مهاجرت به اوکراین

مهاجرت به اوکراین (Ukraine)

امروزه روش های مهاجرت به اوکراین به شکل های مختلف صورت می گیرد. در این مقاله قصد داریم درباره مهاجرت به اوکراین به شما اطلاعاتی بدهیم. برای مهاجرت به اوکراین شما باید ابتدا درباره کشور اوکراین اطلاعات کافی داشته باشیم. در مقالات دیگر بطور مفصل درباره روش های مهاجرت به اوکراین توضیح داده ایم. یکی از چهار رکن مهم تشکیل دهنده شوروی سابق، کشور اروپایی اوکراین می باشد که در منحل شدن امپراطوری شوروی سابق تاثیر مهمی داشت و البته در بوجود آمدن امپراطوری نیز نقش بسزایی داشت. کشور اوکراین دارای تقریبا ۴۹ میلیون جمعیت می باشد و در سالهای گذشته رشد جمعیت در آن منفی بوده است و به همین دلیل سیاست خوبی در جذب مهاجر برای کار و یا تحصیل در اوکراین و … نسبت به سایر کشورها و همسایگان اروپایی خود دارند.

وضعیت اقتصادی اوکراین در چند سال اخیر باعث شده است تا این کشور در زمره اصلی ترین تولیدکنندگان صنعتی و کشاورزی محسوب گردد. اوکراین از نظر منابع طبیعی بسیار غنی است و عمدتاً با عنوان « پرستار اروپا » شناخته شده است. مرکز وسیعی از صنایع عمدتاً در اطراف شهرهای بزرگ این کشور متمرکز شده است که این شهر ها عبارتند از  کیف ، خارکف ، اودسا ، دنیپرپتروسک ، دانتسک ، زاپاروژه ، نیکلایو و …مواردی که در بالا اشاره کردیم باعث شده است که اوکراین هم به لیست کشور های مقصد مهاجرین از سراسر دنیا اضافه شود. البته مهاجرت به اوکراین مانند هر کشور دیگری پروسه خاص خود و شرایط مربوط به خود را دارد که اشخاص متعلق به گروه های زیر می توانند به اوکراین مهاجرت نمایند.

در محدوده سهمیه :

  • فاعلان علم و فرهنگ، که مهاجرت آنها مطابق با منافع اوکراین می باشد؛
  • متخصصین و کارمندان با درجه تخصص بالا که اقتصاد اوکراین به آنها نیازمند است؛
  • اشخاصی که به اقتصاد اوکراین مبلغ حداقل ۱۰۰۰۰۰ (صد هزار) دلار امریکا سرمایه گزاری کرده اند، و این سرمایه گذاری قانوناً به ثبت رسیده است
  • اشخاصی که بستگان اتباع اوکراینی می باشند: برادر یا خواهر تنی، پدربزرگ و مادر بزرگ ، نوه
  • اشخاصی که قبلاً تابعیت اوکراینی داشتند
  • والدین، همسر مهاجر و اطفال خوردسال وی
  • اشخاصی که در قلمرو  اوکراین از روز پناهنده شدن در اوکراین در طول سه سال پیوسته زندگی می کردند و نیز ولدین، همسران و اطفال نا بالغ که همراه آنها زندگی می کنند.

خارج از سهمیه :

  • یکی از زوج به شرطی که همسرش تبعه اوکراین می باشد پس از دو سال ازدواج.
  • برای اشخاصی که ناظر بر اتباع اوکراینی می باشند و یا از آنها مراقبت می کنند.
  • برای اشخاصی که حق دریافت تبعیت اوکراین طبق نسب منطقه ای دارند.
  • برای اشخاصی که مهاجرت آنها مطابق با منافع اوکراین می باشد.
  • برای اوکراینی های اصیل و همسران آنها در صورت ورود مشترک و اقامت در قلمرو  اوکراین

همسران اتباع اوکراینی که بیش از دو سال است که با یک دیگر ازدواج کرده اند، به شرط ارائه مدارک زیر می توانند از طریق این سفارت اقدام به دریافت مجوز مهاجرت به اوکراین کنند :

  • سه قطعه عکس
  • ترجمه رسمی شناسنامه
  • گواهی محل سکونت
  • اطلاعات مربوط به ترکیب خانواده، ترجمه رسمی گواهی ولادت (شناسنامه)
  • گواهی نداشتن سو سابقه

مهاجرت به اوکراین – اقامت دائم اوکراین

اقامت دائم اوکراین , مدرکی است که این امکان را فراهم می سازد تا شما به طور نامحدود به کشور اوکراین ورود و خروج داشته باشید( بدون نیاز به اخذ دعوت نامه و ویزا و غیره) و در خاک اوکراین به زندگی, کار و هر نوع فعالیتهای اجتماعی بپردازید ( به جز فعالیت سیاسی)

مهاجرت به اوکراین مزایای اقامت دائم اوکراین

از جمله مزایای اقامت دائم اوکراین میتوان به موارد زیر اشاره نمود.

  • داشتن تمامی حقوق یک شهروند اکراینی به جز حق رأی
  • فراهم کردن زمینه برای دریافت شهروندی اوکراین(پاسپورت) در کوتاه ترین زمان ممکن
  • دریافت مجوز دائم کار در اوکراین
  • تسهیل دریافت ویزا برای سفر به کشورهای اروپایی و آمریکا
  • امکان استفاده از تمام خدمات بانکی ( وام Credit و …)
  • پیشرفت روزافزون کشور اوکراین در همه زمینه ها و امکان پیوستن آن به اتحادیه ی اروپا درآینده ای نزدیک.( دریافت ویزای شینگن )
  • وجود موقعیتهای مناسب برای سرمایه گذاری مطمئن

و چندین و چند مزیت دیگر اشاره کرد

مهاجرت به اوکراین

مهاجرت به اوکراین

مهاجرت به اوکراین – شرایط  مهاجرت به اوکراین

پروسه و شرایط مهاجرت اوکراین برای اتباع خارجی، بواسطه قوانین اداره مهاجرت این کشور وضع می شود. دراین قسمت به بررسی برخی روش های مهاجرت به اوکراین می پردازیم .اجازه مهاجرت به اوکراین طبق قوانین اداره مهاجرت به کسانی داده می شود که شرایط و پیش زمینه مهاجرت را داشته باشند. شرایط مورد نیاز جهت مهاجرت به اوکراین در بند ۴ قوانین مهاجرتی این کشور به طور کامل ذکر شده است.

اجازه مجوز مهاجرت به افراد طی یک سری توضیحات که بواسطه هیئت وزیران اوکراین ترتیب اثر داده شده ارائه می شود. این توضیحات و شرایط مورد نیاز جهت دریافت این مجوز در ادامه مورد بررسی قرار گرفته است.

  1. نیروهای کاری علمی و افرادی که مهارتشان مورد نیاز کشور اوکراین باشد.
  2. افراد متخصص که جهت تقویت اقتصاد اوکراین وجودشان ضروری است.
  3. افرادی که به مبلغ ۱۰۰۰۰۰ دلار یا بیشتر در این کشور سرمایه گذاری کرده اند. البته سرمایه گذاری باید طبق قوانین وضع شده باشد.
  4. افرادی که برادر یا خواهرش، پدربزرگ یا مادربزرگش و یا غیره تابعیت و اقامت در اوکراین داشته باشند.
  5. افرادی که قبلا تابعیت اوکراینی داشته اند.
  6. افرادی که والدین و یا همسرشان اوکراینی تبار باشند
  7. افرادی که طی سه سال به مدت مستمر در این کشور حضور داشته اند

مهاجرت به اوکراین مهاجرت به اوکراین از طریق ازدواج

مهاجرت به اوکراین از طریق ازدواج شامل :

  1. اگر یکی از طرفین( همسر) تابعیت اوکراین را داشته باشد و ازدواجشان حداقل ۲ سال پیش ثبت شده باشد  و یا اینکه بچه ها و یا والدین اوکراینی تبار باشند.
  2. افرادی که تحت قیومیت خانواده اوکراینی تبارهستند.
  3. افرادی که براساس یک سری منابع داخلی حق شهروندی اوکراین را دارند.
  4. افرادی که مهاجرتشان مورد پذیرش اوکراین است و اوکراین از مهاجرتشان استقبال می کند.
  5. اوکراینی تبارهای خارج از اوکراین، همسرانشان و یا کودکانشان اگر قصد اقامت در اوکراین را دارند.

براساس بند ۹ قانون مهاجرت، درخواست اخذ اقامت باید براساس موارد زیر ارائه شود.

  1. بواسطه افرادی که براساس یک سری قوانین در اکراین اسکان دارند- جز مقامات رسمی این کشور بوده اند.
  2. افرادی که به صورت دائم در خارج از کشور اسکان داشته اند- براساس دیپلماسی اوکراین و ماموران کنسولگری اوکراین در دیگر کشورها.

درخواست اجازه اقامت باید شخصا بواسطه فرد متقاضی به مقامات این کشور ارائه شود. این درخواست می تواند از طریق پست و یا بواسطه فرد دیگری که هیچ ممنوعیت قانونی ندارد، درصورت ارائه یک دلیل منطقی، ارائه شود.

اگر یکی از والدین با فرزند کوچک خود مهاجرت کنند، یکی از والدین که قصد مهاجرت ندارد باید به همسر خود یک اجازه نامه محضری دهد که طی آن همسر اجازه بردن فرزند را دارد. اگر همسر اجازه نامه کتبی نداشته باشد، باید حتما از مقامات رسمی اجازه کتبی و رسمی داشته باشد.

مهاجرت به اوکراین – مدارک مورد نیاز اخذ مجوز اقامت اوکراین

مدارک مورد نیاز اخذ مجوز اقامت اوکراین به صورت زیر است :

  1. کپی مدارک شناسایی( مدارکی که نشان دهنده شهروندی یک فرد باشد)
  2. ۳ عدد عکس ۳٫۵ در۴٫۵
  3. مدارکی که نشان دهنده اطلاعات مربوط به محل اقامت فرد می باشد.
  4. مدارک شناسایی مربوط فامیل درجه یک فرد( همسر و فرزند)
  5. گواهی تایید پزشکی که نشان دهنده عدم اعتیاد فرد به الکل و هرگونه مواد مخدر و یا بیماری هایی باشد که جز لیست بیماری های مسری باشد.

افرادی که بصورت موقت در خارج از کشور اقامت دارند حتما باید گواهی عدم سو پیشینه را به عنوان ضمیمه با درخواست مجوز اقامت خود ارائه دهند.) این ربطب به افرادی که در بند ۱ و ۳ بخش ۳ ماده ۴ قوانین مهاجرتی اوکراین آمده نمی شود

مدارکی که توسط سازمان های ذی صلاح مقامات خارجی صادرمی شوند، مگراینکه خلاف آن توسط قلمرو اوکراین ثابت گردد. کپی برخی مدارک بعلاوه تائیدیه کپی رضایت برای مهاجرت و تضمین و حمایت فرد متقاضی باید بواسطه محضر قانونی شده باشد. مدارکی که اطلاعات آن قایل تغییراست باید طی ۶ ماه از زمان صدور آن، ارسال گردد.اگر مقامات اکراین، جهت تضمین اجازه مهاجرت به اوکراین ، پرداخت تائیدیه مدارک مالی باید به برگه درخواست مجوز مهاجرت ضمیمه گردد.با وجودیکه این ضمیمه کاملا ضروری است و و هیچ گونه تناقضی با قانون اوکراین ندارد، مقامات ذی صلاح اداره مهاجرت کانادا ممکن است یک سری مدارک خاص در زمینه تخصصی برای صدور مجوز اقامت از افراد خواهان باشند.از زمان ارسال درخواست اقامت، یک سال طول می کشد تا این پروسه پیگیری شود.

مهاجرت به اوکراین – قوانین ورود به اوکراین 

قوانین ورود به اوکراین به این صورت است که ماموران کنسولگری اوکراین با توجه به شرایط فرد،  که به صورت موقت در خارج از اوکراین اسکان داشته اند و اکنون خواهان مجوز سکونت در این کشور هستند یک ویزای مهاجرتی یک ساله صادر می کند.بعد از رسیدن به اوکراین فرد مهاجر باید مدارک خود مبنی بر اجازه اسکان در اوکراین را به اداره مهاجرت این کشور ارائه دهد. یک عدد کپی پاسپورت، ویزای فرد متقاضی و کپی مجوز مهاجرت نیز باید ضمیمه گردد. گواهی اقامت دائم باید طی یک هفته از زمان دریافت مجوز از ادارات ذی صلاح صادر گردد.

اگر یکی از والدین با فرزند کوچک خود مهاجرت کنند، یکی از والدین که قصد مهاجرت ندارد باید به همسر خود یک اجازه نامه محضری دهد که طی آن همسر اجازه بردن فرزند را دارد. اگر همسر اجازه نامه کتبی نداشته باشد، باید حتما از ممقامات رسمی اجازه کتبی و رسمی داشته باشد.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu