مهاجرت به برزیل از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در برزیل

مهاجرت به برزیل از طریق سرمایه گذاری(Brazil)

از میان روش های مختلف در خصوص اخذ اقامت برزیل و مهاجرت به کشور برزیل می توان به اخذ اقامت برزیل از طریق سرمایه گذاری و مهاجرت به کشور برزیل از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک در کشور برزیل که یکی از روش های جذاب اخذ اقامت برزیل محسوب می شود ، اشاره کرد.

شرایط مهاجرت و اخذ اقامت برزیل از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به برزیل از طریق سرمایه گذاری – اقامت از طریق سرمایه گذاری در برزیل

برزیل شرقی ترین کشور آمریکای جنوبی و در عین حال بزرگترین و پرجمعیت ترین کشور آمریکای جنوبی می باشد که به عنوان یکی از کشورهای صنعتی آمریکای لاتین و دارای اقتصادی رو به پیشرفت در جهان به شمار میرود. جمهوری فدراتیو برزیل دارای جمعیت: ۱۸۲.۸ میلیون میباشد. پایتخت آن برازیلیا و بزرگترین شهرآن سائو پائولو است که دارای ۸.۵۵ میلیون کیلومتر مربع وسعت میباشد. زبان رسمی این کشور پرتغالی و دین رسمی آن مسیحیت است. صادرات آن مصنوعات، سنگ آهن، قهوه، مرکبات و سایر محصولات کشاورزی می باشد . سیاست برزیل برای جذب سرمایه گذاران خارجی، در مقایسه با دیگر کشورها، سیاست جذب بیشتر است. تنها امر لازم برای درخواست ویزای دائم سرمایه گذاری، علاوه بر اینکه شخص باید بالای ۱۸ سال باشد این است که باید در برزیل، به میزان حداقل حدود ۵۰۰۰۰ دلار آمریکا، در کسب و کار؛ سرمایه گذاری کند.
ممکن است که یک امتیاز از ویزای دائم با سرمایه گذاری کمتر از آنچه که در بالا بیان شد، به دست آورد؛ اما در این مورد، مفهوم توسعه اجتماعی باید با توجه به شرایط زیر در نظر گرفته شود:
● میزان مشاغلی که در برزیل ایجاد می شود
● افزایش بهره وری
● جذب فناوری
● جمع آوری کمک برای یک بخش خاص
● ذکر این نکته مهم است که شورای مهاجرت ملی، اولویت سرمایه گذاری را به سرمایه گذاران آمریکای جنوبی میدهد

مهاجرت به برزیل از طریق سرمایه گذاریفرآیند دریافت ویزای سرمایه گذاری برزیل

مانند سایر روشهای مهاجرت، صدور ویزای سرمایه گذاری برزیل، مقداری زمان میبرد. میانگین کل فرآیند، حدود یک سال طول میکشد.
ثبت شرکت در برزیل از روش های بسیار پرطرفدار اخذ اقامت کشور برزیل است. در این روش شما نیاز دارید سرمایه ای در حدود ۵۰۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰ دلار معادل ۱۵۰۰۰۰ رئال برزیل به عنوان سرمایه شرکت خود و در حساب شخصی خود داشته باشید. در کنار آن باید حساب بانکی نیز به نام شرکت افتتاح می گردد اما وجه شما در حساب خودتان باقی خواهد ماند که این امر خود باعث آسودگی خاطر فرد خواهد بود.

مهاجرت به برزیل از طریق سرمایه گذاری – ثبت شرکت در برزیل:

ثبت شرکت در کشور برزیل شما اقامت موقت یک ساله دریافت می کنید که این اقامت موقت به صورت سالانه تمدید می گردد تا شما و خانواده تان را بعد از ۴ تا ۵ سال به اقامت دائم برساند. برای تمدید اقامت خود و خانواده از طریق ثبت شرکت در برزیل باید مالیات سالانه شرکت خود که معمولا به میزان ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار است را پرداخت نمایید و شهروند معقولی باشید. فرد متقاضی می تواند با توجه به شغل خود در ایران و با توجه به میزان درآمدزایی مشاغل مختلف در برزیل شرکت خود را در زمینه های مختلف مانند: شرکت های تجاری و بازرگانی, واردات و صادرات کالاهای مختلف, رستوران ها و فروشگاه های کوچک و بزرگ و غیره.

فرد به واسطه این ثبت شرکت می تواند اقدام به خرید ملک تجاری و یا مسکونی در کشور برزیل نماید اما این خرید ملک ضامن کسب اقامت او نمی باشد و به واسطه همان ثبت شرکت و فعالیت تجاری خود اقامت و پس از آن تابعیتش را اخذ می نماید. برای کسب تابعیت برزیل مانند کشورهای دیگر فرد باید در آزمون زبان و تاریخ این کشور شرکت نماید و سپس پاسپورت کشور برزیل  را اخذ می نماید.

سرمایه گذاری در برزیل

سرمایه گذاری در برزیل

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل در برزیل مقاله” تحصیل در برزیل را مطالعه فرمایید.

اقامت برزیل از طریق سرمایه گذاری

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشور برزیل را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال می توانید با ما در ارتباط باشید تا مشاوران و کارشناسان ما شما را دقیق تر راهنمایی کنند.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

2 دیدگاه

  • بنده میخواهم به هر طریقی شده اقامت برزیل یا سوئد را بگیریم راهنمایی کنید 71***091233
    • با سلام دوست عزیز شما می توانید در خصوص بررسی رزومتون و همچنین دریافت پیشنهادات جامع در خصوص اخذ اقامت کشور سوئد و یا اخذ اقامت کشور برزیل با مشاورین موسسه آتیه آفرینان صحبت نمایید.بسته به رزومه تحصیلی و یا رزومه کاری شما می توانیم برای اخذ اقامت کشور برزیل و یا اخذ اقامت کشور سوئد اقدام نماییم. شماره تماس: 02122226777 موفق باشید
Menu