مهاجرت به اسپانیا
مهاجرت به اسپانیاReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Jun 5Rating:

مهاجرت به اسپانیا (Spain)

کشور اسپانیا به علت تنوع آب و هوایی و وجود اقوام مختلف یکی از مهاجرپذیرترین کشورهاست. در این مقاله قصد داریم درباره مهاجرت به اسپانیا توضیح دهیم. برای مهاجرت به اسپانیا روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه بحث به انواع روش های مهاجرت به اسپانیا می پردازیم. یکی از کشورهای عضو پیمان شنگن و اتحادیه اروپا، کشور اسپانیا می باشد. تنوع آب و هوای اسپانیا و همچنین وجود اقوام و ملیت های مختلف در اسپانیا، این کشور را به مقصد مهم گردشگران خارجی تبدیل کرده است. جزایر گردشگری مانند جزیره قناری و سایر جاذبه های توریستی، کشور اسپانیا را به دومین کشور توریست پذیر در سطح دنیا بدل کرده است. وجود تیم های معروف فوتبال و مدارس فوتبال در اسپانیا و همچنین دانشگاه های با رنکینگ بالا در پذیرش دانشجویان بین المللی، کشور اسپانیا را به مقصد افرادی که قصد یادگیری حرفه ای فوتبال و ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی دارند، جذب این کشور نموده است. آب و هوای گرم و سبک زندگی آرام اسپانیا را تبدیل به یک مقصد جذاب برای مهاجران است. با وجود اقتصاد کشور و در نظر گرفتن رکورد شدید در نتیجه بحران مالی جهانی سال ۲۰۰۸، در سالهای اخیر اشتغال و رشد اقتصادی به طور پیوسته افزایش یافته است که به معنی تقاضای بیشتر برای کارگران خارجی از کارفرمایان اسپانیایی است.

قانون اجازه اقامت این کشور در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۳ به تصویب رسید. قانون اسپانیایی ۱۴/۲۱۰۳ اجازه می دهد تا اتباع کشورهای ثالث الزامات و شرایط سرمایه گذاری خاص و آزادانه را داشته باشند و یا حتی در اسپانیا زندگی کنند. همچنین اجازه سفر آزادانه به سایر کشورهای اروپایی از منطقه شنگن برای یک دوره حداکثر ۹۰ روز هر شش ماه را می دهد، که از بار اداری موجود و مدت انتظار مورد نظر اجتناب می کند.

مهاجرت به اسپانیا قوانین انواع روش ها و راه های مهاجرت به اسپانیا

در این قسمت به بررسی راه های اخذ تابعیت و اقامت در اسپانیا و مهاجرت به اسپانیا می پردازیم:

در قانون جدید به زمانی که در این کشور صرف می شود نیاز ندارد، بنابراین سرمایه گذاران می توانند مقیم مالیاتی در خارج از اسپانیا باقی بمانند، در حالی که با بهره گیری از اقامت این کشور و آزادی سفر و گردش در اتحادیه اروپا بپردازند.
مقررات مهاجرت به اسپانیا باید برای تعیین روش های خاص مورد نیاز برای به دست آوردن ویزای ورود و اجازه اقامت برای افراد واجد شرایط اقتباس شده باشد.

اتباع کشورهای ثالث ممکن است ویزا اسپانیایی برای مدت یک سال که ممکن است به یک اجازه اقامت در این کشور منجر شود را برای مدت دو سال دیگر به صورت معتبر به دست آورند. برای شرایط پس از آن از دو سال تجدید پذیر است. ویزا و اجازه اقامت می تواند به طور همزمان (یا پس از آن) برای همسر و فرزندان درخواست شود.

مهاجرت به اسپانیا  – موارد مورد نیاز عمومی برای اخذ ویزای اسپانیا

  • ویزای هدفمند به دسته خاصی از افراد نظیر سرمایه گذاران، کارآفرینان، افراد حرفه ای بسیار ماهر، محققان و برای تسهیل انتقال کارکنان از شرکت داده می شود.
  • در حال حاضر در فرد نباید در اسپانیا بدون ویزا یا اجازه اقامت زندگی کند.
  • هیچ پرونده ممنوعیت ورود در این کشور یا کشورهای دیگر که با این کشور قرارداد دارند تا به حال منعقد نشده است.
  • شهروند اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا و یا شهروند سوئیس بودن.
  • هیچ سابقه ارتکاب جرمی در اسپانیا یا کشورهای دیگر در طول پنج سال اقامت خود در گذشته نداشته باشد.
  • منابع اقتصادی کافی برای حمایت خود در طول دوره اقامت خود داشته باشد.
  • تحت پوشش بیمه پزشکی و یا خصوصی تحت پوشش یک شرکت بیمه مجاز در این کشور باشد.

مهاجرت به اسپانیا – چگونگی به دست آوردن تابعیت  و شهروندی اسپانیایی

شما می توانید ملیت اسپانیایی Spanish nationality خود را پس از ۱۰ سال اقامت در اسپانیا کسب کنید. شما همچنین می توانید ملیت اسپانیایی خود را از طریق ازدواج یا تولد به دست آورید، حتی اگر شما از پدر و مادر اسپانیایی خود در خارج از این کشور متولد شده باشید.

همچنین شما باید برای اثبات اینکه شما یک شهروند خوب هستند و از نظر مالی هیچ سابقه کیفری پایدار ندارید توسط مقامات یک مدرک کافی از ادغام جامعه اسپانیایی داشته باشید، برای مثال،مدرکی که نشان دهد شما قادر به صحبت به زبان اسپانیایی و شرکت در فعالیت های اجتماعی که بخشی از زندگی اسپانیایی است را دارا هستید.

شما باید در رجیستری مدنی Civil Registry ثبت نام کنید که نشان دهد شما در این کشور زندگی می کنید. شما نیاز به گرفتن مدارک حمایت مورد نیاز برای درخواست خود به عنوان یک شهروندی اسپانیایی باشید به علاوه فرم درخواست شهروندی اسپانیایی را تکمیل کرده باشید .تابعیت اسپانیایی می تواند برای شما اعمال می شود اگر شما ۱۸ سال یا مسن تر باشید، افراد ۱۴ سال یا بیشتر با کمک های حقوقی، و یا سرپرست قانونی افراد زیر ۱۴ نیز می توانند شهروندی این کشور را اخذ کنند.

مهاجرت به اسپانیا  – مهاجرت به اسپانیا و اخذ تابعیت از طریق تولد فرزند 

یکی از روش های مهاجرت به اسپانیا ، مهاجرت به اسپانیا از طریق تولد فرزند می باشد. افراد با منشاء اسپانیایی می توانند برای تابعیت اسپانیایی خود توسط (مدت اقامت مورد نیاز) برای شما اعمال می شود:

  • تولد از یک مادر یا پدر اسپانیایی
  • تولد در اسپانیا از یک پدر و مادر خارجی ، اگر حداقل یکی از والدین نیز در این کشور به دنیا آمده باشد به جز فرزندان دیپلمات ها و کنسول های معتبر در اسپانیا
  • توسط دولت این کشور تصویب شده افراد زیر ۱۸ سال، و یا بیش از ۱۸ که در طی دو سال گذشته در این کشور حضور داشته اند.
  • در این کشور از پدر و مادر خارجی با هویت ناشناخته یا کشور مبدا نامشخص متولد شود (وضعیت بدون تابعیت یا پناهنده) به دنیا آمده، و یا اگر ملیت پدر و مادر از نظر قانونی بر روی شما منتقل نشود.

همچنین شرایط دیگری نیز برای واجد شرایط بودن شهروندان اسپانیایی وجود دارد، که در آن اقامت برای یک سال مورد نیاز است. کسانی که در خارج این کشور از پدر و مادر متولد اسپانیایی متولد می شوند (همچنین افرادی که در خارج از این کشور به دنیا آمدند) افرادی که پدربزرگ و مادربزرگ آنها همه در اصل اسپانیایی بودند، کسانی که با یک نگهبان اسپانیایی یا پدر و مادر رضاعی زندگی میکنند، و یا کسانی که بموقع حق خود برای به دست آوردن ملیت اسپانیایی توسط گزینه مناسب ارسال کنند.

مهاجرت به اسپانیا  – تابعیت و مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج

یکی از روش های مهاجرت به اسپانیا ، مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج می باشد.  شما می توانید شهروندی سریع خود را اگر شما با یک شهروند اسپانیایی ازدواج کنید به دست آورید، که در آن شما می توانید پس از یک دوره اقامت یک ساله در این کشور و ازدواج به یک شهروند اسپانیایی تبدیل شوید. درخواست و شرایط شهروندی استاندارد برای شما اعمال می گردد، با این تفاوت که شما لازم نیست به مدت ۱۰ سال صبر کنید تا ویزای شهروندی برای شما اعمال شود. شما باید برای تسلیم شهروندی موجود خود برای تبدیل شدن به یک شهروند اسپانیایی اقدام کنید.
شما همچنین می توانید تابعیت اسپانیایی خود را به عنوان بیوه یا بیوه از یک اسپانیایی ادعا کنید، اگر در زمان مرگ همسر خود را از هم جدا نشده باشید این حق به شما تعلق میگیرد.

مهاجرت به اسپانیا مهاجرت به اسپانیا از طریق کار و مهاجرت کاری

یکی از روش های مهاجرت به اسپانیا ، مهاجرت به اسپانیا از طریق کار می باشد. در این روش نیاز به کاغذ فراوان اسناد است، بسته به هدف فرد در این کشور به منظور زندگی و کار، فرد بایستی در خارج جواز کار و مهاجرت به اسپانیا را به دست آورد. خوشبختانه، کار و اقامت در سیستم مجوز اسپانیایی موجود و قابل کسب است.

اتباع اتحادیه اروپا (EU) فقط نیاز به اخذ مجوز خاص و یا اجازه کار برای زندگی و کار در این کشور هستند، اگر چه آنها نیز به عنوان ساکنان نیاز است یک بار در کشور ثبت نام کنند.اتباع غیر اتحادیه اروپا ، از سوی دیگر، یک فرایند طولانی و خسته کننده پیش و روی خود دارند، در اکثر موارد، لازم است که یک قرارداد استخدام درخواست اجازه کار دریافت کنند. قانونی که می تواند در یک وضعیت گرفتن نتیجه دهد، به عنوان بسیاری از کارفرمایان ارائه کار بدون اجازه کار ممکن نیست، اما لازم است یک قرارداد کار برای شخص اعمال شود.باید به یاد داشته باشید که حق ویزا برای ورود به کشور، و اجازه اقامت آنها را قادر به ماندن می کند.

مهاجرت به اسپانیا

مهاجرت به اسپانیا

مهاجرت به اسپانیا  – درخواست برای کار و ویزای اقامت

پس از آنکه اخذ اجازه کار توسط وزارت کار به تصویب رسید، کارفرما بایستی به مهاجرین اطلاع رسانی کند، و اجازه بایستی توسط یک مهر رسمی ارسال شود.در مرحله بعدی متقاضی نیاز به جمع آوری و ارائه تمام مدارک مورد نیاز برای یک کار و ویزای اقامت در نزدیک ترین سفارت اسپانیا دارد.باید در نظر داشته باشید که بسیاری از این اسناد باید به زبان اسپانیایی ترجمه و تایید شده باشد.علاوه بر این، متقاضی تنها یک ماه بعد از صدور ویزا می تواند مجوز خود را به طور رسمی تایید کند. از این رو بهترین راه برای شروع جمع آوری اسناد و مدارک لازم مورد نیاز از قبل است.

مهاجرت به اسپانیا  – اخذ اقامت و مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل  و مهاجرت تحصیلی

 یکی از روش های مهاجرت به اسپانیا ،مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل می باشد. یکی از کشورهای محبوب برای دانش آموزان با یک برنامه مبادله اراسموس این کشور می باشد، همچنین برای کسانی که درجه کامل دنبال، در اسپانیا برتری علمی برای تحصیلات طولانی مدت وجود دارد. در طول این سالها، اسپانیا توسط دانشجویان بین المللی به عنوان یک مقصد مطالعه بزرگ شناخته می شود، بنابراین شما قطعا اگر این کشور را برای تحصیل انتخاب کردید پشیمان نخواهید شد.

این که آیا شما در حال برنامه ریزی یک اقامت کوتاه در این کشور و یا در کشور دیگری برای یک دوره طولانی مطالعه هستید، ضروری است که شما در مورد ویزاهای مختلف و الزامات مورد نیاز برای دسترسی قانونی به کشور را داشته باشید. این اطلاعات برای کمک به شما در درک روند اخذ ویزا، مورد نیاز است، و اطلاعات بیشتر برای خروج خود از این کشور نیز جزو اطلاعات مهمی است که باید داشته باشید.اگر شما در حال آمدن به این کشور از کشور دیگری در اروپا هستید، گذرنامه یا ویزا برای ورود به این کشور مورد نیاز نیست. اما اگر شما از یک کشور غیر اروپایی می آیید و برای یک دوره سه ماه یا بیشتر برنامه ریزی کرده اید نیاز به یک گذرنامه و ویزا دارید برای اینکه بتوانید در این کشور باقی بمانید. پاسپورت باید به مدت ۹۰ روز پس از طول اقامت برنامه ریزی شده در اسپانیا معتبر باشد. دانشجویانی که ایالات متحده آمریکا به یک ویزا برای اقامت کمتر از ۹۰ روز نیاز ندارد.

یکی از مهمترین و پر متقاضی ترین روش های مهاجرت به اسپانیا و اخذ اقامت در اسپانیا ، تحصیل رایگان در اسپانیا است. تحصیل در اسپانیا به روش های مختلف صورت می گیرد مخصوصا تحصیل در رشته پزشکی در اسپانیا و تحصیل در داروسازی در اسپانیا می باشد.

مهاجرت به اسپانیا  – مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی اسپانیا

مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی عبارتند از:

  • ۲ فرم درخواست شنگن Dully  را پر و امضا کنید.
  • پاسپورت برای دوره مورد نظر بایستی گرفته شود، برای اقامت خود را در این کشور بایستی حداقل یک صفحه خالی را به ویزای معتبر خود اضافه کنید.
  • مدارک دانش آموزی
  • دو عکس جدید با اندازه گذرنامه با یک پس زمینه سفید، منگنه یک عکس در هر یک از  اشکال درخواست مورد نیاز.
  • نامه پذیرش به عنوان یک دانشجوی تمام وقت از برنامه دانشگاه / مدرسه آمریکا یا اسپانیا که نام، آدرس و شماره ثبت از مدرسه و وزارت آموزش و پرورش در این کشور را نشان دهد؛ پرداخت کامل تمام هزینه های کمک درسی، طول مدت این برنامه، موضوع مطالعه و ساعت مطالعه در هفته، باید کمتر از ۲۰ ساعت باشد.
  • بیمه بهداشت و درمان (فقط به شکل اصلی پذیرفته می شود): پوشش بیمه بین المللی بهداشت و درمان/ تصادف با حداقل پوشش ۳۰،۰۰۰ EUR در طول دوره برنامه ریزی اقامت در اسپانیا (یا معادل آن به دلار) بایستی موجود باشد. در این جا EHC است.
  • اثبات توان مالی در طول اقامت خود
  • اثبات کمک های مالی و یا کمک هزینه زندگی و تحصیلی با حداقل ۱۰۰۰ $ در ماه
  • نامه محضری از پدر و مادر خود یا قیم قانونی و به عهده گرفتن مسئولیت کامل مالی برای حداقل ۱۰۰۰ $ در ماه
  • اظهارات حساب بانکی شخصی که نشان دهد حداقل ۱۰۰۰ $ در هر ماه جهت اقامت خود دارید

مهاجرت به اسپانیا مهاجرت به اسپانیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

یکی از روش های مهاجرت به اسپانیا ،مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری می باشد. ویزای سرمایه گذاری در اسپانیا برنامه ای است که اجازه می دهد تا یک فرد برای به دست آوردن حقوق شهروندی کامل از طریق سرمایه گذاری پولی در یک پروژه اقدام کند، که از لحاظ اقتصادی برای دولت مفید باشد. اصلاح قانون اسپانیایی ۱۴/۲۰۱۳ برای کارآفرینان پشتیبانی بین المللی و یک چارچوب جدید برای مهاجرت به اسپانیا برای افراد واجد شرایط را فراهم می کند، ترویج تحرک بین المللی از متخصصان و مدیران و جذب سرمایه گذاری خارجی از اهداف این روش است.

مهاجرت به اسپانیا – مزایای کلیدی به دست آوردن ویزای سرمایه گذاری طلایی جهت اقامت در اسپانیا

  • آزادی حرکت نامحدود در کشورهای عضو منطقه شنگن و اتحادیه اروپا
  • حق کار در اسپانیا و ایجاد یک کسب و کار
  • موقعیت جغرافیایی کسب و کار فرصت های بیشتر فراهم می کند
  • نظام مالیاتی سودمند برای برنامه ریزی مالیاتی بین المللی
  • دارنده مجوز اقامت اسپانیایی امتیازات اجتماعی، مانند درمان های پزشکی، زنان و زایمان، بیکاری، و غیره را دریافت می کند.
  • الزاما با سرمایه گذاری نیاز به اقامت در این کشور نیست.
  • این روش نسبت به روش های دیگر بسیار سریعتر است حتی تا ۱ ماه
  • فرآیند تجدید آسان.
  • پیوستن اعضای خانواده را نیز می توان در درخواست گنجاند.
  • سرمایه گذاران می توانند ۵ ساله اقامت ویزا دریافت کنند، که پس از آن هر ۵ سال این مورد تجدید پذیر است.

مهاجرت به اسپانیا – دو ملیتی یا تابعیت مضاعف در اسپانیا

اگر شما موفق شدید ویزای خود را دریافت کنید، شما باید سوگند وفاداری خود را به پادشاه و وعده اطاعت از قانون اساسی اسپانیایی و قوانین را به انجام رسانید.مگر در مواردی که شما از یک این اسپانیایی و آمریکایی باشید، مانند آندورا، فیلیپین، گینه استوایی یا پرتغال، که خود نفی ملیت قبلی خود را داشته باشید. یهودیان سفاردی و بازماندگان همچنین می توانند شهروندی اصلی ملیت دوگانه خود را حفظ کنند.
شما تابعیت اسپانیایی خود را از دست خواهید داد اگر شما در خارج از کشور به دنبال ملیت دیگری بروید (و یا از ملیت های قدیمی خود برای بیش از سه سال استفاده کنید) ، مگر اینکه در یک دوره سه ساله شما رجیستری مدنی خود را اعلام کنید  ملیت اسپانیایی خود را حفظ کنید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu