان از این طریق نسبت به مهاجرت به برزیل اقدام کرد.

مهاجرت به برزیل – مهاجرت به برزیل از طریق ازدواج

 مهاجرت به کشور برزیل از طریق ازدواج به این صورت است که اگر شما با یک شخص تبعه کشور برزیل ازدواج نمایید به این واسطه می توانید اقامت دائم کشور برزیل را کسب نمایید. از این نظر نیز برزیل مانند بقیه کشور های جهان این اصل را پذیرفته است که اگر شخص خارجی با یکی از اتباع کشورش اعم از زن یا مرد ازدواج نماید به واسطه این ازدواج می تواند اقامت و تابعیت کشور برزیل را اخذ نماید.

مهاجرت به برزیل – مهاجرت به بزریل از طریق ثبت شرکت

از روش های بسیار پرطرفدار مهاجرت به برزیل ، مهاجرت به برزیل از طریق ثبت شرکت است. در این روش شما نیاز دارید سرمایه ای در حدود ۵۰۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰  دلار معادل۱۵۰۰۰۰  رئال برزیل برزیل به عنوان سرمایه شرکت خود و در حساب شخصی خود داشته باشید. در کنار آن باید حساب بانکی نیز به نام شرکت افتتاح می گردد اما وجه شما در حساب خودتان باقی خواهد ماند که این امر خود باعث آسودگی خاطر فرد خواهد بود.

با ثبت شرکت در کشور برزیل شما اقامت موقت یک ساله دریافت می کنید که این اقامت موقت به صورت سالانه تمدید می گردد تا شما و خانواده تان را بعد از ۴ تا ۵ سال به اقامت دائم برساند. برای تمدید اقامت خود و خانواده از طریق ثبت شرکت در برزیل باید مالیات سالانه شرکت خود که معمولا به میزان ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار است را پرداخت نمایید و شهروند معقولی باشید. فرد متقاضی می تواند با توجه به شغل خود در ایران و با توجه به میزان درآمدزایی مشاغل مختلف در برزیل شرکت خود را در زمینه های مختلف مانند: شرکت های تجاری و بازرگانی, واردات و صادرات کالاهای مختلف, رستوران ها و فروشگاه های کوچک و بزرگ و غیره.

فرد به واسطه این ثبت شرکت می تواند در کشور برزیل اقدام به خرید ملک تجاری و یا مسکونی نماید اما این خرید ملک ضامن کسب اقامت او نمی باشد و به واسطه همان ثبت شرکت و فعالیت تجاری خود اقامت و پس از آن تابعیتش را اخذ می نماید. برای کسب تابعیت برزیل مانند کشورهای دیگر فرد باید در آزمون زبان و تاریخ این کشور شرکت نماید و سپس پاسپورت کشور برزیل را اخذ می نماید.

مهاجرت به برزیل

مهاجرت به برزیل

مهاجرت به برزیل مهاجرت به برزیل از طریق ویزای کار

برای دریافت ویزا از طریق مهاجرت به برزیل از طریق ویزای کار , شرط اول آن است که فرد دارای یک job offer  یا پیشنهاد شغلی معتبر از این کشور باشد. این بدان معنی است که باید کارفرمایی در کشور برزیل که به صورت قانونی اجازه استخدام بین المللی را داشته باشد شما را براساس رزومه تحصیلی و کاری, مناسب تشخیص دهد. پس  کلیه امور قانونی برای دریافت ویزای کار باید طی گردد که شرط مهم آن داشتن پیشنهاد شغلی مناسب است.

از طرف دیگر دانش زبان, نقش تعیین کننده ای برای احراز صلاحیت فرد متقاضی دارد و دانستن زبان پرتغالی در این بین بسیار موثرتر از زبان انگلیسی است. زیرا گرچه زبان انگلیسی به عنوان زبان بین المللی در این کشور صحبت می شود اما زبان رسمی زبان پرتغالی می باشد و مسلما تکلم به این زبان می تواند شانس کار در کشور برزیل را افزایش دهد. گزینه ورود به برزیل از طریق کالج های زبان و ویزاهای تحصیلی نیز می تواند راه را برای یافتن کار در این کشور همراه نماید. چراکه با آموختن زبان و تحصیل در این کشور هم فرصت کافی برای یافتن کار در دسترس فرد قراد می گیرد هم رزومه فرد, قوی تر می گردد. کار در کشور برزیل بعد از ۳ تا ۴ سال اقامت موقت, فرد را به اقامت دائم برزیل می رساند و پس از آن شخص تابعیت این کشور را اخذ می نماید.

نکته ای که باید مدنظر داشت این است که طبق قوانین فعلی برزیل، خرید ملک در برزیل موجب اخذ اقامت این کشور نمی شود و حتی خرید خانه و غیره یک روشی مهاجرت به برزیل محسوب نمی شود. با توجه به مقاله حاضر می توان گفت راه های متعددی برای ورود به کشور برزیل و اخذ اقامت و پاسپورت این کشور وجود دارد.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

  • نویسنده : تحصیل و زندگی در اروپا
  • تاریخ انتشار : ۹۷/۰۳/۱۷
  • دسته بندی :
  • دیدگاه ها : بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu