مهاجرت به انگلستان
مهاجرت به انگلستان | مهاجرت به انگلیسReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Jun 4Rating:

مهاجرت به انگلستان | مهاجرت به انگلیس (England)

امروزه کشور انگلستان به دلایل متعددی مقصد انتخابی بسیاری از هموطنان برای مهاجرت به انگلیس است و همواره افراد به دنبال یافتن پاسخ سوالاتی در زمینه اخذ ویزای تحصیلی انگلستان، چگونگی اخذ ویزای کار انگلستان، سرمایه گذاری در انگلستان و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان و در نهایت چگونگی اخذ اقامت دائم انگلستان و یافتن شرایط مهاجرت به انگلستان هستند.

مهاجرت به انگلستان – روش ها و شرایط مهاجرت به انگلستان

در کشور انگلستان به دلیل قوانین حاکم بر حقوق بین الملل این کشور ، شرایط فوق العاده ای را برای مهاجرت به انگلیس و  مهاجرین قانونی فراهم می آورد . قوانین حقوقی کشور انگلستان تابع قوانین توریست پذیر و مهاجر پذیر می باشد . مهاجرت به کشور انگلستان به طور جدی و عمده از سال ۱۹۴۵ به کشور انگلستان آغاز شد، به گونه ای که در سال های ۲۰۰۲ الی ۲۰۱۰ در حدود ۷۰ % از سهم رشد جمعیت با ازدواج مهاجرین شکل گرفته است . در کشور انگلستان همچون کشور کانادا به همراه، اجازه کار تمام وقت را اعطا می نماید و دارای برترین نظام آموزشی – تحصیلی دنیا می باشد ، شرایط فوق العاده ای برای مهاجرین فراهم آورده است . جالب است بدانید در صورتی که فردی قبل از سن ۱۸ سال وارد خاک انگلستان شود برای تمدید ویزای خود نیازی به خروج از خاک انگلستان و تبدیل مجدد آن نخواهد داشت .

مهاجرت به انگلستان از هفت طریق اصلی امکان پذیر می باشد که در ذیل به تمام راه های مهاجرتی و اقامت در انگلستان اشاره خواهیم نمود .

  • مهاجرت به انگلیس از طریق تحصیل در انگلیس
  • مهاجرت کاری به انگلیس
  • مهاجرت از طریق ازدواج به انگلیس
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به انگلیس
  • مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی در انگلیس
  • مهاجرت از طریق تولد فرزند به انگلیس
  • مهاجرت توریستی به انگلیس

مهاجرت به انگلستانمهاجرت تحصیلی به انگلیس:

در کشور انگلستان بیش از سه هزار مرکز آموزشی از مقاطع ابتدایی ، دبیرستان ، دانشگاه و دانشکده وجود دارد و بیش ترین سیل مهاجرت به انگلیس از طریق تحصیل در این کشور می باشد . در این نوع ویزا فرد می تواند مهاجرت به انگلیس داشته باشد .در همین  ویزا خود به دو گونه کلی تقسیم بندی می شود . tier4 child و tier 4 general که برای افراد زیر ۱۷ سال و بالای ۱۷ سال تقسیم بندی شده اند . در این ویزا که امتیاز بندی دارد معرفی نامه دانشگاه بیشترین سهم و در مراتب بعدی تمکن مالی و مدرک زبان جایگاه های بعدی این امتیازات را به خود اختصاص می دهند . در کشور انگلستان هم دانشگاه های خصوصی وجود دارد و هم از نوع فدرال موجود می باشد . برای مهاجرینی که مهاجرت به انگلیس دارند برای تحصیل از ویزای تحصیلی انگلیس ورود می نمایند ، برای تحصیل خود باید هزینه تحصیل بالایی پرداخت نمایند . ولی همان گونه که در بحث مهاجرت به انگلیس می دانید برترین دانشگاه های انگلیس از قبیل کمبریج و آکسفورد در این کشور می باشند . هزینه در خواست بررسی برای ویزای خود باید در حدود ۳۲۸ پوند انگلیس به سفارت پرداخت نماید و هزینه فرم ویزا متفاوت و مجزا خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل گروه پزشکی و داروسازی در انگلستان مقاله “تحصیل گروه پزشکی در انگلستان” و “تحصیل داروسازی در انگلستان” را مطالعه فرمایید. شایان ذکر است کشور انگلیس برای متقاضیانی که قصد مهاجرت به انگلیس را از طریق تحصیل دارند، افراد می تواندد از طریق تحصیل رایگان در انگلستان اقدام نمایند.

مهاجرت به انگلستانمهاجرت کاری به انگلیس

ویزای کاری در انگلیس و مهاجرت کاری به انگلیس از دو طریق کلی امکان پذیر می باشد . که به Tier 5 و Tier 2 تقسیم بندی می شود . در هر دو نوع ویزای مذکور نیاز یا به یک کارفرما در کشور انگلیس خواهید داشت و یا باید یک فردی اسپانسر شما شود . که با نامه  Sponsorship letter می تواند اسپانسری شما را بر عهده گیرد . فلذا شما با در دست داشتن نامه کاری و اسپانسری خود به سفارت نزدیک به شما در خاک کشورتان می توانید فرم روادید مربوطه را تکمیل نمایید و در خواست ویزا بنمایید و مهاجرت به انگلیس داشته باشید.

  • Tier 2 خود در دو نوع ویزای general و shortage-occupation-list تقسیم بندی می شود . در دو حالت باید شما یک گواهی حمایت مالی از اسپانسر خود ، مشخص نمودن میزان حقوق خود ( بسته به کار شما در لیست های مربوطه مشخص می باشد) ، دارا بودن سطح زبان ایده آل و نشان دادن تمکن مالی خود متقاضی را ارائه نمایید.
  • Tier 5 برای مهاجرت به انگلیس و همچنین ویزای کاری انگلیس در حدود سه ماه به طول می انجامد . و برای افرادی است که ملیت انگلیس را دارند و یا از کشور های استرالیا ، کانادا ، ژاپن ، موناکو ، نیوزلند ، هنگ کنگ ، کره جنوبی و تایوان تابعیت دارند . این نوع ویزا به فرد اجازه دو سال کار در انگلیس را اعطا می نماید . و افراد متقاضی باید در بازه سنی ۱۸ تا ۳۰ باشند . تمکن مالی این نوع ویزا در حدود ۱٫۸۹۰ پوند انگلیس می باشد . و در حدود ۲۳۰ پوند انگلیس برای شما هزینه خواهد داشت .

مهاجرت به انگلستانمهاجرت از طریق ازدواج به انگلیس

برای مهاجرت به انگلیس و اخذ اقامت انگلیس از طریق ازدواج با فردی که تبعه انگلستان می باشد و یا شهروند این کشور می باشد باید شرایط ذیل را دارا باشید :

  1. باید متقاضی رشید باشد ( حداقل ۱۸ سال ) و یا از والدین اجازه داشته باشد
  2. فرد از نظر کیفری و حقوقی سوء پیشینه نداشته باشد . و از نظر سلامت روحی و جسمی در سلامت کامل باشد .
  3. سطح بالا و فوق العاده زبان انگلیسی را دارا باشد .
  4. فرد باید در کل حداقل سه سال را در انگلیس زندگی نموده باشد و از این مدت حداقل ۸۲۵ روز را در خاک انگلیس باشد .

این سریع ترین راه کسب اقامت و تابعیت مضاعف کشور انگلیس می باشد ولی سختی های بسیاری خواهد داشت که به شما پیشنهاد می شود در این زمینه حتما با یک وکیل حرفه ای همراه شوید .

 مهاجرت به انگلستان –  مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به انگلیس

این نوع ویزا در گروه ویزای tier 1 جای گرفته است . و فقط به افرادی پیشنهاد می شود که قصد کار آفرینی در این کشور را دارند .این نوع ویزا در نوع ۵۰٫۰۰۰ پوندی و ۲۰۰٫۰۰۰ پوندی وجود دارد .در ۵۰٫۰۰۰ پوندی باید حداقل ۹۵ امتیاز را کسب نمایید و حداقل ۱۶ سال داشته باشید . و سطح بالای زبانی خواهید داشت . البته به جزء افرادی که در کشور های آنتیگوا و باربودا ، استرالیا ، باهاما ، باربادوس ، بلیز ، کانادا ، دومینیکا ، گرانادا ، گویان ، جامائیکا ، نیوزیلند ، سنت کیتس و نویس ، سنت لوسیا ، سنت وینسنت و گرنادینا ، ترینیداد و توباگو و ایالات متحده آمریکا .
در ۲۰۰٫۰۰۰ پوندی انگلیس می بایست در لیست مشاغل تعیین شده اقدام نمایید . و هم زمان دو خانواده می توانند از این نوع ویزا ورود نمایند . و دارا بودن سطح زبان بسیار قوی ملزومی است .

 مهاجرت به انگلستان  – مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی

این راه بدترین طریق مهاجرت به کشور انگلیس می باشد . راهی بسیار پر خطر و پر ریسک می باشد . که از طریق قاچاقچیان انجام می پذیرد . بهتر است با مشورت یک وکیل از طریق راه های قانونی مهاجرت به انگلیس داشته باشید . بحث ورود مهاجرین به انگلستان از سال ۱۹۴۵ توسط اولین دسته پناهنده ها شکلی تازه به خود گرفت اکثر ان مهاجرین در مهاجرت به انگلیس از کشور های هنگ کنگ ، پاکستان ، بنگلادش ، هند ، افریقا جنوبی و ایرلند بودند . بر اساس آمار به طور نسبی طی سال ۲۰۱۴  حدود صدوبیست و پنج هزارو هشتصد تبعه غیر انگلستان وارد خاک انگلیس شدند و تبعه انگلیس شدند که این آمار در مقایسه با سال ۲۰۱۳ که دویست و هشت هزار نفر بودند کمتر شده است ، البته در کل بیش از مقداری است که در سال ۱۹۶۲ گرفته شده است و در زمانی می باشد که این آمارگیری داخلی انجام شده است.

مهاجرت به انگلستان

مهاجرت به انگلستان

مهاجرت به انگلستان  – مهاجرت به انگلیس از طریق تولد فرزند

تابعیت از طریق تولد فرزند در انگلیس ، در کلیات بر اساس قوانین خون می باشد . و اعطای تابعیت و اقامت از طریق تولد فرزند به والدین در هر مورد خاص برای والدین متفاوت می باشد و باید جداگانه مورد بررسی قرار گیرد . این بدان معناست که در صورتی که فرزندی متولد شود و هرکدام از والدین تابعیت کشور انگلیس را داشته باشند ، از این طریق فرزندشان تابعیت انگلیس را می تواند کسب نماید .

  • در صورتی که پدر یا مادر مهاجرت به انگلیس داشته باشند و در کشور انگلیس ۵ سال اقامت داشته باشند . فرزندشان می تواند تابعیت انگلیس را کسب نماید .
  • از سال ۲۰۰۰ به بعد تمامی افرادی که در کشور انگلیس متولد شوند ، می توانند اقامت انگلیس را کسب نماید .
  • نوزادی که به مدت ده سال دائم در خاک انگلستان حضور داشته باشد می تواند در خواست تابعیت نماید .

مهاجرت به انگلستان  – مهاجرت توریستی به انگلیس

متدوال ترین نوع ویزا در بحث چگونگی مهاجرت به انگلیس می باشد که پس از اتمام دوره تعیین شده توسط افیسر ویزا می بایست به کشور خود برگشته و نسبت به تمدید و تبدیل آن از خاک خود اقدام نمایید .

مدارک ویزای توریستی انگلیس به شرح ذیل است :

  1. فرم سفارت
  2. پاسپورت با ۶ ماه اعتبار و یک صفحه خالی
  3. ترجمه رسمی مدارک هویتی
  4. سند ازدواج در صورت تأهل ( در صورت طلاق ، گواهی طلاق همراه باشد )
  5. شناسنامه
  6. سند های املاک و دارایی ها ملکی
  7. گردش مالی و سند حساب
  8. فیش های حقوقی
  9. گواهی خدمت ( از محل کار تهیه شود )
  10. ۲ قطعه عکس پاسپورتی

این ویزا در انگلستان به سه علت ارائه خواهد شد ، که به ترتیب ذیل می باشد:

  1. برای اوقات فراغت ، مثل دیدار خانواده ، تعطیلات ، دیدار دوستان خود
  2. برای کسب و کار ، شرکت در مسابقات ورزشی ، دیدار های کاری ، برگزازی نمایشگاه
  3. برای درمان های پزشکی

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu